Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#201) Athanáz9 válasza shev7 (#200) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Értem, kösz. Ott még nem tartok, hogy az alján levő számot vizsgáljam. Majd tán 27-én, ha. Jóéjt.

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#202) mobal válasza Athanáz9 (#194) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

embör! kérem az infót privibe hogy hol van ilyen ha publik :))

thx :R

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#203) dabadab válasza Athanáz9 (#194) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

laptopinfo.hu?

Azok a gepek az eddigi tapasztalatok alapjan teljesen rendben vannak, egyetlen bajuk, hogy pillanatok alatt elkapkodjak oket :)

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#204) cucka

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

néhány napja már feltettem néhány kezdő notebookvásárlói kérdést itt, de újabbak akadtak.
úgy néz ki, hogy a tervezettnél kevesebb pénz lesz notebook vásárlásra, így az igényeimet is lejjebb adom. a kérdés, hogy a mobil sempron processzorok teljesítményben kb. milyen szinten vannak? például a 3400+os modell (1.8 ghz) teljesítménye nagyjából megfelel egy hasonló órajelű pentium m-nek? ezek a sempronok tudják azt, hogy teljesítmény függvényében menet közben állítják az órajelet?

(#205) kekegsm válasza cucka (#204) üzenetére

kekegsm
(senior tag)

Minden kerdesedre YES.

Nem rosszak a Sempronok, arukhoz kepest nagyon jok, bar jobban melegednek egy hajszalnyit mint a Pentium M, de szerintem nyugodtan lehet mondani, hogy szinte egyformak.

Keke-Acer5820TG,i5-430/8GB/500Gb/Ati5650/15.6Wide/W7HP+Dell Latitude E4300,SP-9400/4GB/160GB/13.3WideMatt/W7Pro

(#206) Krissz22

Krissz22
(senior tag)

Sziasztok!

Az én kérdésem az lenne, hogy mely notiban lehet cserélni videókártyát? (ha lehet)
Milyen paramétert kell néznem a választáskor, hogy cserélhető legyen abban a notebookban a videókártya?

Előre is köszi!

(#207) peterkeT válasza Krissz22 (#206) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Notebookban nem lehet cserélni a videókártyát*.

* Aki kötözködni mer, annak nagyon csúnya hangnemben fogok válaszolni. ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#208) Krissz22 válasza peterkeT (#207) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Most felhívtam, vagy 5 helyet.

Ebből valahol azt mondták, hogy lehet, valahol, hogy nem. :)

Az egyik azt mondta, hogy nálunk ilyet nem árúlnak, csak külföldön, a másik azt, ha nem int. vid. kártyás akkor lehet, a 3. azt hogy erről nem tud információt mondani....nem sorolom. :)

Ja, nagy noti árusítókat hívtam fel! Jó, hogy képben vannak! :DDD

(#209) Zanik válasza Krissz22 (#208) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Miért nem veszel egyből olyat, amiben a számodra megfelelő videókártya van??? Ha nincs rá pénzed, akkor gyüjtögess még és várjál azzal a vásárlással! Ha pár év múlva pedig már kevésnek érzed, akkor a notit cseréld le, ne a kártyát...

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#210) peterkeT válasza Krissz22 (#208) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Tehát akkor sehol nem mondták, hogy viheted a gépet, és megcsinálják, ugye? Na, akkor ezt megbeszéltük. Elméleti lehetőség egyébként van rá, gyakorlatilag az a kategória, mint egy alaplapcsere notebookban. Lehet, de olcsóbb egy új gépet venni.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#211) Krissz22 válasza peterkeT (#210) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

De mondták....közölték, hogy vigyem be....:)

(#212) Krissz22 válasza Zanik (#209) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Ennyire nagy baj, hogy megkérdeztem :F

Én kérek elnézést! :R

[Szerkesztve]

(#213) kekegsm válasza Krissz22 (#212) üzenetére

kekegsm
(senior tag)

Nezd:

Azokban a notikban, ahol MXM foglalatban van a grafikus vezerlo, ott lehet cserelni a kartyat. Namarmost letezik MXM I, II es III foglalatu kartya, igazabol a kulonbseg nem a csatlakozofeluletben van, hanem a meretben, minel nagyobb a szam, annal nagyobb a meret (es a hotermeles). egy MXM III foglalatba bele tudsz tenni egy MXM I vagy II kartyat, forditva nem megy, szoval lefele kompatibilis.
Ezenkivul fontos a felfogato pockok (csavarok) tavolsaga is, ez lehet ha jol tudom 36, 46 vagy 49 mm. Valamint jo tudni, hogy a hutofelulet illeszkedni fog e a kartyan levo GPU feluletehez, vagy esetleg egy kiallo akarmi miatt nem fekszik fel, es ezaltal megsuti a GPU magat a masodperc tort resze alatt.

ilyen MXM foglalatu kartyakat 4 fele modon tudsz beszerezni:

-Talalsz egy bontott laptopot, amiben ha szerencsed van, akkor van egy MXM foglalatu videokartya, ami megfelel a te laptopodba is, valamint nem koltozott az orok vadaszmezokre a laptoppal egyutt.

-Veszel kulfoldi cegektol, akik erre szakosodtak : http://www.mxm-upgrade.com

-Van ismerosod egy laptopgyarban, aki kilop neked egyett (eselye, hogy sikerul kb 1:9999999999, mert nemcsak a biztonsagi emberek vannak egy picit a kopaszkutyaskockafejubetonagyuszekuritis felett, hanem egyszeruen az kapasbol feltunik, ha eltunik.

-Alapitasz egy gyarat, es akkor kozvetlenul tudsz venni a gyartoktol. Ez az egyik legjobb megoldas, van egy csomo elonye (Ferrarik, csajok, stb).

Hat nagy vonalakban ezek a lehetosegek. Mondjuk ha szerencses vagy, es a lapitopiban bele lehet tenni egy MXM III videokartyat, akkor igazabol mar csak a laptop aranak 50-75-100%-at kell kifizetned, +10-15% postakoltseg, es birtokaban vagy egy ilyen kartyanak, de szerintem ne allj neki kicserelni, ha nem vagod a laptopszerelos temat, mert kulonben a kovetkezo kerdesed az uj laptopok vasarlasarol fog szolni...

Ja, ha a video integralt (Intel, Ati Xpress 200M, 1100, 1150, SyS, S3, stb), akkor nem tudsz cserelni...

Szerintem jobban josz ki, ha osszerakod a lovet, amibe kerulne a mutatvany, eladod a laptopod, az arat hozzarakod az osszeghez, es a vegeredmenybol veszel egy uberbrutal gepezetet.

Keke-Acer5820TG,i5-430/8GB/500Gb/Ati5650/15.6Wide/W7HP+Dell Latitude E4300,SP-9400/4GB/160GB/13.3WideMatt/W7Pro

(#214) Krissz22 válasza kekegsm (#213) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Köszi a kimerítő választ!

A bontós megoldás álna fönt. :)

Azt hogy tudom kideríteni, hogy melyik noti milyen MXM foglalattal rendelkezik?

(#215) Zanik válasza Krissz22 (#212) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Nem baj! Csak szvsz hülyeség notiVGA-t cserélni. Több vele a nyűg, mint amekkora a haszon. Kvázi kevesebb pénz- és időráfordítással eladod a régit, oszt veszel egy jobbat... ;)

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#216) szajoho

szajoho
(tag)

Tiszteletem Mindenkinek!

Az alábbi 17'' kijelzővel rendelkező DTR notebookok esetében 100% lehet vgat cserélni:

Dell Inspiron 9400: (MXM III )

Geforce Go 7800 256MB, Geforce Go 7900GS 256MB, Geforce Go 7800GTX 256MB, Geforce Go 7900GTX 256MB vga változatok lehetségesek, de csak a Dellnek gyártott változatok!!

Dell XPS M170: (MXM III )

Geforce Go 6800 Ultra, Geforce Go 7800GTX vga változatok lehetségesek, de csak a Dellnek gyártott változatok!!

Dell XPS M1710: (MXM III )

Geforce Go 7900GS 256MB, Geforce Go 7900GTX 512MB, Geforce Go 7950GTX 512MB vga változatok lehetségesek, de csak a Dellnek gyártott változatok!!

Dell Precision M90: (MXM III )

nVidia Quadro FX1500M ( Geforce Go 7900GS) 256MB, nVidia Quadro FX2500M ( Geforce Go 7900GTX) 512MB, nVidia Quadro FX3500M ( Geforce Go 7950GTX) 512MB vga változatok lehetségesek, de csak a Dellnek gyártott változatok!!

Hp nx9420- nw9440: (MXM III )

Ati Mobility Radeon X1600 256MB- (Ati Mobility FireGL V5200), nVidia Quadro FX1500M (Geforce Go 7900GS) vga változatok lehetségesek, de csak a Hp-nek gyártott változatok!!

STB.... Pl Clevo M575A, Clevo M575U, Clevo D900T, Alienware M9700,Allienware mALX, Rock Xtreme CTX, Rock Xtreme SL Pro......STB

A vgacsere nem éppen olcsó dolog, de nem kerül a készülék vételárának felébe!!!

/Pl. Dell XPS M1710-nél egy kiemelt Dell viszonteladónál Geforce Go 7900GTX-ről Geforce Go 7950GTX-re 300Euroba kerül Németországban./

Tisztelettel:

Szabolcs

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

(#217) shev7 válasza szajoho (#216) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

ez mind szep :) de egyet kell ertsek az elottem szolokkal.

Problemak:

1. Mindez Nemetorszagban van :)

2. Tok jo, hogy megcsinaljak 75-ert. De a 75 ha jol ertem ugy jon ki, hogy a regi kartyat megtartjak/beszamitjak, de mivel allunk annyira nem buli egy ilyen csere a cegeknek, gondolom fizeted az uj kartya teljes arat (bar ez valamivel csokkentheto ha bonorol van szo)

3. A 17''-os DTR gepek egy kulon allatfaj. ''Kisebb'' kategoriaban nem allnek neki a cserenek, mar csak azert sem, mert egy dolog, hogy belemegy, es megint mas dolog, hogy az esetleg plusz hotermeles miatt keletkezo hovel mit fog szegeny gep kezdeni. (Jobb esetben csak hangosabb lesz, mert tobbet jar a venti)

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#218) kekegsm válasza Krissz22 (#214) üzenetére

kekegsm
(senior tag)

Lista a notikrol/foglalatokrol:
[link]

De ezen az oldalon minden kerdesedre valszt talalsz.

(#219) Krissz22 válasza kekegsm (#218) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Köszi!

Tényleg sokat segítettél! Meg más is!

Úgy néz ki, hogy olcsón találok elég jó vid. kártyát, tehát már csak egy ''alap'' noti kell amibe bele is megy.....:) és akkor húde jó. :)

Csupán ezért merűlt fel a kérdés. Amúgy se árt kicsit kísérletezgetni, eme teknikával sem. :)

(#220) shev7 válasza Krissz22 (#219) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

hat ahogy gondolod. De en azert tartok attol, hogy az 'alap' noti hutese nem biztos, hogy eleg lesz az 'eleg jo' videokartyahoz...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#221) peterkeT válasza shev7 (#220) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Hagyjad, hadd csinálja, látod hogy ért hozzá.

Kekegsm, köszönöm a kimerítő választ a VGA-s kérdésre ez volt az, amit nekem nem volt türelmem begépelni.

A VGA upgradelőktől pedig várjuk a beszámolókat, külön kitérve a költségvonzatokra és az utánajárásra, hogy lássuk mennyivel fizettek ki többet, mint ha eleve nagyobb VGA-val vették volna az adott gépet. Valószínűleg népszerű téma lenne, mivel eddig valamiért senki nem csinált még ilyet itt a fórumon (sőt, ebben az országban sem igen hiszem).

p

(#222) Krissz22 válasza kekegsm (#218) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Most ahogy nézem az ott szereplő gépeket, azok amúgy 17'' -ok átlagban és alapból jobb videókártyával vannak szerelve, azon abszolút nem nyernék sokat teljesítményben. :(

Lehet még kell pár év és akkor kell visszatérnem a dologra...

(#223) ChME válasza Krissz22 (#222) üzenetére

ChME
(tag)

Igazából csak ismételni tudom, a már elhangzottakat.

Pár év múlva sem fogsz tudni visszatérni rá. Miért is? Mert itt csak azokat az alkatrészeket rakják be az olcsó notikat gyártók (ugyebár ezért trükközöl), amik feltétlenül szükségesek. Tehát ha elég egy szolidabb hűtés, akkor az fog belekerülni. Ami nem elég egy nagyobb grafikus chiphez. Ez fontos szempont! Ez nem egy asztali, hogy majd megfől az asztal alatt a cucc, ha nem szellőzik; ember notit a mobilitás miatt vesz.

Amúgy véleményem szerint az ilyen vagy hasonló foglalatos megoldások mindig is majd a grafikus chipek élbolyára lesznek jellemzőek, így nem fogsz tudni venni gyenge chippel olcsón, amit majd kicserélsz.

Szerintem :DDD

No one lives forever in somebody.

(#224) cucka

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

újabb, talán nem annyira láma kérdés.
valaki érti az amd mobile sempron-ok számozását? láttam már 2ghz-es modellt 3300+ számozással, 3400+ és 3500+ pedig 1.6-1.8 ghz között található. mi a különbség, vagy egyáltalán hogyan kell értelmezni a +os jelöléseket?

(#225) Krissz22 válasza ChME (#223) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Még nem döntöttem 100%-ig, hogy milyen típust, de az fix, hogy a berhelésről lemondok. :)
Valami X1600-as vid. kártyás HP-n gondolkodom.

(#226) kekegsm válasza Krissz22 (#222) üzenetére

kekegsm
(senior tag)

Ha mondjuk en tudnek szerezni 100-150 euroert egy 7900GS vagy hasonlo nagy durranas kartyat, akkor esetleg erdemes lenne az X700-at kicserelni.
De mondjuk egy 6800GT-re mar nem...

Felesleges kiserletezni vele szerintem

(#227) kekegsm válasza cucka (#224) üzenetére

kekegsm
(senior tag)

Sempron procik:
[link]

Athlon 64 procik:
[link]

Turion procik:
[link]

Ati grafikus chipek:
[link]

(#228) cucka válasza kekegsm (#227) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszi a linket, bár ezek szerint akkor ilyen processzor [link] nem létezik :D

(#229) isamisa

isamisa
(újonc)

Sziasztok!
A báttyám akar most venni laptopot, próbáltam a tudásom szerint neki segíteni. De kérnék Tőletek is egy kis segítséget, hogy mennyire jó az amit kinéztünk.

MSI M677X-005HU-t néztük még az elfogadható áron. Ennél többet nem nagyon áldoznánk rá.

[link]
Az lenne a kérdésem hogy az MSI a num.padot mellétette a billentyűzet mellé. Menyire befolyásolja ez a használatot? Nem lett igy nagyon kicsi a billentyűzet?

A másika videókártyája. Nvidia GO 7600 Én úgy gondolom ezzel már elég jól el fognak futni a játékok, de az nem jöt le nekem hogy azt a 256Mb-memóriát mennyi használja.

Úgyan így a Proci álltal használt memória sebessége is kérdésed. Most már összezavarodtam a DDR II meg DDR memóriákkal :O

Ha valakinek van tapasztalata, vagy véleménye kérem ne folytsa magába.
Sziasztok.
Isa

Üdv

(#230) kekegsm válasza cucka (#228) üzenetére

kekegsm
(senior tag)

Valoban, szerintem elirtak. De van sok hasonlo eliras mindenhol, pl MK-30 Turion, meg ilyenek

(#231) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Tajvanon koncetrálódik a notebookok tervezése

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#232) Athanáz9 válasza AMD Power (#231) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mellesleg egy Tajwan-utazó mennyivel olcsóbban tud ott venni? Mert hátha...

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#233) szajoho válasza shev7 (#217) üzenetére

szajoho
(tag)

Fordítva válaszolok :)

3., Teljes mértékben egyetértek! Kisebb gépben én sem állnék neki! Pl. 15,4'' kijelzős készülékekben a Go 7600 (7700) és az Ati M X1600(1700) a plafon, amivel a gyártó szereli, tehát nincs hozzá erősebb gyári vga. Megoldható más forrásból, de egyrészt nem olcsó, garivesztéssel járhat és könnyen előfordulhat, hogy kompatibilitási és hűtési problémák lesznek.

2., Igen, a régi kártyát beszámítják, ezért 75e Ft.Különben 175e Ft lenne!!!

1., Sajnos még nem tartunk ott, de erőteljesen dolgozom rajta, hogy itthon is megoldható legyen! ;)

Tisztelettel:

Szabolcs

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

(#234) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Egy hónap egy feltöltéssel - Samsung üzemanyagcella notebookokhoz

[link]

Ez azért durva! :R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#235) Athanáz9

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv! Itt kérdezem meg, mert itt sok van belőle:
Mi a lényege a halványabb betűvel írt hozzászólásoknak? Van valami, avagy véletlenül alakul ki?

(#236) nRu3 válasza Athanáz9 (#235) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

a témához nem ideilő beleszolalás ,mint ahogy te teted egy harver topicban kérdeztél más témát :)

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#237) kekegsm válasza nRu3 (#236) üzenetére

kekegsm
(senior tag)

Allat az avatarod! :C

(csak nem tudom milyen, talan eger? Moncsicsi?)

(#238) kekegsm válasza AMD Power (#234) üzenetére

kekegsm
(senior tag)

Az IBM es a Mazda korabban dolgozott egy miniatur wankel motor hajtotta ''akkumulatoron'', asszem 1/3 kobcenti, es 1dl uzemanyaggal 4 napig mukodott volna, de a kornyezetszennyezes miatt nem fejlesztettek tovabb. Pedig ugye egy ilyen pici motor mi az istent tud szennyezni...

(#239) mobal

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Kéne egy kis help. Jövő év elején kéne vennem gépe. Bruttó max. 300 ezer lenne rá.

-14.1 SXGA+ (asszem ezaz 1400 x ) felbontású kijelző
- 1024 ram (512 elég az elején)
- 80 giga hdd
- Core 2 Duo vagy AMD Turion 64 x2 -es proci
- és valami könnyű, +nagyakksi

ilyen paraméterekkel kéne. Köszi a helpet!

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#240) shev7 válasza mobal (#239) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

bar a vinyo csak 60as, es a kijelzo 13'' wide, de ha jol tudom ezeket 1440*900as kijelzovel szerelik, es csak eppen tobb mint 300k :) [link]

(#241) tkazmer válasza kekegsm (#238) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért sokmillió olyan pici motor sokat tud szennyezni...

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#242) mobal válasza shev7 (#240) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

olcsóbban de nem lenne nyerő egy mekbúk. kéne win is meg linux is és felásni a winyóját ráadásul 60 ast nemnyerő. találtam egy ilyet.

Figyelem minenki! Véleményt kérnék:

[link]

Köszönöm! :))

(#243) shev7 válasza mobal (#242) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

lehet ra win-t meg linuxot is tenni. Az ASUSrol annyit, hogy elvileg e leggyengebb a szervizhattere most Magyarorszagon, masreszt szinte semmiben nem felel meg az igenyeidnek, 15os kijelzo, ''csak'' core dou, raadasul nem is mondhato konnyunek.

(#244) JamesHolden

JamesHolden
(fanatikus tag)

sziasztok

e 2 laptop közül sz.tetek melyiket lenne érdemesebb megvennem, és miért?
(sokat lenne cipelve, viszonylag sokat is lenne használva - főleg netezésre)

FUJITSU SIEMENS Amilo M1450G [link] 145K

ACER Aspire 3103 NWLMI [link] 150K

köszi :R

(#245) peterkeT válasza mobal (#242) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

HP nc62xx, nc64xx-es sorozat, vagy IBM T sorozat. A költségvetés szűkös lesz, de ki lehet ügyeskedni.

Ráadásul ezek mind 14''-es, 2 kiló körüli gépek (Thin and Light), az általad linkelt szerintem inkább 3 kilós lehet, ami már betesz a hordozhatóságnak.

p

(#246) atosz válasza shev7 (#240) üzenetére

atosz
(őstag)

Nem 1280-asok? :F

(#247) shev7 válasza atosz (#246) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

tenyleg annyi, a sima core dou-s macbookban 1440-es volt azt hittem az ujban is az van, ezek szerint nem :F

(#248) Xero válasza shev7 (#240) üzenetére

Xero
(őstag)

1280*800-as a kijelző. :) A többi kritériumnak megfelel.

#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

(#249) Xero válasza shev7 (#247) üzenetére

Xero
(őstag)

Abban is 1280 volt. :)
A MacBook Pro-ban van nagyobb felbontású kijelző de nyilván azok nagyobb méretűek is.

#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

(#250) tkazmer válasza JamesHolden (#244) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ha sokat cipeled, akkor egyik sem nyerő, inkább vegyél a hp 500-as sorozatból, azok hasonló árban szoktak lenni, de minőség szempontjából egyértelműen az általad linkeltek felett vannak(amúgy biztos láttad, a fusi csak Archív termék), vagy még ott van a thinkpad R sorozat, bár azokból sztem csak celeron m-eset találsz ilyen árban.

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.