Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) nn687

nn687
(tag)

Én is most vennék nyomtatót, eddig az epson r200 at néztem, de most felfigyeltem ezekre az új canonokra is.
Tehát a három jelölt:
Epson R200
Canon Pixma ip3000
Canon Pixma ip4000
Ha valakinek van valamelyik, írhatna róla, de bármi más tanácsot szívesen veszek ezekkel kapcsolatban.

XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...

(#52) nn687

nn687
(tag)

na valaki írhatna azért ezekről valamit, és hol érdemes a neten nyomtatókat venni? eddig a pixmánián nézegettem, van máshol is ilyen netes(olcsó) bolt?

XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...

(#53) DonLeo válasza nn687 (#52) üzenetére

DonLeo
(őstag)

Bővebben: link

Itt a macropolis-t hozza ki legolcsóbbnak, de a users-ben sem sokkal drágább a 4000-es.

Itt van az összes tintasugarasról lista:

Itt olvasgathatsz a PIXMA iP4000-esről:

Ez is hasznos lehet esetleg:

[Szerkesztve]

''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''

(#54) Kraptor válasza Alex91 (#8) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Szerintem tintasugarastz már nem nagyon találsz. Kyrocera-nak van egy kicsi lézerese, amin van LPT és DOS ból is tud nyomtatni, de elég drága.

(#55) L@co

L@co
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello!!
Nem értek a nyomtatókhoz úgyhogy kellene egy kis segítség!!
Multifunkciós nyomtatót szeretnék venni 25-30 ezer között!! Szerintetek mi a legjobb vétel ilyen árban??

L@co

(#56) L@co válasza L@co (#55) üzenetére

L@co
(senior tag)
LOGOUT blog

Na akkor UP!!

L@co

(#57) gg72 válasza L@co (#55) üzenetére

gg72
(PH! addikt)

Az Epson CX3650-et elég sokan dícsérik, meg tesztekben is jól szerepel, az ára 20ezer körül van:

(#58) L@co válasza gg72 (#57) üzenetére

L@co
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudnál adni 1-2 nyomtatótesztelős linket??

L@co

(#59) L@co válasza L@co (#58) üzenetére

L@co
(senior tag)
LOGOUT blog

UP!!!
Még valaki aki ért hozzá vélemény estleg linkek??:F
Lényeg:
-Színeset nyomtasson
-Scanneljen
-Fénymásoljon
-Fényképet nyomtasson!!!

L@co

(#60) Zenty válasza gg72 (#57) üzenetére

Zenty
(őstag)

És ez az epson milyen gazdaságos mondjuk egy canonhoz képest?

Guild Wars - Zenty a survivor

(#61) Zenty

Zenty
(őstag)

UP!

(#62) L@co válasza Zenty (#61) üzenetére

L@co
(senior tag)
LOGOUT blog

UPoljunk együtt:DD:DD

L@co

(#63) G@ben

G@ben
(őstag)

Lenne egy nagy kérdésem. Apám lehet, hogy venne magának egy multifunkciós nyomtatót és a régi Canon S520-asát eladná nekem. Namármost a Canon akkor lett véve, amikor forgalomba hozták 2 vagy 3 éve (vagy több). Viszonylag keveset nyomtatott vele, még az eredeti fej van benne, de leginkább az izgat, hogy a hulladéktintagyűjtő tartály meddig lehet tele? Csak mert tavaly az S300-asom emiatt adta be a kulcsot, hogy az elektronika letiltott, mert megtelt ez a tartály. Hogy tudnám ezt megnézni, hogy meddig van, esetleg azt a szivacsot cserélni egy újra?
Meg így mennyit érhet a nyomtató?

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#64) L@co válasza G@ben (#63) üzenetére

L@co
(senior tag)
LOGOUT blog

Az én apám is venne 1 multifunkciós nyomtatót csa ksajna mi nem értünk hozzá úgyhogy nem tudjuk melyiket vagyük VALAKI SEGÍTSEN MÁR!! (4-5 hsz-szel arébb van a lényeg leírva!!!)

L@co

(#65) tal-garius

tal-garius
(lelkes újonc)

Velemeny errol a nyomtatorol?
Samsung ML-1610

Gigabyte P67A UD3-B3, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX grey DDR3 1600 2X4GB, Gigabyte Radeon HD687OC, Cooler Master 690RC + Chieftec 650W, BenQ 22"LED, Roccat Kone + Taito ********** Nokia N8

(#66) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

mivan ha canonnál beszárad a fej? Én a pixma 1000et néztem, csak puskákhoz kell..........

de van sasmung laser ( ugye csak fekete ) már 20 ropiért.

(#67) G@ben válasza g@bo (#66) üzenetére

G@ben
(őstag)

Nyomtass minden héten egy szöveges oldalt és nem szárad be. :) Ha mégis, akkor is ki lehet tisztítani meleg vízzel vagy alkohollal.

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#68) tal-garius válasza tal-garius (#65) üzenetére

tal-garius
(lelkes újonc)

Megeri megvenni ezt a Samsung ML-1610-s nyomtatot? Annyit tudok rola hogy lezeres, monocrom, es hogy a toner feleig van mikor a boltban megkapom. Nomarmost annak mi ertelme? Az hogy 19ert utana vegyek masikat :D Viszont az a felig levo toner eleg 1000-1500 oldal kinyomtatasara. Kivancsi lennek mas tapasztalatokra, vagy egy 25 ezer forintert melyik nyomtato erne meg meg ez helyett. Gondolok itt a tintasugaras nyomtatokra is. Lattam Canon-t, HP-t, de ugy tipusra nem ismerem oket. Jo lenne vmilyen tesztet is latni ezekrol. Itt a prohardveren nem talaltam, vagy lehet hogy csak vak voltam ;)

Gigabyte P67A UD3-B3, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX grey DDR3 1600 2X4GB, Gigabyte Radeon HD687OC, Cooler Master 690RC + Chieftec 650W, BenQ 22"LED, Roccat Kone + Taito ********** Nokia N8

(#69) tal-garius

tal-garius
(lelkes újonc)

up!

(#70) Zenty

Zenty
(őstag)

Epson CX3650 vagy Canon PIXMA MP110 ?

Néztem a patronokat a canonak persze olcsóbak ,de pár helyen egy árba voltak epson patronok is?
Szoval most nemtudom meliyk :D!
Epsonhoz huz a szív ,bár a canon is elég szimpi és ugy tünik jobb a nyomt felbontása is ,de hát akkor is :)! De ugy is patron ár értéke aránya fogja eldöntei,hogy kih lesz a győzedelmes!

Jah egy kérdés!
Ez van a már emlitett epsonál:
''Gyors és egyszerű önálló fénymásolás közvetlenül a vezérlőpanelről ''

A canonál is van hasonlo vezérlés ?

[Szerkesztve]

(#71) Zenty

Zenty
(őstag)

Valahogy érzem itt a ph-án sok a nyomtató szakértő! :DDD

(#72) gg72 válasza Zenty (#70) üzenetére

gg72
(PH! addikt)

Ma vettem az unokahúgomnak egy ilyen Epson-t, eddig pozitívak a tapasztalataim, gépre még nem kötöttem rá, de így is lehet vele fénymásolni, nagyon jópofa dolgokat tud és gyors is! Eddig csak normál papírra nyomtattam, a minőség meggyőző. Nekem egy Canon i865 nyomtatóm van, normál papírra az sem jobb. A Canon-hoz olcsóbb a tintapatron, ez biztos. Mindenesetre 20ezerért nagyon megéri, praktikus és jó kis multifunkciós gép ez! :C

(#73) Zotyóka

Zotyóka
(újonc)

Canon Pixma IP4000 nyomtatóról mi a véleményetek?
Nagyon jó áron hozzá tudnék jutni. Várom a véleményeket.
Előre is köszi:R:R

(#74) Zotyóka válasza Zotyóka (#73) üzenetére

Zotyóka
(újonc)

Időközben megtaláltam itt a PH-n a topikját:C

(#75) Schumacher01

Schumacher01
(lelkes újonc)

mi a különbség ezek a nyomtatok között?
Canon IP1000
Canon IP1500
Canon IP2000

melyiket ezek közül?

(#76) Schumacher01

Schumacher01
(lelkes újonc)

UP:U

(#77) Vangelis válasza Schumacher01 (#75) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

sebesség:)

(#78) Digital

Digital
(PH! addikt)

Feltenném a kérdést: milyen nyomtatót vegyek? Kritériumok:valami multifunkciós legyen (szkennelni is tudjon) foto nyomtatás,cd-dvd nyomtatás,gazdaságos legyen üzemeltetni,utántölthető patronok,esetleg pici lcd kijelző..SeX-ben is kapható legyen ocsóé! Nos:F

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#79) Schumacher01 válasza Vangelis (#77) üzenetére

Schumacher01
(lelkes újonc)

csak ennyi?(hogy mennyi lapot myom ki egységnyi perc alatt?)
Jó ez a nyomtato,mert láttam hogy a patron elég olcso hozzá!(500-700Ft)

(#80) Vangelis válasza Schumacher01 (#79) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Utángyártott...de én már félek tölük:(:Y, nekem elméletileg az ölte meg egy i250es canont:(

(#81) Schumacher01 válasza Vangelis (#80) üzenetére

Schumacher01
(lelkes újonc)

az unokaöcsémnek van egy IP1000-se és eddig mindig ilyen utángyártott patronokat vett és nincs vele semmi gond!
de ahogy néztem a rendes patron is csak 2000 Ft!(ami a jelenlegi hp nyomtatoméhoz képest extre kevés:))
ezért gondolkozom hogy veszek egy IP 1000,1500,2000-t!
de nem tudom hogy melyikbe fektessek!
általában jegyzeteket nyomtatok max dvd boritot!
ezek után melyiket ajánlod vagy ajánljátok?

[Szerkesztve]

(#82) Vangelis válasza Schumacher01 (#81) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

1500as van nekem és végülis kifogástalan:)

(#83) L@co

L@co
(senior tag)
LOGOUT blog

Tud valaki vmit mondani a HP 1510 multifunkciós nyomtatóról?? (fotónyomtatás minősége, tintapatron ilyesmi)

L@co

(#84) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Hali!

Érdeklődnék , hogy milyen jo/olcsó scannelős nyomtatók vannak, és mit ajállatok?
És hol érdemes körbenézni?

Köszi.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#85) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

egy nagy up.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#86) cafat

cafat
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Nyomtató vásárlása előtt állok és érdeklődni szeretnék hogy szerintetek melyik a jobb, és melyik gazdaságosabb, vagyis melyikbe olcsóbb a tinta és melyik bírja tovább? Szóval a következőket néztem ki:
1.) HP PSC 1610
2.) Canon Pixma MP130
Véleményeket előre is köszönöm!;)

(#87) cafat

cafat
(fanatikus tag)

Senkinek nincs véleménye, tapasztalata:F

(#88) PonPon

PonPon
(senior tag)

Melyik a legjobb márka ilyen téren? Melyikhez a leggazdaságosabb a patron? Tapasztalatok? Köszi

(#89) frankie!

frankie!
(őstag)

Sziasztok!

Nyomtatót vennék a Sulinet keretein belül, a legolcsóbbak is megfelelnének, mivel főleg feketét nyomtatok, és fontos, hogy olcsón üzemeltethető legyen!
Hp-vel kapcsolatban rosszak a tapasztalataim. Én is a Canon PIXMA iP1500-t néztem ki!

Mik a vélemények/tapasztalatok? Ehhez is olyan olcsón kapni fekete patront?

(#90) Mukky válasza frankie! (#89) üzenetére

Mukky
(lelkes újonc)

hali, én most vettem egy ilyet, nekem nagyon bevált, öntisztító programja is van (software) nagyon szépen nyomtat az eredeti patron (500huf fekete 700-800huf színes) is olcsó hozzá, az első 20 másodperc kicsit hangos amíg beáll a fej a ''helyére'', de utánna már kárpótol a halk nyomtatás :)
Fotót egyenlőre még nem nyomtattam, de papírom az van, majd 1x azt is bevetem ;)
Így utólag talán az iP2000 talán jobb választás lett volna abból a szempontból hogy elől van a lapadagolója, nekem ez jobban jött volna hely szempontjábaló, és fotópapírt is külön beletudsz rakni így nem kell cserélgetned a papírokat ha fotót vagy csak szöveget akarnál nyomtatni.
Szerintem nagyon jó választás az iP1500 is... nekem bevált. :C

[Szerkesztve]

(#91) frankie! válasza Mukky (#90) üzenetére

frankie!
(őstag)

Köszi szépen!

Akkor azt hiszem beruházok! Eddig 2 HP-nk volt, de csak a gond volt velük.

Még valami: ugye be lehet állítani ennél a nyomtatónál azt, hogy 2 oldalra nyomtasson, + azt, hogy 2 felet 1 lapra?

(#92) Loretto válasza frankie! (#91) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

IP2000-em ma adom el nagyon jó kis nyomi volt, lesz helyette szintén canon MP110 multi.Amugy canont olcsó etetni utángyártott patronnal, ez egy plusz érv a canon mellett.Fotót is szépen nyomtat, egyet kipróbáltam, semmilyen gond csik flekk nem volt vele.

Soirée...

(#93) KeviN79

KeviN79
(újonc)

Sziasztok!

Mia véleménytek a canon MP150-es multifunkciós nyomtatóról? És nem tudja valaki hány színt használ?

(#94) Atlantis

Atlantis
(VIP)

Tud valaki olyan nyomtatót, ami vezeték nélkül kapcsolható a gépekhez? Konkrétan laptophoz akarok ilyet, de nem akarom, hogy az USB kábel miatt kötött legyen a gép helye.

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#95) neduddki válasza Atlantis (#94) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

hp 6840

udv

neduddki

p.s. de nem bisztos hogy eszt az arkategorit keresed:- )))

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#96) Atlantis válasza neduddki (#95) üzenetére

Atlantis
(VIP)

WiFi? Ahhoz kell egy WLAN router, nem? Vagy elég a noteszben lévő WiFi? Van ezekben valamilyen akksi? Nem vagyok otthon az ilyen dolgokban. Bluetooth-os nincs? Ez az ár még elfér.

(#97) neduddki válasza Atlantis (#96) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

WIFI van ruter tuttomamal nem kell...
blutyukot nerm tok
ezt is csak azert mert ijjenre csereltem le jo nehany szinesemet, de en elsodlegesen awifit ittottam le rola:- )))

udv

neduddki

(#98) Atlantis válasza neduddki (#97) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Huhh, néha tényleg nem ártana kódfejtő a hozzászólásaidhoz.:)

Szóval ilyeneket is használsz? Van valami gondja? Patron drága bele? Kb. mennyit bír 1 patron?

(#99) neduddki válasza Atlantis (#98) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

NEm, birja a stapat... /az a baj hogy hp-nel evente van generacio vlatas es ojjankor az ember keresgelheti hogy mi a jol megszokott stapabiro joszg utogya...:- (((/ nalunk nag afogyasztas, mert mindne szar a sajat vackaikon nyomtanak mikor ket szobaval arrabb ott a nagy halozati dog de hat butatitkarnoi szokas:- ((((
meglepone sokat bir a nagy: az aszem a 339-es... de nem is olcso:- (((
ellenebn bort sokkal szeben nyomtat mint a canon ip3000-es... es norbal papirra beven oleg a normal nyomtatas, a szep se szebb csak sokkallassabb

udv

neduddki

(#100) Atlantis válasza neduddki (#99) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Kösz. Lényeget kihámoztam.:)

Én végülis nem nyomtatok itthon sokat, csak nem szeretném, ha emiatt lenne kötve e gép. Bár, ha jól meggondolom, 55k-ért inkább kihúzom az USB kábelt, ha elviszem a gépet. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.