Két dolog: torrent nem tudom miért zavaró tényező, procit sokat nem ehet, ha igen, akkor rossz kliens-t használ, ugyanez vonatkozik a memóriahasználatra is. Vinyó necces lehet, de az általában úgyis megy, amúgy pedig egy értelmes kliensben lehet játszani az írási puffer méretével, s máris kevesebbszer fordul hozzá.
12'' kérdés: Kinek mi az iroda. Én talán programozó leszek (vagy nem), mindegy, mostanság ilyen munkáim vannak. Igen, ott van az asztali, csak mint írtam, én azért vettem (többek között) notit, hogy ha hazajövök vidékre néha, akkor ha kell, tudjak dolgozni. Nem nyúlhatom le öcsém gépét csak ezért, két asztalit meg csak nem tartok már fenn (még ha ez hülyén is hangzik
). Így olyan gép kell, amin kényelmesen tudok dolgozni, ami nem egy Word-t vagy egy Excel-t jelent, s nem is azt, hogy, mint most, itt netezek. Ehhez mostani meglátásom szerint 12'' kevés. Ha erre azt mondod, nem én vagyok a célközönsége, akkor azt mondom, hogy ez nyilvánvaló vált ezek után 
De ha minél előbb olyan pozícióba jutok, ahol csak irodai cuccok kellenek, akkor már elég lesz
És nem a titkár(nő)i feladatok elvégzésére gondoltam 
D4rkm4n: Ebben én is osztom az itt elhangzott véleményeket. Vigyázol a notira, de ésszerű határokon belül. Ha valakinek játéknak kell, csinálja, de én eszköznek használom, majdnem ekvivalensen az asztalival. És ha nincs közelben asztali, akkor ezt használom maximálisan. Ezért vettem.
[Szerkesztve]
No one lives forever in somebody.

Mit kell róluk tudni (elsősorban a prociról), illetve teljesítményben hol helyezkedhet el ez a gép?
)

![;]](/dl/s/v1.gif)

), ami ráadásul teljesítményben valószínűleg sokszorosan veri az ASUS gépét, de az S6F külsőre sokkal jobban tetszik (lehet, hogy sznob vagyok?!? 

.