Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RufuszX

    senior tag

    válasz LámaZ #1451 üzenetére

    Nagyon egyszerű az eljárás, ha Finless Bob féle romot és metódust használtál már.

    Leírom én hogyan csináltam:

    A metódus ugyanaz mint a Finless féle rom feltételénél, csak ha eddig is ezt használtad, akkor nem kell újra feltenni, elég a kernelt cserélni.

    1. Letöltöd a kernel, amit Kizs készített (amelyik szimpi neked 720 v. 1080p-s), majd átnevezed kernel.img-re és bemásolod abba a mappába ahol a finless romhoz szükséges kernel van és felülírod az eredeti kernel.img-t (én itt csináltam egy biztonsági másolatot az eredetiről, hogy később ne kelljen újra letölteni kicsomagolni stb, ha valami miatt mégis visszatenném).

    2. Majd elindítod a Finless rom FLASH Toolt kép.
    Ha eddig is ez a rom volt fent akkor kiszeded a pipákat és csak a kernel előttit hagyod bent (itt megjegyezném, hogy ez elérési útja itt is látszik a kernelnek) és nyomsz egy flash romot és kész is.

    Nekem így működött, de ha nincs oylan adat amit megőriznél, akkor lehet teljes flashelést is csinálni, vagy variálni úgy, hogy másik romot hazsnálsz ezzel a kernellel stb. De CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE!!!
    (Jelenleg nálam Finless 1.5A + KIZS 1,5 gHz 720p kernellel dübörög a dolog nagyon tutin, majd este ha lesz időm próbálom az UG802 romot és a KIZS kernel házasítást)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák