Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami .......? (kiemelt téma)

(#651) ssolitude válasza littleNorbi (#650) üzenetére

ssolitude
(őstag)

''Szétválasztás'' nem igazán jó kifejezés.
1.VirtualDubMod Stream/Streamlist itt látod a videostreamen lévő audio stream-eket.Amelyik nem kell, azt kijelölöd (ha több van, akár mindet) nyomsz egy Disable-t, majd a File menüben Save as... és elmented a hang nélküli avit.
2.VirtualDubMod Stream/Streamlist, itt kijelölöd a menteni kívánt hangot. Ha Demux-ot használsz, akkor az eredeti formátumban menti a stream-et. Ha Save wav-ot használsz, akkor .wav kiterjesztésű lesz a fájl.(Az eredeti videoban mindkét esetben benn marad a hang.)

[Szerkesztve]

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#652) littleNorbi válasza ssolitude (#651) üzenetére

littleNorbi
(tag)

Kösz na most hogy kell visszarakni a kijavított hangot ?

KIMI 4EVER !

(#653) JustMusicFm

JustMusicFm
(lelkes újonc)

Hi all!
Milyen program ami...?amivel meg tudom azt csinálni, hogy a változó bitsűrűségű mp3-at ''átkonvertáljam'' mondjuk állandó 256kb/s-ra?
Válaszotokat előre is köszi!

(#654) littleNorbi válasza JustMusicFm (#653) üzenetére

littleNorbi
(tag)

Mondjuk Sound Forge, vagy Blaze Media Pro.

[Szerkesztve]

KIMI 4EVER !

(#655) ssolitude válasza littleNorbi (#652) üzenetére

ssolitude
(őstag)

1.VirtualDubMod Stream/Streamlist . Megnyomod az Add gombot, és itt kijelölöd a betölteni kívánt mp3-at,vagy mpeg audiót.(Csak olyan hangformátumot tudsz így betölteni, amit az avi konténer tárolni tud!) Majd Save as... és elmented a hangos avi-t.
2.NanDub-al megnyitod a hangnélküli filmet Video/DirectStreamCopy bepipál. Ezután az Audio fülön megadod a hangot (wav,ogm,ac3,stb...) Ugyanitt bejelölöd a Full processing opciót, így a Compression menü aktív lesz. Itt megadod a tömörítés kodekjét, és bitrátáját (csak haladóknak,és csak akinek a megfelelő kodekek telepítve vannak!) Ezután Save as... és mented a filmet.
3. Egy külső grabbelő vagy tömörítő programmal (ajánlom a CDDA Extractort)a javított hangból mp3-at konvertálsz és az 1. lépésben leírtak alapján beteszed az aviba.

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#656) littleNorbi válasza ssolitude (#655) üzenetére

littleNorbi
(tag)

Kösz szépen.

KIMI 4EVER !

(#657) littleNorbi

littleNorbi
(tag)

Utolsó kérdésem, Sound Forge-ben, hogy kell hangszűrést csinálni ?

KIMI 4EVER !

(#658) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

ide is beírom, hátha,

tud valaki olyan progit ami a képernyő oldalán helyezkedik el és figyeli a vágólapot, és akár több elemet is tud tárolni a vágólapon (kép, file, text, egyéb). és nekem csak kikell választanom h épp mi legyen a vágólapon. van ilyen progi?

(#659) Hujikolp válasza Hujikolp (#658) üzenetére

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

megoldódott. (azonnali kérdések órája)

(#660) WOW27 válasza JustMusicFm (#653) üzenetére

WOW27
(tag)

Easy CD DA extractor!

(#661) Zpepe

Zpepe
(tag)

Üdv, mondjatok programot nekem légyszi amivel szöveget tudok égetni a videófájlokra!

(#662) Kona

Kona
(újonc)

Sziasztok!

Milyen programmal lehet megoldani, hogy szerverről a kliens gépeket lehessen újraindítani? Válaszaitokat köszönöm! :)

KONA

(#663) doc válasza Zpepe (#661) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ilyet tud a mencoder is ([link]), ha nem idegenkedsz a parancssortól, nem is kell jobb!

automatikusan vagy kézzel akarod? utóbbira Linux alatt pl. egy sima ssh is tökéletes (minden Linuxnak része), vindóznál pont erre való programról nem tudok, de mondjuk VNC-vel vagy remote desktopon keresztül bejelentkezve megoldható

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#664) Grandi válasza Zpepe (#661) üzenetére

Grandi
(fanatikus tag)

VirtualDub erre is jó.

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

(#665) Processzor

Processzor
(tag)

Helló!
Olyan program kellene, ami több - ~20-100 - db. képfájlt - jpg, tiff - le tud kicsinyíteni - 50% vagy meg6ározott méret - és nem egyenként kell szöszmötölni.

''...Te kivered nekem, én kiverem neked_______, de semmi buzulás!'' - Torrente

(#666) doc válasza Processzor (#665) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

imagemagick csomagból a convert pont erre van kitalálva

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#667) Whaskes

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok! van egy dat fájlom amibe átkéne írni 1-2 dolgot. mivel tudnám megnyitni? tc, és barátai nem jók. wordpad semmi mert nem emberi nyelven írják le a dolgokat. mivel tudnám megnyitni és átírni? :R

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#668) daa-raa válasza Processzor (#665) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

IrfanView.

Si vis pacem, para bellum.

(#669) Processzor válasza daa-raa (#668) üzenetére

Processzor
(tag)

Olyanom van!
Mocskos állat láma vagyok. Hun van rá lehetőség a programba? Másikat, image.. nem ismerem, majd letöltöm..

(#670) VladimirR válasza Processzor (#669) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

file -> batch conversion

(#671) daa-raa válasza Processzor (#669) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

File (Fájl)-> Batch Conversion/Rename (Csoportos konvertálás/átnevezés). A feljövő ablakban a Batch conversion settings: (Csoportos konvertálás-beállítások) keretben Use advanced options (Speciális beállítások használata) négyzetbe dobsz egy pipát, és akkor rákattintasz a Set advanced options (Speciális beállítások) gombra...

Si vis pacem, para bellum.

(#672) ollie válasza Whaskes (#667) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

valami hex editort tölts le

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#673) T. Almeida válasza Processzor (#665) üzenetére

T. Almeida
(senior tag)

Mihov's Image Resizer...übershiráj progi, Google-zd meg...
Teljesen free (ellentétben az IrfanView-vel, ami csak Personal Use Free).

(#674) Whaskes

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok! olyan program kéne ami figyeli hogy milyen billentyűzetet ütök le pl fire foxban és explorerben és azt megjegyzi. jelszavak/felhasználónevek stb... van ilyen? :R

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#675) Blackmate válasza Whaskes (#674) üzenetére

Blackmate
(senior tag)

Van. Nem túl etikus. ;]
Úgy hívják őket, hogy Keylogger programok. A google sokat kidob, ha rákeresel.

(#676) Blackmate

Blackmate
(senior tag)

Nekem is szükségem lenne egy jó kis progira, amivel a DVD filmeket lehet katalogizálni.

Jó lenne, ha tudna képet lopni a filmből, és kiírná legalább az idejét. Ha még azt is meg tudná mondani (mondjuk az IFO fájlból), hogy van-e rajta menü, milyen hangsávok, feliratok vannak a korongon az egyenesen mennyei lenne. :)

(#677) Processzor

Processzor
(tag)

KÖSZÖNÖM!

(#678) ollie válasza T. Almeida (#673) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

elég rossz minőségben méretez

(#679) Pho3bus

Pho3bus
(tag)

hy all!!nekem meg olyan progi kellene amivel 2gépen könnyedén meglehet osztani a netet!!a probléma ott van,hogy nem egy verzios windows van a gépeken és már 2 napja szenvedek az ip-k beállitásával,de sehogy se megy!!köszi előre is a segitséget!

[Szerkesztve]

ПХО3БУС

(#680) Zpepe válasza Grandi (#664) üzenetére

Zpepe
(tag)

Ez egy buta kérdés lesz, de segíts nekem: És hogy kell?

(#681) ollie válasza Pho3bus (#679) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem progi kell hozzá. Miylen windowsokról van szó?

(#682) Pho3bus válasza ollie (#681) üzenetére

Pho3bus
(tag)

hát az egyik noti ezen lenne sp1es windows xp prof a másik a gépem ze lenne a host ezen pedig service pack 3as!!

ПХО3БУС

(#683) kraftxld válasza Blackmate (#676) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

WhereIsIt

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#684) kraftxld válasza Pho3bus (#682) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs sp3 még xp-hez.
Egyszerübb ha veszel egy 4000HUF-os routert.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#685) Pho3bus válasza kraftxld (#684) üzenetére

Pho3bus
(tag)

ez valami tuning sp2es amit sp3nak hivnak!!boot screenen már ez van!!

ПХО3БУС

(#686) kraftxld válasza Pho3bus (#685) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gratula hozzá, én inkább maradok a hivatalos update-oknál.

(#687) Pho3bus válasza kraftxld (#686) üzenetére

Pho3bus
(tag)

ez is az,tehát ezek is hivatalos updatek,csak van rengeteg téma meg ikon,meg minden ami vistássá teszi az egészet,tehát ezért sp3as!!

ПХО3БУС

(#688) Pho3bus

Pho3bus
(tag)

#679-re választ valki lécci,segitsetek!!próbáltam dhcp-vel de az sp3om nem talált ip-t magának!!kellene valami program!!kinek mi az ötlete?

ПХО3БУС

(#689) littleNorbi

littleNorbi
(tag)

Kellene egy precíz egér érzékenység szabályzó program, tehát a windows-é nem megfelelő, mert ott két fokozat között túl nagy az ugrás! Létezik ilyen?

KIMI 4EVER !

(#690) kraftxld válasza Pho3bus (#688) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

#684?
És kezdhetnéd mondjuk az ''SP3'' leszedésével :D

(#691) (Bundás) válasza littleNorbi (#689) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Olvasd el figyelmesen: [link] ;)

(#692) Whaskes válasza (Bundás) (#691) üzenetére

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

az 500Hz es modot ajánlom, az 1000Hz et nem. Nem túl stabil. Ugrálni fog 100-1000Hz között. inkább az 500Hz es modot csináld. sokkal stabilabb. :R

(#693) Whaskes

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

Mivel sok winyóval rendelkezem, kéne nekem egy olyan progi amivel megtudnám oldani ha hoszabb ideig kb 30 percig nem használom az egyik winyót akkor állítsa le. persze miután elkezdek benne böngészni, filmet indítok akkor indítsa el. fontos lenne hogy csak a kijelölt merevlemezeken csinálja, és ne az összesen és ne válassza le a meghajtót, csak állítsa le a motort. :R van ilyen? :))

[Szerkesztve]

(#694) kraftxld válasza Whaskes (#693) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vezérlőpult, energiagazdálkodási lehetőségek.

(#695) Whaskes válasza kraftxld (#694) üzenetére

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

ember, hülyének nézel? ;] :DDD Ez nem jó. mert ez mindet kikapcsolja, és ha mozdítok az egéren már aktiválja is mind az összes winyót.

(#696) Whaskes válasza Whaskes (#693) üzenetére

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

up!

(#697) kiskegyed

kiskegyed
(fanatikus tag)

... tab-os böngésző, amihez tabonként adható meg külön proxy.
+ opcionális igényeim:
nem bánnám, ha firefox-szal lenne megoldható valami extensionnel
jó lenne, ha az új tabon megnyitott lapok örökölnék a beállítást
jó lenne, ha pl a toolbaron egy gomb megnyomásával válthatnék proxik között.

(#698) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Freeware progi kellene ami ppt-ből mpg/mpegt készít. Presentation To Video Converter nem jó mert ott a logo...

Soirée...

(#699) kiskegyed válasza Whaskes (#696) üzenetére

kiskegyed
(fanatikus tag)

semmi

[Szerkesztve]

(#700) szasza_1

szasza_1
(senior tag)
LOGOUT blog

Milyen progival lehetne megnézni Windows alatt, hogy éppen melyik file van olvasás alatt? Mert olyan gondom van, hogy a winXP csak úgy elkezd tekerni, akár fél órán át, és annyira megfogja a gépet, hogy akad az egér.

http://creationart.hu/

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami .......? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.