kijelölöf total commanderben az összes filet,
ctrl+m
és ott a search&replace
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

kijelölöf total commanderben az összes filet,
ctrl+m
és ott a search&replace
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Köszi jó reklám volt
, de nincs olyan soft ami megfelelő lenne
A Te nevedet hogy hivják?

ÜDV!
Milyen progival lehetne egy egyveleget (pl:JUVENTUS MIX) mp3,vagy cd meg trackkalni?
Magyrul,hogy lehessen léptetni a számokat bár szünet nincs köztük.
Aki tud segíteni sztem érti mire gondolok! 

Ha a mix fel van darabolva,akkor a nero-ban beállítod,hogy ne legyen 2mp szünet a számok között.

Szóval senki nem használ ilyen (#846) software-t?
A Te nevedet hogy hivják?

Mivel tudom az OGM fájlokat avi-ba konvertálni? Winavi-val megpróbáltam de nem lesz hang hozzá.
tc-ben fileokat kijelolod es a file menuben csoportos atnevezes vagy batch conversion es ott meg tudod oldani 
szerk: csak ovatosan, en egyszer a kotojelet tuntettem el 2000 db mp3-bol 
[Szerkesztve]
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

[ Szerkesztve ]

Tudnátok nekem ajánlani egy jó Screen Recorder progit?Aviba mentse a felvételeimet és a felbontása is elfogadható legyen!

DirectX és OpenGL re a FRAPS a legjobb...
[ Szerkesztve ]

Nincs feldarabolva az a gondom 1 fájl az egész!

Szasztok lenne egy kérdésem kaptam egy file-t aminek olyan kiterjesztése van hogy ''zm9'' ,az lenne a kérdésem ,hogy milyen progi kell az elindításához? (én nem tudtam rájönni)

örülök neked a zonealarm az szerintem egy internetes bizonsági progi ,tüzfal meg anivírus stb stb nem hiszem hogy ezt keresem de a google-ről mesélhetnél még ugyanis sosem hallottam még róla

megnézted egyáltalán a linket amit írtam?
főleg a másodikat?
ott van még egy lehetőség rá: ZSNES Movie #9
convert video... *.zm9 to wmv, mpg, avi ... [link]
Google kereső
A Google egy internetes keresőrendszer neve. Különlegességei közé tartozik a PageRank osztályozási módszer, a groups keresés, a képkeresés, valamint számos innovatív internetes adatkinyerési rendszer. A projektet Larry Page és Sergey Brin alapította, mindketten a Stanfordi Egyetemen végeztek...
[link]
A vállalatról pedig: [link]

Hát akkor sem tom megnyitni ,mellesleg a googlet iróniának szántam ,de most már kilettem művelve teljesen ebben a témában. Azért kössz

Sony acid music studio 5.0 ha ezt a progit ismered ezzel meg tudod csinálni.Nehézkes,de meg lehet csinálni.Felnagyítod a hangsávot és ahol a másik szám kezdődik letörölöd az utána lévő hangsávot,majd lemented így.Ezután kiválasztod azt a pontot ahol az előbb töröltél........Inkább nem is mondom. Na mégis, ha így érdekel priviben leírom
Csak jelezd!
Próbáld inkább a netről letölteni darabolva.
[Szerkesztve]

Én is iróniának szántam. 
Egyébként a google még mindig a barátod.
[link]
Ott egy link:
[link]
ZoneAlarm's MailSafe feature detects e-mail attachments and alerts the user to their presence. When a potentially dangerous attachment is detected (POP3 and IMAP protocols), ZoneAlarm quarantines it by changing the extension so that it cannot be executed accidentally. For example, a file called SERVER.EXE will be renamed SERVER.ZL9 if you have chosen to quarantine files with the .EXE extension.
zm9 = ZIP
Szóval nevezd át .zip-re és megkapod a file-od.

tényleg sikerült bakker (ráadásúl egy szar videó volt)
kössze
(google a barátom,google a barátom,google a barátom )

OGM-ből szeretnék AVI videófájlt készíteni. Ezt meg is tudom csinálni az ''OGM to AVI'' nevü programmal. Mielőtt átírom a Videót átteszem az audio sávot Japánra (angol és japán, ez a kettő van), de mikor átkonvertálja a program a fájlt AVI-ra, Angol lesz. Mit tehetek?

Hogyan lehet egyénre szabott bootos XP-t csinálni? Olyat,amibe bele lehet integrálni a programokat és az XP telepítésénél a beintegrált program is feltelepül.

nLite. [link]
Si vis pacem, para bellum.

keresek egy programot ami az integrált hangkártyán átfutó mikrofon jelet kifelé menet képes realtime effektezni.
köszi
.:JP:.

sziasztok!
tudna valaki mondani nekem egy ingyenes (nem shareware) avi to mpeg2 convertert? előre is köszi 

WinAvi Video Converter 6.3

hálás köszönet, de sajna csak free trial-t találtam ebből 

Olyat nem igazán fogsz találni, mivel az MPEG2 encoderek mindegyike licencdíjas.

Ajánlották a különböző hangkártyák által adott lehetőségeket (a Realtek chipek, és a Sound Blaster Live kártyák biztosan rendelkeznek valamilyen torzítási lehetőséggel); ajánlottam a Funnyvoice nevü programot;ajánlották az AV Voice Changer Software Diamond v4.0.54 szoftver warez változatát; illetve a Google számára is ajánlottam keresőszavakat: real time effect software, vagy real time pitch shifting software.
Tmpegenc - [link]
jó szívvel ajánlom.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Sziasztok!
Nem tudja vki annak a programnak a nevét, ami a mikrofonba érkező hangokat átalakítja különböző effektezett hangokká (pl Darth Vader) ?

Nem is olvastam a topicba..de pont nekem is most jutott eszembe ez a progi
.....hát ez hihetetlen.....

Erre írtam, hogy hihetetlen.. 

Goldwave-vel is lehet így torzítani...

Van olyan program ami kiadja a számítógép adatait?
Gondolok itt a videokari tipusára,prociéra stb.

Everest, Sandra...

Mondjuk a következők: Everest, PC Wizard. Ezek vagy ingyenesek, vagy az Everestnél pl. 30 nap próba. Korrekt jelentéseket készítenek, teszteltem vagy ötvenféle konfigon, és nem tévedett egyik se...
Maradok földig érő tisztelettel...

Nekem olyan progi(k)ra lenne szükségem amivel a dvd-t tudnám megszerkeszteni a következők szerint:
Az egyik audio sáv helyébe szeretném behelyezni az azonos film divx-es változatának hanganyagát. Értsd: divx-ben van magyarul, dvd-n nem adták ki magyarul, csak felirattal.
Ha valaki tud segíteni, annak előre is köszi!
Aki nem hisz a csodákban, az nem realista.

A divx az nem tömörtett dvd? 
hogylehet, hogy azt leszinkronizálták? 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Tudtok esetleg vmi olyan böngészőről, aminél mondjuk a szervernek visszaküldendő lap forrását szerkeszthetem? Szal mondjuk egy regisztrációnál nem a normál űrlapelemekbe írom be az adataimat, és azt küldöm el a szervernek, hanem az oldal forrását látom, szerkeszthetem, és küldhetem a szervernek?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

daa-raa,domeapo köszönöm.
első lépésben szerintem szedd ki a divx-ből a hangot, mondjuk wav-ba, azt legalább biztos minden megeszi
aztán kell a dvd-ből a videoanyag, ha ez megvan már csak össze kell rakni egybe
szerintem tud ilyet pl. a virtualdub is, én mplayer/mencoder párossal csinálnám:
hang kiszedése az aviból:
mplayer x.avi -ao pcm
ez megcsinálja a hangot wav-ba
a video leszedését dvd-ről még nem csináltam, de szerintem elvileg így kéne mennie:
mplayer dvd:// -dumpstream -dumpfile x.mpg
aztán összerakni a kettőt:
mencoder -oac copy -ovc copy x.mpg -audiofile <wavfile neve> -o kesz.mpg
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

THX!!!
Ok, már találtam...csak a firefox hoz kell egy plugin
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

Sega Sonic mindenkinek!
Szeretném ha segítenétek egy olyan progit találni, amivel a zenei DVD-ről letudnám szedni csak a hangot, hogy az autóban is tudjam hallgatni!
Előre is köszi!
Privit írj, azt követem!

Tud valaki olyan programot, ami nem igényel telepítést, és képeket lehet vele vágni. (a széléből akarok levágni egy keveset) 

IrfanView

Csak olyan módszert tudok, ami leszedi az egész DVD tartalmat, majd ebből kiszedi a hanganyagot. -> Smartripper leszedi, majd DVD2AVI-val megnyitva, save project és az audió anyag a könyvtárba varázsolódik.