Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1001) over1120 válasza peterkeT (#1000) üzenetére

over1120
(tag)

ezt én is tudom de olyan kellene ami kb pont ilyen, mert csak netezésre, filmnézésre, kisebb gamékhoz kellene, eztét kellene valami olcsó és jó.

[Szerkesztve]

(#1002) peterkeT válasza Integra (#996) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Az Aero menni fog rajta. A TPM chipről egyedül a notebook.hu tudna nyilatkozni, de őszintén szólva nem hiszem, hogy lenne.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1003) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

Fujitsu-Siemens AMILO Pro V3205
Van valakinek tapasztalata?
Nekem úgy tűnik, hogy feltünően olcsó.
T2050 512 80 wlan, bt, 12''
Br. 210 körül.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#1004) peterkeT válasza over1120 (#1001) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ha te is tudod, akkor mi a kérdés? :F

Nézz meg néhányat, döntsd el, hogy melyik az, ami tetszik, melyik nem, tapogasd meg őket, próbáld ki, és amikor éppen nem ezt csinálod, akkor olvasgasd az első hozzászólásban linkelt cikkeket, témákat, és az ebben a topikban elhangzottakat.

Ha konkrét kérdésed van, szívesen segítünk - ha tudunk.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1005) over1120 válasza peterkeT (#1004) üzenetére

over1120
(tag)

hát akkor konkrétan kiváncsi lennék hogy milyen márkát érdemes venni, melyiknek elfogadható a minősége és hány üzemórát bír az akku.
Ahogy te is mondtad ezeknek a feltételeknek sok noti mefelel ezért nem tudok választani.

(#1006) Integra válasza peterkeT (#1002) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mindenképp megkérdezem, bár vista rc2 topicban azt mondják hogy ma már szinte minden új notiban van, ez meg pár hónapos teljesen új széria.
vagy usb2 tpm kulcs kell.
de ez majd elválik, mert egyenlőre a vista ultimate durva áron lesz asszem....:(

(#1007) peterkeT válasza over1120 (#1005) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Sokszor elhangzott a témában, hogy mit ajánlunk ebben az árkategóriában: főleg HP-t, IBM-et, esetleg Asust, LG-t, MSI-t, Gigabyte-ot, kevéssé Dellt, Acert, Toshibát, FuSit, Clevot, és az utóbbira épülő barebone-okat. A felsorolás a teljesség igénye nélkül készült. Ha valamelyik részletesebben érdekel, akkor keresd meg a topikját, rengeteg hasznos infó összegyűlt már mindegyik gyártóról.

Ha valódi mobil processzorral, átlagos kiépítéssel, 15'' körüli TFT-vel, és egy szintén átlagosnak mondható 4400 mAh-s akkuval kell elvégezni a becslést, akkor a középérték általában 3 óra körül van akkus üzemidőben.

Amit az előbb írtam a személyes találkozásról néhány típussal, azt nagyon komolyan gondoltam.

p

(#1008) over1120 válasza peterkeT (#1007) üzenetére

over1120
(tag)

Köszi a választ!

(#1009) ChME válasza kuszal (#997) üzenetére

ChME
(tag)

Megpróbálok válaszolni a kérdésekre.

1. Legjobb tudásom szerint egybe árazzák a két családot. De mivel a Core2-s modellek újabbak, ezért ált. drágábbak is, nem feltétlen jelentkezik a piacon. Amúgy a Core2 gyorsabb kicsit, ugyanannyira vagy jobban energiatakarékos, mint a Core Duo, ha nem túl nagy a különbség, akkor számomra egyértelműen Core2.

2. Fogalmam sincs, de azt tudom mondani, hogy mivel egy noti alapból közelebb van hozzád, ezért nyugodj meg, nagyobbnak fog hatni, mint várnád. S mint mindig: a felbontás a lényeg, persze az kérdés, hogy a nagyon nagyok közül melyik az, ami még neked kényelmes, de egy 14''-s notinál inkább a felbontást vedd figyelembe, mint a méretét centiben. Ha jól érzem, 1280x800 WXGA notit kérdeztél, ez felbontásban már egész jó, s szerintem a mérettel sem lesz bajod.

3. Starcrafthoz 3D kari sem nagyon kell, Warcraft 3 is simán elmegy szerintem rajta. Ha a fenti kettő korszakából választasz valami FPS-t (Quake 3, Unreal Tournament és még sorolhatnánk), akkor bőven megfelelő lesz. Sőt, még ha kicsit későbbről is, persze a legújabb csodák max. grafikán tuti nem mennek el rajta.

Innentől nem teljesen saját vélemény.
4. Toshibák talán nem a legjobb választás. Ha 2-3-4-x év kell, akkor egy IBM Thinkpad R sorozatú darab, vagy ha jobban megengedheted magadnak (és meg is akarod), akkor T sorozat. Ha alsó kategóriában keresgélsz, akkor ezen hozzászólás előtt párral vannak írva márkák.

[Szerkesztve]

No one lives forever in somebody.

(#1010) kuszal válasza ChME (#1009) üzenetére

kuszal
(tag)

Szia!

Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítettél vele!

Már csak azért is, mert így szinte kiválasztottad számomra a gépet :)

Igen, a kijelzőnek 1280x800 WXGA lenne a felbontása. Ami pedig jobb mint a mostaninak (1024x768).

Ne Toshibát! Az baj :) Nekem a mostani is az és nem lehet rá panaszom, de nem ez a legfőbb érvem! Hanem az ár! Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy 240-250 fölé menjek!
Igényeim persze vannak: Core Duo vagy Core 2 Duo proci, minimum 512Mb ram, 60Gb vagy annál nagyobb HDD, legyen benne bluetooth, wlan, de a kártyaolvasó sem gond:), az akkuja bírja 2-3-4 órát, elfogadható méret, súly (ezért kell a 14'' kijelző) stb :D

Ezeknek a kívánalmaknak pedig úgy néz ki, hogy csak a Toshiba M sorozata felel meg. Az is csak az usanotebook oldalán. Máshol nagyon borsos az áruk.

Tudom-tudom! Adhatnék le egy kicsit az igényeimből, de ha már befektetek ennyi pénzt akkor olyan legyen amilyet én szeretnék:)

Köszönöm a segítséget mégegyszer!

Üdv: Szabolcs

Asztali: AMD X2 3600+, Galaxy GeForce 7300 GT, Abit KN9-Ultra, 2 x 1 + 2 x 512 Mb Gb 800 MHz Kingmax Mars, 160 Gb SATAII Samsung, VW-192S 19'' WIDE ASUS TFT Mobil: ASUS EEEPC 1000H

(#1011) Chili7

Chili7
(őstag)

Mit vennék abból észre ha elcserélném
Turion64 mobile ML-37 2000MHz, 1GB ram, X1300(512MB)-al szerelt notim egy
Mobile Intel® Core2 Duo T5600 (2mag,64bit) 1830 MHz, 1GB ram, GMA950 el szerelt notira?
Tételezzük fel, hogy a többi paraméter egyforma.
thx

(#1012) Levi123 válasza Chili7 (#1011) üzenetére

Levi123
(senior tag)

Trabantot > mercire váltanál...

Bocs a hasonlatért. :)

__Levi123__

(#1013) Zsolo007

Zsolo007
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Nagy dilemmában vagyok mostanság, már egy ideje tervezgetem, hogy veszek egy laptopot, alapvetően 2 dolgot csinálnék rajta: CAD, játék

Ennek megfelelően sokat nézegettem, valamint van jó adag tapasztalatom egy Acer TM4220-al (T2300E-van benne), és jó ideig úgy nézett ki meg is van a győztes:

Acer Travelmate 4672 [link]

Alapvetően meg vagyok elégedve a core duo-val, meg magával a 4220-assal, azonban nemrégen rábukkantam egy másik notira, és most nagy gondban vagyok:

Asus F3T [link]

Az asusban 1 g ram van, az acerben csak 512, de ez nem igazán számít, mert úgyis bővítenék 1g-re...

A két VGA-ról találtam sok tesztet, és ezek hatására a 7600 felé hajlok, azonban a fő probléma a proci:

Semmilyen tesztet sem találtam ami a core duo-t a turion x2-kel összhasonlítaná.

Alapvetően ezzel kapcsolatban kérnék segítséget, ha esetleg valakinek van valami tapasztalata turion x2-el, boldog lennék ha megosztaná azt velem.

Köszönöm!

(#1014) Zsolo007 válasza Zsolo007 (#1013) üzenetére

Zsolo007
(kvázi-tag)

upppsz, most látom, hogy elírtam, nem 4672, hanem 4272, szóval a link helyes az Acernél :)

(#1015) Levi123 válasza Zsolo007 (#1014) üzenetére

Levi123
(senior tag)

Hm nekem is feltünt..

.. már épp javítani akatam :))

__Levi123__

(#1016) peterkeT válasza Chili7 (#1011) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

A hétköznapokban semmit. Teljesítményigényes alkalmazásokban jóval gyorsabb a C2D, és talán energiatakarékosságban is többet tud. A GPU miatt is lejjebb menne a fogyi, viszont a GMA950 gyengébben fogja vinni a játékokat, mint az X1300, ha ez szempont.

p

(#1017) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Méregdrága luxusnoteszek az ASUS és a Dell kínálatában

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1018) Chili7 válasza peterkeT (#1016) üzenetére

Chili7
(őstag)

Az utóbbi egy évben kétszer játszottam F1 Challange-t és egyszer FIFA 200?-at X1300-on. Ha ezt az igényemet kielégíti akkor lehet megérné.
Szempont inkább az lenne, hogy a mostani halk folyamatos ventillátor működés helyett inkább síri csend kéne! Ez amúgy egy Dell lenne, de a kérdés általánosságban is érdekelne! (A Turion meg egy Acer).

(#1019) BluEyes válasza tiv83us (#993) üzenetére

BluEyes
(őstag)

Gálvölgyikém, ez nagyon gyenge volt. :(

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

(#1020) tkazmer válasza Zsolo007 (#1013) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alapvetően játékra nem notebook való. Arra ott az asztali, a notebookok abszolute nem erre lettek kitalálva. Szerintem amúgy a 2 linkelt gép közül talán az asus lehet jobb, az acerek azért nem a minőség csúcsai(az asus-ok sem, de azok talán valamivel jobbak). Szerintem, ha nem ragaszkodsz feltétlenül a játékhoz, akkor nézegethetsz hp, lenovo thinkpad, valamint dell latitude gépeket, azok elég jól össze vannak rakva, a terméktámogatásuk pedig azért jobb, mint egy acer vagy egy asus esetében.(főleg a lenovo-nál)
core duo-t ne is nagyon hasonlítgass x2-vel, mivel azt inkább a core 2 duo-val kellene hasonlítgatni. Itt viszont azért az intel valamivel jobb.

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#1021) tkazmer válasza Chili7 (#1018) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A dellek elég jók, mindenképpen jobbak az acernél. És szerintem a gép paraméterei is jobbak, sztem érdemes cserélni.(az f1 challenge biztosan(mobility 9000-en is megy), a fifa 200? nem tudom, hogy menni fog e)

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#1022) peterkeT válasza Chili7 (#1018) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Én a helyedben benne lennék a cserében, amennyiben jó áron meg tudsz válni a régi gépedtől, és nem kell sokal többet fizetned az újért. Specifikációk alapján elvileg csendesebb kell legyen a C2D az integrált VGA-val, de ez persze konkrét kiépítéstől, megvalósítástól is függ.

p

(#1023) Integra

Integra
(Jómunkásember)

megrendeltem ma a clevo notit a notbook.hu váci boltjában.
hogy helyesen tettem e és nem neten csináltam inkább az majd kiderül...
szóval mikor először bent voltam megnézni, megnyomkodni a notit, srác mondja, hogy bejövök megrendeljük, aláírom és minden megy.
mondom ok.
ma bementem. lehet, hogy csak én fogtam ki a lúzert az ott dolgozók közül, de számolgattam egy keveset...
szóval vagy háromszor adta le a rendelést, mert nem volt képes megjegyezni, hogy hogy rakják össze a gépet. aztán meg azt mondják hogy nem kell aláírni semmit. hát akkor meg mi a fasznak mentem be? ezek után kérdezem, hogy email cím talán nem kell, hogy küldjék a számlát? mondja, kipostázzák. mondom a lófaszt, ti sem gondoljátok komolyan..
erre nem írta be a rendelésbe az emailem, hanem egy postitra felfirkantotta és odaragasztotta a monitor oldalára. no comment.
már látom előre, hogy tuti két napom belül nem lesz összerakva a gép, vagy a számla nem jön meg, hogy átutaljam a pénzt (vagy mindkettő) és legjobb esetben talán pénteken elhozhatom a gépet. de amit láttam, az alapján már nem nagyon bízom ebben..
elképesztő dillettanizmus

(#1024) Zsolo007 válasza tkazmer (#1020) üzenetére

Zsolo007
(kvázi-tag)

Rosszul fogalmaztam. Azért csak azt a két dolgot emeltem ki, mert ezek a legerőforrásigényesebbek. A cél inkább az, hogy ha esetleg valami komolyabbal játszani támadna kedvem akkor legyen benne annyi erő, hogy valamennyire vigye (és itt nem kell feltétlenül a legújabb játékokra gondolni) (egy GMA950 ugyan sokmindent elvisz, de amint valami shaderes vége a dalnak). De hagyjam is ezt....

core duo-t ne is nagyon hasonlítgass x2-vel, mivel azt inkább a core 2 duo-val kellene hasonlítgatni.

Ezzel azt akarod mondani, hogy az turion X2 jobb?

[Szerkesztve]

(#1025) Integra válasza Zsolo007 (#1024) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nos én azt hiszem a megoldás a külső vga kártya lesz notikhoz, legalábbis okos elgondolás.
én ezért vettem nagyon erős notit melóra, photoshopra, cad-re etc...
de hogy ne zabálja szét a vga, ezért jó az ami benne van.
és ha játszani akarok majd veszek expresscard slot csatlakozós külső vga kártyát hozzá és akkor hálózatról zabálhatja az áramot.
:)

(#1026) Zsolo007 válasza Zsolo007 (#1024) üzenetére

Zsolo007
(kvázi-tag)

Az az igazi probléma, hogy normális VGA-val rendelkező notit nagyon nehéz találni a 200-270-es szegmensben. Márpedig ennél több pénzem nekem nincs rá. Szóval szép dolog lenne egy Dell, vagy egy HP, de ilyen árban nincs olyan amiben normális VGA van... :(

(#1027) _core válasza Zsolo007 (#1013) üzenetére

_core
(fanatikus tag)

A kovetkezo linkelt oldalon talalsz par meresi eredmenyt amit 3DMark,Everest stb programokkal keszitettem egy Turion 64 X2 es geppel amiben Nvidia Go 7600-os kartya talhato:[link]
(Gep az F3T elodje)

[Szerkesztve]

HW info: href.hu/x/4qaw

(#1028) Zsolo007 válasza _core (#1027) üzenetére

Zsolo007
(kvázi-tag)

Isten vagy! :R :R :R

(#1029) Chili7 válasza peterkeT (#1022) üzenetére

Chili7
(őstag)

Közben meg is fogalmazódott bennem a kérdés, hogy vajon mennyit lehet kapni ezért az Acer 5045WLMI ért [link]
2006 áprilisi, és 3év gar van hozzá. tipp-topp.
...vagy tegyem be egy beárazós topikba?

Másik: Ez a csendes működés a mániám :B , - de persze csak net, office, stb enyhébb alkalmazások esetében várnám el.
Konkrét kiépítéstől függ, persze, de biztos van valami tapasztalatotok abban, hogy milyen proci+vga+gyártó esetén van erre esély.
Köszi

(#1030) Chili7 válasza Integra (#1025) üzenetére

Chili7
(őstag)

Ez mikorra várható?
Azt olvastam, hogy egyelőre ez a megoldás csak külső monitorok vezérlésére alkalmas.

(#1031) Ijk válasza Zsolo007 (#1024) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Nekem ASUS a6vm-q007 notim van, bár ez még ''régi'' M 740-es, de geforce go 7300 van benne. Eddig minden játékot elvitt, persze nem full grafikán.
A külső vga is jó megoldás lehet, csak sajnos nem lehet a noti kijelzőjére visszacsatolni, és ha még veszek egy külső monitort is, akkor már túl sok lenne.

Nem tudom milyen játékokkal akarsz játszani, nekem a cod2, meg most a medieval2 szépen megy rajta. Ha komolyabbat akarsz akkor szerintem asztali gépet vegyél.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#1032) Zsolo007 válasza Ijk (#1031) üzenetére

Zsolo007
(kvázi-tag)

Spec Medieval2, CS:source, Gothic3-at esetleg :D. Egyébként főleg 2-3-4 éves játékokkal játszok ha időm úgy engedi...

(#1033) Soockit

Soockit
(fanatikus tag)

Ezek közzül kellene választanom!

TOSHIBA A100-847
XP Home
15,4'' WXGA 1280x800 TruBrite
Core 2 Duo T7200 2,00GHz/667/2MB L2
1x512MB 533MHz
100GB 5400 SATA
NV G7600(256MB)

TOSHIBA A8-185
XP Prof.
15,4'' WXGA
1280x800 normál
Core 2 Duo T7200 2,00GHz/667/2MB L2
1x512MB 533MHz
100GB 5400 SATA
Intel 945GM int.

ASUS F3JC-AP054
-
15,4'' WXGA 1280x800 ColorShine
Core 2 Duo T5600
1,83GHz/667/2MB L2
2x512MB 667MHz
100GB 5400 SATA
GF GO7300 128MB (256MB)

Sziasztok!
Leírtam már, hogy mire kellene a gép! (Szokásos dolgok, Word, Excel, Outlook, Net, ezenkívül, CAD és VEM (FEM), ennek kell a CPU sebesség és kell egy olyan 10 GB hely a számoláskor keletkező ideiglenes file-nka)

Pro és kontra:

ASUS-ban kisebb a CPU, de több memória van benne és az is 667 MHz-es. Nem kell vele foglalkozni, nem adnak vele operációs rendszert, fényes kijelző, van benne webcam, firewire.

TOSHIBA A100, nagyobb CPU, nekem nem annyira tetsző design így képek alapján, fényes kijelző, van benne firewire, a memória, csak 512 és csak 533 MHz-es. Win XP Home

TOSHIBA A8, talán ez tetszik nekem a legjobban paraméterek alapján. Igaz, csak 512 MB memória van benne és csak 533-as, de ezt kicserélném 1 GB-ra és 677 MHz-re, biztosan kezeli ezt a memóra modult? Win XP Prof., nem fényes kijelző, nincs benne webcam és talán nincs benne firewire sem.

Árban nincs különbség nagyon, 223.000, 237.000, 235.000 HUF a nettó árai a gépnek. :R :F :F

(#1034) tkazmer válasza Zsolo007 (#1024) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen.

(#1029) Chili7
A thinkpad-ek elég csöndesek...

[Szerkesztve]

(#1035) Integra válasza Soockit (#1033) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

512 mb ram egyszerűen kevés

(#1036) Soockit válasza Integra (#1035) üzenetére

Soockit
(fanatikus tag)

Írtam, hogy az 512 MB-ot kicserélném egyből, úgy hoznám el egyből, hogy ki van cserélve 1 GB-ra, csak az ASUS-nál nem kell ezzel foglalkozni, biztosan nincs ezzel probléma, nem kell szétszedni a gépet, stb...

(#1037) Integra válasza Soockit (#1036) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

arra figyelj, hogy nehogy berakjanak még egy 512-est mellé és nem egy 1 gigás modult az 512-es helyére:)

(#1038) Zsolo007 válasza _core (#1027) üzenetére

Zsolo007
(kvázi-tag)

Szerinted mennyire zavaró az, hogy tükröződik a kijelző? Kb. Ugyanolyan, mint CRT-nél?

Őszintén szólva félek egy kicsit a tükröződő kijelzőtől. Elég sok helyen lenne használva....

Tényleg annyival szebb képe van ezeknek, hogy megéri ''feláldozni'' a matt kijelzőt?

(#1039) Soockit válasza Integra (#1037) üzenetére

Soockit
(fanatikus tag)

Hugom, csak nem fog átvágni :DD :))

(#1040) Declare válasza Integra (#1037) üzenetére

Declare
(senior tag)

Már miért lenne baj a 2x512 mb ram?

(#1041) Declare válasza Zsolo007 (#1038) üzenetére

Declare
(senior tag)

Csupán 2 oldalt kellene visszalapozni és látnád hogy pont erről volt szó múltkor....

összefoglalva: ha egy jól árnyékolható (reluxás :) ) szobában használod, akkor jó lehet, még talán élénkebbnek találhatod a színeket is (ez az ízlések és pofonok kategória, én pl a tv nél se bírom a gyári színtelítettségi beállítást, nekam az túl ''vad'' ), és ha bemész egy boltba (ugye megint csak egy szép kis sötét helyiségről van szó) és elédraknak egy csillogós meg egy hagyományos tft t (pl 1280x800 as felbontásút), biztos hanyatt esel tőle hogy milyen szép a csillogós. De ha már nem szobában vagy akkor azt a kijelzőt kb tükörnek használhatod, vonaton filmnézés és társai felejtős (bár ha ül mögötted pár jó csaj jó választás lehet :) ) Mondjuk én a wsxga+ os kijelzőmet biztos hogy nem cserélnék csillogósra még akkor sem ha csak szobában használnám, bár még nem is láttam 1680x1050 es felbontású tft t Glare Type os kivitelben (sztem nem véletlen...)

(#1042) Chili7 válasza Declare (#1040) üzenetére

Chili7
(őstag)

Mert nem tudod majd 2GB-re bővíteni, csak úgy, hogy kihajítod a 2 512MB-odat.

(#1043) Integra válasza Declare (#1040) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nemtod bővíteni később, csak jóval drágábban:(

mod: megelőztek:))

[Szerkesztve]

(#1044) Versus82 válasza Integra (#1023) üzenetére

Versus82
(fanatikus tag)

miért nem vettél inkább egy sonyt osztrákoknál? occsóbb, jobb és van bécsben profi szervíz, bármi gebasz van 2 nap alatt kész a géped... itt meg megy a szopás.

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#1045) AMD Power válasza AMD Power (#1017) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az Asus az AMD-s? Ha igen veszek egyet! :DDD

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1046) Rossi

Rossi
(őstag)

Hol érdemes RAM-ot nézni? Ahol a notimat vettem, ott drágultak, 1GB DDR2 533 Kingmax 31k. Vagy máshol is ennyi?

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#1047) Declare válasza Chili7 (#1042) üzenetére

Declare
(senior tag)

Nekem pl 3 foglalatom van szal ha kell még a 2db 512 es mellé mindig betehetk 1 modult....de nekem sztem most és később is elég az 1g :), mert azok az alkalmazások amiknek majd 2 G ram kell, úgyse lesz elég a mostani konfig (proc,vga...) + ha 2db 512 es ramod van jobb sebességre képesek mint az 1x1G

(#1048) Integra válasza Versus82 (#1044) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

minek vegyek sonyt?
fizessek 20% felárat a semmire, csak hogy vaio legyen odaírva?:)
itthonra kell a gép, majd veszek magamnak kintre ha már tartósan ott leszek.
meg osztrák cégem még nincsen kész, hova könyvelném el?:DDD

[Szerkesztve]

(#1049) Declare válasza Rossi (#1046) üzenetére

Declare
(senior tag)

google.... kb 100 helyen kaphatsz, neten végignézed, én múltkor találtam egy jó boltot, nagyon jó árakon voltak a memóriák...keresgélés[link] ebolban pl 26e, de biztos van olcsóbb is

(#1050) dabadab válasza Integra (#1048) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''meg osztrák cégem még nincsen kész, hova könyvelném el?''

A magyar cegedhez, csak egy unios adoszam kell hozza.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.