Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) GodHeart

GodHeart
(senior tag)

Üdv mindenkinek.

Lenne egy hatalmas nagy problémám! Van egy Nokia 9500 kommunikátorom, ami önmagában nem probléma, de az egyik része kezd tönkremenni. a belső lcd kijelző és a billentyűzet között műagyag forgó rész, azaz amikor kihajlítjuk a kijelzőt, és ami ott mozog, nah az egyik műanyag szétvált. ha ez eltörik, onnantól kifordulhat a kijelző, akkor elszakad a szalagkábel stb...

Égen földön nem találok olyan embert aki elvállalná a javításást, Nokia boltban meg meg is cisnálnák, csak nem magyarrszágon, hanem Bohumban, és csak az odakldés kerül 100eHUFba..

Remélem valaki közületek tud olyan szakembert, vagy céget, aki kitudná azt a részt cserélni. Ez egyébként egy 4e huf-ért kapható műanyag. speedshopon volt, most nincs, így nem tudom belinkelni. Ha lehet olyan ember vagy cég kéne aki tud számlát adni, de ha anélkül normális áron vállalja nekem az is jó. :U

(#2) Viktor0610 válasza GodHeart (#1) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Bár nem gondolom, h. itt fogsz megoldást kapni a problémádra, a topikot -egyelőre- nem zárom.
Sz.tem célravezetőbb volna, ha te keresnél fel cégeket, mobilboltokat, akik foglalkoznak szervízeléssel.

...

(#3) GodHeart válasza Viktor0610 (#2) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

ahol lakok felkerestem a gsm boltokat.. egyik sem vállalja. /kapuvár/
akkor a nokia boltban győrben 120k-ért csinálnák meg.. nc
írtam mailt speedshopnak, ők nem foglalkoznak ilyennel.
nextgsmnek is írtam, ők 4 nap után sem bírtak vissza írni.

Ezért folyamodtam arra, hogy itt kérek seígtséget, hátha valaki tud ajánlani valamit :)

(#4) DTF

DTF
(fanatikus tag)

Garanciás még a telefonod?

DTF

(#5) GodHeart válasza DTF (#4) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

nincs hozzá garancia levél, mert kaptam.. és akitől kaptam kipróbálásra ő nem adott.. viszont vissza se kérte a telefont, szóval rajtam maradt már lassan 1 éve. :U

(#6) Viktor0610 válasza GodHeart (#3) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ezeket a ''szervízeket'' próbáltad már? :D

Bocs, a [link] lemaradt... :U

...

(#7) GodHeart válasza Viktor0610 (#6) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

figy mondj jobbat.. nem tudok minden nap pestre rohangálni.. szóval ha felmegyek, akkor csak előre letárgyalt időpontban... győr már kicsit könnyebb.. viszont ott se ismerek senkit, hétközben nekem meg suli van... szóval csak hétvége jöhet szóba. :U

ohh nini ott egy link :D nézegetem és próbálgatom őket. köcce.. ez bezzeg ilyenkor nem jut az eszembe :D :( sry

[Szerkesztve]

(#8) Viktor0610 válasza GodHeart (#7) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Már linkeltem, csak az előbb lemaradt... :))

...

(#9) GodHeart

GodHeart
(senior tag)

nah szétküldtem pár mailt, ha van valami fejlemény írok. Talán másoknak is segítséget fog jelenteni, ha hasonló probléma elé néznek! :U

(#10) GodHeart

GodHeart
(senior tag)

hmm... amit a google kidobott az összes cégnek írtam mailt...
volt egy aki már a megnézésért is 2500HUF-ot írt, komolynak tűnt, bennük reménykedtem leginkább.. erre a drágáék ma visszaírják, hogy Nokia telefonok szervizelésével NEM foglalkoznak.. akkor könyörgök mivel is foglalkoznak? :D Röhej... viszont a többi ''cég'' vissza sem méltóztatott írni.. röhej... Kezdem magamat egyedül érezni ebben a rohadt világban, ahol érdekes módon csak az én telefonomnak van baja... :U

(#11) DTF válasza GodHeart (#10) üzenetére

DTF
(fanatikus tag)

Én nem tudom elképzelni, hogy egytelen-egy olyan rohadt szervíz nincs Magyarországon, aki megcsinálná a telefonodat. Szerintem írj a Nokia magyarországi képviseletének vagy inkábbb hívd fel őket és mond meg nekik mi a problémád! A Nokiának csak tudnia kell, hgy mit kell tenni ilyen 9500 hiba esetén!

DTF

(#12) Viktor0610 válasza DTF (#11) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ez már megtörtént, olvass vissza...
Csak a kiküldésre rámenne a gatyája szegény GodHeart kollégának.
Ami mondjuk, nevetséges sz.tem...

...

(#13) Digital válasza GodHeart (#1) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Ha megszeretted akkor vegyél egy másik 9500-ast,használtan már kaphatsz 85-90k-ért!

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#14) DTF válasza Viktor0610 (#12) üzenetére

DTF
(fanatikus tag)

Csak az történt, hogy elvitte vmilyen Nokia szervízbe. Szerintem az ilyen gondokkkal célszerű magát a Nokia Magyaroszágot megkeresni, olyan nem létezik, hogy ezt a hibát csak külföldön csinálják meg!

DTF

(#15) Viktor0610 válasza DTF (#14) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ebben mondjuk, lehet igazság... :U

...

(#16) GodHeart válasza Viktor0610 (#15) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

pedig nincs benne... :D sajnos :( nokia márkaboltba vittem be, nem valami kis nokia felirattal ellátott sufni boltba, szóval nyugi :U

(#17) Viktor0610 válasza GodHeart (#16) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Akkor én kérek elnézést. :B
A topikot átnevezem, hátha jobban szem előtt lesz. Másoknak is, mielőtt újab témát nyitnának telefonjuk szerelésével kapcsolatban.

...

(#18) lzsolt

lzsolt
(kvázi-tag)

Tönkrement az E800-asomon az LCD összekötő-fólia (az LCD fehér akármit csinálok, de a készülék hangja alapján jól működik). Ezt kellene megcsinálni. Olyan embert keresek aki ezzel foglalkozik.

(#19) Digital válasza Viktor0610 (#17) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Nyithatod a ''Nagy mobilszervízest keresek'' topikot :DDD

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#20) DTF válasza GodHeart (#16) üzenetére

DTF
(fanatikus tag)

Írj vagy telefonálj a Nokia központjába! [link]

DTF

(#21) GodHeart válasza lzsolt (#18) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

a szalagkábel!? Mert akkor az igen necces.. én egy E730-on /ez az? nem vágom igen ezeket a samsung neveket.../, nah azon akartam kicserélni, szét is szedtem az itt jelen esetben ment. Lehet hozzá kapni külön lcd ''alaplapot'' átveeztő kábellal, de azt át''forrasztani'' házi módszerekkel egyenlő a lehetetlennel. Sztem egyetlen megoldás maradt, meg kell vennet azt az ''alaplapot'' lcd kijelzővel, és azt viszonylag könnyen bele lehet építeni. Sok sikert! :)

DTF: Értsd már meg légyszi, hogy a NOKIA ezt a készüléket egyedül Bohumban, ami kiderül németbe van, ott szervizeli! Sehol máshol nincs szervizük európában ahol ezt a típust javítanák.. :U olyan nehéz felfogni!? A nokia meg van olyan suxxx, hogy nem fog gsm boltot ajánlani.. mert fizessek inkább neki.

Viktor0610: látod.. látod, milyen jó, hogy nem zártad be a topikot :D

[Szerkesztve]

(#22) Viktor0610 válasza Digital (#19) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ez az... :D

...

(#23) DTF válasza GodHeart (#21) üzenetére

DTF
(fanatikus tag)

Akkor irány Bohum vagy hibásan eladod alkatrésznek!

DTF

(#24) GodHeart válasza DTF (#23) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

megkeresett innen a fúrumról privátban valaki, és úgy tűnik tud nekem segíteni. Remélem.. :U

(#25) DTF válasza GodHeart (#24) üzenetére

DTF
(fanatikus tag)

Hajrá!!!

DTF

(#26) PrinczA

PrinczA
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tud vki 2db rossz Ericsson R310 telobol 1 jot csinalni?

http://www.facebook.com/princzautok

(#27) Rez_Grof

Rez_Grof
(őstag)

Van egy félhalott(be kapcsol, de a pinkodot már nem lehet beirni) samsung E800-as telefonom és szükségem lenne hozzá adatkábelre, vagy olyan emberre aki le tudja menteni róla a telefonszámokat.
Lehetőleg kecskeméten.

Előre is THX!

MCITP: SA\ EA\ VA

(#28) Rez_Grof

Rez_Grof
(őstag)

Senki??

MCITP: SA\ EA\ VA

(#29) Oly válasza Rez_Grof (#28) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Nem szoktál időnként mentést csinálni? :(

Ezentúl biztos fogsz! ;]

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#30) brd

brd
(PH! kedvence)

Valaki tud nekem ajánlani egy normális mobilszervizt (Budapesten), ahol jól és gyorsan is dolgoznak, garanciát vállalnak az elvégzett munkára (dokumentummal), ill. nem próbálnak hülyének nézni? Ez utóbbi fontos, ugyanis, -valószínű- az ábrázatom miatt (talán nem elég agresszív...?) ilyen helyeken mindig bepróbálkoznak, aztán kezdhetek ordibálni, és fenyegetőzni, hogy ''emberszámba'' vegyenek. :( (Pedig nem vagyok egy kis darab és buta képem sincs.)
Egy Samsung D600-ason kellene az LCD-t ''takaró'' plexi-t cserélni, sajnos megrepedt. :( Kellett nekem mutogatni...

One trend a day keeps the doctor away

(#32) Luser2000

Luser2000
(senior tag)

A SE frissítő szolgáltatásának használata közben leállt a folyamat (kb. 1 órára), majd a program is lefagyott. Ennek eredményeként a készülékem szoftvere nem frissült, de most már bekapcsolni sem hajlandó.

Remélem / gondolom, hogy ez szervizben orvosloható az ottani ''szerviz szoftverekkel''? Ehhez keresek válallkozó szellemű, hozzáértő szakembert, Budapesten (XVIII).

A reklám elkerülése végett vagy privát üzenetben, vagy sms-ben (húsz, kilenctizenhárom, 4755). A készülékem egy M600i, csak GSM boltos garanciája van. Még szombat délelőtt szeretném megjavíttatni (ha van rá esély).

Segítsetek!

Balázs

Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

(#33) Viktor0610 válasza Luser2000 (#32) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Én megpróbálkoznék a szervizzel, pl. a Westendben van ere lehetőséged. (Ami ugyan fizetős lesz, de messze megbízhatóbb, mint a sufnigéesemek.)

...

(#34) Luser2000 válasza Viktor0610 (#33) üzenetére

Luser2000
(senior tag)

Na, mire kinyitott a szerviz, addigra meg is oldódott a dolog.
Úgy a 15. reménytelen kisérlet megoldotta, felment a frissítés, működik a telefon újra.
Köszönöm, elnézést!

Balázs

Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

(#35) e-biza

e-biza
(őstag)

Sziasztok,

Érdekelne, hogy a SonyEricsson Z800-as telefont javítják-e valahol. :) A SIM kártyát nem mindig olvasa be. A SonyEricsson Mo. hivatalos szervizében 40e ft-ért csinálnák meg. Nekem házcserével együtt 20e ft-ot ér meg. A legtöbb cég rábólint, hogy megcsinálja, utána visszaadja, hogy nincsen hozzá alkatrész, mert régi és ritka telefon.

Előre is köszi,
David

Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu

(#36) tailor

tailor
(senior tag)

Sziasztok!

Ha olvassa a topikot mobilszervizben dolgozó kollega, megkérdezném, hogy egy Nokia HS-12W sztereó headset-ben cserélhető-e a mikrofon? Valahogy elszállt, és a Nokiánál csak az egészet cserélnék ki, potom 27K-ért :W :( Amiért meg már újat is kapok...

Köszönöm!

(#37) Gfox

Gfox
(lelkes újonc)

Sziasztok!!

Az lenne a kérdésem, hogy hol tudok rendelni, vagy vásárolni "samsung u700" mobiltelefonomba kijelzőt? Előre is köszönöm!

(#38) Mamuska válasza Gfox (#37) üzenetére

Mamuska
(senior tag)

[link]

Nyírzsíj Csuá

(#39) Louloudaki

Louloudaki
(fanatikus tag)

sziasztok!

:O szerintetek kuka vagy érdemes szervizbe vinni egy 6 emeletet zuhant 5800-át? elő- és hátlap eltört, kijelzője is szétrepedt, de bekapcsolni be lehet... avagy tudtok valakit/valamit, ahonnan olcsón lehet kijelzőt szerezni és be is szerelik? kéne róla egy adatmentés is, nem minden volt rajta a simen és a külső sd kártyán :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.