Milyen házat ajánlanátok max 15k-ért ami jó szellőzésü?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

Milyen házat ajánlanátok max 15k-ért ami jó szellőzésü?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

Thermaltake,AeroCool,Coolermaster,Aspire
Chieftec?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Nekem a desing speciel nem jön be,de az se rosz házikó akinek tetszik...
[Szerkesztve]
Hát, designban nem egy kategória az általad felsoroltakkal, az biztos, de minőségben mindenképpen. Sőt...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Gondolom (és tudom) hogy a chieftec jó minőséget gyárt.Jó pár éve van már egy 420-as Chieftec tápom és tök jól szuperál,szerencsére!

Kösz, CriticalHit, ez úgy tűnik nagyon jó lesz! 
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
(#758) CriticalHit válasza TriackFeri (#751) üzenetére

Kis szerencsével még 15 alatt:
Antec SLK3000B,
Cooler Master Centurion 534,
Gigabyte Triton,
Thermaltake Matrix,
Jó a Chieftec Bravo és CX sorozat de 15K-ért nehéz ügy.
''open mind for a different view and nothing else matters''

Hali! Tegnap megfordítottam az irányzékot, a házikómban, biztos ami biztos, viszont egy thermaltake hűtőnél, hogy lehet megállapítani, hogy merre van a légterelési iránya? [link]erről a példányról lenne szó. Jah tápom, már nem garis, ha a hűtéssel nem oldódik meg a problémám (nagyon poros volt a réz borda, újrapasztázás is meglesz a hétvégén amint időmből tellik...) akkor megjavíttatom.
http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

Általában van két nyil a ventin. Az egyik a levegő áramlási irányát jelzi, a másik pedig a lapátok forgási irányát. Ha nincs: A hátsóján van matrica. Ha belenézel a hátuljába
akkor az arcodba fújja a levegőt. Ha mindkét felén van matrica próbálgasd és érezd az áramlást. A proci venti fújja a hideg levegőt bordára, ne pedig szivja. A házventik pedig: elől szív hátul fúj.
Jó kisérletezést 

Többin megvolt az a bizonyos nyíl, ezenn nem találtam, csak matrincát, majd ma talán lesz időm többet szórakozni vele, úgy vannak a ventik ahogy írtad, elől nincs, szerintem ezt pótolom hamarosan, oldalsót milyenre állítsam?
pont a proci felett van gondolom befelé hideglevegő...
[Szerkesztve]

matrincát 
Fújjon hideg levegőt az oldalsó is. Előre kell venti, különben nem sok friss levegő lesz a házban.
[Szerkesztve]

Akkor hétvégére szerzek egy 12-est előre meg pasztát és szétrobbantom az egészet, aztán lesz ami lesz. Mi a baj a matrincámmal

Ehhez mit szóltok? [link]
microATX-ben nem találni jobbat szerintem...

Ez is olyasmi kategória [link]

Na és ez:[link]
Mint egy Denon erősitő.

Igen, de árban nem egy kategória, ettől függetlenül teccik.

Hello!Gigabyte 3D Aurora.Erről mi a Véleményetek?Van valakinek személyes tapasztalata?
A prohardware tesztet olvastam jónak tünik...+tetszik is... 
Fahrenheit 451 fok-az a hőmérséklet ,amelynél a könyvnyomó papir tüzet fog és elég.Ha vonalazott papirt tesznek eléd-másra irj. JUAN RAMON JIMENEZ

Itt vannak a tulajok:[link]
Hajlamos a rezonanciára (alu), a vincsi hütés hatásossága vitatott.

Köszi a segitséget! 
w74
Fahrenheit 451 fok-az a hőmérséklet ,amelynél a könyvnyomó papir tüzet fog és elég.Ha vonalazott papirt tesznek eléd-másra irj. JUAN RAMON JIMENEZ

Találtam gigabyte triton-ról egész jó leirást,hátha mást is érdekel. Én vétel ügyben ebben is gondolkodom...
[link]

Üdv!
Silverstone háza van valakinek? 
Nekem nagyon tetszenek, de a hangjuk, szellőzésük egyáltalán nem tudom hogy megfelelő-e, ezt pedig csak az tudja akinek van ilyen. Tehát ne tartsa magában! 
ide most írjak valamit?

PH teszt:
[link]

Jó kis ház, 16K-ért. Hol veszed?

Köszi, ezt már láttam, és nincs benne egy sem a LaScala sorozatból, engem pedig inkább azok érdekelnek, de félek a 6 centis ventijeiktől.
ide most írjak valamit?

Számítógép házam lecserélése előtt állok, még nemtom mit is vegyek. A paraméterek amiken belül kéne maradni: táppal együtt max. 30ezerHUF, jellemzően fekete, nem csicsás (pl.: Thermaltake Swing http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/swing/vb6000bns.asp ), 3-4 nagy hely, front usb, audio miegymás.
A probléma, ami megnehezíti a döntést, hogy hátrafelé nem, vagy csak nagyon gyéren tud szellőzni a helyén a cucc, mert barátnőm unszolására le lett cserélve az íróasztal és a számítógép ház tartó részének van hátlapja.
Ráadásul nem elég mély, így az sem megoldás, hogy nem tolom be nagyon, mert akkor meg kilóg. Szóval erre várok valami ötletet, javaslatot, hogy milyen ház+táp (400W-os) kombináció felel meg ezen követelményeknek.
A fentebb említett Thermaltake ház alapvetően megfelelő lenne, csak nemtom lehetséges-e olyan tápot beleapplikálni, ami bírja a minimális szellőzést, vagy nem csak hátrafelé akar.
(Az asztal kivágása, rongálása nem megoldható a fentebb említett barátnő okán...
)
Szóval várom az ötleteket, javaslatokat, amiket előre is köszönök!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt 2 nem fogadott hívása Chuck Norristól.

Antec Sonata...ha tudsz venni valahol Sonata I-et, akkor mindenképp azt (a tápja miatt)
Maga a ház:
[link]
egy teszt róla:
[link]
A tápja amit adnak hozzá egy TruePower táp
[link] <-- íme
VISZONT!! csak a sonata I-et szerelik truepower táppal....a sonata II tápja SmartPower, amin nincs fan only csati
ha bármi kérdésed van, szívesen segítek...ja és nem utolsó, hogy néma a gép
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

Oldalszellőzésü Chieftec ház + (passziv táp) + hátsó venti fujóra állitva szivó helyett.
[link]
(#779) CriticalHit válasza TriackFeri (#751) üzenetére

Most fél áron megkaphatod boltból [link] az Antec SLK3000-t. Jó vétel.

Sziasztok. Ház kéne táp nélkül. Olyan kéne hogy legyen a jobb oldalán meg a teteján is lyuk. Szín majdnem mind1. De oylan normál fehéresbe. Kb 5 kb-a lenne a ház. Létezik ilyen?

Mint már említettem volt, mindenképp komoly gyártótól vegyél...
Lehet drágább, de megéri...(kevesebb venti kell, halkabb, szebb, stb)

Helló,
30k-t szánok házra.
Eddigi kiszemeltjeim: TT Tsunami, Gigabyte 3D aurora.
Fontos a csend, a jó szellőzés, és az, hogy minden elférjen benne. Mondjuk egy 7950 is.
szerintetek?

Szerintem a TT Tsunami nem éri meg a 30k! Lényegében egy soprano világítós ventivel és fém ajtóval.30k-ért inkább vegyél Shark-ot sokkal jobban megéri

És a Sharkot hol lehet 30k-ért megvenni? 

Itt a fórumon biztosan,deicide,Garma -nál De boltban láttam 33k-ért! Szóval én nem vennék Tsunamit annyi pénzért az tuti!
Hali nekem van egy Lc17B ha érdekel.
Más:
Van egy eladó casetek Ck 10205a házam.

Mi a véleményetek erről a házról? A táp nem lényeg.
COLORSIT 9001-C4 [link]
[Szerkesztve]

Ennyi pénzért,vagy max +2k olyan 15000 sokkal de sokkal igényesebb házat lehet kapni szerintem.De ez persze izlés dolga 

hát...
azon kívül hogy noname, és szerintem csúnya, más véleményem nincs...
de csatlakozok az előttem szólóhoz...

Nézegetek házakat és az egyiknél minden oldalon azt írják hogy nem kifejezetten játékosoknak szánt ház. Ez mit takarhat?

Gondolom nem alu ház,hanem acél.Mivel acél nehezebb,így nehézkesebb lanparty-ra vinni a cuccost.De ez csak egy tipp 

a gémereknek fontos lehet a sok ventillátorhely is....

30K-ért a legcsendesebb, kiváló szellőzésü ház az Antec P150.
A GB 3D Aurora jó hütésü, méretes darab, de mivel alu hajlamas a rezgésre.
Valamivel 30K-felett megkapod a CM Stacker 810-t is, amiben aztán minden elfér.

én is az antec mellett teszem le a voksom...az ár/érték aránya jó, nem mellékesen egy kiváló tápot is kapsz mellé...

Amennyiben itthon már a javitott NeoH-val árulják. A tápnak (0512-es és alatti sorozat) bizonyos alaplapokkal indulási gondjai lehetnek, ha nincsen megfelelően leterhelve.
Ha nem akkor inkább táp nélkül akciósan + FSP vagy Seasonic táp.

No 1 javaslatot adok én is annak aki valami szolidabb házat akar, nekem Cooler Master Centurion 534-van, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. oldalrol kiszedhetős vincsik, 12-centis kék ledes venik, acélból és aluminiumból van. lehet, h lett volna jobb is ennyiért, de nekem bejött az 1szerü dizájn. ;-)

nohát...ezekről a táp gondokról nem is hallottam... 

hát én is a puritán házak híve vagyok...gondolkodtam én is centurion....nagyon szép kis ház 
aztán antec sonata I lett a vége

nekem is az van. ritka szép darab. Egyszerű, letisztult design (gyönyörű sztem), és kiváló minőség. Én is csak ajánlani tudom. Annyi pénzért kiváló vétel.