Kérném az 1. hsz-nek módosítását:
topic: [link]
erre: [link]
txt formátumban ha az könnyit a módosításon: [link] 
köszönöm
Bash
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

#94 ?
Üdv!
végülis mit szeretnél? nyissuk ki újra? mert így kicsit érthetetlen a kérés... NG
Nincsen problémám az alkohollal! ...de nélküle?!

hali
[link]
érdekes topic, legalább zárni kéne sztem.. 
üdv!
A hirdetés törölve. - Race
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
[link]
szvsz nem kell neki külön topic.
Zártam. - Race
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

szevasztok. volna itt: [link] egy kis folytatólagosan elkövetett sértegetés, aminek áldozatául estem. üdv!
[Szerkesztve]
Kitakarítottam. - Race
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

[link] - delete pls, kurva lassú volt a péhá (vagy a net), dupla eset esett
szerk.
revidiálom magam: most is kurva lassú..
[Szerkesztve]
Egyiket töröltem. - Race
nem, mindegy
Uraim!
Kezd a hangnem megütni egy szintet, ami már nem feltétlenül helyénvaló. Ha vetnétek rá egy pillantást, azt megköszönném.
[link]
(Zoty bazárja ...)
[Szerkesztve]

KIS TERI akit nem rég le tiltottak innen PH-ról új regisztrációval ismét itt van! kérném a topikot takarítani! [link]
GIGABYTE team
az egy dolog, hogy a modik most el vannak foglalva, de ezt a kultúrálatlan szennyet akkor sem kellene megengedni magadnak... bár téged minősít....

ismét ki tiltották! bár meg igérte priviben ez a kis .... hogy megint újra reggel!

Ez és az előző három hozzászólás ugyanarról szól, amit már Loretto lerendezett, majd én meg válaszolok helyette.
- Race
GIGABYTE team

Ez a nicknév eddig senkit sem zavart? [link]
eddig nem. és szerintem most sem. NG
Keleti blokk, nyugati oldal - balkáni pocsolya.

Ez mondjuk elég érdekes,nézzük csak az Alapelvek ide vonatkozó fejezetét:
-a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)
Tehát egy ilyen nick hogy BEKAPOD márcsak ebből kiindulva eddig,és ezek után is simán beletartozik az obszcén kifejezések közé.
[Szerkesztve]
fogjuk rá, hogy meg lettem győzve. kapott pü-t, hamarosan fel lesz függesztve. NG
mod: már fel is van függesztve, új nicket csinál.
rossz az aki rosszragondol
ha annyira zavar kapdbe neki 
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

Ha az obszcenitást ennyire jól értelmezed,akkor csak utánad... 
Megfelelő helyre elirányítva, a topic zárható szvsz:
[link]
Zártam. - Race
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

[link]
Szerintem egy feleslegesen nyitott topic. A TV Tuneres problémák topikját megkapta.
Szerintem zárható.
Zártam. - Race
Press any key to continue ...

Tisztelt Moderátorok!
[link] Ebből a hozzászólásból az OFF rész törlését kérném.
Biggamer személyiségi jogai védelme érdekében, nem publikus!
Köszönöm!
Töröltem. - Race
Press any key to continue ...

Ennek csak a topicját tudjuk zárni (egyelőre) de attól még nem lesz érvénytelenítve...
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.
Zárható:[link]
Pompi
primus inter pares

Mivel Rover a jelek szerint szégyenlős
, ezért nekem kell kérnem egy módosítást a Nagy RAM-os topic #1 hsz-ában [link]. A ''DDR2 gyártók és chipek'' nevezetű linket kellene átnevezni ''Melyik memóriamodulon milyen chip(ek) van(nak):''-ra és a linket lecserélni erre: [link] (gyakorlatilag csak le kell rövidíteni a jelenlegi URL-t).
Ezen kívül ugyan ezen hsz elejére be kellene szúrni a következő szöveget (jó vastag betűkkel):
''Az alaplapod és a (beszerezni tervezett) memóriáid kompatibilitásával kapcsolatban a lap topicjában érdeklődj, ott rendelkeznek erről igazán információval!''
Előre is köszönöm!
Pompi
Si vis pacem, para bellum.
Hali!
Egy kicsit teleszemetelődött a topik vége kérlek töröljétek:[link].Van benne pár OFF meg olyan ami OFF csak nincs OFF-ba téve.Köszi előre is.
Üdv. djtoomi
Pompi
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Bocsi az ismételt zavarásért lejárt a MOD ideje.Körbenéztem egy kicsit és tisztelt u.d. fórumtársunk agya elszállt,miután BAN-olva volt már egyszer újra beregelt,mindenkit kioktat ok nélkül és felháboritó stilusban és ráadásul privát üzenetekben is életveszélyes fenyegetéseket tesz amitől én ''úgy'' beijedek.AMúgy itt van pár nagyon OFF hsz.-e:[link],[link]
Előre is köszönöm és kérlek a nem oda illő OFF hsz.-emet is töröljétek de már nem birtam magamban tartani.Főleg amiket privibe irt...
Üdv. djtoomi
Mindkét topic takarítva. Pompi
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Én nem tudom , hogy meg tudjátok-e nézni a privát üzeneteket , de ha igen akkor érdemes lenne megkeresni , hogy hol van az életveszélyes fenyegetés , mert én nem találom !! Írtam egy nyamvadt viccet , ti meg felháborodva írtátok a dolgokat a képernyőre , pedig az csak egy ártalmatlan vicc !! Az igaz , hogy írtam kicsit erős dolgokat is , de én teljesen jogosnak tartom !!! Már bocsi !! Az agyam még a helyén van tudtommal !!! Ja és még eddig nem zárt ki senki ezen a felhasználónéven , de ha keresgélsz és találsz egy olyat , hogy slayer_urbi, akkor ott aztán tényleg durva dolgok vannak !
Ja , és van egy olyan mondás : Csak egy dolog biztos , a változás !!!!!!!!!
Kössz , ennyi voltam !!
Akkor próbálj meg megváltozni még ennél is jobban, mert amint láthatod ez a stílus itt nem fog menni. Arra pedig ne legyél büszke, hogy a 10 napos nicked még nem lett bannolva. Tehát próbálj meg kicsit változtatni, mert ebből így megintcsak nem lesz hosszútávú kapcsolat. Pompi

twollah blogjából ezt a bejegyzést: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=74891&start=7824&len=1
szeretném kiszedetni, ugyanis a megkérdezésem nélkül linkelt rá egy privát oldalamra.
Az az oldal nyilvános, nem? Mert akkor nem értem mi a problémád?
- Race

Zárható: [link]
Köszi. 
Zártam. - Race
www.eladomakonyvem.hu

Az Internetes blognak nem az az értelme, hogy mindenki lássa? Miért privát? 

[link] topikot kérném takarítani! falhsznállót ki tiltani! THX 
Ban - Loretto
GIGABYTE team

Legyetek szivesek szedjetek ki ezt a bejegyzest [link].
A blog iroja akinek belinkeltem a blogjat nem szeretne ha nagyon publikus lenne a naploja.
Elore is koszonom.
A blog irojanak engedelmevel belinkelem a kozte, es a moderator kozott zajlott beszelgetest.
''(10:06:29) Ádám: twollah blogjából ezt a bejegyzést: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=74891&start=7824&len=1
szeretném kiszedetni, ugyanis a megkérdezésem nélkül linkelt rá egy privát oldalamra.
Az az oldal nyilvános, nem? Mert akkor nem értem mi a problémád? - Race''
Nemi kommunikacios felreertes miatt irtam a blogomban errol a blogrol.
Ha Te kéred, az más, kiszedtem. - Race

Tisztelt Moderátorok!
A következő totyik címét szeretném javíttatni: [link]
Köszönöm.
Üdv, DragonR+
Mire és minek?
Már régen elsüllyedt és nem is aktuális, nem mindegy mi a címe? - Race
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

Mas is kapott a ''sasas'' ([link]) ujonctol spamet a PH!s privatuzenetei koze, hogy vegyen tole olcsoert CDt, DVDt?
Ha igen akkor keretik a mighty MODERATORokat, hogy fenyitsek meg.
Orulet, hogy mar itt is spamelnek.
Küldtem privátot. - Race
[link] van már hasonló topic, nem?
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
Zárható: [link]
#139, Pompi lerendezte. - Race
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Zárható:[link]
P.S.:
Öregszel Winner...
Zártam. - Race
primus inter pares

hello
itt: [link] az elsö hozzászolásban a ''feltételek és fontosabb tudnivalok'' 2.e) pontját kérem valaki modositsa erre: ''beszámitás nincs!''
köszönöm! 
Átírtam. - Race
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

T. Race!
Bocs.
Elgépeltem a címet.
Elsüllyedt. Ez igaz.
Hogy miért kértem a címváltoztatást? Mert zavart.
Ha meg nem tűnik fel a hiba, akkor mindegy. 
Tisztelettel, DragonR+
[Szerkesztve]
Így jó lesz? - Race
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
Üdv!
[link] ebből a hírdetésből szeretném töröltetni a hozzászólásaimat: #13 #15 #16 , indok hülyeségeket beszéltem

Köszi 
Üdv Zsolt
Pompi

Sziasztok,
csak tanácsot szeretnék kérni, mert vagy négyezerhatvankettedszer futok bele abba, hogy találok egy hír -re reagáló topicot, de az ''eredetit'' fogalmam sincs, hogy tudnám egyszerűen megkeresni
(..már csak azért is, mert sokszor még a ''részletes kereső''-t is csak ''rotfl'' minősítéssel látnám el: olyan topicot nem talál meg, amiről tudom, hogy létezik, mert pl. olvastam, .. de most nem a kereső a lényeg
)
pl:
topic, ami egy hírrel kapcsolatos:
[link]
és csomó (egyéb) fórumon
(pl lsd. ezt: [link] és fent ott van egy ''Katt ide...''-rész
)
''fölül'' van egy ''link'', ami az eredeti hírre/cikkre/ akármire mutat, és elolvashatja az olvasó akkor is, ha esetleg a topicot találta meg előbb.
Itt PH!-n nincs ilyen, vagy csak én néztem el valamit 
üdv:
Mr.CsiT
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______
Te néztél el vmit...
Felül? Fekete csíkban sárgával kiemelve: << eredeti hír...
P.S.:
De azért ez brutális...itt lebzselsz majd' három éve és ennyire figyeled az eseményeket...?
No persze aki csak üzletelni jár ide...
[Szerkesztve]
primus inter pares
Felül a fekete sáv (adataim, aktív témák stb) bal szélén sárgával eredeti hír, teszt, írás stb.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.
Van, felül: ''<< Eredeti teszt / hír / cikk'' linkkel 
lassú vagyok 
[Szerkesztve]
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Szvsz zárható.:[link]
Zártam. - Race
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

Rover623 , Pompi, KrenAtesz: 
Köszönöm, hogy sötét fejemben fényességet gyújtottatok 
( rejtett ''naaaon-láma-voltam-de-be-nem-vallom-ám''
)
KöszöNET az infóért : nekem ''túl'' fent volt, így elkerülte a figyelmemet 
Mr.CsiT
[Szerkesztve]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______