Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • somé

    őstag

    Na úgy néz ki, hosszú-hosszú évek óta először belefutottam egy csalóba, aki átvert.
    HPelite, azaz infohardver-től vettem telefont 73e.Ft értékben (Apró), mely összeget az általa adott számlaszámra utaltam múlt hét pénteken aznap esti rendeléssel, az áru garantált 5 napon belül érkezik kitétellel. Hétfőn este érdeklődtem, mikorra várhatom, hajnalban még belépett, nem válaszolt, azóta nem, a mai napon pedig kitiltották. Kis kérdezgetés után kiderült, hogy két másik felhasználó is így járt, azonban ők már korábban, múlt hét hétfőn, ill. szerdán utaltak. Ezen a héten hétfőn egyikük érdeklődött nála, hogy hol a csomag, neki még annyit írt, hogy utánanéz. Azóta elérhetetlen, telefonja kikapcsolva.

    Mindhármunknak ugyanazt a nevet és bankszámlaszámot adta meg, nekem mail címe is van, van telefonszám, sőt a szám alapján facebook-on is megtaláltuk, a név is stimmel. Mindhármunknak azt írta, kb. 2 hónapig Ausztriában él, dolgozik, kapcsolatban van valamilyen nagykerrel.

    Hármunk rendelése több, mint 150e.Ft.

    Mindezek alapján egy esetleges feljelentéssel a rendőrségnek nem lehet nehéz dolga megtalálni?

    Én mindenesetre ultimátumot küldtem neki a meglévő e-mail címére, írtam neki sms-t (lássam mikor kapcsolja be a telefont, ha egyáltalán bekapcsolja), hogy holnap délig vakaródjon valamit, mert ha nem azonnal feljelentjük.

    Szerk.: na éppen most kapta meg az sms-t. :U

    [ Szerkesztve ]

    A fantáziához intelligencia szükséges.

Új hozzászólás Aktív témák