Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? - Archivum VI. (téma lezárva)

(#101) danee91 válasza Horbal (#98) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

A TD-n sima 1ccerű hűtés van, T2D-n sokkal jobb(nekem ez van)

(#102) Horbal válasza danee91 (#101) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Nemtom a képen egy az egyben úgy néz ki mint amit te linkeltél a második helyen....
Nagy piros műanyag valami a végén hajócsavarral, valami hőcső lóg ki belőle középtájon, az elején meg ott figyel a grafika, elfoglal vagy két slottot...

Most vagy a nevet vagy a képet baxták el a bótosok...:)

[Szerkesztve]

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#103) danee91 válasza Horbal (#102) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

Igen, de előfordulhat, h megtévesztenek, vagy nem figyeltek oda eléggé. Lehet h a T2D képét rakták a TD-hez. De sztem kérdezd meg. De én inkább a leírásnak hinnék, a képet csak úgy odalinkelik.

(#104) Horbal válasza danee91 (#103) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Sztem ott lesz a pont mert doboz kép is van és azon T2D a felirat, szal komolyan elmennek a pcsába mostmár...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#105) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Oksa megtaláltam a tiedet, szal ha nyugodt szívvel ajánlod megyek azt megveszem...
De ha nem lesz jó örihari:))

THX mindenkinek és bocs a hülye kérdésekért...

(#106) danee91 válasza Horbal (#105) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

Nekem még csak pár napja van az új gépem, de az biztos, h ez a kari jobb mint a Sapphire.
Én eddig csak jókat hallottam erről a kariról. Aztán ki tudja mi lesz vele :))
Ez az első MSI karim, sokat nem hallottam még róluk. A Sapphire lehet, h jobb márka, vehetsz azt is, de akkor cserélj hűtést. Vagy Asus AC hűtéssel, de nem egy olcsó kártya.

[Szerkesztve]

(#107) danee91

danee91
(fanatikus tag)

Na kira nem tom módosítani. Szal a lényeg: eddig nekem bevált, a hűtése jó, de maga a kari nemtom h hosszú életű lesz-e. Hűtésileg jobb a Sapphire-nál, viszont sztem a Sapphire jobb márka.

(#108) Horbal válasza danee91 (#107) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Adnak rá 3 év garit szal annyit csak kibír, Sapphire meg jó az biztos, jó drága is az biztos...
Nem akarok külön hűtésért szaladgálni...szal ez lesz csak már mehetnék érte...
Az MSI szvsz nem rossz márka, legalábbis az alapjai elég jónak számítanak, nem egy garázscég...

(#109) danee91 válasza Horbal (#108) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

Most néztem az X1950 Pro/GT topik legelején vannak leírások a márkákól, az MSI-ről aszonták jó hűtése van(a képen az 512 megás változat). De sztem nyugodtan megveheted. Én eddig teljesen meg vok vele elégedve.
Csak ne TD!!!

[Szerkesztve]

(#110) danee91

danee91
(fanatikus tag)

Remélem azért nem az A7N8X-be akarsz ilyen karit tenni. Főleg nem 2500+ mellé. Akkor eleve AGP-s kéne...

(#111) rollins válasza danee91 (#99) üzenetére

rollins
(őstag)

Gondolom ha ATT-ben be van állítva, hogy 65 foknál kapcsoljon 100%-ra , akkor jó eséllyel nem megy 71 fok fölé.

[Szerkesztve]

(#112) Ace Ventura

Ace Ventura
(őstag)

Én azt mondom, hogy vegyétek meg a legolcsóbb 1950 pro-t, és vegyetek rá egy AC X2-t.Az a tuti.Nem hangos, faxán hüt, és nem kell akkor buherálgatni.
A karik között nem nagyon teljesitménybeli különbség.Legyen az akár Asus, Sapphire, His, MSI.Lényeg a jó hütés.

Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

(#113) Horbal válasza danee91 (#110) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Elolvastam, az ide vonatkozó totyik postjait, meg vagyok győzve...

Dehogynem: fogom, agp kiforraszt piciE beforraszt, a procit meg jól meghúzom 4GHz-ig ha belefér, melléteszek még egy magot...és lesz vidámság:))

Persze, hogy nem, pénteken megyek a kereszért, meg a többi fölösleges apróságért pl alaplap proc (4000+ X2) táp stb, RAM meg proch már van (2G Geil 800, AC Freezer64Pro), szal lehet megoldom a fent említett barkácsolás nélkül...

THX vansz mór:R

(#114) ateszm

ateszm
(fanatikus tag)

köszönöm a válaszokat,természetesen 7950gx2,és nem1950gx2,de erre ti is rájöttetek.
8800gts-t ajánlottátok,és hallgatok rátok.ha nem huzott volna le ma a biztosító 60K-val,már a hétvégén ketyegne a gépemben a kari... az x2 az meg teljesen uj plattform számomra...proci+lap+ddr csere,és akárhogy is nézem ,az plusz 50K alhangon...

(#115) ateszm válasza Qru (#94) üzenetére

ateszm
(fanatikus tag)

x2 közül mi az amit megéri megvenni(ez kicsit off szagú,sry)

(#116) F.B.I.

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok! :R
Max. 15eFt-ért kellenne vidkari lehetőleg silent, filmezésre max. egy kis CoD2-re.

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#117) AMD Power válasza F.B.I. (#116) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

PCIE vagy AGP-s kéne?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#118) kicsitomi88 válasza ateszm (#115) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Pl.: 4000+ Brisbane magos 17kért elég jó vétel, és megy 3GHzet,

90 87.5 87.8 87.5

(#119) AMD Power válasza ateszm (#115) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Csöppet igen. :U

A64 X2-esek klubja

[link]

Milyen procit vegyek?

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#120) F.B.I. válasza AMD Power (#117) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

PCIE.A konfigom miatt :DDD :R .

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#121) fnatic válasza F.B.I. (#120) üzenetére

fnatic
(tag)

7300GT GDDR3 (Galaxy).

(#122) AMD Power válasza F.B.I. (#120) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

7300GT 256MB DDR TV DVI PCI Express

[link]

Bár ebből DDR3-t kell venni ha lehet!!

(#123) djtoomi válasza AMD Power (#122) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem ha lehet,hanem ha DDr2-őt vesz,akkor megharagszom rá!7300GT-ből csakis GDDR3-ast szabad venni,és inkább Galaxyt! ;)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#124) Tituszazeb

Tituszazeb
(tag)

Úgy tűnik, h a webáruházban, ahol a leendő videókártyámat akartam venni már nincs Galaxy GF7600GS (GDDR3, 256 MB, Zalman hűtés 21-22k volt)
vmi értelmes alternatívát kéne keresnem. Segítenétek?
vegyek esetleg INNO3D 7600 GT-t 23k-ért (256 MB, nuku zalman hűtés, és nem is lehet annyira húzni) :(((
vagy: 7300 GT (galaxy, gddr3, 256 mb, zalman...)
segítsetek!! gyorsan meg is rendelném, nem akarok úgy járni, mint a 7600GS-sel...
:R

(#125) djtoomi válasza Tituszazeb (#124) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát inno 7600gt még mindig 3-szor gyorsabb mint 7300gt szal mindenképp azt ha nins máshol. ;)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#126) Tituszazeb válasza djtoomi (#125) üzenetére

Tituszazeb
(tag)

kezdek én is affelé hajlani...amikor átnéztem a jelenlegi kártyákat ez volt az első, ami szimpi volt...utána úgy voltam , h 7300 GT (a húzhatóság miatt), majd ebből lett a GS, és ismét a 7600 GT :)
ha mégis lesz a gs, akkor szted inkább az, mint 7600GT ??

(#127) djtoomi válasza Tituszazeb (#126) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a gs zalmanos ige,ha nem de galaxy akkor is,de ha inno gst akkor nem. ;)

(#128) F.B.I.

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Kösz mindenkinek! :R

(#129) fagy53 válasza djtoomi (#125) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Az a 3x gyorsabb egy kicsit erős! Lejtőn lefelé?

(#130) djtoomi válasza fagy53 (#129) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na jó 2.5-ször biztos! ;)

(#131) trev

trev
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy Intel caleron 1.80GB os procim, 256MB RAM 80GB-os Samsung Winchesterem, és egy GEFORCE MX440 8x AGp-s vidikártyám és ezt szeretném lecserélni egy INNO 3D GEFORCE PCX 7300GS 256MB DDR2 64bits DVI TV
nevezetű vidikártyára.
Az lenne a kérdésem hogy megéri-e lecserélni meg hogy a gépem elegendő lenne -e hozzá.
Aki tudja hogy mien ez a vidikártya az kérem írjon.
A válaszokat előre is köszönöm.

(#132) danee91 válasza trev (#131) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

Alaplapcserével menne a dolog...

(#133) trev

trev
(lelkes újonc)

DE most cseréltem alaplapot MSI de eddig tökéletesen meg vok vele elégedve!
Sztem a procimat kéne egy kicsit turbózni.
én kinéztem egy procit 2.66-osat mivel csak arra van pénzem.
zserinted az jó?

(#134) danee91 válasza trev (#133) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

Az alaplapodban AGP-s kártya megy, amit néztél PCI-Expresszes.
2,66 akkor az csak Intel Pentium D 805 lehet. Ha télen hideg van a szobádban, akkor mostantól nem lesz.

[Szerkesztve]

(#135) fagy53 válasza djtoomi (#130) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Mindkét VGA-m az, amiket ajánlottál. Galaxy mindkettő.
A sebességek különbsége a játékoktól is függ 25-70% között mozog.
A jó átlag a gyakorlatban kb. 50% ami 1.5- szeres szorzót jelent. :)

(#136) trev válasza danee91 (#134) üzenetére

trev
(lelkes újonc)

DE AGP-s ből nem tudsz nekem olyat ajánlani ami max 15000FT?
vagy akkor venenm kéne egy oan procit amit írtál?

(#137) fagy53 válasza trev (#133) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Az a 256MB RAM rettenetesen kevés! A rendszermemóriáról van szó.

(#138) danee91 válasza trev (#136) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

Legjobb lenne, ha leírnád milyen alaplapod van. Amúgy az a Celeroncs nem sokra jó, főleg az 1,8 GHz-es.

(#139) trev válasza fagy53 (#137) üzenetére

trev
(lelkes újonc)

Tudom hogy kevés.De nekem az lenne a lényeg hogy egy olyan karit találjak ami elég jó és amit kibékülne a gépemmel.
és max 15000FT-om van rá.

(#140) valentinho válasza trev (#136) üzenetére

valentinho
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát igen...Nagy baj, ha az ember konfit akar venni és nincs zsé!Így vagyok ezzel én is! :O Mondd, hogy kb mennyi erőforrást tudsz ráfordítani és akkor kitaláljuk mit lehetne összehozni! :)

[Szerkesztve]

Pioneer CDJ-800 MK2: http://hardverapro.hu/apro/pioneer_cdj_800_mk2_dj_cd_lejatszo_elado_ajandekka/friss.html

(#141) trev válasza danee91 (#138) üzenetére

trev
(lelkes újonc)

MSI PM8M-V, VIA P4M800 + 8237R Plus, 6ch Audio, W/LAN,IDE,SATA cable (ROHS)

(#142) danee91 válasza trev (#139) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

Galaxy 7300 GT 128 MB GDDR3 AGP, ~18k

(#143) trev válasza valentinho (#140) üzenetére

trev
(lelkes újonc)

Valentino hogy-hogy mennyi erőforrást mx 15000FT-ot

(#144) trev válasza danee91 (#142) üzenetére

trev
(lelkes újonc)

DANEE ez az amit tudsz ajánlani?
ennek mennyi az ára?
Akkor amit én mnodtam azt lehetetlen összehozni ,csak ha alaplapot csarélek?
:F

(#145) valentinho válasza trev (#143) üzenetére

valentinho
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt mondtad, hogy tudnál procit is venni, vagyis hogy vmi2.66-ra lenne pénzed!Akkor mind1...Esetleg szétnézhetnél használtba egy 6600GT-után, 12k ért láttam és mellé vehetnél még 256MB ramot! :)

ott van:18k

itt van esetleg ez:[link]
Bár ezaz elsa nem vmi bíztató... :(

[Szerkesztve]

Pioneer CDJ-800 MK2: http://hardverapro.hu/apro/pioneer_cdj_800_mk2_dj_cd_lejatszo_elado_ajandekka/friss.html

(#146) trev válasza valentinho (#145) üzenetére

trev
(lelkes újonc)

DE akkor nem tudok procit venni.
Mivel ha veszek vidikártyát meg ramot akkor nem marad pénzem. :F

(#147) fagy53 válasza trev (#139) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Az a baj, hogy a gépedhez még a 15k VGA is sok.
Ha változatlanul hagyod a gépet, akkor vegyél 8-10k-ért használt VGA-t.
Én azonban azt tanácsolom,hogy előbb a gépedet erősitsd meg és aztán foglalkozz a VGA-val.

(#148) danee91 válasza valentinho (#145) üzenetére

danee91
(fanatikus tag)

Ja, ha olcsón akarsz kijönni nézz használt AGP-s 6600 GT v. 7300 GT karit(utóbbiból csak GDDR3-ast ajánlott venni)

(#149) valentinho válasza trev (#146) üzenetére

valentinho
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak az a baj, hogy hiába veszel 15k ért karit, mert nem tudja kihajtani a procid! :(

(#150) trev

trev
(lelkes újonc)

Tudjátok nállam az a baj, hogy az AGP-s VGa-k sokkal drágábak mint a PCI-sek. :F

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? - Archivum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.