Szóltam.
[ Módosította: Foglalt név ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Szóltam.
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Sziasztok!
SZerintem ez a topic simán zárható: [link] mert emellett nem is egy, de kettő tökugyanezzel foglalkozó topic is van sokkal több hsz-el: [link] és [link]
Zártam.
[ Módosította: Bordoi ]
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Sziasztok lenne 1 kérésem igaz nem az enyém a hirdetés de már 1X szóltam akkor 1 időre rend is volt
Most újra kezdődött a gond
Ide nézzetek be Ez az Agresszív nagyon birka néha 
----
Torolgettem.
[ Módosította: yetike ]
Pannon netet használok eléggé lassú szóval ritkán vagyok és nehezen tudok válaszolni! :(

----
Zartam.
Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu
Lehet, hogy már tippelte valaki, de egérkét cseréltél már? Nálam az volt a gond, hogy a bal gomb pergett, emiatt sikerült egy rakásszor dupláznom, tripláznom 
----
Mar probalkozott sokmindennel.
Gyóvanna 
----
Ne szerkessz bele, miutan mar szerkesztettunk.
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

[link] - Zárható
Atesz
Több is annál.
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

szerk.: Még egy...
Valaki már törölte.
Én töröltem és bannoltam. Pompi
[ Módosította: Pompi ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Modik, Fáradt Gőzben új topic háromszor ment el (Elektronikus cigaretta). Segítenétek, kérlek?
----
Valaki harmadolta mar.
Mindent tudok a rákászszakmáról...

Az itt linkelt videóban elhangzó szöveg meglehetősen szalonképtelen.
Töröltem
[ Módosította: philoxenia ]

üdv
Szerintem itt az első 3 hirdetés azonos.
mod: ez is
Elosztottam.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
A két linkelt hszből, egyikből a sormintát kéne kivenni, másik meg hogy kerül a viccrovatba? Thx.
Ritkítottam

A kolléga hozzászólásában ismét a windows userek burkolt fikázásba ment át, attól függetlenül, hogy a mondandója víruskeresőkkel kezdődött. Egyre szemtelenebben és burkoltabban csinálja azt amit eddig is. Két figyelmeztetése megvolt.
[link]
nem vagyok benne biztos, hogy most bármi bántót mondott volna a win-userekre.
[ Módosította: ngabor2 ]

Duplapost, elnézést.
Pls delete. 
Töröltem.
[ Módosította: Viktor0610 ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
A Milyen autót vegyek? topicban véletlen 3x ment egy hsz, lécci töröljétek a fölöst. thx
Amúgy méé írja h nincs jogosultságod ehhez a művelethet, és enged hozzászólni, és másoknál is jelentkezik a hiba.
törölve kettő
Mindenkinél írja, majd elmúlik
-psp játékok DVD-n! (kb 15) 1000ft
Már nincs benne
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Garlo a ma kitiltott 2T, nem bírta sokáig, újra regelt. Legalábbis 90%.
Elévült, Viktor0610 kirakta. 
sziasztok!
véletlenül dupláztam,ezt a HSZ-t kéne törölni:37410
köszönöm és bocsánat!
Töröltem, máskor ne tedd előre offba a kérést itt, majd elintézés után mi offba tesszük
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Érvénytelenítve
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

Eligazítva, zárható!
Zártam.
[ Módosította: Bordoi ]
Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu
hali
van nekem a régi nickem: MyKonzerv
az ő mail címét szeretném itt használni a reghez, mert amit eddig használtam az megszűnik. megoldható ez vhogy a régi reg törlése nélkül?
köszi
Megpróbálok valamit, de nem ígérek semmit.
[ Módosította: Racecam ]
I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.
sztem del
meggondolta magát winner
Az ilyenek bőven elférnek.
There's an app for that

Tripla proci. És van ott egy Core 2 Duo-s gép is, ami kétszer szerepel.
----
-3
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

megtenné valaki hogy a Deneb topicot kísérletképpen megnyissuk?
[link]
azért lenne jó mert akkor nem a core i7-be menne az AMD-s szöveg(sokakat zavar, jogosan)
a deneb elvileg K10.5 és nem K10 tehát a K10 topic sem jó szerintem
ráadásul nemsokára meg fog jelenni, így izgalmas lesz(jelenleg ez a másik nagy újdonság) 
Köszönöm szépen!
----
Egyelore Oliverda kerdesere a K10 topicot neveztem at K10 & K10.5-re, meglatjuk, ugy jo lesz-e. Ha gond volna vele igy is, gyertek ujra.
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Elrontottam a hozzászólásomban az első kép linkelését. Légyszíves javítsátok, a címe bumm. A kép: [link]
Javítva.
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
Valaki nézzen rá az ürgére legyen szíves, csak a biztonság kedvéért: [link]
Túl sok a véletlen a feltűnésében.
Nem látni semmi furcsát első ránézésre. Még a végén igazat írt 
Ember embernek farkasa.