Ha minden jól megy tudnák most Toshiba A8-185 Tecra-t 250ért csak zavar hogy sima intel vidkari van benne. Ennél azért többet szeretnék.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
SIDE
(fanatikus tag)
Úgy összeségében a notiknál több a meghibásodás mint az asztali PCknél?
Én azt hiszem, hogy nem, hiszen, itt egy olyan rendszerről beszélünk amit a gyár(optimális esetben) kiadás előtt hónapokig tesztelt, és gondosan megtervezett. Azonban ha mégis elromlik valami, akkor annak a cseréje nagyon drága, alaplapnál pl jobban megéri sokszor új gépet venni...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Miért is lenne szükséged többre? Ezen a gma 950-en még az újabb játékok többsége is elindul(nyilván nem a legjobb minségben)....
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

SIDE
(fanatikus tag)
Az IBM abszoludt nem is gyártja a notebbokokat fényes kijelzővel?
Azt hiszem, talán egyes Z sorozatű gépeiben van, de nem jellemző. Viszont a nem fényes kijelzői is legalább olyan jók, vagy még jobbak, mint a fényes kijelzők általában

SIDE
(fanatikus tag)
Ha valaki játékra szeretne venni notebookot az viszont milyet keressen?
Úgy érdekelne erről a feléről is a megközelítés.
Asztali PC-t. De komolyan. A notebook nem játékra való. Ha nagyon játékra kell, akkor viszont sztem a dell inspironok még talán elfogadható minőség mellett elég jó videokártyával vannak szerelve.

SIDE
(fanatikus tag)
''Asztali PC-t. De komolyan. A notebook nem játékra való.''
Ezzel én is így vagyok csak kíváncsi voltam a véleményedre.
Köszönöm a sok segítséget!!!!!!!
Nézelődni fogok a kínálatok és az árak íránt. Majd azért még lehet hogy zaklatni foglak egy-két kérdéssel 
Köszi mégegyszer!!!!
Parancsolj : [link]![;]](/dl/s/v1.gif)
Hold the line!
végülis... csak 4499$ 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

shev7
(PH! kedvence)
ugy latom nem olvastal vissza
nezd meg a laptopinfonal a t60-ast, nagyon jo aron van, engem egyedul a kijelzo felbontasa zavar...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
És 5kg.
A gondolatmenetet folytatva nem arról van szó, hogy nem lehet játékra laptopot venni, csak az árából kijönne két még nagyobb teljesítményű asztali PC, amiben lehet cserélni 3 hónap utána VGA-t még újabbra, és nem kell az egészet kukázni 1 év múlva.
Gondoljatok bele: tavaly januárban vett valaki egy csúcs gamer notit 900e-ért 80-as HDD-vel, 1GB RAM-mal és 2,2-es Pentium M procival, illetve egy akkori csúcs 6600 Go-val. Ez már tavasszal kifutott technológia volt, ahogy sorban jelentek meg az újabb technológiák, platformok és VGA-k, mostanra meg már Gef7900-nál tartanak, meg C2D procinál, természetesen új lapkészlettel, 160-as HDD-vel, meg miegymás. Ki mer manapság villogni egy akár fél éves konfiggal, amire két csúcskategóriás asztali PC árát költötte, és az újabb játékok már nem is mennek HDR módban... A PC-ben legalább szépen sorban cserélhetők az összetevők, amikor szükségessé vagy racionálissá válik a csere.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
ettől függetlenül jó gép. én láttam már sony -t bár nemtudom melyiket jól néz ki. (biztosan a drágábbik fajta volt). másrészt igen igen drága.
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia
Az olcsóbbak is jól néznek ki, ezzel nicns gond. Legalábbis messziről. A Sony az Apple után az a gyártó, aki valóban eredeti külsejű gépeket rak össze. US-ben és AP-ben tarolnak is ezzel a dizájnnal, EU-t meg lesz*rják.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
igen. kicsit felturbóztam a honlapon és 5522$-nál állt meg a számla 
az utóbbi 1 évben nagyon nagy fejlődésen mentek át a laptopok, amit nem is bánok annyira, mert így tudtam venni én is egy faja gépet 222-ért X2-vel. volt szobatársam is ennyiért vette 1 évvel korábban az övét, feleakkora teljesítménnyel, asszem sempron procival
mivel nekem nem játékra kellett (munka, tanulás, film), nem is lett jobb VGA bele mint egy Go6100 - ha mégis nagyon unatkoznék, találok olyan játékokat, amik nagyon szépen elmennek rajta (Age of Empires2, Starcraft RulZ
)
a pc meg megmaradt játékra (persze az se elég sokmindenre, de kinőttem már a high-end game-ekből)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Várjunk csak, elnézhettél vmit, én ott az ibm/hp/dell trioval kapcs kérdésére válaszoltam, nem a sony-s ra

SIDE
(fanatikus tag)
Szivem szerint igen!!!!! Az Alienware tényleg befutó volna. Kár hogy nem lehet hozzájutni.

SIDE
(fanatikus tag)
Egy ajánlatnak felhoztad hogy ha már Toshiba akkor esetleg egy Tecra A8. A Tecra A7 is egy jó fajta?
Abban ugyan is legalább ATI X1600-as kártya van.
A kijelző ezekben a Tecra-ban milyen minőségű? Gondolom hogy fényes fajta.
[Szerkesztve]
Maga a Tecra egy nagyon jó sorozat, így igazából mindegy, h melyik gépet veszed belőle.
amit linkeltem, abban nem írják, hogy az lenne, így biztosabb, ha megkérdezed a boltot
[Szerkesztve]

Emtee85
(újonc)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kinéztem egy Asus laptopot,mi a véleményetek róla?Egy-két játék elmenne rajta?
15.4'' (1280x800) WXGA 16:9 GlareType
Intel® Pentium® M Core Duo T2300 1660 MHz CPU
512MB RAM
80GB HDD 5400RPM, 8MB cache
8x DVD+/-RW
ATi Mobility Radeon® X1600/256MB HM
Illetve lenne egy eladó használt hp-m (3,5 éves):
Microsoft Windows XP Professional magyar
Intel Celeron processzor 2. 4 GHz
2 x 256 MB DDR-SDRAM
15'' TFT/XGA kijelző
DVD olvasó, CD-RW
56k modem, 10/100 ethernet csatoló,
60gigás WD merevlemez
Szerintetek mennyit érhet ez?
Előre is köszönöm segítségeteket.
Üdv: Emtee85
Hát a hp után visszalépes lenne az asus minőség és terméktámogatás szempontjából. A gép specifikációi elég jók, játék menne rajta, de arra meg nem notebook való, sokkal inkább egy asztali (néhány hsz-el előbb peterkeT kifejtette, hogy miért is)
Hogyne lehetne. Az az Alienware gép egy átmatricázott Clevo, amit itthon is bármikor megvehetsz.
A hazai forgalmazónál most éppen ez a csúcs: [link], de ha azt modndo, hogy neekd 7900-zal kell, akkor tutira összerakják azzal is.
p

Emtee85
(újonc)
Erősen gondolkodom is a cserén. Összeségében nagyon meg vagyok elégedve ezzel a Hp-vel, ennyi idő alatt nem volt szinte probléma vele,nagyon stabil gép. Hát nem tudom,még gondolkodom.
Annyira a játék sem fontos,eddig is ezzel a hp businessel nyomultam,és meg voltam nélkülük. Azért tesztelném a gépet játék szempontjából egy párszor,de nem azért venném.
Köszönöm a válaszod!
A hp business után még nagyobb visszalépes lenne egy asus...
öö, itt egy nx9xxx gépről van szó, ami hát khm.. ugye nem a legjobban sikerült szériája a hp-nek.. sztem az az asus nem igazán lenne visszalépés...
in asm we trust
Mi több, én még a business jelzőt is megkérdőjelezném. Igaz, a HP újabban minden gépét ezzel a jelzővel kínálja, de attól még azok nem feltétlenül azok.
p
Jah, én nem azt figyeltem, hanem a business jelzőt 

AMD Power
(Jómunkásember)
Én az ASUS-t venném a helyedben.Bár a HP sem rossz.Én Acer-t nem vennék.Szerintem ASUS is meg HP is jobb mint Acer.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

AMD Power
(Jómunkásember)
Talán az ACER Aspire 5112WLMi a legjobb a három közül... 
djtoomi: Konkrétan miért is jobbbak? 
[Szerkesztve]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Az egy dolog, hogy ezzel a kijelentéssel nem értek egyet, de minek kérdezel, ha magadnak válaszolsz? 
p
Az ASUS mert ugyan nem tud többet sőt kevesebbet de az Acer-nél tudomásom és tapasztalataim szerint megbizhatóbb.A HP szintén egy nagyon jó és megbizható márka.Tény és való hogy az Acer tudja a legtöbbet de nem hinném hogy neked játékra kell(bár lehet arra mert asztali gépet is akartál venni) de ha nem játékra kell és a HP-t venném az a legolcsóbb és a legmegbizhatóbb.Hiába tud majdnem annyit az Acer mint egy közép-alsó kategóriás asztali gép de nem olyan megbizható.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

csibor
(őstag)
Nekem a HP a szimpatikus.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

AMD Power
(Jómunkásember)
A HP nekem is nagyon szimpi. Főleg az ára. Bár nem tudom elég-e lenne a Vistához pl a ATI Radeon Xpress 1150.
Az S/PDIF az mondjuk nagyon kéne nekem! 
[Szerkesztve]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Nem rossz az a HP, de a kijelző felbontása és a videókártya teljesítménye bizonyos dolgokhoz már kevés lehet!!!
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

AMD Power
(Jómunkásember)
Jó lenne nekem az XGA kijelző de a vga-tól félek egy picit! 
Szerintem aazért vistahoz csak elég az az x1150
mod: nem tom, tudsz a németül, én nem, de találtam egy ilyet:
[link]
[Szerkesztve]

Innox
(kvázi-tag)
Lenovo (IBM) Thinkpad R60e (UQ1A9HL)
http://www.usanotebook.hu/ntb.php?id=1146#
Mi a véleményetek erről a gépről? Már olvastam vissza de igazából csak anyit találtam hogy jól össze van rakva, meg hogy viszonylag olcsó. Esetleg valakinek vmilyen tapasztalata van? Akku üzemidő? Venti működés (zaj), melegedés? Fontos lenne hogy bírja a 3 órát akkuról. Csak irodai szintű felhasználásra lenne, de ezt hosszabb időre tervezném 4-5 év. A mostani gépem Egy Acer Aspire de az aksija már megadta magát és még csak 2 éves az új aksi hozzá meg 50e HUF lenne. Előre is köszi.
Akárki akármit mond nekem tetszenek a ThinkPad-ek..Főleg a T61 amiről írok:D
Az első hozzászólásban ott a link a sorozat topikjának: [link]. Ha valahol, akkor ott fogsz találni tapasztalatokat és beszámolókat.
p
R60-asról konkrétan nincs tapasztalatom, de R51-et huzamosabb ideig használtam, és a most 2 éves gépe még 2-2.5 órát megy akksiról. Melegedés nem jellemző, a hűtése pedig kiváló, alaphelyzetben nem megy, csak a ha terheled a gépet. A szerintem a 4-5 évet kibírhatja, nekem ez a 2 éves R51 olyan, mint újkorában

Innox
(kvázi-tag)
Köszi szépen, igazából valami ilyet várnék tőle, csak jól meg akarom gondolni hogy mire adok ki enyi pénzt.

AMD Power
(Jómunkásember)
Remélem tényleg elég hozzá! Nem akarok olyan notit venni, ami nem elég hozzá. Inkább hozzá rakok még egy 40-50K-t és veszek egy olyat, amiben van elég energia! 
akkor vedd meg 180k-ért azta a gépet amit a Milyen gépet vegyek? topikban tanácsoltunk.Amúgy 2x512 ram nem 30 rongy hanem olyan 25-27k.
[Szerkesztve]

AMD Power
(Jómunkásember)
Asztalit inkább nem vennék (Akkor inkább a mostaniba vennek egy erősebb cpu-t meg egy új vga). Ha a notit megveszem a mostani asztalimat is eladnám az tuti! 
R60 simán bír 3 órát akksiról. Épp a minap állítottam hadrendbe egyet (''véletlenül'' az Usanotebook-ban vettük
), és elég pozitív benyomást tett rám. Nem is egészen teljes töltésről indulva akksiról intalláltam, és bár nem mértem pontosan, de bővel 3 óra fölött bírta, pedig ugye tekergette az ODD-t meg a vinyót bőven.
A hangjával is tök elégedett voltam, mindenféle trükközés (T43
) nélkül is szép csendben dolgozott. Legalacsonyabb ventifordulatnál átlagos irodai zajháttér mellett nem is hallottam a hangját.
És tényleg jól össze van rakva, semmivel nem alábbvaló, mint a jóval drágább T43 amiről most is írok.
Ha most kéne saját részre 400k alatt gépet vennem, alighanem R60 lenne.
[Szerkesztve]

Innox
(kvázi-tag)
Látod pont ez a helyzet velem is. USAnotebook-os vásárlás, és én ,,állítottam hadrendbe'', csak az a baj hogy nem az enyém
. Nagyon megtetszett, csak gondoltam abból a 2 órából nem nagyon tudok leszűrni semmijen véleményt. Nem mintha bármi baja lett volna, de jó ha valakinek van több tapasztalata. Ahogy észrevettem ezen a gépen előre installált win volt. De a Disc-to-Disc recovery-vel újra lehet húzni rá a win-t ha arra van szükség? Mert sok géphez semijen win installert nem adnak mégha van is rajta előre installált.
Nekem abból a wikipédiás írásból az derült ki, hogy elég...bár mondom, nem tudok németül.
Nekem van egy olyan nagy kék gomb, hogy access ibm, az megnyomom még bootolás előtt, és akkor betölt egy ibm féle kis program, ami intézni az egész reinstall-t.