Na meg nem jönnek ki 300k-ból
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Bontatlan,dobozos! Logitech FreePulse Wireless, képek! Csere is érdekel
Eredeti, dobozos HP Compaq HSTNN-LB51, 10.8V 47Wh Lithium-ion, képek
Toshiba Satelitte A200 hibátlan, tökéles állapot, képek! Csere is érdekel!
Lenovo IdeaPad Z575Am (AMD A8-3520M, 6gb, 500gb, AMD Radeon HD6740G2, eSata, 2 év gar.)
Na meg nem jönnek ki 300k-ból
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

itt lattam, [link] de persze ettol meg lehet 1280-as. Mondjuk furcsaltam is...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Pontatlan adatok és hozzá nem értőek itt érdemes nézelődni és vásárolni:
Budapest: http://www.macbolt.hu
Miskolc(máshova is szállítanak): http://www.appleshop.hu
És nem lehet biztos most is itt dorombol egy balra előttem. 
#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

Nyilván de ha nincsen szükség űber bika grafikus teljesítményre a kis MacBook is megteszi.
Én nagyon jól megvagyok vele. Most is 1080-as HD filmet nézek netezés és mailezés közben a háttérben pedig nagy erőkkel futnak a letöltések.
jó cucc is az.....én is vágyom rá 
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs
Na jó, de ez nyilván nem mérettől függ....inkább a c2d előnye(ne mondd már, hogy nagy erőkkel futnak a letöltések....egy 2ghz-s c2d teljesítményét nem használja nagyon egy letöltés
)

A ''kis'' MacBook kicsinyítő képző a MacBook Pro-hoz képest elfoglalt pozícióra vonatkozott.
A letöltés pedig pusztán azért számít számottevően mert a régebbi G4-es iBookomat eléggé meg tudta enni egy Javás letöltő kliens. Jelenleg ez nincsen és gyakorlatilag kimeríthetetlen a gép teljesítménye.
Na azért, megijedtem, h mi lehet azzal a c2d-vel...

nem isfer el a kijelzojen az 1080-as film 

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Külső 20''-os Tft 
sis 756 nevű notebook chipset-el van valakinek tapasztalata?
találtam egy ilyen gépet, amiben ez található, és ennek köszönhetően sd ram megy bele. [link] . tulajdonképpen ez árfekvésben és tudásban tökéletes lenne számomra, de ez a sis chipset nem tűnik túl bíztatónak.
(az túlzottan nem érdekel, hogy lassabb a memóriája, mint a ddr2-esek, szerintem memóriából inkább a mennyiség számít, nem a gyorsaság
)

SD ramos gépet hanyagolnám... Sokkal drágább bele minden és eladhatalan!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Azért legközelebb írd csak ki, hogy DDR SD-RAM van benne, mert ha sima SD lenne
Azok a P4-k jóóóóó lassúak voltak 
No one lives forever in somebody.
áááh túl korán van még, jól elírtam/félrenéztem
tehát valóban, nem sd hanem ddr1-es memória megy bele. na ezek fényében valami vélemény a gépről? elsősorban a sis chipset tűnik számomra aggasztónak. mondjuk belegondolva nem tudnám megmondani, mi baj lehet azzal a chipsettel, egyszerűen csak nem egy túl jól csengő márka az a sis
[Szerkesztve]
újabb kérdés merült fel.
az általam kinézett árkategóriában minden gépet 512 mega memóriával szerelnek, ami nudli, tehát az első dolgom a memóriabővítés lesz.
szerintetek az működőképes lehet, ha az 512-es modul mellé belerakok egy 1 gigásat? mire kell ilyenkor odafigyelni, mennyire finnyásak a notik a memóriára? (azonos típus, stb.)dual channel nyilván így nincs (vagy notiknál van ilyesmi egyáltalán?), de mint már említettem, véleményem szerint a memóriánál a mennyiség fontosabb mint a gyorsaság.

Berakhatsz. Egy értelmes márkájúnál (nekem az 1 gigás Kingmax) már nagyon kicsi az esély, hogy nem megy. De ha a notival együtt veszed meg, akkor belerakják helyben, s tuti nem adják el, ha nem megy.

Azért nem mind1 milyen gyorsan éri el a proci azt az 1-2 giga ramot.
Amúgy van dual-chanel nemtom ennél a sis-nél van-e de érdemes azonos tipusú memóriákat használni. Ugyan az a csízió mint az asztali gépeknél. 
persze, nem mind1, de normális használat során szerintem nem fogod észrevenni a szintetikus tesztekben előjövő 10% (most mondtam egy számot) különbséget.
ha nincs elég memória és sokat kell swap-olni, na azt viszont könnyű észrevenni. 
ChME - elképzelhető, hogy nagykerből lesz a gép, ott meg nem biztos, hogy ilyesmivel pöcsölnének.
A koltsegvetessel eros gondjaid lesznek. Ezekkel a speckokkal uzleti gepek vannak, azok meg ujonan nem kapod meg ennyiert (hasznaltan meg csak P-M van, nem C2D).
Falsus in uno, falsus in omnibus.
akkor bedobom a legjobbat: mi legyen ennyi pénzből? lol
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

Sziasztok!
Kéne nekem egy kis segítség!
Van egy amilo 1450G (1024RAM+120GB-os vinyós fajta)!
Szóval, van ez a kétrétegű DVD-írós okosság-Ez, hogy műksik?
Hogy lehet azt beállítani, hogy egy sima 4,7GB-os DVD-re 8,5GB anyagot írjon fel, mert állítólag ezt meg lehet csinálni
- http://www.notebook4u.hu/index.php?main=main&page=kirakat_details&subpage=kirakat&itemid=8554
Ha valaki ebben tud segíteni az kérem szépen írjon email-re vagy privibe!
Előre is köszönöm!!! lace7@freemail.hu
Hogy lehet azt beállítani, hogy egy sima 4,7GB-os DVD-re 8,5GB anyagot írjon fel, mert állítólag ezt meg lehet csinálni
Kérdezd attól, aki ezt állította...
Röviden: hülyeség...
primus inter pares
Az attol fugg, hogy mi a legfontosabb.
En azt tennem/tettem, hogy vettem egy masfel eves Thinkpad T-t, ami annyival tert el a kovetelmenyeidtol, hogy C2D helyett P-M van benne. Az en szempontjaim alajan ez volt a legjobb valasztas.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Menjetek el síelni a pároddal egy hétre, a maradékból meg vegyél neki valami szépet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#270) mobal
Ha nem muszály, sztem ne költsd el ezt így és most, inkább csinálj belőle 2x ennyit, és annak a felét költsd majd el...
[Szerkesztve]

Sziasztok, tudnátok mondani egy kedvezőbb áru osztrák vagy német számtech boltot?
Kinéztem egy T60-at, de lenovo.shop oldalán található árakon csak amerikában kapható?
®

hogyne pocsolnenek. nekem is beraktak anno a 256 melle meg 512-t.
áhh most síelni sincs kedvem és párom sincs. talán ma este de ez mástészta. akkor sztem veszek egy nehéz tepsit... azért kösz!
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

Hello! Tudna nekem segíteni valaki? Kéne nekem egy noti 250e körbe! Ki milyet ajánl ill. hol tudok utánna olvasni a gépeknek? Előre is köcce 

Régebbi Macbook 1.83-as 
Mire akarod használni ?

Köcce a tippet, de nem vagyok a Mac híve
Azt ne kérdezd miért lehet jó gép... stb, de én nem szeretem... 

A tanulmányaimhoz kéne, valamint játékra
Blaise neked vmi tipp?
Lenovo N100 a legújabb core 2 duo procival 
pl itt hitelre is [link]
Játék az mennyire szempont ? Mivel a régebbi játékok viszonylag jól futnak az integrált kártyán, de a komolyabbakkal nem érdemes próbálkozni...
[Szerkesztve]

Lehet hogy nem vagy a híve de ilyen gépet ennyiért nem nagyon kapni. A kifutó Core cumók nagyon jó árban vannak! Egyszer azért ha alkalmad nyílik rá nyomogasd meg!
Aha, szóval főleg játékra a kollégiumban, vagy albérletben. Legszívesebben azt mondanám, hogy inkább ne notebookot vegyél, de végülis ez a milyen notebookot vegyek topik. Egy alapos visszaolvasást az utolsó párezer hozzászólásban megérne a dolog persze, de a vége valószínűleg úgyis valami FuSi vagy Acer lesz bika VGA-val. Leszünk jópáran, akik nem ajánljuk majd, merthogy nagy, meg nehéz, meg műanyag, meg ropog, törik, karcolódik és reped, max 2 órát bír akkuról, és egyáltalán nem mobil, de valószínűleg úgysem allgatsz majd ránk, felhozod, hogy vigyázni fogsz rá, úgyis csak asztalon lesz használva, csak hetente egyszer viszed haza, és nem érdekel, hogy mennyit megy akkuról, mert lesz a közelben konnektor, úgyhogy vedd meg nyugodtan az elsőt, ami neked szimpatikus. Sok sikert hozzá.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Jaj csak azt ne. Csoporttársam most vett egyet nah ilyen minőséget és kialakítást nem pipáltam. Jó 1 hangyányit jobb mint egy Amilo de akkora drabális állat gép hogy az már fáj.

És ott a pont...
Úgy hallottam, hogy te is torrentre használod a notid. Nem veszi túlságosan igénybe? Szvsz rendesen leamortizálja...
hát szerintem meg best-buy a kategóriájában. Az Acert és a Fusit simán veri mind minőségben, mind ergonómiában. Hangsúlyozom: Szerintem 
Ez csak egy a felhasználási területei között (ha már úgyis éjjel-nappal megy).
Nézd, ez egy fémházas és fémszerkezetű business class modell, a notebooktervezés csúcsa, csúnya lenne, ha a 24/7-es üzemmód megártana neki. 1 hónap híján egy éves, de a portól eltekintve ugyanúgy néz ki, mint új korában, és ugyanolyan jól is működik. Egyébként egyben ez a Vista RC2-es tesztgépem is, már jó ideje ez az operációs rendszer megy rajta az említett 24/7-es ciklusban. Természetesen teljesen elégedett avgyok vele, különben már rég repült volna róla.
Amit még el tudok mondani, hogy az általános céges, üzleti életben a klasszikus business class gépeket egyáltalán nem kímélik (kíméljük), kapnak az élettől bőségesen, és ugyanúgy nincsenek kikapcsolva hetekig, hónapokig, ott csücsülnek éjt nappallá tée a dokkolójukban az asztalon, kivéve, ha valahova menni kell, de általában olyankor sem a kikapcsolásig hanem a suspendig jutnak el, és szállítás közben sem jellemző, hogy túloltalmaznák őket.
A krédés egyébként abból a szempontból jogos, hogy ez a egyik legnagyobb különbség, ami megkülönbözteti a business classt a konszumertől.
p

Csak ne recsegne és ne lenne olyan tégla az egész.
Hmm... Szerintem egy business class gépnél inkább fontos a mobilitás, mint az izmos rendszer. Tehát (hangsúlyozom: szvsz) egy biznissz noti inkább az egyszerűbb műveletek elvégzésére készült (adatbevitel, -feldolgozás, levelezések lebonyolítása) nem pedig mondjuk 24/7-es torrentezésre. Szerintem egy egyszerű felhasználói noti is képes erre. A lényeges különbség ott van, hogy egy ''egyszerű'' embernek nincs pénze arra, hogy évente cserélje a gépét ----> nem is strapálja agyon.

Van itthon PC-m! Szal azt már nem kell vennem... Ezért akarok egy notebookot. Amúgy nekem igazán a DELL gépek jönnek be! Mondjuk ez a Lenovo is jónak tűnik... főleg amennyit én értek hozzájuk habár az utóbbi időbe kezdem magam beleásni! Szal nekem 5let kellett volna, h mit vegyek nem pedig a ''Sok sikert hozzá''.... azért köcce

Minap voltam Media Marktban, s láttam megint egy X60-st meg egy Portége-t. Ugye mindkettő 12'' volt, s megint csak azon gondolkoztam, hogy nekem ez kevés lenne, nagyon. Lehet bennem van a hiba, de én dolgozni szeretnék, s nem dokkolóval vagy külső monitorral, hanem magában is. Persze, kis mérete repülőn, vonaton vagy más eszközön igazán kényelmes, de tényleges munkavégzésre nagyon nehezen tudnám elképzelni. Aztán fotelben is kényelmes, de az megint más kérdés
Meg tényleg az, ha hazajövök, néha, akkor nem fogok csak ezért itt tartani egy monitort... Ez vagyok én.
D4rkm4n: Mi számít agyonstrapálásnak? Ha szükségem van rá, akkor használom. Egy ismerősöm mondja mindig: ''a gép van értem, nem én őérte'' 
[Szerkesztve]
hát azért eléggé le van kerekítve 
Nem igazán értem, hogy hol az ellentmondás. Egy business class gép az esetek legkisebb részében erőgép. Még csak nem is a mobilitás a legfontosabb sempont, hanem a mindenek feletti megbízhatóság. Akár 24/7-ben is. MInt említettem, a torrent nem elsődleges funkciója a gépemnek. Elsősorban irodai alkalmazásokra használom (office, net, email), a céges gépeken ezek mellett még vállalatirányítási és készletnyilvántartási, illetve adatbáziskezelő szoftverek futnak. Éjjel-nappal, és sokszor menet közben, de legalábbis gyáron belül gyakori helyváltoztatással.
Amiért itthonra is ilyen gépet vettem (gyakorlatilag használtan, hiszen asis konstrukciós HP gépről van szó az én személyes esetemben), az az, hogy nem szeretnék túlmelegedéssel, kopásokkal, repedésekkel foglalkozni, nem úgy akarok mozogni a géppel (nem csak itthon használom), hogy vigyázzak rá, mint egy hímes tojásra, hanem elvárom tőle, hogy bármiylen körülmények között suspendbe hajtva és onnét visszatérve akár azonnal rendelkezésre álljon. A teljesítményével kapcsolatban nem volt semmilyen extrém elvárásom, nem hiszem, hogy egy 1,73-as Pentium M és 1GB RAM annyira perfekcionista high-end konfigurációnak számítana. Ráadásul RAM-ot utólag bővítettem benne. Ja, és az egészért egy belépőszintű konszumer gép árát fizettem ki nem egészen egy évvel ezelőtt - de mostanra már ugyanezt 200e Ft alatt meg lehet szerezni, boltból, asis programban, egy év kisker garival.
Mindemellett nem áll szándékomban lecserélni az év folyamán, pillanatnyilag minden igényemet tökéletesen kiszolgálja, és tökéletes állapotban van.
Egyébként mi a problémád a 24/7-es torrentezéssel? 
ChME: 12'' irodai felhazsnálsára bőségesen elég, hidd el. Photoshopozni, játszani és videózni pedig ott van az asztali gép.
p
feda: A hozzászólásban leírtama tejes érvrendszert a játékra is alkalmas notik mellett és ellen. Összességében a személyes véleményem az, hogy játékra nem érdemes notit venni - feleannyiból össze tudsz rakni bármikor egy kétszer olyan erős asztali gépet. Nem is beszélve arról, hogy a játékra is alkalmasnak mondott olcsó laptopok minősége bőven hagy kivánnivalót maga után.
p
Érdekesség szintjén tudsz adni linket, ahol még lehet venni asis vagy renew programos gépeket ?