ppc-re nem tudsz PalmOS-t tenni
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Avicularia
(őstag)

b14
(őstag)
The second is the well.
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

valaky
(kvázi-tag)
Aludtam egyet a dologra. Mennyi ideig megy egy töltéssel egy aksis bt-s gps-vevő? Mert ha bírja a gyűrődést, akkor végülis akár erről is szó lehet...
Soha többé nem veszek feleségül kézilabdás nőt. Bármit vág hozzám, eltalál!

b14
(őstag)
Elég sokáig (szerintem).
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

Avicularia
(őstag)
passz nem használok gps-t,és szvsz mindegyik eltérő ideig birhatja,mint a telefonnál is

valaky
(kvázi-tag)
Hát igen. De a telefonos példából kiindulva: folyamatos használatnál (beszélgetés esetén), amikor folyik az adás vétel, akkor kb 2-4 óra alatt lemerül a legjobb telefon is. Márpedig gps-t akkor használna az ember, amikor ismeretlen helyre megy, azaz messze. Márpedig előfordulhat 10-12 órás út is, és igen kellemetlenül esne, ha mondjuk eljutok Kölnig, majd odabenn bedöglene a rendszerem 
(azért az igazsághoz tartozik, hogy egy BT-adó teljesítménye biztos jóval kisebb egy telefonhoz hasonlítva - az adó és a vevő távolságából kiindulva...)
Konkrét értékeket nem tud valaki?
Soha többé nem veszek feleségül kézilabdás nőt. Bármit vág hozzám, eltalál!

Avicularia
(őstag)
ezért kell tölteni 

Spidee
(senior tag)
Sziasztok!
Most szeretném megvenni életem első PDA-ját. Kérném, hogy ajánjatok nekem párat. Legyen benne Bluetooth, mem.kártya foglalat, és ne legyen nagyon drága.
Segitségeteket előre is köszönöm.
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

amargo
(PH! addikt)
ennék kicsit több ifó kellene 
Bővebben: link
de egy kis segítség
amargo
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

Spidee
(senior tag)
Még azt nem értem, hogy a PDA-k között van olyan amivel lehet telefonálni, és olyan is amivel nem?

Avicularia
(őstag)
legtöbb PDA nem telefonos,de mostanában egyre több jön ki telefonnal egybe
a gyártók rájöttek, hogy jobb 1 cuccot cipelni,mint kettőt 

Spidee
(senior tag)
Keresek PDA + telefon combo-t, max 40 ezer HUF-ig.

Zsebröfi
(lelkes újonc)
40k? Akkor használt sony-ericson p800, telefon és PDA egyben.
Újban természetesen semmit nem kapsz ennyiért!
Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod......de próbálj meg csak egyszer szellenteni.

Avicularia
(őstag)
MDA 1-et kb ennyiért megkapod,más nemigen van ennyiért
P800-900 nem teljesértékű PDA

Spidee
(senior tag)
MDA 1! Az milyen? Hol van rolla INFO?

b14
(őstag)
A topicban már volt.

-=V3rthil=-
(őstag)
Hi!
Sony Clié NX70V tulajok tudnának nekem tapasztalatokat írni?? Pl érdekelne, hogy mekkora MS kártyát fogad be max! Videózni jól lehet rajta? Meddig bírja egy feltöltéssel mondjuk MP3 hallgatás mellett? Beszerezhető hozzá WLan kártya (ebből bármilyen CF jó)? Pót akksi kapható hozzá? Bármilyen észrevétel érdekel vele kapcsolatban!
Előre is thnx!
hey-ho-let's-go

-=V3rthil=-
(őstag)
Valakinek biztos van ilyen gépe
hey-ho-let's-go

b14
(őstag)
Nekem most van a kezembe egy Mitac Mio Digiwalker gpssel nagyon állat, tetszik...

b14
(őstag)
Mennyibe kerül egy USB gps?
És egy bluetooth?
És a bluetooth az pdaval és notebookkal is egyutt muxik?

-=V3rthil=-
(őstag)
Na legalább látom, hogy nem halt ki a topic
Segíteni viszont nem tudok, fogalmam sincs, mennyibe kerülhet egy GPS...
Valaki tudja, hogy milyen MS kártyákat kezel az NX70V?? Nem vagyok otthon a témában, nem tudom, mi az a pro / duo / ilyesmik... És mekkorát?
hey-ho-let's-go
www.pdamania.hu webáruház ott nézz szét
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
ja és igen mindkettővel műxik, valszeg a bluetooth soros profilját használja tehát ugíanolyan szavány módon tud kommunikálni a gps-es progikkal mint a soros gps-ek

b14
(őstag)
Néztem...
Marha drága....
akkor www.depo.hu

b14
(őstag)
Ott is naon drága...
Lehetetlen.... Még ilyen nagy árak vannk ezen a téren?

b14
(őstag)
Nálad nincs MOD gomb? ![;]](/dl/s/v1.gif)

mit jelent a drága? azért ezek nem egyszerű eszközök, van olyan részük amin nem lehet a végtelenségig spórolni, a használhatóság veszélyeztetése nélkül

-=V3rthil=-
(őstag)
nem tudja valaki, hogy lehet-e venni Sony Clié NX70-V Palmtophoz valami izmos kis aksit? Nem lenne rossz, az eredetit nem nagy kaland eltávolítani, ezért gondolom, hogy nem lehetetlen az elképzelésem.
hey-ho-let's-go
ausztriában udsz, vagy rendelj a nrten. mo-n ritka és kva drága. esetleg e-bay

-=V3rthil=-
(őstag)
Köszi! Nem tudsz valami linket, ahol lehet kapni? Osztrák is jó persze
. Egyébként még azon is gondolkodom, hogy eladom. Az Asus A600-zal együtt. Valakit nem érdekel valamelyik?
hey-ho-let's-go

b14
(őstag)
Értem....

b14
(őstag)
Kinek mi a kedvenc gps progija?

b14
(őstag)
Ez még érdekel.

Barohawk
(fanatikus tag)
Lehet venni 30-40k között pda-t amin van wlan?
És ha igen milyen típusokat érdemes venni?
''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''

Barohawk
(fanatikus tag)
Ennyiért nem is lehet venni?

chuleta
(lelkes újonc)
Hát újat biztos nem kapsz ennyiért, használtat meg wlanosat nem kapsz ennyiért. De még mindig megvan a lehetőség hogy veszel használtan egy 1940 - est pl., vagy egy 2210 - est, és később veszel bele wlan kártyát. A 1940 - esbe sd -s jó, a 2210 - be sd- s és cf- es is. De ha jól emlékszem a 1940 - esek mennek használtan 40 - 45 - ért, a 2210 egy kicsit több. Vagy vásárolhatsz sulinetre, de akkor az a hátránya hogy a zsebedbe kell lennie a rengeteg lének amibe kerül.
Vagy 3. lehetőség a boltből használt, bevizsgált cuccos, ezek a renew, asis termékek.

chuleta
(lelkes újonc)
Azért ezeket ajánlottam, mert szerintem a 1940 - esnél alább szerintem nem érdemes menni, ennek a még elviselhető a sebessége ( sőt!, én még C++ , és .NET programokat is fordítottam rajta
) , van benne bluetooth, SD/SDIO tehát bővíthető. Esetleg még használtan hasonló jó választás lehet az Asus A620BT. Én csak azért nem ezt választottam, mert már voltak a PDA - m előtt SD kártyáim.
Ezek alá azért nem érdemes menni, mert programok már nem nagyon készülnek a régebbi gépekre, öregebb gépeknek húzos lesz akksit cserélni( cash
), a processzorsebessége már nem megfelelő, vagy képernyője nem jó. De ez az én véleményem!

chuleta
(lelkes újonc)
De ha csak határidőnaplónak akarod használni arra jó esetleg 1 kicsit régebbi modell is! Bár a wlan - ból nem erre következtettem...

Barohawk
(fanatikus tag)
köszi az infót!
Igen nem csak naptárként akarom használni hanem főleg emileket megnézni, stb

b14
(őstag)
Irtam emailt

chuleta
(lelkes újonc)
Szia!
Olvastam, megkaptam! Nem tudsz adni valami más elérhetőséget? Mondjuk MSN? Tárhely? Freemailen 3. - szor próbálom , de nem megy, pedig nem egy óriási ( 1,3 MB )

chuleta
(lelkes újonc)
PDA -n GCC - t már próbáltad? Pont azt tudja amiről beszéltünk néhány hónapja: PDA - n C++ programok, nem kell új nyelvet tanulni. Parancssoros prog. - ok PocketCMD - vel gond nélkül mennel, Win programozáshoz MFC nincs csak pure Win API, de itt már kell tudni mi nincs benne ( milyen API ) a mini Windows - ban. Ja és a Mamaich - féle változatban annyi header fájl van mint a szemét 
Nehéz olyat találni ami nincs 
Bocs ha már ismerted, csak látom programozói fórumod van 
[Szerkesztve]

chuleta
(lelkes újonc)
de ha nem tudsz akkor holnapra én szerválok egy új e-mailt

b14
(őstag)
Msn cimem: b14 kukac pro pont hu

b14
(őstag)
Nem vok nagy programozo, amire szuksegem van azokat a progikap megirosgatom, de semmi olyan kulonos, a c-t meg nem igazan szeretem.
A pocketc az nagyon tetszik, es azt hasznalom.

MIFtIli
(fanatikus tag)
hi
azt szeretném megtudni hogy hogy lehet egy Hewlett Packard iPAQ h4150 ASIS nevű pda-n lanon netezni?
meg kéne valami jókis netcím ahol csomó jókis progi van pda-kra
meg érdemes ilyen pda-t vanni vagy ez nagyon gyenge 87 000 ért?

b14
(őstag)
Azt ne mondd rá, hogy genge!
Nekem ilyen van.
Nagyon állat.
A pocketgear.com on vannak jo progik.
Tokeletes a pda, lehet vele netezni. En szoktam.

MIFtIli
(fanatikus tag)
jó hát boccs!
azt például hogyan lehet megoldani hogy LANon kapja a netet?

Alex91
(PH! nagyúr)
Minek??
Ha van benne Wi-fi, akkor azzal, vagy esetleg - ha van egyaltalan ilyen - valami LAN CF kartya. Esetleg PC-hez hozzakotni, es azon keresztul.
(Amugy tok felesleges, igazan Web-re nem jo, esetleg e-mail, chat, skype
.)
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.