Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) janati

janati
(őstag)

Hali!

A fater tv-t szeretne venni így karácsony tájékán. (A régi bedöglött...)
Mit gondoltok, érdemes 100hz-eset venni? Annyival jobb is, mint amennyivel többe kerül?

A jelöltek, melyekből lesz valamelyik: (mást ne ajánljatok légyszi, legfeljebb olyat, amit kapni is lehet és belefér a 150e-s keretbe!)

Daewoo 72cm, 100hz, Virtual Dolby: 95e (Metro)
Samsung 72cm, 100hz, Virtual Dolby: 140e (Metro)
Sony 72cm, 50hz: 125e (Metro)
Panasonic 72cm, 50hz, Virtual Dolby: 138e (Euronics)
Panasonic, 72cm, 100hz, Virtual Dolby: 150e (Metro,Euronics)

Mit szóltok ezekhez?
Köszi a segítséget előre is!

A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

(#2) janati válasza janati (#1) üzenetére

janati
(őstag)

Panasonic 72cm, 50hz, Virtual Dolby: 138e (Euronics)

Ezt elírtam: nem 138, hanem : 110e (Euronics)

(#3) janati válasza janati (#2) üzenetére

janati
(őstag)

Ja, és mégvalami. mindegyik versenyző flat képcsöves.

(#4) Fisha válasza janati (#3) üzenetére

Fisha
(senior tag)

Szerintem az a legtutibb ha megnezed elore neten, hogy melyik milyen szolgaltatassal bir, majd sajat szemed alapjan dontesz. Szerencsere meg lehet altalaban nezni mukodes kozben is ezeket, szoval nagyon nem foghatsz melle.
Ezenkivul en tudom javasolni a 100Hzeseket, szep nyugodt kepuk van, bar lehet hogy neha meg mindig elofordul interpolacios tokeletlenseg, azaz gyors valtozsanal kicsit ''ottmarad'' a regi kep. Esetleg meg pillants ra egy Grundigra is hasonlo kategroriaban, ha van ra lehetoseged.

(#5) _Gudella

_Gudella
(őstag)

Szerintem mindenképp 100 Hz-set. Nyugodtabb kép, és legalább nem sípol

(#6) janati válasza Fisha (#4) üzenetére

janati
(őstag)

''Szerencsere meg lehet altalaban nezni mukodes kozben is ezeket, szoval nagyon nem foghatsz melle.''

Ha így lenne... De nálunk, itthon, nem így működik.
Euronics és Metro. Itt voltunk ma de. NEM VOLT EGY NORMÁLIS KÁBELÜL TV-VÉTELHEZ, SE EGY SCART, SE NORMÁLIS ADÁS. Döbbenet. Az összes tv-n egyformán szar volt a kép, a ratyi adás miatt. Vagy a scart kábel volt a szar.

Na ezért próbálkozom inkább itt a ph-n. Jövő héten benzünk a MM-ba is. Ott legalább biztos jó lesz az adásvétel...

A 100hz-ben meggyőztetek. Valszeg a fenti okok kiatt nem láttam különbséget a tv-k (50-100hz) képe között.

Még írhatnak mások is...Köszike!

(#7) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Mi is TV-t veszünk karácsonyra. Sajnos 100 Hz-esre már nincs keret. Ezért ilyet veszünk. http://www.sony.hu/index.php?loc=2|cat=5|t=364

Nagyon baba kis TV. Letisztult az egész és szép képe van. A Media Markt-ban 130e Ft.

Viszont találtam belőle 100 Hz-est is. Csak ajánlani tudom! http://www.sony.hu/index.php?loc=2|cat=5|t=365

(#8) janati válasza engusz (#7) üzenetére

janati
(őstag)

A 100hz-es mennyibe kerül a MM-ban?

130e az 50hz-es Sony? Mit szólsz a Samsunghoz 140-ért, az 100hz-es...

(#9) sarti

sarti
(lelkes újonc)

Én a panasonicot venném. :))

Aki megházasodik, megtudja mi a boldogság, de akkor már késő.

(#10) HiperG

HiperG
(PH! addikt)

Mindenképp 100hz-st...
Nekem is a monitorom 100hz-es és ha 50hz-s lenne már felakasztottam volna magam :DD

(#11) janati válasza sarti (#9) üzenetére

janati
(őstag)

Eddig a Pana, 72cm, 100hz - 150e a nyerő... Megéri a +20k-t a többivel szemben?? (Samsung 100hz, Sony 50hz stb..)

(#12) janati válasza HiperG (#10) üzenetére

janati
(őstag)

:D

Nekem is 100hz a moncsim...

(#13) tuctuc válasza janati (#1) üzenetére

tuctuc
(fanatikus tag)

Hello! Nekünk 50Hz-es Sony FD Trinitron van 72centis 4:3as képpel, (ez az, amelyik mindenhol a legolcsóbb Sony FD) KV29FX30 a típus, és sokkal jobb a képe szerintem, mint a faterom 82 centis 16:9es 100Hz-esének (KV32FQ80), élénkebbek a színek, szerintem jobban eltalált a képcsöve, pedig feleannyi...
Itt is ugyanaz az igaz, mint a prociknál: ugyanabból a steppingből a leggyengébb is majdnem ugyanazt tudja.
A Sonyt csak ajánlani tudom, TV-ben ők a legkomolyabbak, (meg playstationben) :), amiről még jókat hallottam, az a Panasonic és a Samsung. Árban pedig nincs nagy Difi %osan a Thomsonhoz, Daewoohoz, stb.-hez képest!

Ha valamit olcsón árulok, annak nem az az oka, hogy valami baja van, hanem az, hogy eladni akarom, nem hirdetni.

(#14) Male válasza janati (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lg Flatron 100Hz-eset nem találtál, azoknak jó képe van.

A két legjobb képű, a Sony WEGA 100Hz és az LG Flatron 100Hz. Persze ez az árukon is látszik. Ezek közül is inkább az LG-t javaslom.

A felsoroltak közül én ezt választanám: Panasonic, 72cm, 100hz, Virtual Dolby: 150e (Metro,Euronics).

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#15) tuctuc válasza janati (#12) üzenetére

tuctuc
(fanatikus tag)

+ tévét remélem egyikőtök sem 40 centiről néz, hogy nagyon muszáj lenne a 100Hz... :) A 100Hz-es Panasonic Virtual Dolbyval azért tényleg a legjobb vételnek tűnik...

Ha valamit olcsón árulok, annak nem az az oka, hogy valami baja van, hanem az, hogy eladni akarom, nem hirdetni.

(#16) HiperG válasza janati (#12) üzenetére

HiperG
(PH! addikt)

Ja és mióta +szoktam nem bírok leülni az 50hz-s tv elé...

Ezért tvtunert használok..

(#17) janati válasza Male (#14) üzenetére

janati
(őstag)

Néztük az LG-t...180e ft...Sok, de tényleg a szar adással is a legjobb képe volt.

A Sony WEGA 100hz is drága.
A Pana felé hajtasz te is.
Konkrét típusa: TX-29PS11

(#18) vicces

vicces
(PH! addikt)

samsungot ha lehet ne vegyeket.
anyámék vettek egy 72/?/ cm-eset.
a képe nem túl éles, ráadásul utólag kiderült, hogy kicsit nagy is lett a hálószobájukba.

(#19) janati válasza tuctuc (#15) üzenetére

janati
(őstag)

Ezt elírtam...A Pana-ban nincsen Virtual Dolby 150-ért. Csak a Samsung-ban 140-ért... Bonyolódik.. Mit tud ez a Virtual Dolby??

(#20) janati válasza janati (#17) üzenetére

janati
(őstag)

A Panasonic PS11 speckói:

- 72 cm-es képátló
- T[tau] 100Hz-es TV
- QuintrixF 4:3 arányú sík képcső
- Továbbfejlesztett 100Hz-es szuper digitális pásztázás
- Digitális fésűs szűrő
- 2 Scart bemenet
- 250 oldalas videó text memória
- Q-Link

(#21) janati válasza tuctuc (#13) üzenetére

janati
(őstag)

Ez lenne a 125e ft-os Sony? Mi a típusa? (A 72-esnek)

Azért jobb a 72-esen a kép , mert kisebb mint a 82-es.

(#22) Male válasza janati (#19) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A VirtualDolbynak nem sok értelme van (főleg ha mono az adás), szóval ez ne nagyon befolyásoljon.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#23) janati

janati
(őstag)

Szerintetek milyen lehet a Daewoo 72-es, 100hz, Virtual Dolby-val 95-ért??? Azért ez így jól hangzik... csak Daewoo...

(#24) janati

janati
(őstag)

Nincs a neten valami összehasonlító teszt?

(#25) Male válasza janati (#21) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

82 centihez egyszerűen kevés az adás felbontása, meg az is benne van, hogy az elektronsugarakat jobban el kell téríteni (főleg ha nem sokkal hosszabb a képcső), és az ekkora méretnél már ront(hat)ja a képminőséget. Amúgy 82 centi fölött már nem is nagyon van katódsugárcsöves TV, részben e miatt (mármint az elektronsugár eltérítése miatt).

(#26) Male válasza janati (#23) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

100Hz-nél nem érdemes gagyit venni, mert nagyon könnyen tudnak rajta spórolni a gyártók: az elektronikának itt nagyobb szerepe van (váltottsoros adás miatt), mint 50 Hz esetén.

(#27) Male válasza janati (#24) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A http://www.hazi-mozi.hu címen nézz körül, le van írva egy csomó minden a 100Hz-es technikáról, mire kell figyelni, stb.

(#28) janati válasza Male (#25) üzenetére

janati
(őstag)

Ez így igaz. Csak én nem tudtam ilyen szakszerűen elmondani.

(#29) janati

janati
(őstag)

up

(#30) neduddki válasza janati (#1) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Voltmar egy ijjen totyik javaslom megkereseset abban eleg szepen sikerutl kivesezni a dogokat! Most isdn-en engedeleddel nem keresgelem, de ha hetfon meg eszemben lesz es ben leszek a tszcse-ban akkor igyekszem, habar a keresgelesre Keitarot kell folkerni, ahhoz O ert:-)))
Szovla ott mar leirtam de akkor emgegyszer.
En mindenkepp javaslom a 100Hz-et, megha a kepcso ua akkor az elektronika kicsit erossebenk tunik, magyaruil amit regymas mellet lattma es nem polt polcan annak igy volt. pl. samsung k86 vs. k84, pana as10 as1 /lehat hogy nem as hanem al volt????/
Nalam pana ps20p, falun samsunk k86 es eskuszom hogy a samsngnak szebba kepe:-))), mikor meg friss volt a pana mindekepp el akartam cserelni egy samsung a7-re sajnos nem jott osszes:-((((
Teveadasoknal mar a 28/29-nel eszre leet venni hogy vmi nem stimmel, a tv mar kisse sokkal tobbet tudank mint szeetett tv szabvany es ez meg is laccik.
Kerdes kinek hogy sikerul eszt megoldani, sajnos tapasztalataim szeritn a ''regi kirajjnak'', sony-nak a legkevesbe...:-((((( az 29ls60/fx66 tolfolfele nezegettem oket, a panank mar jobban sikerutl aplikalni a dolgot, de szeritnem a samsungok meg toluk is jobbak voltak, a k86 oleg jo, sajnosn itthon nem forgalmaztak, azota mar utodok vannak, de az igazi kirajj a korabban emlegetett a7 volt, az a8-bol is a 100-as egesz szep volt.
Ez nem aszt jelenti, hogy a pana as10/al10/ps10 nem szepek de nekem jobabn bejottek a samsungok... meg a lowek, de hat ugye az ma egsszen mas kategoria...:-)))))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#31) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

A qva elet most nezem hogy ps20p mar nincs tovabb van hejette px20 es az am tugya a: PIP/PAP/PAT -okat az enyem meg csak a pat-ot:-(((( bruhuhuhuuh-hup

udv

neduddki

(#32) janati válasza neduddki (#30) üzenetére

janati
(őstag)

Már ne haragudj, de direkt ilyen a helyesírásod??? Nem sokat értettem belőle...:(

(#33) neduddki válasza janati (#32) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

IGEn!!! Jelszo jeno!!!

udv

neduddki

(#34) MaTT

MaTT
(fanatikus tag)

Nekünk 72centis filipsz van. Ez is száz herzes és elég szép képe van. virtual dolby hang.Ha jól tudom 170 körül mozog mostanában az ára..

Keep the rubber side down!!

(#35) janati válasza MaTT (#34) üzenetére

janati
(őstag)

Az már sok. 150 a max.

Jól tudom hogy 100hz-ben a Philips a best? Vagy az csak régebben volt?

(#36) Peat;) válasza janati (#35) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Nekünk Grundig van, azon belül Xentia. Nem flatron viszont 100HZ, korrekt darab. Néha mászkálok MédiaM-ban,de szebb képet nem igazán láttam. Mi tavaly vettük,elég borsos áron(160 asszem), de azóta már biztos lement. Ja és 5 éves garancia van rá...

(#37) MaTT válasza janati (#35) üzenetére

MaTT
(fanatikus tag)

AZ ár nem tuti..csak mintha egy plakáton ennyi körül láttam volna mostanában.
Szerintem olyan hatalmas különbségek nem lehetnek a márkák között. SZóval azt vedd ami olcsóbb és lehetőleg előtte láttad hogy milyen a képe. Nagyon nem lehet rosszat venni szerintem..

(#38) engusz válasza janati (#8) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

100 Hz-est ebből a Sony-ból csak a Keravill-ban láttunk. De ott kicsivel drágább minden, mint a MM-ban. Olyan 170 körül volt, ha jól emlékszem.

Nézegettük Samsung és az LG TV-ket is. Egyik sem tetszett. Belsőleg lehet, hogy tudnak, de külsőleg olyan TV-t kerestünk ami letisztult és a szem számára semmi zavaró nincs rajta. Többek között ezért választottuk a Sony-t.

(#39) Male válasza janati (#35) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Philips 100Hz sikképernyő = LG Flatron 100Hz , legalábbis nekem nagyon úgy tűnt, amikor egymás mellé raktuk a kettőt (egy kicsit más a burkolat, meg ugye a felirat).

Amúgy Philipset nem vennék -> itthon van egy: a távirányító egy évig sem bírta, pumpál de nagyon (sajnos a boltban nem figyeltünk eléggé), stb. Persze ez az olcsóbb kategóriás Philips, de akkor is. Mostanában semmi jó minőségű Philips cuccal nem találkoztam (a véleményemet a Philipsről korábban már részletessen kifejtettem valahol itt a PH!-n, ugyhogy most nem írom le mégegyszer).

(#40) engusz válasza Male (#39) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nekem most egy Philips TV-m van. Most lesz 1 éves, de a távirányítója már széthullott. Pedig jóval kevesebbet volt használva, mint pl a nappaliban a Samsung. Az most lesz 7 éves. ;)

Remélem nem sértődik meg, ha a Sony kerül a helyére... :)

(#41) janati válasza engusz (#40) üzenetére

janati
(őstag)

Akkor Philips sem lesz, az tuti.

A jelöltek az eddigiek alapján:

Panasonic
Samsung
LG ??
Sony - ha lenne 150 körül 100hz-es...

(#42) engusz válasza janati (#41) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ahogy nézegettem őket, az LG és Panasonic valami miatt a csicsára is ráhajtott. Ez nem nagyon jött be. Samsung-ból és Sony-ból találni olyat ami szép és jó is. Ugye szép alatt a letisztult egyszerű formát értem.

(#43) MaTT

MaTT
(fanatikus tag)

Nem azé' de szerintem csak és kizárolag a távirányító miatt ne zárj ki semmit :(
nem tudom a mi filipsz TVnké hogy bírná, mert a műholdvevő (szintén filipsz) távirányítóját használjuk tvre,műholdvevőre,és még a szintén filipsz hifire is. jópárszor dobtam le már véletlenül a járólapra és semmi baja..

(#44) Peat;) válasza janati (#41) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

A jelöltek közé én felvenném a Grundigot,a képe nagyon szép,egy 72cm-es tv tulaj(asszem valamilyen samsung) is azt mondta hogy ez a szebb. Cora vagy metroban van asszem, érdemes megnézni, hátul belenéztem és a képcsőre ez van írva hogy LGPhilips-ez két gyártó,ami több tapasztalat és tudás(ugye mindkettő gyárt tv-ket és monitorokat)! Ja,és ez a Xentia fajta grundig.

(#45) Male válasza Peat;) (#44) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szóval akkor ez is LG-Philips. Ez alapján akkor már ugyanaz a képcső az LG, a Philips és a Grundig tv-kben is (persze nem mindben).

(#46) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Szerintem jobban jár lg-philips-grundigal, mert a smasung,sony panasonic elég sok fajta tv-t gyárt,alsó és felső kategóriában is,ami meg jó elkérik az árát rendesen. Tehát ugyanannyi zséért már inkább a 3 közül,vagy kicsit többért egy samsung(szerintem fontos hogy monitor gyártó is legyen a tv márkája ,hátha jobb a minőség)

(#47) mikk2000

mikk2000
(őstag)

Sziasztok!

Úgy irigylem az ''egyszerű'' embereket, akik bemennek egy üzletbe, és látják a TV oldalt, ahol sorakozik 100 TV szépen egymás mellett és azt hiszik mindegyik szuper, bármelyiket választják csodás lesz.

Hallomásból persze hall az ember olyat hogy aki elmegy TV-t venni akár 5-6 TV-t is elvisz kipróbál és akkor talán valamelyik jó lesz, ez misztikusnak tűnik...amíg az ember....

Azt az elején leszögeztem, hogy 16:9-es TV-t nem akarok, mert tisztességes normál TV adást csak úgy látnék ha a képernyő fele üres, a felnyomom, alányomom, összenyomom a képet hogy töltse ki a képernyőt egyike sem normális kipróbáltuk (a szélen jobban nyomom sem). 72 centis TV-n a 1:2.35 arányú filmet 1.85-re nem sok veszteséggel szét lehet húzni, ahogy néztem a 16:9-es TV-k sem 1:2.35-ösek.

Mint volt (nem TV) műszerész, TV-szerelő haverral rendelkezve, a dolog a legkevésbé sem rózsás. Gyakorlatilag a teljes TV ''falból'' egyetlen TV volt az, amivel úgy-ahogy megelégedtünk, és választottunk.

Nagy TV-t akartunk, tehát 72 centi körül (kábel TV-t beköttettem hogy a mérethez szükséges adásminőség meg legyen), viszont a 100 Hz elsőre nem kellett, mert a TV szerelő haverom szerint gyakorlatilag a képcső nincs komolyan megtervezve, tehát a 100Hz-es bombázás az 50Hz-re tervezett képcsövet hamar kinyirja, max 5 év. Végülis Thomsont vettünk, és a leírásban látom is hogy life cycle : 5 year, tehát igazat mondott. Ennyi pénzért tehát elgondolkodtató hogy a gyártó szerint 5 évnél többet nem bír ki (annyi pénzért), de ne szaladjunk előre...

Szóval 100Hz (egyelőre) kiesik.
Sony. TV szerelő : a Sony minősége az utóbbi időben béka segge alatt, nem érdemes venni. Kiesik.
Philips. A boltban mutogatják, hogy gyárilag el van baszva a beállítás (?) a képernyő két széle nyomott, ami csatornalogókat pl. szépen betorzítja. Mindegyik Philipsen (72cm, 55 cm...). Kiesik, bár a TV-szerelő szerint a Philips képcső jó.

Panasonic. 72 cm. Valami quintrix csoda. Reklámozták mindenhol, barátnőm beleszeretett, elvittük. Az 50Hz-eset.
Otthon hiszti. Én hisztiztem, ugyanis a kábel TV nem a legjobb és a TV 2 képe gyakorlatilag nézhetetlen volt, mert felerősítette valahogy a zajt, a sötétebb jelenetek moslékok voltak. Visszavittük.
TV szerelő megerősít : japán TV-k ilyenek, a tuner nincs illesztve európai normára, tetőantennával képesek azt hozni, amit európai tv-k szobaantennával. Európai gyártású TV-t kell venni.

Thomson, 100 Hz. Kerete fekete nem tetszik, később igen, elvittük.
Képe nyugodt, kissé plasztikus de ez kissé mozis hatást kelt. A papírdoboza nem fért be a pinceajtón, összegyűrni nem akarom.

A Pana és a Thomson ami nálunk volt röviden :

Pana : jó a hangja. A piros szín nem az igazi. A képzajt erősen megjeleníti, mintha fontosabb lenne mint a tényleges információt nyújtó képanyag.

Thomson : hangja pocsék (Sokol rádió), van equalizer de sokat nem segít, a virtual dolby hülyeségek helyett csinálhattak volna normális hangot. Fejhallgatón a hangja természetesen nagyon jó.
Képe jó, menüjében a csatornák felcserélhetősége nehézkes, nem csak fogom viszem mint a Panasonicnál. 3 euro AV csatlakozó, + az egyik elöl is, svideo és rca formában.
Ez maradt.

Panánál és Thomsonnál is erősen zavar, hogy mivel TV ujságot nem veszünk, gyakran használjuk a text-et, és ott nincs update, azaz olyan lehetőség, hogy amíg ''keresi az oldalt'' nézhessem a TV adást. Csak mix van. Fasza. 180ezer forintért.

úgy általában elmondható hogy sajnálatos az a folyamat ami évek óta tart, hogy az elektronikai termékek minősége rohamos sebességgel a béka segge alá tart.
Ennek az emberi igénytelenség a fő oka; azaz mi magunk, amit a nagy világcégek piszkosul kihasználnak.

(#48) vicces válasza mikk2000 (#47) üzenetére

vicces
(PH! addikt)

azért egy sony-t kiprobálhattál volna. annyira nem rosszak, mint amennyire lehordják öket :)
az enyém már lassan 1 éve müködik. remélem nem fog beszarni:DD

(#49) I_Am válasza mikk2000 (#47) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én csak annyit mondanék a Panasonic-os hozzászólást illetően, hogy ne a TV-t ''fikázd'' hanem a kábelszolgáltatódat, vagy szerezz be egy jelerősítőt. Nekem semmi baj nincs a Panasonic TV-mel, igaz 50Hz-es de mikor vettem a 100Hz-esek ára az eget verdeste. Most fogok tavasszal cserélni nagyobbra és az is Pana lesz. Én még soha sem csalódtam a Panasonic minőségben. (Minden termékem az, előtte volt más is)
Az első hozzászólásban felsoroltak közül egyértelműen a Panasonic a legmegfelelőbb vétel (függetlenül az elfogultságomtól:D).

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#50) mikk2000 válasza I_Am (#49) üzenetére

mikk2000
(őstag)

Szia!

Nem ''fikáztam'' a panasonicot, hanem elmondtam amit tapasztaltam, amit a TV szerelő is megerősített. Az engem, hihetetlenül nem érdekel, hogy miért van szar képe egy TV-nek kábeltv-ről, a boltban egyébként, ahol ugyancsak ugyanaz a mikrós kábel TV volt, már tisztán látszott hogy a quintrix panasonic zajt csinál ott, ahol a többi tv nem.
A jelerőstőt nem értem minek mondod, vagy nem tudod az mire való, kábel TV-nél inkább a túl nagy jelszint okoz gondot, amit éppenhogy csillapítótaggal lehet(ne) orvosolni, de természetesen kipróbáltam mind csillapítóval, mind erősítővel, jobb nem lett. Jelenleg aktív osztó van berakva a thomsonnál, és nincs gond.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.