Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#551) tothbe válasza marsu (#549) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

nézegess körbe canon és epson fronton. Ott ennyiért jófajta nyomtatót vagy multifunkciós masinát kapsz. ráadásul olcsóbb is lesz a lapköltséged. ;)
Pl a Canon IP3300/4300/5300 szériákat kifejezetten tudom ajánlani. 4 illetve 5 patronosak, takarékosak és gyönyörüen nyomtatnak.

[Szerkesztve]

By(e) Tothbe

(#552) tothbe válasza SaNyEe (#550) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

sztm egy ip1800 vagy egy ip2500 megfelelö lenne neked.

By(e) Tothbe

(#553) SaNyEe válasza tothbe (#552) üzenetére

SaNyEe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

van ehhez utángyártott patron? én nem találom :F

http://rugalmatlan.atw.hu/

(#554) tothbe válasza SaNyEe (#553) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

pedig van, peach pl. biztosan, pl. itt is: [link]

By(e) Tothbe

(#555) SaNyEe válasza tothbe (#554) üzenetére

SaNyEe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hmm érdekes megoldás ám számomra túl költséges, utánanéztem milyen nyomtatópatronok vannak még forgalomban amihez van olcsóféle utángyártott is, ezekből a PG5ös tartályokból van chip nélküli 450Ft körül, az eredeti is 2500körül mozog az űrtartalma pedig 26ml, nagyobb mint a PG40esé. egy ip 4300nál is gyorsan megtérül a plusz költség nem beszélve a pluszban vett funkcióiról.
Esetleg van tapasztalatod ezzel a típussal ip4300? Meg hányszor lehet levakarni a chipet a tintapatronról mielőtt meghal, vagy nem tesz kárt benne? :F

[Szerkesztve]

(#556) tothbe válasza SaNyEe (#555) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

ez csak a technikán és az óvatosságon múlik. elvben 10-20 alkalom után is lehet még jó, de 1 után is tönkremehet.

By(e) Tothbe

(#557) Memphysto válasza SaNyEe (#555) üzenetére

Memphysto
(tag)

Hol láttad 450 ért :F

(#558) SaNyEe válasza Memphysto (#557) üzenetére

SaNyEe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[link]
[link]
Na jó nem 450 hanem 500 :B

(#559) marsu válasza tothbe (#551) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Köszi szépen tothbe, megnézem őket ...

:R

Press any key to continue ...

(#560) Mr-Pamacs

Mr-Pamacs
(senior tag)

Hi

Mondjatok már egy készüléket ami ezeket tudja:
-szines nyomtatás (tintasugaras)
-fax
-síkágyas scanner
-lehetőleg külön cserélhető az összes patrons, szinesek is
-árban olyan 30-ig, de ha van olcsóbb az se baj :)

Webprogramozást vállalok!

(#561) Moddingfan válasza orbano (#546) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

HP 1018, olcsó, van hozzá utángyártott toner, kicsi, csinos, mi kell még?

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#562) Moddingfan válasza SaNyEe (#555) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Nekem ilyenem van, pár garnitúra utángyártott patron lement, eddig semmi gond (kopp-kopp-kopp), a chip eddig 3 eksönt kibírt, de van még 2-3 tartalékchipem, ha netán megadná magát :D Egy csipesz, némi epokitt :D és kész is a patron, amúgy megincsak azt tudom mondani, hogy ár/érték arányban messze ez a legjobb vétel :R

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#563) tothbe válasza Moddingfan (#561) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

mondjuk megbizhatóság?

By(e) Tothbe

(#564) tothbe válasza Mr-Pamacs (#560) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

nézd meg a canon mp szériát és válogass kedvedre.

By(e) Tothbe

(#565) Mr-Pamacs válasza tothbe (#564) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

ok csak nincs bennük fax.
Jah még annyi számít h ne legyen chipes patron rendszere. Lehessen simán utántölteni.

[Szerkesztve]

(#566) tothbe válasza Mr-Pamacs (#565) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Ez igy már bajosabb lesz, mert kb. 3-4 éve minden szériát chipeznek, pont az utántöltések miatt. De ettöl még lehet utántölteni, csak macerásabb. Vagy pl. peach-et kell használni.
És az árad az igen alacsony, ha ezt mind akarod. kb. a duplájáért már van választék. De ha te találtál ennyiért, ne tartsd vissza az infot. :U

[Szerkesztve]

By(e) Tothbe

(#567) Mr-Pamacs válasza tothbe (#566) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

És hogy lehet a chipes megoldást megkerülni? Mert van most egy ilyen chipes multi készülékem, épp ezért akarom lecserélni mert 12 Eft bele a patron, de ha meg lehet valahogy kerülni az csak jó, mert a töltést már megoldottam, csak nem tudom ujra érvényesíteni a kártyát.

[Szerkesztve]

(#568) tothbe válasza Mr-Pamacs (#567) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

milyen tipusod van? néztél már peach módositott fejet és tartályokat hozzá?

By(e) Tothbe

(#569) Mr-Pamacs válasza tothbe (#568) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Philips MF-Jet 450, azt se tom mi az a peach. :)

(#570) bambano válasza Mr-Pamacs (#560) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

HP feliratú tintafröcsit soha. Nekem van/volt egy officejet v40-em, azzal orbitálisat szívtam. A fax soha nem működött benne, a mechanikája közepesen ótvaros. A garanciális javítás náluk azt jelenti, hogy leadod, megnézik, kapsz helyette egy másik használtat, amiről azt állítják, hogy jó. Így kaptam én a fax miatt leadott, alig használt saját officejetem helyett egy rommá hajtott kerge spanyol példányt. Ja, a fax abban sem volt jó.

Nekem soha többet nem lesz hp tintafröcsim.

Szerk: a van/volt azt jelenti, hogy mikor karácsony előtt megreccsent a mechanikája, felhajítottam a szekrény tetejére és vettem egy lézert. Szóval fizikailag van, logikailag nincs :)

[Szerkesztve]

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#571) Mr-Pamacs válasza bambano (#570) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Nekem magával a készülékkel nincs gondom (a softvere kicsit rosz, de az még nem gond). Viszont a patron ára és h nem ujratölthető az már húzósabb, főleg hogy ha már 15%-nál van akkor vonalasan nyomtat. Ujratöltöttem a patront,de mihelyst elérte a 0%-ot letiltotta a gép, a kártáyra meg természetesen azt írja ki h lejárt kártya.

(#572) tothbe válasza Mr-Pamacs (#569) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

ezzel nem is fogod tudni, mert ehhez nem gyártanak. Akkor marad a vásárlás.

By(e) Tothbe

(#573) adra

adra
(tag)

Sziasztok!

Canon IP3300 nyomtatót néztem ki magamnak, de a chippelés egy kicsit elvette a kedvem. Ha lehet utángyártott patronokkal szeretném majd használni, hogyan kell eljárnom? :F

adra

MCC: Minőségi Certifikált Cuccok

(#574) tothbe válasza adra (#573) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

veszel hozzá pl. peach patront és fejet, akkor csak a patront(tartályt) kell cserélgetned, mikor kifogy, illetve 15-20 csere után a fejet, ami a gyári patronnál kb. az aljának felel meg, a tartály meg a teteje.

By(e) Tothbe

(#575) Moddingfan válasza tothbe (#574) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

''veszel hozzá pl. peach patront és fejet, akkor csak a patront(tartályt) kell cserélgetned,'' - ehhez hasonló trükk létezik az iP4300-hoz is? :U

(#576) tothbe válasza Moddingfan (#575) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

csúnyát csinálok, konkurens fórumot linkelek: [link]
De nála biztos megtudod, ha van(mármint itthon, mert németeknél tutira van belöle), mert ő bennfentes. :B

De itt kapsz ForUse patronokat is, azoknál sem kell chipezni: [link]
Bár minöségre nem peach, de azért nem rossz.

[Szerkesztve]

By(e) Tothbe

(#577) Mr-Pamacs válasza tothbe (#576) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

De létezik olyan multis készülék (fax,sík scanner,...) amibe van ForUse patron?

(#578) tothbe válasza Mr-Pamacs (#577) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

ForUse szinte mindenhez van, csak nem minden márkához valónak jó a minősége, meg némelyiknél kézzel utántöltögetős van csak.(Mondjuk a philips-hez még ilyet sem tudok)
Szóval ki lehet próbálni, mert tönkre nem teszi a nyomit, de ha meglátod a különbséget, te is a peach-nél maradsz.

[Szerkesztve]

By(e) Tothbe

(#579) Mr-Pamacs válasza tothbe (#578) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Még az se zavarna ha kézzel kéne utántölteni ugy h elötte mondjuk meg kell fúrni majd töltés után leragasztani, ennyit kibírok és ez működik is csak a kártyával van a gond.Holnasp elküldöm egy szakinak aki megnézi mit lehet a kártyával mahinálni, hátha tud ''örök'' kártyát csinálni (bár nem hiszem mert még nem is látott ilyenfajta chipet, no meg biztos nem csak egy sima védelem van a chipben). :) De akkor maradna ez.
Most ezeket nézegetem:
Canon SmartBase MP390 37900
Canon Pixma MP530 56220
HP OfficeJet 5610 38300

Az első olcsó, olcsó hozzá az utántöltés is (1100 a 2 patron)
A második drága a készülék viszont minden szín külön cserélhető és összesen 1500-ból meg lehet úszni a cserét, jobban néz ki mint a 390
A harmadik olcsó, az utántöltés már nem annyira, peach-el 13000 (2 db tartály). Eredeti patronok 6000 (2 db), jól néz ki.

Ha megvan a peach utána a tartályokba már csak tinta kell?

[Szerkesztve]

(#580) tothbe válasza Mr-Pamacs (#579) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

ha javasolhatok, akkor a középsöt.
Az utolsó kérdésedre pedig: a peach emulált chipes fejet tartalmaz, ahhoz nem kell semmit áttenni, vagy átalakitani. És elvben a tartályokat kell csak cserélgetni, vagy valamilyen módon feltöltögetni. Viszont 15-20 tartálycsere után a fejet magát is cserélni kell, azaz ismét kell venned egy komplett készletet.

By(e) Tothbe

(#581) Mr-Pamacs válasza tothbe (#580) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Ok Thx

Most javasolták a Lexmark x7350-t. Erről mit tudsz mondani? Peach van ehhez? Vagy után lehet tölteni valahogy a patront? Ez is chipes?

[Szerkesztve]

(#582) -harry-

-harry-
(újonc)
LOGOUT blog

üdv.
Lézer multi gépet szeretnék venni csak nemtudok dönteni 3 közül:
1, canon mf3220 20 lap/perc kb: 42000 huf kiszállítással a pixmánián
2, hp m1005 14 lap kb 40000 huf
3, samsung scx-4200 18 lap kb 3500 huf

A Canon felé hajlok mivel teljes tonerrel adják és viszonylag olcsó hozzá az utágyártott toner.
a HP -val kb egyárban van (8e) , de a samsunghoz nem találok csak eredetit ami(18e).
Please help :F

(#583) tothbe válasza Mr-Pamacs (#581) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

én a lexmark-ot abszolút nem tudom javasolni, mert sok a szervizprobléma vele. Általában nem nagy dolgok, de bosszantó, ha sok kicsi van is.

By(e) Tothbe

(#584) tothbe válasza -harry- (#582) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

a canon-t tudom javasolni, kicsiben jó kis gép az.
a samsung mondjuk jobb kicsivel, és azért google-ban keresve[link] találsz utángyártottat hozzá, csak az sem sokkal olcsóbb az eredetinél.
Meg toner- és toner között is van ám különbség, pl. a nyomtatható lapok számában, azt is nézd az árhoz.

By(e) Tothbe

(#585) -harry- válasza tothbe (#584) üzenetére

-harry-
(újonc)
LOGOUT blog

énis arra szavazok. itt találtam tonert hozzá: [link]
de nemtom ki gyártja , milyen minőségű csak hogy 2500 oldalt bír. EP-27 es toner kell hozzá.
túl olcsónak találom az árat.

(#586) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

sziasztok!

kellene egy kis help.
van egy lex 1118-as nyomtatóm, most fogyott ki benne a színes és a fekete patron is( többször volt töltve ), de nagyon drága lenne kicserélni mind a kettőt(~9k). ezért egy másik nyomtató vásárlásán gondolkozom. 2 fajára gondoltam cannon ip3000( állítólag olcsó bele a patron mert nem chipes) az időnkénti színes nyomtatáshoz jól jönne ( 10k )
vagy olcsó lézer, 20k körül nézegettem -nem lenne gond egy jó ideig tonerra( tegnap néztem egy pontos típust du. beírom )
otthoni felhasználásra lenne

szerintetek?

(#587) tothbe válasza lorcsi (#586) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

iszonyat egyszerü a döntés, hiszen, ha kell szines, akkor a lézer kiesik. Ha meg sok jegyzet jellegü nyomtatás kell vagy a sebesség, akkor a lézer marad. Ezt kell eldönteni és kész is a megoldás.

By(e) Tothbe

(#588) lorcsi válasza tothbe (#587) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

ez lenne a lézer: [link]
esetéleg tapasztalat valakinek?

végül is ...igen..ez alapján kell döntenem

(#589) tothbe válasza lorcsi (#588) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

kis lézerben ez egy jó választás. Már csak döntened kell.

By(e) Tothbe

(#590) Bass

Bass
(senior tag)

HI! Szeretnék egy új nyomtatót aminek olcsó a fentartási költsége most egy HP 3550-es nyomtatóm van amit nem is használok mert kifogyott belőle mind a 2 patron ebből a feketét egyszer sikerült újratöltenem de amióta az is kifogyott nem bírtam újratölteni az új patronok meg kb 10000ft-ba kerülnek annyiba amennyibe egy új HP nyomtató,ezt el sem bírom adni inkább odaadom valakinek.Az új nyomtató ne legyen több 10000ft-nál(na jó egy picivel több még belefér) és ha lehet lehessen külön cserélni a színeket,leginkább csak szöveget nyomtatok,a fotóimat előhivatom tehát semmi extra nem kell.Ha jól tudom valamelyik canon tudja ezt és olcsó is.De várom az ötleteket,tapasztalatokat.
Köszönöm

''Peace Through Superior Firepower'' /FROST - Aliens/

(#591) lorcsi válasza tothbe (#589) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

ip 3000 lett, viszonylag jó állapotban találtam egyet 10k volt

(#592) Gausz

Gausz
(tag)

Hello!
Én is olcsón fenntartható nyomtató után érdeklődnék. Eddigi ötleteim, melyek 10k alatt vannak:
HP DeskJet D1360
Canon Pixma iP1300
Canon Pixma iP1200

Neten végülis találtam utángyártott patronokat:
HP 21 (C9351A), 10ml, 3000Ft
Canon PG-40, 22ml kapacitás, 3600Ft

Gondolom akkor a Canon sokkal jobban megéri, olcsóbb a patron. De mennyire van rá tapasztalat, megbízható?

Kösz,
Gausz

(#593) hanka

hanka
(tag)

A legolcsóbb patronos nyomtató a Canon ip1500, melynek az ára is elfogadható.
A fekete és a színes patron bele csak 250.ft.-/db

Épp van egy ilyen nyomtató eladó. Itt a link:
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=112807

NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757

(#594) Noddy

Noddy
(senior tag)

Egy kis segítség kellene:

Samsung ml-2010
Xerox Phaser 3117 (a legolcsóbb a 3116, de az tudtommal kifutott széria és pár éven belül, nem lesz hozzá se toner se alkatrész :( )
Brother lézernyomtató eddig ezt a márkát nem vettem komolyan mert azt hittem valami gatyi de most nézem, hogy elég régen a szakmában van.

Mindegyik nagyjából hasonló árben van a tonerek is egyformák (+-1k). Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni (évi 1-2 ezer lap lenne csak a feladata)?

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#595) Gezaneni

Gezaneni
(újonc)

Egy kis segítség kellene nekem,mégpedig: a minap vásároltam canon mp510-es nyomtatómhoz utángyártott patront. A chipet áthelyeztem, de a nyomtató ezt írja ki: ''a következő patron nem került felismerésre: PGI-5BK''->szóval nem ismerte fel a hackkelt patront!

Tud ebben az ügyben segíteni valaki?

[Szerkesztve]

(#596) Ace Ventura

Ace Ventura
(őstag)

Sziasztok.
Gondoltam vennék egy multifunkciós nyomtatót.Nem nagyon ismerem őket, de nem szeretném a gatyámat is patronra költeni.
Miket kell tudni ezekről a masinákról?Mi alapján válasszak?
20K-m lenne a dologra, és szeretném ha ajánlanátok valamilyet.Nekem a Canon, és a HP jönnek be mint márkák, de szivesen veszek minden segitő szándékot.

Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

(#597) James 08

James 08
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Tudnátok segiteni Új nyomtatot akarok venni milyet vegyek :U

Üldöz a tudás, de én gyorsabb vagyok. :D

(#598) James 08

James 08
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Senki :F

[Szerkesztve]

Üldöz a tudás, de én gyorsabb vagyok. :D

(#599) tothbe válasza James 08 (#597) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Ez igy elég kevés info, hogy segithessünk. Kb. mint ha egy pékségben valami lisztes kaját szeretnél. Részletezd, mire van szükséged.

By(e) Tothbe

(#600) tothbe válasza Ace Ventura (#596) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

inkább a Canon-t javasolnám, azzal jobban jársz, mint a hp-vel. pl. egy mp160

[Szerkesztve]

By(e) Tothbe

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.