Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#951) Zanik válasza fera (#950) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Javaslom az Asus topikot meglátogatását, ott talán bővebb felvilágosítást kaphatsz! Amúgy az A6-osokat mostanában rendre 8 cellás 4400mAh akkukkal szállítjak, ami procitól függően 2.5-3, de bizonyos esetekben akár többet is bírhat (felhasználás függő)!
Prociban a Core2Duo-t javaslom, így leginkább az A6Je jöhetne szóba, az X1450 is elég jó kis kártya! De majd úgyis jön mindjárt valaki, lebeszél az Asusról...

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#952) troland26

troland26
(senior tag)

hello
egy kérdésem lenne , nem vagyok othon annyira a notik világába ezért kérdezném hogy melyikbe érdemes pénzt feketetni celeron vagy semptron megoldást ajánlotok, tudom hogy a kétmagos gépek erősebbek ,de drágábbak is nekem gyakorlatilag netezésre kéne meg max zene/film halgatására/nézésére

(#953) cucka válasza troland26 (#952) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

celeron nem tudja szabályozni az órajelét menet közben, sempron pedig tudtommal igen, tehát az amd-vel valószínüleg jobban járnál. (ofkorz asztali sempron nem túl jó választás, bár szerintem mostanában már csak mobil sempronos notebook-ot lehet kapni). esetleg ha találsz még elfekvő készletben/renew/stb. pentium m-es gépet, akkor az is jó választás lehet.

(#954) BluEyes válasza troland26 (#952) üzenetére

BluEyes
(őstag)

Arra bőven jó az említett két proci, főleg ha afféle otthoni, ''kvázi-asztali''-ként fogod használni, és az akkuidő nem lényeges. Nekem 1,46 CeleronM procim van 512 mega memóriával, köszi jól vagyunk. :)

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

(#955) Rossi válasza troland26 (#952) üzenetére

Rossi
(őstag)

Inkább Pentium M-et keress... 2MB cache és dynamic switching. Már nem drágák, mivel kifutó széria, de jóval erősebb, mint a cerka vagy a sempron.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#956) BluEyes válasza Rossi (#955) üzenetére

BluEyes
(őstag)

Az a ''jóval erősebb'' azonos órajel esetén olyan 10% max. De netezés meg zenehallgatás közben ez nem is derül ki róluk. ;)

[Szerkesztve]

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

(#957) Rossi válasza BluEyes (#956) üzenetére

Rossi
(őstag)

A 2x akkora cache 10%-ot jelentene? :U

Viszont ha az akkuidő is fontos, akkor egyértelműen P M, mert a cerkó nem tudja állítani az órajelét. Ahogy azt lentebb is említette egy kolléga.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#958) cucka válasza Rossi (#955) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

volt egy asztali gépem 2500+-os amd processzorral. netezésnél és filmnézésnél nem érződött, ha felhúztam 3200+ra. ennélfogva a pentium m nem a 2 mega cache vagy a valamivel jobb teljesítmény miatt jobb választás, hanem mert kevesebbet fogyaszt.

(#959) Krisszz

Krisszz
(újonc)

Nagyon köszönöm az eddigi segítséget :R . Szűkítettem végül már 2 típusra és most ehhez kérnék segítséget.

1. http://www.acomp.hu/usr_cikkek.php?cikk_id=89&session=MTg1MjY2NTQ=
2. http://www.acomp.hu/usr_cikkek.php?cikk_id=78&session=MTg1MjY2NTQ=

A másik problémám, hogy nem tudom melyik grafikus kártya a jobb :F :
-ATI Mobility Radeon X700 with 256MB VRAM + AV Kimenet
-NVIDIA GeForce Go 7400 TurboCache 256MB

Illetve, szerintetek ezekre a típusú laptopokra lehet valami nagyobb hangfalat kötni :U ?

„SONY VAIO gépek de nem tudom melyik lenne számomra igazából a megfelelő.
Grafikus programokra használnám, pl.: Adobe Photoshop CS2(9.0), Macromedia,stb., és szeretnék vele játszani is pl. Need for speed Carbon –al, ha ez jól elmegy rajta akkor már nekem bőven jó(de ne a legalacsonyabb minőségre állítva)
Melyiket ajánlanátok? Vagy ha ezek közül semelyiket, akkor melyiket?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget. „

(#960) BluEyes válasza Rossi (#957) üzenetére

BluEyes
(őstag)

Igen, ennyit jelent. Ugyanis 1MB vs. 2MB a felállás. Kisebb - 128KB vs. 256 vagy 512KB - méret esetén szignifikánsabb a különbség, mert ott a 128K gyakorlatilag állandóan kevés, több kellene. 1 mega már jól használható, valszeg ritkábban van szükség a másik 1 megára. A proci mag pedig a Speedstep kivételével nincs egyéb módon butítva, tehát tulképp Pentium M csak 1 mega cache-sel.

(#961) Krisszz válasza Krisszz (#959) üzenetére

Krisszz
(újonc)

A Linkek(csak mert rámszoltak) :(((

1. [link]
2, [link]

(#962) Rossi válasza Krisszz (#959) üzenetére

Rossi
(őstag)

2.0-s hangcuccból akármekkorát, mivel csak egy jackdugó van rajtuk.

(#963) troland26

troland26
(senior tag)

köszönöm mindenkinek az értékes hozzá szólásokat ,tanácsokat :R

(#964) cucka válasza Krisszz (#961) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az egyik egy 4 kilós 17''-os gép alacsony felbontással és 300k-s árral, a másik egy 15.4-es átlagos méretű gép 450k-s árral, szóval nem igazán összevethető a kettő.

grafikai munkához szerintem a legfontosabb a képernyő milyensége, felbontása. mondjuk nettó 450 ezer forintért ezeknél sokkal jobb/erősebb gépeket is lehet venni, lásd pl. hp 9240-es sorozat.

hangcucc - van rajtuk egy sztereó kimenet, olyan hangszórót kötsz rá, amilyet akarsz. vagy veszel mellé külső hangkártyát, és akkor ráköthetsz sokhangszórós rendszert is.

[Szerkesztve]

(#965) Soockit válasza Soockit (#946) üzenetére

Soockit
(fanatikus tag)

Még mindig eladó a subnotebook!

(#966) peterkeT válasza Rossi (#957) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

''A 2x akkora cache 10%-ot jelentene?''

A Celeron M és a Pentium M között még ennyit sem. Gyakorlatilag a teljesítményben nem észrevehető a különbség, a SpeedStep hiánya/megléte viszont komoly érv a Pentium M mellett. Megint más kérdés, hogy a Celeron M procik ára vetekszik az asztali Celeronokéval, és azoknál egyrészt jóval potensebbek, másrészt sokkal kevesebbet fogyasztanak, és ezáltal kevésbé melegszenek. Notebookban nem javasolt, de ideális kis fogyasztású asztali gépekbe (home szerver, HTPC).

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#967) Soockit válasza Soockit (#965) üzenetére

Soockit
(fanatikus tag)

Már nem eladó a subnotebook!

Viszont én megint kérdeznék:

A következő 3 gép közzül szerintetek melyiket és miért?

Toshiba A8-185

Windows XP Professional
15,4” WXGA(1280x800) normál
2.0GHz (667MHz FSB) Intel Core 2 Duo T7200 Processzor 4MB L2
1x512MB DDR-II (533MHz)
100GB 5400RPM SATA
Intel PRO/Wireless 3945ABG
Bluetooth
Intel 945GM integrált
Intel 945GM Express
3 x USB, 1 x VGA, 1 x S-Video, 1 x PCMCIA Type II, 1 x modem (RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1 x mikrofon bemenet, 1x fejhallgató kimenet , 1 x soros port (COM1), 1 x bővítőbusz-csatlakozó
3 év nemzetközi garancia

ASUS F3JC AP054

OP. nincs
15,4'' WXGA (1280x800) Color Shine
1,83GHz (667MHz FSB), Intel Core 2 Duo T5600 Processzor 2MB L2
2x512MB DDR-II (667MHz)
100GB 5400 SATA
IEEE 802.11a/b/g
1,3MPixel Webcam
BlueTooth 2.0+ EDR (Enhanced Data Rate)
nVidia GeForce GO7300 128MB VRAM (256MB Hypermemory)
Intel 945PM
4 x USB, 1 x VGA, 1 x DVI, 1 x S-Video, 1 x IEEE1394, 1 x modem ˙(RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1 x mikrofon bemenet, 1 x fejhallgató kimenet, 1 x vonalbemenet, 1 x Express Card
2 év nemzetközi garancia

Toshiba A8-185

Windows XP Professional
15,4” WXGA(1280x800) normál
2.0GHz (667MHz FSB) Intel Core 2 Duo T7200 Processzor 4MB L2
1x512MB DDR-II (533MHz)
100GB 5400RPM SATA
Intel PRO/Wireless 3945ABG
Intel 945GM integrált
Intel 945GM Express
3 x USB, 1 x VGA, 1 x S-Video, 1 x PCMCIA Type II, 1 x modem (RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1 x mikrofon bemenet, 1x fejhallgató kimenet , 1 x soros port (COM1), 1 x bővítőbusz-csatlakozó
3 év nemzetközi garancia

Mindegyik 237.000+ÁFA HUF-ba kerül nekem.
Előre is köszönöm a segítséget! :C

[Szerkesztve]

(#968) richies

richies
(fanatikus tag)

sziasztok!

ehhez mit szóltok?
mi a tapasztalat megbízhatóság téren asus-al?

http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58731784&f=NTB&o=0

amúgy egy x1600 mennyivel jobb/rosszabb, mint egy 7600 go?
(bár 3d cad-et akaro khazsnálni, ott meg az nvidia jobban támogatott:S)

vagy msi?
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/msi-megabook-l745x-024-p7584116.html

köszike a választ!

Rozsomak of Power

(#969) Soockit válasza richies (#968) üzenetére

Soockit
(fanatikus tag)

ASUS azért szerintem jobb minőségű, mint az MSI

(#970) Rossi válasza Soockit (#967) üzenetére

Rossi
(őstag)

Ez kérdés? Egyértelműen a Toshiba...

Indok:
- van op.rendszer
- jobb CPU
- 3 év gar.

(#971) Soockit válasza Rossi (#970) üzenetére

Soockit
(fanatikus tag)

Az ellenérv, hogy a kijelző csak normál és nem Color Shine. A Ram csak 577 MHz-es.
Nincs webcam, nincs Bluetooth, és csak 512 MB RAM van benne. Asus-hoz adnak táskát és egeret, ezt se felejtsük el. És jól látom, hogy a Toshibában nincs Firewire, ez lehetséges?
Mondjuk szerintem a memória dolog az megoldható, kérhetem nagyobb MHz-ű memóriával.
Ennek ellenére is Toshiba?

(#972) Soockit válasza Soockit (#971) üzenetére

Soockit
(fanatikus tag)

Még néztem ezt is pl.:

HP nx7400 (RH412EA)

Intel Core2Duo T7200 2000 MHz
1024 MB DDR2 533MHz
120 GB 5400 rpm
DVD+-RW Dual Layer
15.40 inch WXGA (1280x800)
Intel 950GM IGP
max. 224 MB
10/100Mbps, WLAN a/b/g
3xUSB 2.0, VGA, PCMCIA, Firewire, Bluetooth
Windows XP Home magyar
Garancia 1 év
Ár: 217.000+ÁFA

[Szerkesztve]

(#973) Soockit válasza Soockit (#967) üzenetére

Soockit
(fanatikus tag)

Most nézem, hogy az a 3 gép nem is árom hanem kettő. A Toshiba gépet kétszer raktam be :))

(#974) peterkeT válasza Soockit (#969) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ezt gondolom azért feltételezed, mert az Asus műanyag házban van, az MSI meg fémötvözetben...

Egyébként inkább nézd meg őket élőben is, és utána mondj véleményt. Ránézésre, tapintásra, fogdosásra is sokat meg lehet már tudni egy gépről.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#975) shev7 válasza Soockit (#971) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

''hogy a kijelző csak normál és nem Color Shine''

Ez biztos, hogy hatrany? en sokkal tobb negativ velemenyt hallottam a ''fenyes'' kijelzokrol, mint pozitivat. Persze ez is biztos alkat kerdese, de miert is jo a fenyes kijelzo?

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#976) Integra

Integra
(Jómunkásember)

clevo notikat a notebook.hu-n kívül milyen cégek árulják?

(#977) peterkeT válasza Integra (#976) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Albacomp, Compal, Fefo, Qwerty, meg még egy csomó helyen, ahol a cég nevén forgalmazott notit látsz.

p

(#978) cucka válasza shev7 (#975) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tegyél egymás mellé egy fényes és egy matt kijelzőjű gépet és egyből meglátod, mi a különbség.
a fényes kijelző sokkal látványosabb, szebbek a színek és nagyobb a fényerő. a hátrány, hogy erős és szerencsétlen elhelyezésű világításnál becsilloghat, ez van. a kellemetlen csillogás egyébként sokkal ritkább, mint gondolnád, legalábbis ismerős tapasztalatai alapján.

[Szerkesztve]

(#979) peterkeT válasza cucka (#978) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Más tapasztaltok szerint természetellenesen élesek a színek, állandó a tükrözés, és nehezen látható a tényleges tartalom. Ez teljes egészében személyes preferencia kérdése, ki kell próbálni mindkét változatot.

p

(#980) shev7 válasza cucka (#978) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

hat ezaz, en pont az ellenkezojet hallottam.

Szerintem ha nem profi grafikusrol van szo a ''szebb szinekert'' nem biztos, hogy erdemes bealdozni azt, hogy ''fenyben hasznalhatatlan''....

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#981) cucka válasza shev7 (#980) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát szerintem profi grafikusnak egy profi asztali monitor a leginkább megfelelő. ahogy említettem, az nem igaz, hogy fényben használhatatlan, de _erős_ fényben néha előfordulhat, hogy becsillan. céges környezetben gyakoribb az erős megvilágítás, valószínüleg ezért terjed a csillogós képernyő főleg a consumer gépek piacán.

peterkeT - ebben igazad van, ízlés kérdése, hogy kinek melyik tetszik. abban remélhetőleg azért egyetérthetünk, hogy a fényes kijelző képe sokkal látványosabb, mint a matté. aki home user feladatokra szeretné használni a notit, annak valószínüleg ez többet számít, mint például a színhűség.

egyébként vicces ez így, hogy magam ellen beszélek, mert pont egy matt képernyős noti vásárlását tervezem az igencsak közeli jövőben. :)

[Szerkesztve]

(#982) peterkeT válasza cucka (#981) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Viszont egy home user is felhúzhatja magát azon, hogy ha besüt a nap a szobába, akkor nem győz háttal fordulni még a szórt fénynek is. Egyébként a látványosság is ízlés kérdése, az efféle látványosság engem kimondottan zavar. Ezzel együtt elfogadom, hogy van olyan, aki odavan érte, de kijelenteni a fényes kijelzőről, hogy előny, az egy kicsit akkor is erős, és szerintem csak hivatásos marketingesnek megengedhető - neki is csak azért, mert úgyis mindenki tudja, hogy fenntartásokkal kezelendő a mondandója.

p

(#983) tkazmer válasza cucka (#978) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez így nem feltétlenül igaz, egy matt IBM legalább olyan szép színeket ad, mint egy fényes dell...és ez nem csak az én véleményem, többen mondták már a környezetemben, hogy milyen szép színeket produkál az ibm kijelzője.

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#984) cucka válasza tkazmer (#983) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd menj el egy notebook boltba, ahol mellé van rakva egy fényes képernyős notebook. szerintem ahogy belépsz az ajtón, már látni fogod a különbséget.

(#985) tkazmer válasza cucka (#984) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, de nem hasonlítanám össze azt, ami annó 550k volt(amúgy SXGA+ felbontású) egy olyannal, ami ki van állítva. Eddig még nem nagyon láttam ilyen értékű IBM-et kiállítva,...az való igaz, hogy az átlagos nem fényesnél nekem is jobban tetszenek a fényesek színei, ezalól egyedül csak az ibm kivétel

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#986) cucka válasza tkazmer (#985) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

notebookhu boltjában voltam, még ősszel. nem tudom, milyen ibm volt kiállítva, amit én láttam, hogy a kiállított gépek közül a csillogós képernyősöknek jobb képük volt, mint a mattoknak (beleértve az ibm-et).

(#987) Zanik válasza shev7 (#980) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

A profi grafikus meg úgyis külső monitort használ... :DDD

(#988) Soockit

Soockit
(fanatikus tag)

Egy újabb kiszemelt!

Toshiba A100-847

XP Home
15,4'' WXGA 1280x800 TruBrite
Core 2 Duo T7200 2,00GHz/667/2MB L2
1x512MB 533MHz
100GB 5400 SATA
DVD s-multi
Wlan
Bluetooth
NV G7600(256MB)

223 900+ÁFA HUF

(#989) BluEyes válasza cucka (#986) üzenetére

BluEyes
(őstag)

Én meg pár napig használtam itthon fényes kijelzős notit, és olyan ideges voltam az állandó tükröződéstől, hogy néha szívem szerint földhöz csaptam volna azt a xart. Elképzeltem, hogy hónapokig, évekig szopatnám magam egy ilyennel ... kösz de nem, inkább matt kijelzőset vettem. Szép színek? Biztos igaz, nem láttam a mostani gépem mellett, de mély nyomokat nem hagyott bennem az a kijelző sem. Persze nem vagyunk egyformák, megértem, ha valakinek fényes kell. ;)

(#990) Chili7 válasza BluEyes (#989) üzenetére

Chili7
(őstag)

Nem kell földhöz csapni, elég elfordítani az ablakokra párhuzamostól néhány fokkal. Szabadban mondjuk meggyűlhet vele az ember baja.

(#991) Zanik válasza BluEyes (#989) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Hát szerintem közvetlen megvilágításnál (pl. erős napsütésben nyáron) tképp mindegy hogy matt vagy fényes-e a kijelző, úgyse látsz belőle semmit! A reflexió így is úgy is zavarni fog, bármekkora mértékű is...

(#992) tiv83us válasza peterkeT (#982) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hat nemtom, en a 13,3''-as widescreen glossy MacBookommal eleg sok helyet megjartam mar es egyetlen egyszer volt a fennyel gondom. Egy nyugati fekvesu szoba, amelyikbol valami allat leszagatta a reluxat. Viszont ott nem azert nem lattam mi van a kepernyon mert tukrozte a fenyt, hanem mert az en szemem folyt ki a kurva fenytol. Akkor tenyleg nem tudtam hasznalni a laptopom csak ugy, hogy a fold forgasaval szinkronban forgoldotam a geppel a szobaban :D
Egyebkent volt mar hasznalva repulon/repuloteren, etteremben, utcan, erkelyen, autoban...stb. Soha semmi gond nem volt a tukrozodessel. Bar lehet mindig pont jo iranyban ultem /marmint a napsutes szempontjabol :)/. A szinei es kepernyo fenyereje szamomra egyertelmuen jobb mint a matt kepernyoe.

Hold the line!

(#993) tiv83us válasza BluEyes (#989) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha notebookra van pezed, vegyel egy reluxat is :P

Hold the line!

(#994) camelferr

camelferr
(senior tag)

Sziasztok. Egy ki segítséget szeretnék kérni, notebook-ügyben abszolut tapactalatlan vagyok, eddig csak asztali gépeim voltak. Most jött el a pillanat noti vásárlásra, munkahelyet váltottam és csak hétvégén vagyok otthon, de a gépet nem tudom kihagyni az életemből.

Amire használnám:
navigáció-útvonaltervezés,
filmnézés,
kicsi fotoszerkesztés,
netezés,
zene.

Kábé paraméterek:
15.4 wxga
halk mobil proci
1024 mb ddr2
128 mb videomem
legalább 80 gb merevlemez
wifi, wlan
dvd-rw
olcsó kicsi akku, (akkuüzemidő mindegy, volvo FH12-ben használnám :) )
fémház

Árban kb 200.000 bruttóig tudok elmenni. A gyártókat egyáltalán nem ismerem, nem tudom melyiket érdemes venni ,szervíz, garancia szempontból. Mindenféle segítséget, tanácsot, kritikát előre is köszönettel.

Ez egy ilyen bolygó.

(#995) Soockit

Soockit
(fanatikus tag)

Azt szeretném kérdezni, hogy a Toshiba A8-185-ben van Firewire vagy nincs?
Ez alapján van:

[link]

de a [link] oldal szerint pedig nincs!

(#996) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ezt akarom megvenni a héten: [link]
ez tudja már kezelni a vista aero felületét?
és van benne tpm chip hdd adat titkosításhoz?

(#997) kuszal

kuszal
(tag)

Sziasztok!

Ha minden igaz akkor a következő hónapokban notebook vásárlásra ''kell'' adnom a fejem. Már van némi tapasztalatom a gépekkel kapcsolatban, de azért korántsem elegendőek. Ezért is lenne egy pár kérdésem. A gépet javarészt internetezésre, irodai szoftverekre, fényképek buherálására (de semmi komoly, esetleg egy kis zajszűrés, kivágás, montázsok készítése), dvd nézésre, nagyon ritkán rajzolásra (AutoCad) és néha játékra használnám (Starcraft, Warcraft, talán egy kis gyilkolászás FPS-ben). Hetente egyszer minimum cipelném a masinát, ide-oda, vonaton, stb.
A beruházás nem egy évre szólna, legalább 2-3 évet szeretném, problémamentesen használni!!!! Fontos, hogy legyen benne Bluetooth, telefonon keresztül netezek, (vodanet)!

A kiválasztáshoz kellene egy kis segítség. Jöhetnek a kérdések:

1. Core Duo vagy Core 2 duo? A 64 biten kívül mi a különbség közöttük? Melyiket éri meg jobban megvenni?

2. A látható felületet tekintve mekkora egy 14,1'' WXGA kijelző? Jelenleg egy 15''-t koptatok, az 305x230 mm.

3. A fenti igényeket ki tudja elégíteni egy Intel GMA 950-es kártya?

4. Persze jelöltjeim is vannak
Toshiba M100-165 [link]
Toshiba M100-221 [link]

Ha esetleg vannak más ötletek, jöhetnek nyugodtan!

Előre is köszönöm!

Üdv: Szabolcs

Asztali: AMD X2 3600+, Galaxy GeForce 7300 GT, Abit KN9-Ultra, 2 x 1 + 2 x 512 Mb Gb 800 MHz Kingmax Mars, 160 Gb SATAII Samsung, VW-192S 19'' WIDE ASUS TFT Mobil: ASUS EEEPC 1000H

(#998) over1120

over1120
(tag)

Sziasztok!
Mondjatok már nekem olyan notikat ami aköetkező igényeket kielégíti:
kb 1.7 cpu
60 Gb hdd
min. 256 Mb memória
128 videómemória
dvd-író

(#999) csibor válasza Integra (#996) üzenetére

csibor
(őstag)

Állitolag teljes mértékben.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#1000) peterkeT válasza over1120 (#998) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ezeknek a követelményeknek ma piacon lévő gépek kb 80%-a megfelel.

p

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.