DVDAudio Extractor:[link]
Van trial verziója, 30 napig használhatod korlátozás nélkül.
[Szerkesztve]
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

DVDAudio Extractor:[link]
Van trial verziója, 30 napig használhatod korlátozás nélkül.
[Szerkesztve]
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

Smartripper-rel önmagában is ki lehet szedni minden stream-et egyenként a vob-okból.
Si vis pacem, para bellum.

Sziasztok!
Olyan progit keresék, ami segít a hangfalaimat pozícionálni.
Lehet h én vagyok a láma, de neten nem találtam semmi érdemlegeset
Köszi a segítséget
aTom

Nagyon köszönöm a segítséget!!!
Világbajnok a progi 
bye lesliee
Privit írj, azt követem!

kábé minden hangkarihoz adnak ilyet 
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

Milyen program ami ...... ami mondjuk egy textfile-ba kilistázza egy adott könyvtár filelistáját? (esetleg alkönyvtárastul, kül. adatokkal)
Apokalipszis? Ezeknek?!

Apokalipszis? Ezeknek?!

A freeCommander 2006 nevű fájlkezelőnek van ilyen szolgáltatása.
Ingyen használható, és magyarul is tud. Innen letölthető: [link]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

Tökéletes, köszönöm!
Apokalipszis? Ezeknek?!

de ha az enyémhez nem adtak akkor honnan tudok szerezni, és mit szerezzek?
aTom

Felmész a gyártó oldalára, kikeresed a hangkártyákhoz tartozó letöltéseket. Általában szokott lenni egy megadriver csomag, ami tele van pakolva extrákkal, de lehet külön update van hozzá.

Tudtok bármilyen ''portable'' (installt nem igénylő és pendrive-on hurcolászható) vektoros rajzprogit? Lehet bármennyire primkó...
Apokalipszis? Ezeknek?!

Itt nézz körül ha még nem tetted meg hátha: [link]

van egy ole2.exe processem, ami nem tudom micsoda.
milyen program, ami megmondja, hogy ezt a processt milyen program használja, és hogy milyen program telepítette fel??
a TuneUp Utilities ismeretlennek látja sajna 
DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 250 GB HDD / 400W

Esetleg ez: [link]

ilyesmire sajna nem jó, nem lettem okosabb! 

Milyen op rendszer?
Ha xp nincs fent a win defender? Az lehet, hogy kiír róla egy-két dolgot.
[Szerkesztve]

Úgy tűnik találtam, köszi!
Apokalipszis? Ezeknek?!

hol találom?

Ha már fent van a progi akkor vezérlőpult->software explorers vagy start->programok->win defender.
Ha ez sem segít akkor az xp-s topicot ajánlom, ott nagyon vágja egy két ember a témát.
[Szerkesztve]

köszi, ez sem írt többet róla, mint a feladatkezelő, de legalább megismertem ezt a progit is 

Bocs, akkor az xp-s totyikot ajánlom.

Egy újabb lehetőség: [link]

nem rossz, nem rossz, de sajna ole2.exe nincs az adatbázisukban 
azért köszi 

De a progi sem tudja?
Én is kerestem az adatbázisukban ott tényleg nincs de hátha a progi kiír róla ezt-azt.
Ezt csekkold: [link]
[Szerkesztve]

Futtattál már ad-aware-t, spybotot és cwshreddert?
Ha ezek után is ottlesz akkor nem vírus/spyware 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

a progi csak egy link tulajdonképpen az adatbázisukhoz, csak fel vannak sorolva az épp futó processeid.

épp csak a drivereket raktam fel wintelepítés után, és már a McAfee-m jelezte, hogy spy, pedig akkor még nem is kapcsolódtam a netre, szóval szerintem nem az. valami driver rakhatta fel, de nem tudom mi a fene ez!!!

ez ole32.exe, az enyém ole2.exe
persze lehet rokonok, egyébként a HijackThis progim annyit ír róla, hogy OLE Multi Config.

Ezt jól benéztem
bocs.
A guglival csak olyasmiket találtam, hogy ''ole2.exe is simple windows object''
A találatok alapján nem hiszem, hogy trójai de hogy mi azt nem tudom. Az ole32.exe az trójai.
Több ötlettel már nem bombázlak, hátha jön vmi guru és megmondja a frankót.

Itt van szó OLE2-ről [link] talán ez lesz az?
plusz még ezt találtam róla: O23 - Service: OLE multi config - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ole2.exe
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

Üdv mindenkinek!
TFT monitor képét szeretném összehúzni, hogy csak a közepén egy kissebb méretben legyen kép.
Létezik ehez program?
Előre is köszönöm a segítséget.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
Weboldalakat csinálok, és az egyikhez kéne csinálnom más felbontásban is alternatívákat. Tehát nem csak 1280*1024ben jól kinéző oldal kell, hanem ugyanazzal a tartalommal, de 1024*768 vagy 800*600as felbontásban is jól kellene kinéznie. Van olyan program, amiven meg tudom nézni az oldalt más felbontásban is, anélkül, hogy át kéne állítanom a képernyő felbontásomat állandóan?
Nec arte, nec marte

melyik az a program, ami kiírja nekem az fps-t a játék alatt, de nem a FRAPS, mert az összeakad egy másik progimmal?!

2.7.4-es fraps-ot próbáltad? Mert a régiek nekem is akadtak meg fagytak néha, de az bevált.
By(e) Tothbe

javaslom ezt a topic-ot: [link]
By(e) Tothbe

Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy milyen képszerkesztő progival- és hogyan- lehet egy képről feliratot,illetve egyébb nem a képhez tartozó motívumot kiszedni a lehető legegyszerűbben?
Előre is köszi a segítséget!

Sziasztok!
Sükségem lenne egy programra,akár egy winamp pluginra (ha van olyan)
ami bármilyen mp3 ból csinál nekem intro jellegű (néhány másodperces) mp3-at
pl x,y hosszúságú mp3-ból egy 30mp es részt kreálló,kivágó progi.
Adatbázis feltöltéshez kell,egy új wap/web oldalhoz ahol rengeteg mp3 csengőhang is lessz többe közt.
Válaszokat előre is köszönöm!
És sajna a keresőbe nem találtam rá...ha csak nem voltam figyelmetlen.
.::www.megadanceradio.hu::.

Rájöttem, balfék vagyok.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

paint, photoshop? szerintem erre univerzális megoldást nem találsz csak a molyolósat.
By(e) Tothbe

Majd megnézem akkor ezek közül vmelyikkel!De a molyolós megoldás alatt pnotosan mit értesz?
Tehát ez a betűeltüntewtés,nem is lesz annyira egyszerü-illetve gyors- dolog?Mivel még nem csináltam ilyet,ezért nem tudom,pontosan mi a menete!

A háttér bonyolultságától függ minden
Ha egyszínű akkor bármivel 2 kattintás és volt-nincs felirat. De ha pl. egy tájképen van akkor jön a molyolás.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
UP neki, fontos lenne. Hátha valakinek lesz 5lete.
Nec arte, nec marte

Ha lekicsinyíted az explorert akkorára ugy nem jo?
[ Szerkesztve ]
macromedia dwv-vel csinálod?
sekli: Hogyan tudom lekicsinyítenin pont akkorára?
akasp: Nem, notepad++-szal. 
Nec arte, nec marte
mer dwv be asszem vhogy meg lehet csinálni, hogy adott mérteü legyen a felbontás.
(asszem css-el, v old.beállítás de nembiztos)