Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oldman2

    veterán

    válasz Oldman2 #50391 üzenetére

    Végül egy Evolveo EasyPhone XD EP600 készüléket vettem 2 év garival, kuponkóddal 10.191 HUF-ért (vasárnap este megrendeltem, ma délelőtt már kezemben volt).

    Az első meglepetéseket követően kellemes csalódás számomra!

    A kijelzője és annak megvilágítása meglepően jó, a billentyűzet mérete brutálisan jó, sőt ennek is van háttérvilágítása!

    A hangereje kellően nagy, szerintem idősnek, gyengébb hallásúnak is megfelelő (de ez még csak az én véleményem).

    A rádió működik frankón, fülhallgató nélkül is bejött pár adó.

    A "zenelejátszó" kezelhetőségéről és az SD kártya kezelhetőségéről még nincs tapasztalatom, ha ezt is kipróbáltam, majd megírom ide.

  • Oldman2

    veterán

    válasz Oldman2 #50431 üzenetére

    A készülék Windows 7 alól "MEDIATEK FLASH DISK USB Device" néven, rövid driver telepítés után mint USB meghajtó jelenik meg.

    Ha van a telóban behelyezett SDCARD, akkor kettő meghajtó, egyébként csak a "belső memória" (ennek mérete rejtély, 25kB-nak látom, felmásolni oda nem tudok semmit, de a fotót ide menti a beépített "fényképező").

    A telefonbeszélgetés némítható és rögzíthető(!), WAV formátumban. "Fotókat" 320x240 méretben készíthetünk vele (olyanok is szerencsétlen a képek :O ).

    A Zenelejátszás elég érdekes, ha nem egyenként akarunk a Fájlkezelőből hallgatni zenéket, csak egyetlen lejátszási listát állíthatunk össze, amibe önálló fájlokat vagy komplett mappákat vehetünk fel. Törölni a listából egyenként vagy az összeset egyszerre tudjuk.

    Ha gyártunk ilyet, akkor a lista elemei között tudunk előre-hátra lépkedni. Beállítható végtelenített és kevert lejátszás is. Hangerő megfelelő.

    A Rádió esetében nincs lehetőség rögzíteni az adást, RDS sincs, viszont tetszőlegesen elnevezhetjük és menthetőek az adók, amik később a számbillentyűkkel választhatóak ki.

    Mind a Zenelejátszó, mind a Rádió esetében beállítható a "Lejátszás a háttérben" funkció (nem tudom ez mit csinálna, mert akárhogy állítom, kilépéskor mindkettő elnémul).

    E két alkalmazás hangereje külön állítható.

    A kijelző "megvilágítása" és a billentyűzet háttérvilágítása több fokozatban állítható. A kijelző minimumon is elég fényerőt produkál, a billentyűzet kivilágítva fenomenális!

    Egyetlen "komolyabb" negatívumot találtam, azt hogy a hátlap a Kézikönyv 53. oldalán leírtakkal ellentétben nem felfelé irányuló mozgatással, hanem az alul felül 2-2, bal és jobb oldalon 4-4 műanyag pöcök kifeszítésével vehető le. Rendszeres levétel esetén veszélyesnek tartom ezt a megoldást a pöckök épsége miatt.

    Összességében nekem tetszik ez a készülék, én nyugodtan ajánlom bárkinek!

Új hozzászólás Aktív témák