Sziasztok!
Kérdeznék 1-2 dolgot ha nem probléma:
Tehát:
Nekem a lényeg hogy HD filmeket akarok megjeleníteni tv-n, DVI porton keresztül. (a többi igényemet fedi ez--internet, szövegszerk..,fejlesztői környezetek pl netbeans, xilinx)
Én elkezdtem keresni laptopokat asszerint, hogy van e benne dvi port (nincs túl sok). Voltak a duplamagos 1.6GHZ-esek. Ezekkel az a baj,hogy csak 1 mag van kihasználva, (ezt nemrég mondtátok) 1.6ghz, akkor pedig lassú (a gyorsabb ~2GHZ meg drága kicsit, meg elég?).
Marad a sima. Én sajna a laptopokhoz nem értek, de találtam 3400MHZ (sempron) notit 200e -ért, meg 2ghz amd turion 280 körül, szóval elég nagy a szórás, és én ezekhezt nem értek. Tudnátok segíteni, hogy processzor tipusba melyiket érdemes számomra! választani? (gondolk itt még a 64bit előnyeire(gondolom ahhoz 64bites windows is kell), persze csak ha a kompatibilitási gondok miatt ez nem hátrány...) Persze gondolom van jó, meg jobb tipus is. Én nem akarok ''sok'' pénzt ebbe áldozni, de ne legyen semmiképp olyan gondom, hogy akad a film (se most se pár év mulva <1080p>, persze az előrelátható kódolási technikákra nézve).
Köszi előre is!
Balázs
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Új Gyári Hőcsöves Amd hűtő ELADÓ! Csak kipróbálva volt kb 2 percre (dobozba)
Keressek ddr3as lapot esetleg hozzá 2magos core2duo proci és ddr3 2x2gb rammal
iPad 2 WIFI fehér bontatlan fóliás garanciában cserélt tokkal KÉPEKKEL
Cserélném vagy eladnám ráfizetéssel Hanns-G AG172D 17"-os monitorom,19"-os monitorra.
Hirdetés
Boolash
(fanatikus tag)