Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gülümaci
tag
Oké, az jó, ha nem értettél félre, ez azt jelenti, hogy jól leírtam a problémát. Nem néztelek amatőrnek, kicsit nekem volt ilyen érzésem. A tűzfalról annyit, hogy Panda Internet Security 2008-am van. Én is gondoltam a tűzfalra, ezért ki is kapcsoltam, de úgy sem jó. De ez azért durva, hogy nem lehet elérni a routert saját címén. Láttam már néhányat, de így még nem jártam.
-
And
veterán
A rádiócsatornán mindenképp megvan, ez ugyanis csak a jelzésátviteli "bruttó" sebesség, amiben minden bennevan (jókora protokoll overhead, preamble, hibajavító kód, stb. formájában). De erről volt már itt szó. A gyártóknak nem érdeke a valós sebesség megadása, és az különben is változhat valamennyit a finombeállításoktól függően. A speedbooster (másnéven afterburner) technológia sem tesz mást, minthogy ezt az overhead-et csökkenti valamelyest. Két 100Mbps sebességű ethernet-vezérlő esetén sem annyi az alkalmazások számára elérhető maximális sebesség, csak ott annak a bizonyos mellékes adatforgalomnak jóval kisebb az aránya.
-
bnss
veterán
válasz
Gülümaci
üzenetére
Nem értettelek félre, tudom mit szeretnél, de az esetek 90%-ban itt hibádzik a dolog. 192.168.1.1 címen nem éred el a routert? (Ne nézz már ennyire amatőrnek, kivágás, beillesztés művelet még nekem is megy.
)Az viszont érdekes, hogy 3 DNS szervert is dob az ipconfig /all.
NV firewall fel van telepítve (vagy ehehz hasonló jószág)? -
Melyik csatornákon vannak a környékbeli WLAN-ok? Úgy próbáld a sajátodat kiválsztani, hogy legalább 3 csatorna legyen közöttük. Így kevésbbé vagy egyáltalán nem zavarják egymást.
Az lehet a gond, hogy túl sokminden zavarja a jelet. A bill + egér + 2 router okozhat ekkora zavart. -
Tonyk
veterán
de van: a lan-os gépnél billentyűzet, a notinál meg egér (a másik szobában meg a gyerek bébiőrzője néha
,erre rájöttem, hogy nem nagyon szeretik egymást, de ha nem megy a bébicsősz, akkor is ez van),
van valahol környéke 2 másik vezeték nélküli router (elég gyengusz jellel), de más csatornán vannak.háttérben nem fut semmi, ami fogná ennyire.
Ennyire bekavarna a vezetéknélkül bill?

-
Tonyk
veterán
Szeretném kérdezni, hogy nektek mekkora átviteli sebességet sikerül belőle kicsikarni a madzagos és WIFI között?
Akármit állítok a routeren, 2.4MB/sec fölé nem megy. Jelerősség és minőség is 100%, (távolság 2m ) 54Mbit/sec a kapcsolat sebessége a laptop szerint; Tomato 1.11 firmware. Atheros AR5006EG a noti kártyája (802.11b/g) ; 7-es csatorna
Noti szerint a minőség : 100%, de a router szerint -45dBm : 54%; A router 30mW-on, a noti 100mW-on ad.
5let?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
NV firewall fel van telepítve (vagy ehehz hasonló jószág)?
,erre rájöttem, hogy nem nagyon szeretik egymást, de ha nem megy a bébicsősz, akkor is ez van),