Sziasztok!
Most találtam erre a fórumra, de amint látom egyhamar nem tudnám magam végigrágni rajta.Szóval ha nemrég volt ez téma, nézzétek el nekem, és légyszi segítsetek.
Tehát:
Nagyon régen vettem egy Canon IP1000-es nyomtatót. Ez még külön patron-külön fej megoldású. Hosszú évekig kitűnően szolgált, a fekete patront töltögettem rendesen (főleg dokumentumok nyomtatására volt használva), a színesből ritkán kellett, akkor vettem után-gyártottat. Szerintem nagyon szépen dolgozott (fotót is), több más géppel is összehasonlítva. Sajnos a saját hülyeségemből kifolyólag megöltem benne a fejet
, így most valamit vennem kellene tízezer környékén (ennyi a keret
).
A környezetemben most 2 (10k) HP is megadta magát, így azt nagyon nem akarnék, meg mint írtam is, ez szerintem verte az összes más márkát ebben az árfekvésben, így ránézésre. Melyik lenne az a gép (lehetőleg Canon
) ami olcsó, és egyszerűen tölthető, nem kell mindenféle chip-reset meg egyéb túlbonyolított dolgokkal tökölni. Illetve, ha itthon megoldható, akkor nem gond, mert nem tök hülye vagyok, csak nem vagyok benne ezekben a dolgokban.
Vagy létezik még valamelyik külön fej, külön patron kivitelben, vagy már mindegyik egybe fej-patron?
Ja, meg éppen nem ártana, ha fotónyomtatásra is nagyjából alkalmas lenne, mert az asszony öl meg, hogy most kicsi a gyerek, és csak lemezen van fénykép, a falon meg nincs
.
Köszi előre is
.
Bocs, ha hülyeséget kérdezek...