Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? - Archivum VI. (téma lezárva)

(#501) eastsider válasza cousin333 (#498) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen kari is halt meg pontosan?

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#502) JustMusicFm

JustMusicFm
(lelkes újonc)

Üdv!

Ennél jobbat ebben az árban tudtok mondani?
[link]
VGA kimenet kell, és ne agp-s legyen.
Előre is köszi a segítséget!

(#503) BPFeri válasza JustMusicFm (#502) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

+ 1-2ezer és használtan , természetesen gari+számla+tartozékok akár itt a PH !- n is találsz 7600GS/GT szériát .. az azért jobb !!! Éredmes megfontolnod ?!?!! :))

"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

(#504) JustMusicFm

JustMusicFm
(lelkes újonc)

ill. ezzel összehasonlítva melyik a jobb?
[link]

(#505) JustMusicFm válasza BPFeri (#503) üzenetére

JustMusicFm
(lelkes újonc)

Igazából még ennyit sem szeretnék rákölteni. A legfejlettebb játék, amivel állandóan játszom, az a cs 1.6... az meg gondolom megy rajta. Annyira nem lényeges nekem, h milyen videókari van benne. Amit másodszorra linkeltem be, az elfogadható ár/érték arányú?

(#506) Ace Ventura válasza JustMusicFm (#505) üzenetére

Ace Ventura
(őstag)

Én a Galaxy-t venném a jó minőségü Zalman hütő miatt.Az a +128 Mb ram szerintem annyira nem számit egy ilyen karinál.A lényeg hogy DDR3-as legyen, és ez jelen esetben az is. :R
Ha az ár számit, akkor a Galaxy :R

Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

(#507) JustMusicFm válasza Ace Ventura (#506) üzenetére

JustMusicFm
(lelkes újonc)

Köszi, én is így döntöttem!

(#508) klambi

klambi
(őstag)

Asus P5B Deluxe alaplaphoz milyen vidkarit ajánlotok olyan 30-35k közelében?

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

(#509) AMD Power válasza klambi (#508) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Asus GeForce EN7900GS 256MB TV DVI PCIExpress

[link]

Ha DX10-s kari kell akkor még esetleg.

Asus GeForce EN8600GT 256MB PCIExpress

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#510) Qru válasza klambi (#508) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ATi frontról X1650XT-t: [link]

Vagy még ütősebb az X1950PRO: [link]

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#511) eastsider válasza Qru (#510) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a példány pont nem az X1950PRO-ból :U Csökkentett órajel, szar hűtés, tiszta low cost az egész, még a NYÁK is más picit
inkább ez: [link]

[Szerkesztve]

(#512) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]erről vélemény?

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#513) djtoomi válasza JustMusicFm (#507) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez nagyon rossz dönts,mert a kari csak pci-e x1-es!!!Szal azt semmiképp ne vedd meg!

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#514) netkoo

netkoo
(senior tag)

Sziasztok:)
Új konfig össze rakását tervezem :))
AMD s lesz AMD Athlon 64 X2 5600+ CPU (sAM2) BOX
GIGABYTE M55SLI-S4 alaplap
2X1Giga Kingston DDR 800
Na ehez kéne egy kari 50-60k között?
tipek? :U

(#515) Vandit. válasza netkoo (#514) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

X1950XT v. X1950pro.ez még olcsóbb is

[Szerkesztve]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#516) Ribi válasza djtoomi (#513) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Haat en meg nem lattam olyan kartyat ami pci-e 1x csatlakozoval lenne szerelve. Szentem csak szimplan elirtak. Eleg soxor elirnak ott dolgokat.

(#517) netkoo válasza Vandit. (#515) üzenetére

netkoo
(senior tag)

Nem tudom még nem volt ATI s karim:)
Nincsen gond a Catalistokkal?

(#518) djtoomi válasza Ribi (#516) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig van,galaxy honlapján is fent van,a képen is az van,és élőbe is láttam szal sajnos az! :(

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#519) djtoomi válasza netkoo (#517) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

X1950XT esetében nincsenek gondok,de ebbe már belefér egy x1950xtx ami azért már bika egy kari. ;)

(#520) Ribi válasza djtoomi (#518) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

ŰŰŰŰ akkor az telleg kerulendo. :R

(#521) Vandit. válasza djtoomi (#519) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem abba a konfigba elég az xt is.

(#522) djtoomi válasza Vandit. (#521) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Simán és bőven kihajtja az xtx-et is,és az sokkal erősebb. ;)

(#523) netkoo válasza djtoomi (#519) üzenetére

netkoo
(senior tag)

De azt XTX az 80k nem?
Ja és 2.karit meg szeptemberben veszem :B

[Szerkesztve]

(#524) Vandit. válasza djtoomi (#522) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ja.De minek vegyen adjon ki 1000 Ft/FPS-t amikor még bőven játszható kategóriában van azzal karival is élvezhető minőségben.
Szerk:Most nézem SLI-t is akar. :( ;]

(#525) Ribi válasza netkoo (#523) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Hat sosem erte meg az sli, foleg ha akkorra mar kijon valami DX10 jatek, te meg csak latod a feliratot a 2 vga-val a gepben hogy dx10 support needed. Szentem szeptemberbe add el a karit es vegyel 1db normalis kartyat mint 2 ''elavultat''.

(#526) Vandit. válasza Ribi (#525) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

így van.Pl. egy 8800 GTS-t

(#527) Anthony28 válasza netkoo (#514) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem 60k körül 320Mb 8800 GTS-t is kapsz. :U A felsoroltak közül mindegyiknél izmosabb. ;) DX9 karit én már nem vennék, vagy csak nagyon olcsón, ''akciós'' áron.
Ezzel nem azt mondom hogy lassúak a DX9 kártyák, pusztán csak annyit hogy 1/2 év múlva tuti cserélni fogsz egy DX9-es karit míg egy DX10-est még ne feltétlen kell majd lecserélned. :U

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#528) Qru válasza netkoo (#523) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Felesleges XTX-et venni, mert XT is megy XTX órajelen. 8800GTS-t vegyél, igaz a procid nem hajtja ki, max ha vga limitesen játszol (magas felbontáson high graffal), de DX10 miatt én ezt venném akkor is.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#529) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

7900gto vagy 1950xt?

7900gto-m már volt de nem tudom milyen az 1950xt (256) jobb vagy rosszabb?

...

(#530) rollins válasza Qru (#528) üzenetére

rollins
(őstag)

x2 5600+ nem hajtja ki? azt miért nem? (kis tuninggal, 3000mhz -en sem?)

[Szerkesztve]

(#531) B-L-A-C-K válasza rollins (#530) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Netkoonak irta és neki az aláirásában ilyen proci szerepel: Intel 2.4

Szerk: ja most látom vesz másikat... :R

[Szerkesztve]

...

(#532) szkorhetz válasza B-L-A-C-K (#529) üzenetére

szkorhetz
(senior tag)

ati jobb

C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

(#533) EQMontoya válasza B-L-A-C-K (#529) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szvsz inkább ati, már csak azért is, mert olcsóbb.

[Szerkesztve]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#534) djtoomi válasza B-L-A-C-K (#529) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ati erősebb,7900GTO jobban húzható,jobb a hűtése! ;)

(#535) Qru válasza rollins (#530) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha 3000MHz-re húzza akkor már kihajtja (persze egy 3GHz-es C2D még jobban). Van egy jó teszt, csak sajnos nincs bene 3GHz-es X2. :( De gondolom már olvastad: [link]

Ha nem vga limitesen játszunk akkor egy azonos órajelű C2D-val több fps-t lehet kipréselni ami azt jelenti, hogy X2-vel nem lehet teljesen kihajtani. Aztán ha majd jönnek a 9-es Geforceok, akkor procit is kell cserélni vagy kompromisszumot kell kötni... Persze elmélet, szvsz tökmindegy, hogy 135 vagy 155FPS-ed van 1enlőre.

(#536) Qru válasza B-L-A-C-K (#529) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Racionálisan közelítve: Ne sokat költs már DX9-es vga-ra, amelyik olcsóbb azt vedd szvsz.

Teljesítményszemléletben ugyanez: X1950XT. Erősebb mint a 7900GTO (aminek viszont nagyon jó a hűtése de ezt ismered ugye), igaz nincs benne sok tuningpotenciál (és a hűtése is gyengécske vagy hangos ha hajtod) de alapon is erős ez a vga. Gondolom tesztet ismered: [link] Ebben van 256-os és 512-es X1900XT, amihez képest az X1950XT csak a GDDR3 vs GDDR4 memóban van különbség. Ott a kettő méret között 1-16%-van játéktól függően. Ez irányadásnak nem rossz, bár azt nem árt tudni, hogy az újabb játékok mind egyre több vga memóriát követelnek (majd). De ha azt vesszük, hogy majd kell előbb-utóbb DX10 vga is, sztem elég még a 256MB-os XT.

Nekem volt 7900GTO-m meg X1900XT 512-őm is. Utóbbi jobban ment csak kellet rá AC Accelero X2, mert a hűtése... :(

(#537) Gaben1

Gaben1
(tag)

hello bocs hogy ilyet kérdezek de nem tudna valaki megadni 3d mark 06-hoz regisztrációs kódot? előre is kössz!

gigabyte eX38 DS5 , E6700@3500,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 19'' 931bf 2ms Corsair TX 750

(#538) C4mp3r válasza Gaben1 (#537) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem mondjuk meg, és szerintem ne nagyon erőltesd, mert pihenőre mehetsz. Addig ezt ajánlom figyelmedbe.:[link] De különösen ezt a részét.:

''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan

* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
* használatára buzdítás,
* segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;''

[Szerkesztve]

If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

(#539) tomi909

tomi909
(tag)

Sziasztok!

Szerintetek milyen videókártyát vegyek ha maximum egy 36000FT-om van rá???
Én egy 7900GS-re gondoltam. Ti mit ajánlanátok???

Köszi

E5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF

(#540) C4mp3r válasza tomi909 (#539) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Ezt vagy egy X1950Pro-t. Ha tuningolsz akkor 7900GS, ha nem akkor X1950Pro. ;)

[Szerkesztve]

If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

(#541) EQMontoya válasza tomi909 (#539) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szvsz inkább x1950pro. pl asus, amellett tán még alunni is fogsz tudni.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#542) eastsider válasza EQMontoya (#541) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én az MSI mellett is tok aludni, és kitolja a házból a levegőt, és még hatékony is :R
[link]

[Szerkesztve]

(#543) B-L-A-C-K válasza Qru (#536) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Köszi az infót :R

...

(#544) EQMontoya válasza B-L-A-C-K (#543) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Qru kollegának annyiban nem volt igaza, h az x1950xt sem gddr4, csak az xtx. asszem, 1.8ghz ddr3 van az x1950xt-en. de ddr3, az tuti.

(#545) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

giga. 7900gtx vélemények?

...

(#546) djtoomi válasza B-L-A-C-K (#545) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép darab,de inkább 7900gto gtx órajeleken. ;)

(#547) Qru válasza B-L-A-C-K (#545) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szvsz felesleges GTX-et venned, inkáb kitesztelt GTO-t vegyél. Olcsóbban megkapod ugyanazt a teljesítményt.

(#548) B-L-A-C-K válasza Qru (#547) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

privi ment..( ezt privibe is sikerült elküldenem. :) )

[Szerkesztve]

...

(#549) Qru válasza B-L-A-C-K (#548) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:) ment Re.

(#550) kutymorg

kutymorg
(tag)

Sziasztok!

Milyen PCIE karit ajánlotok 25k-ért ?

Köszi!

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? - Archivum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.