Az egyik jobb, mint a másik. Viszont a másik meg másban jobb mint az egyik. 
A döntő szempont, hogy neked mi a jó?
Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!

Az egyik jobb, mint a másik. Viszont a másik meg másban jobb mint az egyik. 
A döntő szempont, hogy neked mi a jó?

hát ha néma pc-be lesz akkor 2,5-öst, mert azt biztos nem fogod hallani, egyébként meg minek asztali gépbe noti vinyót tenni? 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

Nekem adtad hozza jumpert.
Még anyáztam is egy darabot, hogy miért kell ilyen kicsit belerakni. 
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

adtak...sorry
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

Akkor te valami nagyon rendes boltban vásároltál. Én nem kaptam sem a 7200.9, sem a 7200.10 vinyómhoz.

Itt vásároltam, original bontatlan volt...
De idegesítő, nagyon, hogy milyen kicsi ez a pöcök.
Nagyobb belemegy?

Ha leveszed, vagy megfaragod a jumper műanyag burkolatát.
Most már tudjuk, hol vásároltad. 
[Szerkesztve]

fürcsának is tűnik, ha egy bolt ennyire csóró lenne, hogy lelopja a jumpert róla

Hi!
Van valami részletes leírás 500 gb-os sata2-es Samsung,Seagate,WD,Maxtor vinyókról? pl érdekelne melyik hány tányérral operál,hömérséklet,zaj, elérési idők stb stb. valami compare érdekelne. 
“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

Csak a #127 h.sz.-ig kellett volna visszaolvasnod: [link]
Viszont tény, hogy kissé már régi, illetve elavult a lista. Például a Seagate-nek, a 7200.10 sorozata a jelenlegi legújabb.
[Szerkesztve]

hát már jó lenne egy újabb ph-s teszt, mert azóta már sok változás történt.

Most is igazad van, mint már annyiszor. 

hali, beugrottam tanácsért.. erről mit tudnátok elmondani? [link] ...mert árban, 10+áfa eléggé tetszik, kérdés, hogy ti mint hozzáértők, mennyire ajánljátok ill nem 
amugy ha 2őt vennék, azt raidban össze is lehetne tenni?
[Szerkesztve]

hát 12k-ért elég olcsó. Ugye nem NF2-3-4 lapod van? mert ha igen akkor lehet meggyűlik majd vele a bajod.

Ha szerencséd van, még jól is járhatsz vele. Olyan mint az orosz rulett. 

k8n e deluxe asszem nforce 2 v 3mas.. miért az szar?

Nem az alaplapra, hanem a Maxtor vinyóra gondoltam. 

igen jó lenne teszt mondjuk a két új nagymenő vinyóról
Seagate 250GB 1tányér PMR illetve Samsung 320GB 1tányér PMR illetve ezeknek majd a legnagyobb kiadása
Seagate 1TB 4tányér PMR + Samsung 1TB 3tányér PMR
ezekből lehetne jobban látni hogy mit érdemes venni
szerintem felesleges lenne egy új 500gigás vinyók nagytetszje mert nem hinném hogy azok a leggyorsabbak.
inkább az 1tányéros vinyókat tesztelje le a PH! hogy lehessen tudni melyiket érdemes venni halk gép építéséhez 
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

szerencséd van, a 6A kezdetüeket szereti még az nF 
itt a link egyébként: [link]

hát arra a tesztre még biztos sokáig kell várni, de ne legyen igazam.

ok köszi, akkor rendelek is 2őt, v 3mat.. 

de bátor vki 

Üdv!
LeC és Lazydog !
Köszönöm a válaszaitokat! 

Szevasztok !
Az lenne a kérdésem ,hogy érdemes-e még IDE wincsit venni?? Nekem jelenleg 2db Sata-s wincsim van, de mindakettővel elég sokat szivtam az elején( Maxtor 160-as sata1,samu 200-as sata 2. A régi IDE wincsikkel sokkal kevesebb problémám volt! Tévékártyárol veszek fel állandóan , ezért kellene még a merevlemez.. 

Hasonló a kérdés ahhoz, hogy érdemes-e még AGP-s videokártyát venni. A választ innentől sajátmagad is megtalálod. 

Halk és gyors vinyót keresek raid stripe-ba. A WD3200YS jó választás (vagy hangos)?
mod: 2db-ot stripe-ba... 
[Szerkesztve]
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.

A lehető legjobb választás (és nem teljesen hangtalan). 

Azzal ~tisztában vagyok,hogy a raid miatt jó válsztás. Ha hangtalanra nem is számítok, de azért nem szeretném, hogy nagyon vonyítson/kerregjen/rezonáljon (főleg a kettő együtt).
A KS szériának nagyon dicsérik a hangját. Nem járnék jobban azzal ebből a szempontból, vagy nincs komoly különbség? Esetleg WD2500YS (nem a méret a lényeg
)? 
Most egy ST3160023AS van, ennek ki vagyok békülve a hangjával...

AAKS-t is bátran merem ajánlani.

Nem pont az általad keresett kapacitású példányok, de azért érdemes tanulmányozni: [link]

Köszönöm! Megtaláltam én is... 
Azt nehezen tudom megérteni, hogy miért nem tudtak ugyanolyan kapacitású modelleket tesztelni... hátha valaki következtetéseket tudna levonni???
Valószínűleg KS lesz. Azt olvastam valahol, hogy az YS-ből elhagytak egy-két zajcsökkentö elemet, mivel ez ennél a sorozatnál a zaj nem annyira szempont. Meg tudjátok ezt erősíteni?

Akkor meg legyen inkább AAKS.
Újabb, csendesebb általában egy koronggal kevesebbel ér el azonos kapacitást, a KS-hez képest.

köszönöm a segítséget! 

Visszaolvastam és ez a régi teszt engem baromira nem érdekel új vinyókról szerettem volna megtudni infókat.Mielött nekem ugranál... 
“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

hát pedig egyelőre ennyivel kell beérni 

Érdekelne a 320gb-os 1 lemezes Samsung és az 500gb-os változat is.A WD érdekelne leginkább de a 160-as Sata2-es WD-m jobban csörög egy másik de memóriaszegény gépben mint a régi ATA-s Maxtorom...A 200-as Samsungom meg tök halk. Viszont Samsungról is beszélnek mindent. A Seagate meg lassabb? Miért érzem úgy hogy amit itt a fórumokon írkálnak egyesek x vinyóról csupa pozítív, y vinyóról csupa negatív dolgokat mind valamelyik gyártó reklámembere lehet.Egymásnak mondanak ellent... 

Maga a problémakör ellentmondásos.
Az alapvető hiba ott van, hogy szinte mindenki általánosít, csak a gyártók nevét emlegeti. Így lesz például a Samsung zajos, illetve rezgő vibrátor. A valóságban pedig vannak olyan Samsung gyártású vinyók is, amelyek kifejezetten csendesek, nem rezegnek.
Másik zavaró tényező, hogy ugyanarról a futószalagról lekerülő két vinyó között is lehetnek jelentős minőségi különbségek. (Például némelyik nincs rendesen kicentírozva).
A harmadik dolog ami bekavar, azok a szubjektív tényezők. Ez különösen a zaj mértékének reális megítélését teszi szinte lehetetlenné.

Kénytelen leszek a saját, bár ilyen szinten kevéske tapasztalatom alapján dönteni.Bár a WD-kről sokkal több jót hallani mostanában mint a többi vinyóról,mégis a 160-asom hangos...Viszont nem tudom milyenek lehetnek a 320-asok vagy az 500-asok.A Samsungon és a WD-n kívűl nincs kedvem mással kisérletezni mert azokról még ennyi tapasztalatom sincs (maxtort most hagyjuk bár 4 éve tökéletesen megy a kis 80-as).
A samsung viszont bevált halk,nem melegszik 33 fok körül van egy ratyi házban,a régi maxtorom 44 fok ugyanabban a házban.A WD is jó lenne de az enyémnek csörgős hangja van mikor tölt tiszta maxtor feeling,persze nem zárom ki, hogy rossz szériába nyúltam bele.
[Szerkesztve]

Azon gondolkodom vegyek 1 WD3200JD 13K-ért gari nélkül,vagy tegyek hozzá +3K-át és vegyek sata2 WD320gb 2év garanciával?
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

Én mindenképpen a garisat venném a helyedben.
A vinyó az egyik olyan alkatrész, amit szerintem garisan kell venni, a többire annyira nem lényeg.
De ez az én véleményem.
üdv.NL

Úgy néz ki lehet tárgytalan!Noti lesz ha összejön,Bandit-al az üzlet.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

Helló! Csendesnek szánt gépbe milyen winchestert tegyek? 320GB S-ATAII Samsung, vagy WD? Más?

wd3200aaks

Még egy szavazat a WD3200AAKS-re.
Gyakorlatilag hangtalan
, én eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Ha csak nem vagy szonáros fiú egy tengeralattjárón, nem fogod hallani. 

Olvass picit vissza!
Lehet hogy egy Samsung-al is jól jársz, ha a márkán belül egy jó típust választasz+szerencséd van.
Amúgy pedig csatlakoznék az előttem szóló fórumtársakhoz, WD3200AAKS.

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

mit tud ez, hogy használtan is ilyen drága?? azért mert 10.000RPM? hmm... 
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

Azért ez nem egy irreálisan magas ár. Újonnan a legolcsóbb bazárban sem kapod meg ezt a csúcsragadozót 49.434 HUF alatt.