Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? - Archivum VI. (téma lezárva)

(#51) Doom válasza Retekegér (#42) üzenetére

Doom
(fanatikus tag)

Megkérdezhetem, miért?

''Tremble, mortals and despair! Doom has come to this world!''

(#52) Retekegér válasza Doom (#51) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

A 7900GS szerintem az X1950Pro igazi ellenfele, az pedig egy kissé lebutított 7900GT. Pár játékban még a 7900GT-t is megelőzi az ATI, de összességében úgy gondolom, hogy a 7900GT jobb.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#53) Csiborbogár válasza Oczu (#49) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

7600GT!
Újabb, jobb. SM3.0-t is tudja X800 nem.

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#54) Gyuri27 válasza Csiborbogár (#53) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

De ez biostar. Meg az x800 6/16 vs/ps.
Ez alapján szerintem elég egyforma.
Még mindíg az a kérdés mennyi az annyi?

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#55) AMD Power válasza Qru (#35) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

A 8500GT-t szinte minden tesztben le húzták. Én is gondolkoztam rajta , mert nagyjából egy árban van a 7600GT-vel.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#56) Oczu válasza Gyuri27 (#50) üzenetére

Oczu
(HARDVERAPRÓD)

15 környéke az annyi. Szóval 7600Gt? A Biostar ezek szerint király?! Én Ati- párti vagyok, de képlékeny a dolog. Pfúj köpönyegforgató:)

Black Ops HC DOM szerverünk: 188.165.15.196:3244. Klántagokat keresünk! Privátban ne keress moderációs kéréssel!

(#57) conair

conair
(tag)

Szerintem 7600gt. Nekem volt nagyon jó kártya. Pláne most, hogy leugrott az ára. Azután lecseréltem egy 8600gt-re és majd a könnyeimet törölgettem alig gyorsabb a 7600gt-től. 1 órát volt nálam a 8600gt ekkor lett az x1950pro. (Még válaszhattam volna a 7900gs-t az is jó vétel.)

c2d 6750 2x1gb geil ultra 800, asus p5ql-e, geforce 8800gs

(#58) Oczu válasza conair (#57) üzenetére

Oczu
(HARDVERAPRÓD)

eddig 1:1, valaki még?

Black Ops HC DOM szerverünk: 188.165.15.196:3244. Klántagokat keresünk! Privátban ne keress moderációs kéréssel!

(#59) Csiborbogár válasza Oczu (#56) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Nem túl ismert, igazából vannak jobb márkák is nála, de szvsz jobban jársz vele, mint az x800-al.

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#60) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Jó a 7600GT. A tesztekben nagyon meggyőző volt.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#61) conair

conair
(tag)

Volt egy x800rx maxom a 6600gt után hát mit mondjak gyorsan cserélve lett az is egy 7600gt-re. Nincs mese ebben a kategóriában ha valaki nagyon jó kártyát akar venni akkor 7600gt.

c2d 6750 2x1gb geil ultra 800, asus p5ql-e, geforce 8800gs

(#62) Qru válasza AMD Power (#55) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, de sajnos DX10-hez gyenge. Nem véletlenül jön majd az új középkategória.
[link]

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#63) Oczu

Oczu
(HARDVERAPRÓD)

Köszönöm mindenkinek, meggyőztetek. Saja sos kell, így a dx10-re új kari kell

THX :R

(#64) Ace Ventura válasza Oczu (#63) üzenetére

Ace Ventura
(őstag)

Ne gondolkozz.7600 gt egyértelmü favorit az ati val szemben. :R

Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

(#65) ateszm

ateszm
(fanatikus tag)

sziasztok.nagy dilemmában vagyok,lenne egy kérdésem...x1900xt256 megér e 40k-t,vagy tegyek mellé még 20at,és egy 8800gts? mondjuk pénzem az nemsok...érdemes e a nagyobb kari? procim 939 4000+... thx a válaszokat!

(#66) Ace Ventura válasza ateszm (#65) üzenetére

Ace Ventura
(őstag)

Én is 40 K-ért adtam el 2 hónapja.Jó kis kari volt, de amit nem tudtam elviselni, az a melegedése volt, meg a gyári hütő hangja.
40K-ért már kapsz 7900GTO-t, de a 8800gts is jó választás, bár miég nem tudni, hogy mit produkál majd ténylegesen a DX10-be.

Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

(#67) AMD Power válasza Qru (#62) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Hány DX10-s játék van? :F

(#68) ateszm válasza Ace Ventura (#66) üzenetére

ateszm
(fanatikus tag)

konkrétan erről[link] a kártyáról lenne szó..nem gyári a hűtése,de az is megvan hozzá(asszem,illetve remélem)... :Y

[Szerkesztve]

(#69) Qru válasza AMD Power (#67) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem sok, sőt... De az a ciki, ha már a hivatalosan kiadott demók sem vmi gyorsan futnak ezeken a kártyákon amik valószínűleg agyonvannak optimalizálva akkor mit várjon az ember majd a játékoktól. Amiket pl az ATi támogat... A véleményem továbbra is az, hogy 8800GTS 320MB-os vga alatt nem érdemes venni DX10-es kártyát.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#70) Qru válasza ateszm (#68) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem volt X1900XT-m AC X2-vel. Eszméletlen halk a hűtése, a ventillátor max fordulaton is alig hallható. A hűtéstelejesítménye is kiemelekdő. [link]

Egyedüli baja, hogy nem a házonkívülre löki a meleg levegőt, így a háthőmérsékletet megnöveli.

(#71) old gray válasza ateszm (#65) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

X1900XT-ből esetleg érdemesebb a 512MB-os változatot venni, itt PH-n alig drágább a 256MB-os verzióknál, és van különbség teljesítményben a kettő között.

[link] (igaz ezen gyári hűtés van)

Ha akarsz tuningolni akkor mint Ace Ventura is írta a 7900GTO is jó választás.

(Ennek ellenére én akkor is az ATI-ra szavazok.) :))

[Szerkesztve]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#72) Ace Ventura válasza ateszm (#68) üzenetére

Ace Ventura
(őstag)

X2-vel együtt, már érdemes megvenni, csak tutira legyen meg hozzá a gyári is, mert ha nem akkor ugrik a gari.Ennek nézz utána. :R

(#73) [CS]Blade2 válasza Csiborbogár (#47) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

''Az Ultra nagyon is komoly kártya. Az más kérdés, hogy nem éri meg mert GTX megy Ultra szinten minimum.''

Ezért vicc a kártya. Számunkra ár/érték vagy teljesitmény arány számit legjobban, és akkor ha a kettö között kell választani egyértelmü hogy a GTX a nyerő, mert megy Ultrra vagy KO szinten.

(#74) AMD Power válasza Qru (#69) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Akkor még egy ideig nem érdekel DX10-s kártya.

(#75) Qru válasza AMD Power (#74) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szvsz 7600GST + vmi jobb ram mint a Samsung (A-data pl 2x1giga nem olyan drága még).

(#76) AMD Power válasza Qru (#75) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Miért a 7600GST az DX10-s? Vagy csak nem értem a hsz-t amit írtál. :B

(#77) Qru válasza AMD Power (#76) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem az DX9-es. Azt akartam tanácsolni, hogy egy DX10-ben hulla gyenge 8500/8600 helyett vegyél egy 7600GST-t, meg vmi jobb ramot a Samu helyett. Aztán majd ha szükséged lesz a DX10-re veszel egy 8800GTS-t, ami akkor kb már 30-40k körül lesz.

(#78) ateszm

ateszm
(fanatikus tag)

köszönöm mindenkinek a válaszokat,azthiszem akkor marad a 8800gts. :R

(#79) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Segítsetek légyszi...

ATI kártyát szerettem volna 1950 GT-t 256MB-osat (ti mondtátok:) ), de sajna nem kapható semmelyik nagykerben...
1650XT-t vagy 1950GT 512MB-osat tudnék venni, de az 1650XT-t kissé kevésnek érzem az 1950GT 512MB meg nemtom megéri-e a plussz lóvét...

Szal lehet, hogy Geforce kéne inkább...teljesen elbizonytalanodtam...
Soha nem volt még Geforce karim szal tök hülye vok hozzá...:B
A lényeg, hogy 30K a plafon...

Az adatoknál lévő konfig már nem érvényes sokáig X2 4000+ lesz 2G Rammal...stb...

[Szerkesztve]

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#80) Qru válasza Horbal (#79) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

30körül 7600GT kapsz, aminél viszont erősebb X1650XT. X1950GT 512 sztem nem éri meg a plusz lóvét, előbb elavul mint sem kihasználnád a +256MB ramot igazán.

(#81) danee91 válasza Horbal (#79) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

Elég érdekes h nem árulnak ilyet. Én 34ért vettem az MSI X1950 Pro karimat, 2slotos hűtése van, de hangja abszolút nincs. És nagyon jól hűt. Még az ASUS-on van AC hűtés, az is jó(az enyémen nem az van, de vmi jobb fajta).

(#82) Horbal válasza Qru (#80) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Szal legyen az 1650XT, vagy várjak amíg esetleg felbukkan egy 1950GT a nagykerben...:)...

30k-ba a 8600GT is belefér ez pl.:
Asus Extreme EN8600GT 256MB GDDR3, 128 bit, TV-out, 2xDVI
vagy
MSI GF NX8600GT-T2D256E-OC 256MB GDDR3, 128 bit, TV-out, 2xDVI
esetleg 32K
GIGABYTE GF 7900GS 256MB DDR3, 256bit, TV-out, 2xDVI
:F

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#83) Horbal válasza danee91 (#81) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Árulnak csak most éppen nincs raktáron én meg már tűkön ülök...

Ez van neked?

MSI Radeon RX1950Pro-TD 256MB GDDR3, 2xDVI, TV-out
(nagy böszme piros:) )

[Szerkesztve]

(#84) TomBoy1986 válasza Horbal (#82) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt 31K-ért kapsz Sapphire X1950GT-t.
[link]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#85) Horbal válasza TomBoy1986 (#84) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi...ha minden kötél szakad max kisker lesz, csak ez így plussz 5K...

(#86) TomBoy1986 válasza Horbal (#85) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hozzáteszem, hogy ezek a Sapphire X1950GT-k 1.2ns-es memóriával vannak szerelve és szinte kivétel nélkül tudják a 600/1550-1600-as órajelet.

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#87) Qru válasza Horbal (#82) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

8600GT teljesítményben DX9-ben 7600GT környékén van DX10-hez meg kevés/gyenge. Inkább várjál Radeonra akkor.

(#88) ateszm

ateszm
(fanatikus tag)

hi all! melyiket válasszam? inno3d1950gx2,vagy asus8800gts320?? egy árban van,60000ft.
939 4000+ alá kell

(#89) Ace Ventura válasza ateszm (#88) üzenetére

Ace Ventura
(őstag)

Húúú barátom.Ez 7950 gx2 akart lenni?Ha igen, akkor a 8800 as geforce-t ajánlanám, de szerintem mindenki más is. :DDD :R

(#90) greatchaos válasza ateszm (#88) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

semmiképpen sem az inno3d1950gx2-t, mert egy kazán, és nagyon elmarad a másiktól, mint teljesítményben, mind technológiailag

8800gts 320 a jó választás!

(#91) zolynet válasza ateszm (#88) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

+1 szavazat a 8800gts-re, 1értelmű.

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#92) t1 válasza ateszm (#88) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

4000+ kidob helyette X2 és 8800GTS 320

(#93) AMD Power válasza Qru (#77) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Thx így már értem. Valószínű, hogy valami ilyesmi lesz a story.

(#94) Qru válasza ateszm (#88) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

4000+ -al nem hajtod ki egyiket sem (vegyél egy X2-es procit), de legalább a 8800GTS korszerű és nagyon jó kártya.

(#95) mayerlaci válasza C4mp3r (#2) üzenetére

mayerlaci
(őstag)

Utobbi idöben nem frisitettem:( de nyugodtan megcsinálhat(juk).Az 1.hsz-t valoban az 1. topik inditásakor csináltam.

#29: kösz.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

"Life is going on, when you would have another plans"

(#96) Qru válasza mayerlaci (#95) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Geforce-os részt már megcsináltam be is tették az 1hsz-be a modik. Már csak a Radenokat kéne összegyűjteni...

[Szerkesztve]

(#97) danee91 válasza Horbal (#83) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

Nekem T2D van, azon jobb a hűtés. Igaz már sima VGA port sincs rajta, csak két DVI, így átalakítót kell használnom(igen, van aki még CRT-vel tolja).
[link]
[link]
[link]
Ott a 3. helyen jelenleg is 34rugó. Én is annyiért vettem, csak máshol.
Sapphirenak meg szar a hűtése, ennek meg non halk. ASUSból van még AC-s.

[Szerkesztve]

(#98) Horbal válasza danee91 (#97) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

A Sapphire-nak xar a hűtése az mit takar: Hangos vagy kevés (a hangos nem izgat annyira)

Én is CRT-vel fogom tolni:C

MSI Radeon RX1950Pro-TD 256MB GDDR3, 2xDVI, TV-out: szal szerinted ezt érdemesebb bevállalnom...mint 1950GT-t (az áruk kb ugyanannyi lenne kisker-nagyker miatt). Tecciiik a színe:)

[Szerkesztve]

(#99) danee91 válasza Horbal (#98) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

Az X1950 GT/PRO topikban is erről folyik a vita... Aszongyák a Sapphire 80-90 fokra is felmegy...Bár ha 100%on fut a venti, akkor talán csak 79...
Amúgy én is megszoktam a hangos gépet, régi gépemben ASUS 6600 GT maxon pörgött, elnyomta az összes többi venti hangját. Az 2500+os Bartonomon meg volt egy Spire hűtő, halk volt, de 75 fokra is felment a CPU, majd fagyás. Vettem rá 3kért AC-t, eredményképpen már csak 70 fokos lett :W . Maxtor vinyám 1x mértem, 57 fokos volt, 51 fok felett kritikus, de semmi gond. Kattog, aztán leáll. 3 napig be se bootolt többet a vinya. Utánna elindul, profilválasztó elő, katt, füst. Codegány táp egyik vezetéke elfüstöl. Hátul az egyik USB portot le kellett ragasztanom, mert bármit dugtam bele, szikrázó hang, a képen csíkok, vinya katt, és ugyanazok, mint előtte. Szerencsére már megszabadultam attól a géptől. Itt van a mostanitól 1 méterre, a sarokban

[Szerkesztve]

(#100) Horbal válasza danee91 (#99) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor is ha tele van a ház ventivel (elöl hátul oldalt)...
80-90 fok mipöcs :Y mostani max 40 fok, mi van ebbe cekász...

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? - Archivum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.