Jó, akkor nem kell h fusson rajta játék... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
2 DB Maxtor DiamondMAX PLus 9 Mindkettő működik MÉG ! Bad sector hegyek 80GB 120GB IDE
Themaltake Goldenorb II ( Intel,AMD ) Ledes Jó formán új kb 10 órát üzemelt Passzív hűtésre cserélve
Új Gyári Hőcsöves Amd hűtő ELADÓ! Csak kipróbálva volt kb 2 percre (dobozba)
Keressek ddr3as lapot esetleg hozzá 2magos core2duo proci és ddr3 2x2gb rammal
iPad 2 WIFI fehér bontatlan fóliás garanciában cserélt tokkal KÉPEKKEL
Hirdetés
Huncsy
(újonc)

Emtee85
(újonc)
Akármit kérdeztem itt Asus-ról,a válasz: Hp-IBM
Akkor most segítsetek.
Lenovo (IBM) ThinkPad R60 UE16FHL
Intel Core Duo T2300E, 512MB DDR2 SDRAM, Intel GMA 950, 80GB HDD, DVD író, 10/100/1000 Ethernet, WLAN, 56K modem, Bluetooth, Fingerprint, 15'' XGA TFT, MS Windows XP Prof
br.285e
Lenovo 3000 N100 TY0BMHL
Intel Core 2 Duo T5500, 1024MB DDR2 SDRAM, Intel GMA 950, 80GB HDD, DVD író, 10/100 Ethernet, WLAN, 56K modem, Bluetooth, Webkamera, Fingerprint, Kártyaolvasó, 15.4'' WXGA TFT, MS Windows XP Home
br: 288e
Melyiket érdemes?Vagy tudtok jobb thinkpadot hasonló áron?
Nem olyan roszz az intel GMA 950,nem?

Omni
(fanatikus tag)
Hp-t 
A GMA 950 abszolút nem rossz, ha arra használod a notebookot amire való. Nem melegszik, keveset fogyaszt...mi kell még

Emtee85
(újonc)
Az előbb elírtam:
Lenovo (IBM) Thinkpad R60
Intel Core 2 Duo T5500 (2MB L2cache/FSB667) 1660 MHz
80GB/5400rpm SATA
1024MB (2*512) , max. 4GB PC2-5300 DDR2-SDRAM, 667MHz
Intel Graphics Media Accelerator 950 (GMA-950)
A thinkpad-et vedd, a lenovo N100-as nem thinkpad.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Szerintem nézz körül a Hp500-asok között, azok hasonló árban vannak, és elég jónak mondhatóak.(új sorozat lévén komoly tapasztalata senkinek nincs vele, de mivel hp, annyira rossz nem lehet, ráadásul 2kg körül van a súlya, ami kifejezetten előnyös)
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Sajnos a satellite nem tartozik a toshiba legjobb sorozatai közé, mondhatni, elég rossz. Ha toshiba, akkor tecra vagy portege, azok jó sorozatok. Ennyi pénzért amúgy már lehet venni tecra-t is, az usanotebooknál láttam egyet nem is olyan rég.
hmm..a HP belépőmodellje. Egyedül a gyenge akksija nem tetszik 
De legszívesebben egy használt Dell D600-ast, vagy ehhez hasonló gépet ajánlanék. 150k körül már egész fincsi darabokat lehet kifogni a még mindig garos gépekből.
pl: sxga monitor stb. 
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

csibor
(őstag)
Nagyon pici játékra,ha nem akarod sokat cipelni MSI 670x;ASUS A6M;mindkettő 2 év garival 170-180k között van.Ha sokat akarod cipelni akkor HP vagy IBM.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
Szinte már majdnem mindegy....egy helyen gyártják 

sunrize
(újonc)
Helló!
Notebook vásárlására készülök és már jósok darabot végignéztem + olvasgattam itt a fórumot és más teszteket is a megfelelő gép után kutatva... kb nettó 200ezrem lenne rá (br240) és ebből szeretném a legjobbat kihozni... Főleg munka, net, vidózás,zene, letöltés,(+néha játék is) és az a fontos h jópárévig megbízhatóan és jól menjen.
elsőszámú esélyesem a következő:
MSI - M662
Mobile Intel® Core Duo T2300
Intel® 945GM+ICH7-M
1024MB DDR2/667Mhz
100GB 5400 RPM
Integrált Intel 945GM DDR
8x DVD+-RW DL drive
+4in1 Card reader, 56K modem, Bluetooth, FireWire I-link, Gigabit LAN, PCMCIA, S-Video, USB 2.0 (4db), VGA monitor, Wireless 802.11b/g
ehhez jár pár extra (táska egér kamera) és 2 év garancia
mindezt bruttó 227.999 HUF
[link]
ő lenne az...
szerintetek megéri e a pénzét? hasonló árkategóriában mit tudtok még ajánlani... 
Illetve néha azért szeretnék játszani is (tudom h 1 laptop nem arra való - nem is arra kell főleg, de azért néha szeretnék aztis vele kikapcsolódásképp
) szal ha tudtok vmi linket vagy véleményt erről az integrált cuccról h mit tud vagy h mik futnak el rajta, hogy azé mégis tudjam
aztis megköszönném... 
Üdv
sunrize
Na és? Az nem jelent olyan sokat...
Csak annyit, hogy nem rendelkezik ez a típus semmilyen megkülönböztetésben ami a minőséget pozitívabban befolyásolná
sunrize: Régebbi játékok (Call of Duty ilyesmi) simán eldöcögnek rajta, de az újakkal ne számíts sok jóra 
[Szerkesztve]

csibor
(őstag)
[link]Ehez képest mindenképpen.Csak az a vic hogy decemberben sex-ben br 170k-ért volt.Ha elsősorban othoni gépnek akarod akkor megéri.Lényegében kivülről ugyanez a gépem van.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
''Csak annyit, hogy nem rendelkezik ez a típus semmilyen megkülönböztetésben ami a minőséget pozitívabban befolyásolná''
Bocs, de ez meg viccnek is rossz volt.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Csak magára a gyártás folyamatára értettem
Akkor is szar vicc. Ne fokozd. Vagy mutasd meg a Lenovo feliratú dzsunkát, ahol a ThinkPadeket hajtogatják.
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
Maga a gyartas folyamata kifogastalan minden laptopnal, a legocskabb Amilo se olyan, mint regen a Dacia volt, hogy a megvetele utan meg kellett huzni a csavarjait 
A laptopok kozotti szinte osszes kulonbseg a tervezoasztalon dol el, ahol ki talaljak, hogy milyen anyagokbol es hogyan pakoljak ossze a gepet.

ChME
(tag)
Én csak annyit tennék hozzá az elhangzottakhoz, hogy érdemes megnézni ''asztaliból ismerős'' hardverelemeken kívül a többit is (védelmek, stb.), ThinkPad-k tele vannak ált. mindenféle jóval, N100-ban meg alig, vagy semmi. Lehet ugyanott gyártják, de nem ugyanazt. Nem véletlen olcsóbb az N100 (ezért is, meg pár dolgot már feszegettek a többiek).
[Szerkesztve]
No one lives forever in somebody.
Más: Dell Inspiron 640 14,1'' wxga Core Duo 80 Sata ''alig használtan'' mit érne meg, ha? (Ilyent ajánlanak).
Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

kekegsm
(senior tag)
Szerintem o nem az alkatreszek minosegere, a tervezes profizmusara gondolt, hanem az osszeszereles minosegere, nem? Mert az ua.
Keke-Acer5820TG,i5-430/8GB/500Gb/Ati5650/15.6Wide/W7HP+Dell Latitude E4300,SP-9400/4GB/160GB/13.3WideMatt/W7Pro

Czad
(újonc)
Hy.
Milyen laptopot ajanlotok kb. 300.000 Ft-ert, core2 duo-val es egy jo videokartyaval (pl: GeForce 7600)?
Elore is kosz.
Semmilyent 
Jav.: 6400.
Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

kekegsm
(senior tag)
Tobb info?
Mire kell / Milyen nagy kepernyo / Mennyire legyen hordozhato, stb
Keke-Acer5820TG,i5-430/8GB/500Gb/Ati5650/15.6Wide/W7HP+Dell Latitude E4300,SP-9400/4GB/160GB/13.3WideMatt/W7Pro
Pontosan 

sssent
(senior tag)
Akarodmondani 640m, vagy elírtad a kijelző méretét (6400 csak 15,4-essel van). Kérdéses, hogy milyen pontosan a CPU, van-e OS, mennyi garancia van rá, és mennyire tűnik megbízhatónak a forrás.

Huncsy
(újonc)
Köszönöm szépen a segítségeteket! 
Kösz, h. figyelmeztettél: ellenőrzöm.

? Feri
(újonc)
Sziasztok!
Hogy ki milyen notebookot vegyen, azt nem tudom, de ne olyat, amit én.
A tanulság miatt (meg hogy mérgemet kiöntsem) leírom:
Még a sulinetet kihasználva akartam venni egy gépet. Szempontok: Max 200 e Ft , irodai alkalmazásra, min 512 memória, erős proci, bővítő hely, esetleg Linux, min 15” képernyő, wifi. A neten körülnéztem
. Imádom, hogy azonos típusjelzés ezerféle konfigurációt rejthet. A választás a HP NX6310-re esett, fapados, de úgy nézett ki, nagyjából fedi a az elképzeléseket.). Az kiderült, hogy macerás lehet az installálás, de bíztam a net mindenhatóságában (köszönöm BluEyes-nek a segítségét!
). A géphez nem adtak driver lemezt (vagy 50 Ft), a HP további kedves ajándéka, hogy olyan hálókártya van benne, amit az XP nem ismer, a gépben pedig nincs floppy. A géphez a HP-től letöltött hálókártya driver nem működött (lehet, hogy rosszat töltöttem le) A doksiból persze nem derült ki hogy mi van a gépben, de BluEyes megmondta (honnan tudtad?) Ez még mind be volt kalkulálva. Minden OK. Lógok a Neten, hív a haverom Skype-n. Én hallom őt, de ő nem hall engem. Keresem a mikrofont hát nincs.
Talán 300 Ft is lehet? Legalábbis az enyém annyiba került. Ez azért kib…ás. Tuti, hogy többe került kihagyni!
Tanulság, ami neked természetes, azt a fejlesztők tuti, hogy kispórolják. Lehet, hogy én voltam balfék, de ez volt az utolsó HP amit vettem!
Aki idáig elolvasta az jobban bírja mint én, én már rég feladtam volna!
Üdv mindenkinek!

DoubleD
(fanatikus tag)
Segítséget szeretnék kérni.
Lenovo 3000 C200
[link]
vagy
HPQ nx7300 (RH674)
[link]
Közös: GMA950, gigaram (a végén annyi lesz), 80gb, t5500, DVD perkelő, szóval az USB-k számát kivéve gyakorlatilag minden.
Előre is köszönöm.
Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti) Ezer dolog eladó! Mondj egy árat, vigyél párat @ http://href.hu/x/fy39

beran
(kvázi-tag)
Sziasztok.lenne egy kérdésem mégpedig erről a gépről:ASUS A6KM Q157,mivel nemtaláltam teszteket róla ezért várom az infókat.Elsősorba arra lennék kiváncsi hogy ez a SiS M760GX chipset mien teljesitménnyel bír és mennyire fogja vissza a gépet,márha visszafogja.Ha van vkinek tesztje vagy netán ilyen gépe és tud infoval szolgálni, jelezze,thx. 
[link]

BluEyes
(őstag)
Namost egyfelől köszi a köszit, örülök hogy végül minden rendben működik.
Másrészt ...most mit monnyak? Ezért az árért wifit, dvd-írót, firewire-t kaptál, a többi hasonló árú gép sincs sokkal jobban felszerelve.Nincs mikrofon beépítve, na bumm! Headset párszáz forint, mikrofon magába úgy a fele. Most komolyan mondod, hogy ez akkora probléma? Nemááá, ugye csak vicc??? Értem ám a tréfát
A beépített mikrofonok egyébként elég gyatrák általában, úgy hogy lehet, hogy így egyszeri idegbajjal megúsztad, amúgy meg örökké tépnéd a hajad, mert a túloldalról állandóan baxtatnának, hogy nem értik amit beszélsz (tapasztalat
).
A driverek hiánya úgy tűnik tendencia lett. Barátom nagyfiának vett Thinkpad mellett egy Linux cd volt, winhez semmi, szintén netről kellett letöltögetni a meghajtókat. Szóval ez se akkora negatívum.
Egyéb gondod volt-van a géppel? Mert ha nincs, akkor ez egy tökéletes vétel volt. Gratula hozzá, reméljük, hogy sokáig fog meni probléma nélkül. Kettő ugyanilyen van itthon amúgy, nagy megelégedéssel használjuk őket.
[Szerkesztve]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé
Tehát akkor magyarul.
Max. 200.000, szempont volt, hogy semmiféle windows támogatást ne kérj hozzá.
Nem kértél hozzá semmit, és meglepetésszerűen nem kaptál hozzá driver-lemezt.
A kb. 2005-ben megjelent modell több komponensét nem ismerte fel a 2001-es Windows XP - rohadt HP, hogy nem volt képes egy mai modellbe 4-5 éves alkatrészeket tenni. 
Ráadásul a floppy-nál kb. 2,5-szer nagyobb gépben nem volt floppy (az optikai meghajtó és bővítőkártya-hely mellett). Külön szemétség, hogy a netes leírásban sem volt benne, így joggal gondolhattad, amikor utánanéztél, hogy biztosan csak kihagyták, valójában ötnegyedes, háromfeles floppy, optikai meghajtó és 6in1 kártyaolvasó van benne. (Leírástól függetlenül, azok a HP-sek úgyis csak hazudnak.)
Emellett nem volt a 3200 darab netes leírásban semmiféle szó beépített mikrofonról, és mégsem tettek a merevített kávába egyet - pedig 300 forintért egy vacakot be lehetne építeni. Meg mellé több köbméter csillapítást, ami a gépház összes rezgését elnyeli, hogy egyáltalán hallani lehessen valamit a kb. félméterről beszélőből (a ventillátor, vinyó zúgása mellett).
Én ugyan nem értek a gépekhez, azok mind az ördög masinériái, de ha veszek egy laptopot, LÁTATLANBAN nem képzelek bele különféle eszközöket. S ezután nem lepődök meg, hogy némá, nincs benne hifiszterejó.
Te ezt most komolyan gondoltad? Halvány gőzöd sincs, mit vettél, és meglepődsz, hogy nincs benne ez+az? Cak azért, mert úgy _gondoltad_, lesz benne? S ezután azt állítod róla, hogy szar és szemét?
Igen, a hálókártyádat kihagytam. Csupán azért, mert nem tudom, milyen típus van benne. Viszont emlékeim szerint te vagy az egyetlen itt a fórumon, akinek nem ment... (Sejtésem szerint egy tök általános darab van benne, amit lehet, hogy a 2001-es XP nem ismer, de ne lepődj meg: a Windows 3.1 sem fogja.)
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
''A géphez a HP-től letöltött hálókártya driver nem működött (lehet, hogy rosszat töltöttem le)''
A különböző driverek letölthetőségéről már sokat beszéltünk, HP esetében körülbelül 10-15 perc _minden_ szükséges driverből a legfrissebbet beszerezni. Éppen ők azok, akiknél ha beírod a gép típusát és szériaszámát, már sorolja is egymás alatt a meghajtóprogramokat az összes gépben lévő eszközhöz. A driver CD-n ugye biztosan nem a legfrissebb driver szerepel, hanem az akkori, amikor kiadták a gépet. A gyártás és a vásárlás időpontja között pedig a tengeri szállításnak és a kis- és nagyfogyasztói értékesítési rendszuernek köszönhetően hónapok is eltelhetnek.
Egyébként csodálkozom, hogy a hangkártyát, a kártyaolvasót és a quick launch gombot felismerte az XP, ugyanis ezeket nem szokta. Vagy csak nem hiányoznak.
Mindemelelett az nx6310 legfájóbb pontja még mindig nem szerepelt a fentiek között, miszerint nincs rajta hangerőszabályzó gomb, ami viszont valóban elvárható lenne egy notebook esetében.
MIndezekről viszont már sokszor beszéltünk mind itt, mind a HP noti topikban, tehát ha valakit meglepoetés ért, az legalábbi felületesen futotta át az információkat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
LG S1 Express dual: [link] 
Com'è diverso il mondo visto da qui

BluEyes
(őstag)
Hát nem tudom, biztos bennem van a hiba, hogy nem zavar a hangerőgombok hiánya. Lehet, hogy nem vagyok vérbeli notis?
Ha lenne se használnám szerintem, nekem egyszerűbb a -katt a hangszóróikonra, görgővel föl-le, katt bárhova- kombináció.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé
Egy erre járó moderátornak jelezném, hogy az első hozzászólásba be lehetne rakni a Lenovo 3000 gépekről szóló topicot [link] 
Az erre járó usereknek jelezném, hogy beraktam. 
Com'è diverso il mondo visto da qui
Ha egér van a gép mellett, akkor igen. Ha csak le van téve a noti valahova, és szól a zene, akkor praktikusabb, ha azonnal egy gombbal tudod szabályozni a hangerőt, a némításról nem is beszélve. Persze lehet enélkül élni, de hát ugye notebook nélkül is lehet élni. 
Racecam: Köszönjük.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
DTR. Ebben a topikban nemigen lesz vele sikered. Hiába piano black. 
p
üdv emberek, kellene némi segítség.
itthon megkaptam a feladatot, hogy keressek egy laptopot amiben pcmcia III típusú port van. noss igazából a mobil világban kevés jártasságom van eddig, szóval sokat nem tudok erről az eszközről (azon kívül hogy expansion slot mindenféle kártyákhoz), és kellene egy még ma is kapható laptop amibe ilyen van. tud valaki ilyenről, vagy manapság már kiment a forgalomból?
olyan infók nem nagyon kellenek hogy ilyet ne vegyek meg hasonlók, mert nem nekem lesz
köszönet

sssent
(senior tag)
Csendes helyen (pl. könyvtár) váratlanul felzendülő hangorkán esetére a dedikált mute gomb felbecsülhetetlen. Aztán gyorsan neheztelően kell nézni egy másik laptopos kollégára, szerencsére egyre több van 
Vagy kikapcsolni az amúgy is sokszor idegesítő windows hangokat, és lám nincs váratlan hangorkán okozta kínos helyzet! ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

djadji
(senior tag)
Lenne egy kérdésem.
Azt mondtátok hyg 1-2 laptop (főleg Fujitsu Siemens (pl Pa1510)) nagyon melexik. Azt szeretném megtudni hogy ezeka gépek alkalmasak e arra, hogy 4-5 napig foylamatosan menjenek, terhelt állapotban? MOndjuk 3D számítás, letöltés, film kódolás-dekódolás, stb..
Szval hoyg ilyen munkákat végezzen folyamatosan, napokig, 1 hétig kikapcsolás nélkül.
Alkalmasak erre?
http://djadji.fw.hu

kekegsm
(senior tag)
Igen, ha jol van elhelyezve. Olyan helyre tedd, ahol tud szellozni (szoval ne pakolj a szellozonyilas elo cuccokat 10-15cm tavolsagon belul), es lehetoleg semmi ne nyomjon ra meleg es/vagy paras levegot (pl ne egy 800W-s erosito moge rakd, vagy ne a szagelszivo tetejere.
Az en gepem aprilistol szeptemberig folyamatosan ment, talan ha 3-4 alkalommal volt ujrainditva valami telepites miatt. Letoltes folyamatosan, mellette ha nem voltam ott, akkor SETI, ha ott voltam, akkor hasznaltam valamire (munka, jatek, szorakozas).
Pedig az enyem is melegedos fajta.

sssent
(senior tag)
Egy darabig mindenképpen bírni szokták, a mai mobil procis gépekre azért már nem jelemző, hogy fagyogatnának a túlzott melegedéstől. Más kérdés, hogy a beépített alkatrészek milyen minőségűek - kérdéses mennyire bírják a 24/7-ből adódó sok üzemórát és az állandó hőterhelést.

Rossi
(őstag)
Miért, milyen kárt okoz az alkatrészekben az állandó magas hőmérséklet? Mondjuk nálam max napi 6-8 órát megy, terhelve max. 2 órát egyfolytában.
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

BluEyes
(őstag)
Némely szakemberek véleménye szerint a ki-be kapcsolgatásból eredő hőmérsékletingadozás hosszú távon többet árt(hat) az elektronikáknak, mint a folyamatos üzemi hőmérséklet.
[Szerkesztve]