felteszem másodszor, mert nem kaptam rá választ és idegesít h nem tudom:
Egy alap kérdésem van amire nem jöttem rá. hp 1940. A névjegyalbumban hogy lehet beállítani egy névnél, hogy a mobil és az otthoni szám közül melyik legyen az alapértelmezett, tehát a névlistánál azt írja ki alapszámnak?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
ricsik
(senior tag)

Avicularia
(őstag)
contacts nézet ,tehát a nevek egymás alatt látszanak
itt rányomsz a telefonszám után található betüre,és a feljövő ablakban kiválasztod az alapértelmezettet
ennyi 

b14
(őstag)
OP renszert hogy lehet frissiteni egy pda-n?
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

ricsik
(senior tag)
köszi, müxik

Avicularia
(őstag)
lehet ,ha van rá upgrade,romfrissitéssel,de elég rizikós
ha közben lefagy a géped vagy áramszünet,akkor nézheted a bootképenyőt,és irány egy szakember 

erte
(újonc)
A Fujitsu 720 -ashoz lehet billentyüzetet csatlakoztatni?Mert Hp -knél hallottam hogy van ra mód.Vagy azokat lehet ezekhez is csatolni?

b14
(őstag)
Akkor nem éri meg.
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

b14
(őstag)
JA 10k korul vanna, ugyhogy nem hiszem, hogy te olyat akarsz.

erte
(újonc)
Hát átrágtam magam a 720-as leírásán, de sajnos az egy nagy kalap szar.Semmit nem ír de azt nyolcvan- egynehány oldalon keresztül.Ha ez alapján kellene most választanom gépet akkor ez a gép nagyon hátra kerülne.
Ahonnan be lett szerezve a gép ott nem adtak mellé magyaritás CD, pedig a magyarországi képviselet ingyen adja a gép mellé a nagykereknek.Felháborító!
Igaz az szurta el aki nekem beszerezte, mert nem nézett jól körül a piacon.
Azért én megpróbálom kiharcolni azt a cd-t, mert szerintem ez egy elég gusztustalan dolog.Az ingyen CD-t 6000 + áfáért adni!
Na jó.
Segítsetek.
Egy alaklmazásból hogyan lehet kilépni, mert olyan opciót soha nem találok az alkalmazásban, hogy kilépés vagy ehez hasonló.
[Szerkesztve]

Avicularia
(őstag)
bluetooth billt biztos lehet hozzá csatlakoztatni

Avicularia
(őstag)
alapból nincs olyan opció ,az jobb felső X -re kattintva csak leteszi háttérbe az alkalmazást
ha be akarod zárni,akkor settings-system-memory-running program
ott be tudod őket zárni
másik lehetőség ,hogy felraksz SPB Pocket Plus progit annál be lehet állítani ,hogy az X-re bezárja az alkalmazást
a magyaritást meg felejtsd el,szarrá szoktak fagyni néha tőle a gépek,nagyon rossz megoldás
Van egy Casio Cassiopeia BE300-asom....jó ideje nem használom, csak porosodik a polcom. Mennyit érhet egy ilyen készülék manapság? Minden megvan hozzá, CD-k, doboz, leírás, bölcső.![[kép] [kép]](http://home.cogeco.ca/~be300/MyBE300.gif)
166Mhz mips, 64bit proci
16 Mb RAM, 16Mb ROM, +32Mb CF (bővíthető)
240*320, 32768 színű érintőképernyős kijelző
Outlook szinkronizálási lehetőség
Word, Excel, Powerpoint kompatibilis
Li-ion akku, felhajtható fedél, 158 g
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

erte
(újonc)
Jó rendben, akkor magyaritásról lebeszéltetek.
De azért érdekelne, hogy mitől fagy a gép akkor.
Sajnos az angollal hadilábon állok, de akkor majd valahogy ki silavizálom a dolgokat.
Az irásnál nem lehet megt
nitani az én irásomra az gépemet?Mert másként írok én mint ő.
Nincsenek ilyen PDA-s összejövetelek?
Régen nekem volt egy Psionom és mi Psionosok összetertottunk.Havont egyszer összeszaladtunk vmelyik fősulin.
Vagy az már a régmulté?

ricsik
(senior tag)
miota megvan a hp1940 esem azóta fenn van a magyaritás. soha sem volt semmi bajom vele, nem fagyott és nem lett lassabb a gép sem. nyugodtan probald ki. ha szar uninstall, ha nagyon nagy baj lenne, akkor hard rezet.

Avicularia
(őstag)
Decuma Onspot a progi neve
mindegyik betüt be kell irnod külön,és utána felismeri a kézirásod,tehát nem neked kell a géphez igazodnod

Cuba
(újonc)
Köszi 
Vájtfülű vagyok, de kompromisszumképes, ezért utazáshoz jó lesz az mp3 is 

Cuba
(újonc)
köszönöm!

erte
(újonc)
És esetleg tudsz linket ahonnan le tudom tölteni?

erte
(újonc)
Magyaritást lehet valahonnan letölteni?

erte
(újonc)
Én egy világórát szeretnék letölteni rá.Óra mániákis vagyok sajnos.
A letöltésben tudtok segíteni?

Avicularia
(őstag)
Worldmate 2005 pro ,nemcsak világóra ,hanem valutaváltó,időjárás figyelő is
elküldtem a mail cimedre a két progit

svédcsepp
(tag)
A TodayPlus v011 et ismered.
bövebben: Bővebben: link
Sehogysem tudom ráeröszakolni a PDAmra.
Esetleg nekem is el tudnad küldeni a fönt említett két progit.
[Szerkesztve]
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám: álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai.

Avicularia
(őstag)
ezt a progit nem ismerem
nekem worldmate és marsware weatherpanel van fönt azokat használom
elküldöm neked is a progikat

ricsik
(senior tag)
nagy gond lenne, ha nekem is elküldenéd ezt a 2 progit, thx

Avicularia
(őstag)
mail ment

amargo
(PH! addikt)
Azt hiszem ismételten készülék vásárlás elé nézek (pedig nem régiben vettem, egy motorola a925, csak hát). ami fontos lenne, PDA/GSM kombó,PPC(ebben már gondolom minden benne van), most láttam, hogy az Asusokat így dobálgatják, de nem tul sok jót olvastam eddig ezekről.
i-mate egész jókat forgalmaz, de 180e azért kicsit sok lenne.. szolgáltatónál 130e.. ez még emészhető, de amikor látom, hogy hamarossan behozzák az új i-mate eket, akkor inkább várnék 
valami olyanra gondoltam, ami kijönne max 120+fa ból.
amargo
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

erte
(újonc)
Köszönöm a progcsikat. 
Már csak egy gondom van(egyenlőre):
A pda-m megtalálja a Notebookom -at WiFi -vel, de a Notebookom -at nem tudom beállítani, hogy autómatikusan szinkronizáljon ezen keresztül.
hol szúrom el a dolgot folyamatosan?
Ha lehet akkor a kezdetektől letudnád nekem írni, hogy mit kell tennem?
XP van a gépen és FS 720 -as a PDA.

Avicularia
(őstag)
sajnos ebben nem tudok segíteni,mert bár van wifi a pdamban ,nem használom

Avicularia
(őstag)
i-mate,vagy mda II-t már 90K ért lehet venni apróneten
mda3 ,kb 160K körül kapható,de ez nettó ár,novemberben én is ennyiért adtam őket

b14
(őstag)
Milyen gep?

b14
(őstag)
Te ezzel foglalkozol?

b14
(őstag)
Te ezzel foglalkozol?

b14
(őstag)
Szerintem végy egy AP-t, es akkor arra ramehet a Noebok, a pda is, az sokkal rencerezettebb es a notebook nelkul is megy a net a pda-n.

Avicularia
(őstag)
MDA3-am van
Nem ezzel foglalkozom,csak volt eldó pár gépem ,amit németből hoztam

b14
(őstag)
Mert látom, hogy elég jól értel ewme kütyükhö.

electrician
(kvázi-tag)
Nem ismerem ezeket a technikákat, de írtad, hogy megy rajt a net. Mit lehet velük a neten? (csak böngészés, vagy írni is?) Milyen módon csatlakoztatható? Milyen árkategóriától lehet olyat venni amivel megy a net? Típus stb.
(#687) Avicularia válasza electrician (#686) üzenetére

Avicularia
(őstag)
mindent lehet vele neten amit nagygépen,max a kis kijelzőfelbontás miatt nehézkes a kezelése
bármilyen módon csatlakoztatható az asztali gépre ,vagy routerre ,vagy AP-re és azon keresztül tudsz netezni
USB kábel ,infra,bluetooth,wifi,CF hálókártya
mindegyik mai gépen tudsz netezni
[Szerkesztve]
(#688) electrician válasza Avicularia (#687) üzenetére

electrician
(kvázi-tag)
Pl. gprs voda nettel is?
Keresek valamit ami hordozható és böngészni lehet vele. Laptop és így most pda is szóba jöhet. Ami ócsóóbb. Azért kérdezem.
(#689) Avicularia válasza electrician (#688) üzenetére

Avicularia
(őstag)
persze,megy a voda net is ,feltéve ha össze tudod kapcsolni a telcsit és a PDA-t
ez a gond nincs ,ha egybe cuccot veszel
(#690) electrician válasza Avicularia (#689) üzenetére

electrician
(kvázi-tag)
'',ha egybe cuccot veszel''
Mit értesz egybe cuccon? Tudnál valami típust mondani, hogy ráolvashassak?
(#692) hurricanes válasza Avicularia (#691) üzenetére

hurricanes
(kvázi-tag)
Mennyibe kerül egy ilyen?
(#693) electrician válasza Avicularia (#691) üzenetére

electrician
(kvázi-tag)
Húú ez durva! Én is azt kérdezem mint az előttem szóló. Ja és nem vodás. Nem vagyok oda értük, de emiatt nem akarok váltani. Vagy érdemes mennyi a T.mobilnál a mobil internet? A vodánál a 100 megával kb 40 órát tudtam netezni anno.
(#694) Avicularia válasza electrician (#693) üzenetére

Avicularia
(őstag)
novemberben 160K-ért árultam,apróneten most is van egy eladó (nem az enyém)ennyiért
T-mobilos,de kártyafüggetlen,kint nem divat az ilyen drága telcsiket lockolni
alapból német nyelvü,de egyből toltam rá I-mate angol romot ,azóta angol
(#695) electrician válasza Avicularia (#694) üzenetére

electrician
(kvázi-tag)
Juj.
Akkor inkább felhajtok vmi forhant laptopot. Bár egyenlőre nem sürgős.
(#696) Avicularia válasza electrician (#695) üzenetére

Avicularia
(őstag)
igaz ,hogy ennyiért lehet már elfogadható laptopot kapni,csak azt nem tudod zsebrevágni vagy a füledhez tartani és telefonálni vele,azon kivül macerás magaddal cipelni
szóval a két gép teljesen másra való
(#697) electrician válasza Avicularia (#696) üzenetére

electrician
(kvázi-tag)
Teljes mértékben igazad van, de írtam, hogy csak net-re kéne vmi. Ha úgy jön össze, hogy huzamosabb időre el kell mennem otthonról. A 17''-os moncsit meg az atx házat még macerásabb lenne cipelni, bár láttam már valahol hirdetni lan partyhoz történő gépodacipelésre nagytáskát, de akko inkább nem...
(#698) Avicularia válasza electrician (#697) üzenetére

Avicularia
(őstag)
csak netre jobb egy laptop,ha nem gond a cipelése
még a VGA pda kijelző sem az igazi ,hát még ennek a 320x240-es felbontása

![[kép] [kép]](http://www.infosync.no/news/2004/06/28/gfx/t_mobile_mda_iii_01.jpg)