Sziasztok!
Hamarosan én is egy mITX géppel leszek gazdagabb azaz csatlakozom hozzátok a táborotokhoz.
Kinéztem a Zotax 9300 wifis ITX alaplapot, azaz próbálok beszerezni...
Tulajdonképpen azért ezt az alaplapot, mert nemsokára érkezik egy Intel Q9400-as proci.
Megálmodtam, hogy egy olyan gépet szeretnék amiben van HDMI és TV-n keresztül nézhetném a filmeket stb. Persze nem csak erre használnám, még szerverként is stb. szóval majdnem teljeskörű gépet akarnék, persze nem játékra. Gyakorlatilag a gép nappaliba kerülne. Nem asztalra, hanem TV mellé.
Csomó kérdésem lenne hozzátok. Sőt kérném a tanácsaitokat. 
- Ehhez az alaplaphoz érdemes 1066-os ramot venni? Vagy maradjon 800-as. Egy Geil 4Gb-s ramot néztem ki. Jó választás-e? (gondolom tunningra nincs is esélyem)
- Milyen házat vegyek neki? Nekem aza célom, hogy minél kisebb méretű legyen. Kinéztem egy Lian-Li PC-Q07 házat. Megéri? Vagy ajánljatok olyan házat ahol a proci hűtése ne legyen problémás. Persze 1 3,5-ös vinyó férjen el azért benne.
- Táp? Milyen legyen?
Előre köszönöm a válaszokat!
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

) Tuningra ad lehetősget a lap ( bizonyos keretk közt). Én azt mondom ha jo árban tudod beszerezni akkor vedd, sosem árt.
és azt hiszem a SilverStone SG05-öt fogom megvenni. Az legalább normálisabb elrendezésű és nem sokkal de minimálisan nagyobb mint a lian-li. Oda már normálisan tudom elrendezni. A hűtő javaslatát köszönöm és megfogadom! Viszon lenne még egy kérdés: Mekkora méretű ram férhet bele? 
) hűtőt:

drágább, mint egy komplett konfig

Arra tippelek, hogy itt akkor nem elég nagy a radiátor felülete a passzív használathoz 

Megint gyűjthetek és agyalhatok hogy melyiket vegyem 

Nagyon félreismertél...igen, ez az én nagy bűnöm. Szeternék minél nagyobb teljesítményt (ésszel) kihozni az ITX-ből, de nem minden áron.