Mondjatok nekem olyan keyloggert,ami lementi screenshot-ba (View Visual Log) is amit éppen csinálok.
All In One Keylogger 2.5 ez már megvan,de ezen kivül.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Sátán44
(őstag)

Sátán44
(őstag)
Akkor érthetőbben Van egy keyloggerem,ami nem csak a szöveget menti le,hanem minden lépésemről (egész asztalról) screenshotot csinál és eltárolja a program.Ilyen keyloggert keresek!
Ezt észrevétlenül nem hiszem, hogy megcsinálná valami program, mert kell azért bőven hely a lementett file-nak, ha sokat akarsz rögzíteni.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Sátán44
(őstag)
A hely az nem érdekes
Csak ajánljatok ilyen keyloggert.
Fraps megfelelően paraméterezve serviceként futtatva.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

kaleksz
(újonc)
Rádió, tuner progit keresek!
Minél profibbat, kinézetre, tudásra egyaránt.
TV, FM tuner kártyához kellene, nem internetes rádiókhoz!
Amit adtak a Leadtek Winfast-hoz az nem rossz, de elég bosszantó, hogy az adók listáját sem tudom kimenteni, visszatölteni stb.
[Szerkesztve]
''Egy rakás sz*r ez az egész számítástechnika.''

bbazsy
(őstag)
hali
winbar jellegű progi kellene, ami beépül mondjuk felülre, mint a winbar, és lehet vele dolgokat művelni(hangerő, cpu, mem usage, etc..)
tud valaki ilyet ?
thx
..
samurize 
fraps?
Nincs valahol egy adatbázis azokról a progikról és pontos verziószámokról (Alcohol120%-tól winrar-ig)
, amelyik kihasználja a dual core előnyeit ??

Tosee
(őstag)
Hello!
Olyan program kellene nekem, amivel le tudom védeni a mappáimat jelszóval. Néztem már egyet kettőt, de nem tetszettek, mivel több lépésben tudtam csak hozzáférni a mappához. Nekem olyan kellene aminél ha levédem a mappát, és később meg szeretném nyitni akkor kérje a jelszót és a megadása után egyből hozzáférjek a benne levő dolgokhoz.
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
ezt régebben én is kérdeztem kellhozzá egy progi. asszem nem teljed: folderlock
Sziasztok!
Láma kérdés, de erre eddig nem volt szügségem. Létezik-e olyan program, amivel prezentációkat lehet csinálni, kompatibilis a Microsoft Power Point-jával, vagyis azzal is meg lehet nyitni, de annál több és szebb lehetőségeket kínál, egyszerűbb kezelni, és magyarul is tud?
A válaszokat előre is köszi 
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.
Milyen ingynes progival lehet kottát szerkeszteni?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
Lehetőleg úgy, h a kotta exportálható legyen valami képformátumba, esetleg Wördbe.
“Don’t shoot, I’m Globish.”

visit
(kvázi-tag)
TrueCrypt? Nem csak mappát. Komplett virtual drive-ot. Ha nem ismered, akkor mindenképpen tegyél vele egy próbát. Szeretni fogod. És persze ingyenes.
Hi!
Nekem olyan progi kéne, ami online tv-t felvesz, és nincs időkorlátja, és ha lehet ingyenes progi
én csak a fraps-et ismerem, de azzal csak 30 mp-t lehet felvenni
http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége
tv tunered van? mert ha igen, akkor adtak hozzá programot. abban nincs olyan funkció? ált. szokott lenni
nincs tv tunerem
mert találtam egy oldalt, ahol kb 10-15 tv-t lehet nézni online, és felszeretnék venni, néha 11 műsort, ami nem fél perces
http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

Cableguy
(kvázi-tag)
Hali!
Mi az a program ami a bakelitlemezek digitalizálása után eltünteti a pattogásokat automatikusan?
Tiszta retro, de most ezzel foglalkozom...
[Szerkesztve]
A tehén olyan berendezés ami ihatóvá teszi a füvet.

userZ
(fanatikus tag)
Üdv!
Van egy SMP4 kódolású (samsung camcoder) avim. Ezt mivel tudnám lejátszani? (mplayer és bsplayer nem vitte)
Eesetleg mivel lehetne átkódolni pl dvd formátumba, vagy ''normális'' aviba?
(winavi szintén tehetetlen volt)
Előre is köszönet!
[link]
Stop the Earth, I want to get off!
Up
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.
...azt én is megnézném... ! Linkeld be pls!
www.gerincnyujtoterapia.hu
tessék
: [link]
És az a bizonyos oldal?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Ja-ja én is arra vagyok kíváncsi... 
www.gerincnyujtoterapia.hu
no, vajon szerintetek??
persze, hogy az
ott kell letölteni a nem teljes, vagyis az ingyenes verzióját
Hali mindenkinek!
Egy olyan programot keresek, ami Windows XP alól futtatva inormációkkal lát el a processzor hőmérsékletéről, hogy mennyin rezeg stb... Tudnátok ilyen progit ajánlani? Meg egy helyet ahonnan letölthetem?
Előre is köszi! 

[HUN]Zolee
(őstag)
everest
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

sekli
(PH! addikt)
A rezgésről a sajátgép->tulajdonságok is informál... 
[ Szerkesztve ]

Ramius
(őstag)
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

littleNorbi
(tag)
Olyan program kellene amivel tudom szabályozni a kormányom érzékenységét!Sajnos a hozzá kapott szoftverrel ezt nem tudom megtenni...
KIMI 4EVER !

amargo
(PH! addikt)
Sziasztok! Ismer valamelyikőtök olyan progit, ami nyomtatás státuszát kérdezte le?
Tehát, hogy egy adott dokumentum kinyomtattása mennyi ideig tartott?
A nyomtatás megkezdésétől a mér konkrétan a nyomtatóból kijött utolsó lapig méri meg?
timestamp-el, hogy pontos adatott kapjunk. Na jo a timestamp annyiból nem lényeg, hogy a dátumot ismerjük, de jó lenne, ha így is tudná.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

piqla
(őstag)
Udv!
Olyan programot keresnek, amely egy betoltott tracklistabol valogatja a zenet, es bizonyos szempontok alapjan mixeli oket egymas utan. Mondjuk bpm, stilus, effelek...
Tehat egy Chop Suey utan ne a My heart will go on jojjon...
Szereted az állatokat?
egy chip magazinszintű ujságot mivel tok csinálni könnyen?
quarkxpress v. valami más ami egyszerű, de a photoshop és a word keveréke?
tehát képekszerkesztése + formázás, stb.

Felhasznalo9
(kvázi-tag)
Hellosztok.
En egy olyan progit keresek, ami 1 adott konyvtarat - osszes alkonyvtaraival es fajlaival egyutt - feloszt alatalam megadott meretu konyvtarakra, megtartva az eredeti konyvtar szerkezetet. Pl.: windows konyvtarat vegyuk alapul, amit cd-kre akarok kiirni, es megmondom a proginak, hogy 1-es, 2-es stb. nevu konyvtarak ala tegye be a windows konyvtar tartalmat, meghozza ugy, hogy 1 cd-re ramanjen az adott konyvtar (meretre ''vagas'') jelen esetben 700MB. Ertelemszeruen az nem baj, ha 690-700 mb kozott mozog csak ne legyen tobb annal. Mindezt ugy, hogy megtarja a konyvtar szerekzetet (Windows). Nemtom' mennyire vagyok ertheto, de asszem felfoghato mit akarok
De lehet total cmd is tud ilyet csak en nem tudok rola...
Koszi elore is a segitseget!
hello
tudnátok mondani olyan progit amivel banner flashanimációt lehet csinálni?
asszem vmi macromedia volt csak megvette adobe de sajnos a pontos nevét nem tudom..
meg tudnátok nekem mondani?
köszönöm 
Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!
én kérek elnézést
elfelejtettem h a gúgli a barátom

Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!
sziasztok,
problema: mivel multinal dolgozom, a netezesre van par szabaly, a letoltesre meg tobb 
elvileg mp3-at sem lehetne letolteni, de van olyan oldal, ahonnan siman lejon a cucc, van ahol rogton a blokkolos intranetes ablak ugrik be
a konkret problema: az egyik weboldalon eljutok odaig, hogy mar a letoltesi mappak kozott tallozhatok, de nem tolt le semmit, csak egy par kilobyteos filet
probaltam a getrightot es a dap-ot, de egyik sem tudta elkezdeni a letoltest
tudtok ajanlani vami? 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

[w]
(őstag)
ha az a pár kilobyte-os file, amit leszed egy .html, akkor nem túl sok esélyed van a letöltögetésre. a jobbklikk saveas... gondolom kapásból nem működik.
lehet próbálkozni ún. http-tunneling bevetésével, de egy jobb rendszer csuklóból tiltja, egy magára valamit is adó IT-s meg simán észreveszi.
[Szerkesztve]

sekli
(PH! addikt)
melyik oldal?
[ Szerkesztve ]
[w] nem html, hanem mp3 kiterjesztes, ures file 
a http-tunneling nemtom mijaz 
raadasu la logmein sem mukodik...
meg vagyok love, most mar mindig varnom kell egy napot, hogy vmi jot hallgathassak 
sekli: [link]
[Szerkesztve]

sekli
(PH! addikt)
vagy viszel cd-t...
[ Szerkesztve ]
a masik baj az, hogy nagyon feledekeny vagyok 
szova llehet holnap mar nem is fogok ra emlekezni, hogy hol jartam 
UP pleaseeee

csapos2
(PH! addikt)
Üdv mindenkinek!
Biztosan láma a kérdés, de létezik olyan program, ami a proci hőmérsékletét méri és az adatokat a tálcán, vagy az asztalon, valami ablakban megjeleníti?
Előre is köszönöm a segítséget.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy a BIOS által kiírt hőmérsékletadatok mennyire megbízhatóak, és van-e olyan program, ami mindezt windows alatt lláthatóvá teszi? Állítólag az everest adatai nem pontosak.
És ha visszaolvasnék 1 hozzászólást, meg sem kellene kérdeznem. 
Bocsi... 
[Szerkesztve]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
Everest!
ez mindent mér meg midnet emgmutat a gépedből..
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu