Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)

(#301) Tomix_33

Tomix_33
(tag)

Hy.....
Egy gépházat szeretnék de nem tudom milyet
20k körül szánok rá táp nélkül...
Az a lényeg ezüst és plexis legyen....
Vagy esetleg ha valaki tud szerezni raidmax sagitta házat
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!

(#302) Tomix_33 válasza Tomix_33 (#301) üzenetére

Tomix_33
(tag)

Senki?

(#303) Daveeeee

Daveeeee
(újonc)

Hali készülök új házat venni !
Tudtok v.mi jó ütőset ajánlani ,ami mondjuk külsőre is tökéletes ??
(( Szeretem a világítást és szeretem ha szépen néz ki a gép belűlről és kívülről ... ))
Lehetséges hogy moddolva lesz ...
valamit segítsetek lécci !! :D
THX !!

(#304) KEAN

KEAN
(újonc)

Hi!

Eddig egy TT Sopranot akartam venni... és akkor megláttam egy ADVANCE 8508 Gladiatort.

Én eddig nem hallottam erről a márkáról, de valami állati jól néz ki. Tud róla valaki valamit? Szerintem egyszerűen túl olcsó, hogy minőségi cucc legyen.

[link]

Change the scheme, alter the mood! Electrify the boys and girls...

(#305) Tomix_33 válasza Daveeeee (#303) üzenetére

Tomix_33
(tag)

Én nézeggettem azóta házat, mert ahogy láttam nem nagyon írnak a topkba.....
Itt nézegethetsz van egy pár[link]
Remélem tudtam valamennyit segíteni....

(#306) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy tipp: érdemes megnézni a Foxconn házakat is, hiszen olcsók és jóók. :D
Link: [link]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#307) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ide is érdemes benézni... :DDD :DDD
[link]

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#308) Tomix_33 válasza Tom5 (#307) üzenetére

Tomix_33
(tag)

Még valaki javaslat?

(#309) Hörpi

Hörpi
(fanatikus tag)

meg akarom kérdezni, hogy mit ajánlotok, mivel vágjam ki a gép oldalát?

ha lehet inkább háztartásban használatos szerszámokat mondjatok!

Panellakásban nem igazán szaladgálok flex-el!

Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...

(#310) Face8814 válasza KEAN (#304) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nekem eléggé Alienware koppintásnak tünik. :U

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#311) Hörpi

Hörpi
(fanatikus tag)

Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...

(#312) Shim válasza KEAN (#304) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

az egy kérdés, hogy gyanúsan olcsó (kíváncsi vagyok arra a 460Wos tápra), de milyen elcs*szett randa :DDD

ráadásul, ha nem látsz itthon máshol pixmanián kívül, akkor végképp hagyd, macerás franciáktól rendelni, hozatni, stb

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#313) Daveeeee válasza Tomix_33 (#305) üzenetére

Daveeeee
(újonc)

Köszi a helpet ...
Valami Kistoronyra gondoltam ... valami Chieftec ,vagy Antek ... esetleg Termálték' :D
Pl az Antektől a Plusview 1000 AMG tetszik ...
Szerinted ? vagyis szerintetek ??
Eddig csak képen láttam ,de teccik...
van egy kérdésem akkormár ... Izéé ... Ennek a háznak milyen az alaplaptartója ?? Vagy ennek ennek eggyátalán van ?? Mert tisztára ugy néz ki ,hogy nincs és mintha a deszkát az oldallapra kellene rácsavarozni ...
Valaki tud segíteni ? Vagy valami képet ?(amin láccik vagy v.mi )
THX előreis !

(#314) gcsacsa

gcsacsa
(újonc)

vételeztem egy asus házat csak az a himba hogy hiányzik a frontpanel.honnan tudnék szerválni?nagyker szerint kisker, kiskerben nincs.ilyenkor mi van?

(#315) Doviziozo válasza gcsacsa (#314) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Gáz, ugyanis a nagykernek állítólag így jött. Én sem tudtam sehonnan szerezni. :(((

Forza Rossoneri!

(#316) Tomix_33 válasza Daveeeee (#313) üzenetére

Tomix_33
(tag)

Nem roosz!!!
A dradonra hasonlít nagyon sőt sztem koppintás
Ha nem lessz olyan amilyet szeretnék akkor majd meglátom....
Mennyibe mennek ezek kb?

(#319) Etok

Etok
(újonc)

Üdv Mindenkinek!

Kettő nagy gondom van, amiért hozzátok fordulok. A mostani számítógép házában, csak egy ventilátor van és nagyon melegszik a rendszer. (51-64 fok szokott lenni.) Még egyet be kéne tennem, de nincs hely számára. Ami venti van, a házba, az egy 8 cm-es. Van az oldalon ugyan egy 12 cm-nek kialakítva hely, de a proci hűtője miatt oda nem lehet tenni. Máshova meg nem lehet a helyhiány miatt pakolni. Ezért kell vennem egy új házat.
Arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e ajánlani egy egyszerű, nem túl csicsás, drága (drága fogalma nállam a 35 e feletti) házat. Aminek elől meg hátul is van egy-egy ventilátornak kialakítva hely. Valamint egyszerű a ház oldalait leszedni és visszatenni. Szóval szerelni.
A 460 W-os tápom egy neve nincs zajos darab. Azt is le szeretném cserélni. Hallom, hogy van olyan táp, aminek a gyártója örök garit biztosít termékére. Azt viszont nem tudom melyik gyártó. Tudjátok, melyik gyártó ez?

Köszönöm előre is a kérdéseimre adott választ.

ETOK

(#320) Etok válasza Etok (#319) üzenetére

Etok
(újonc)

— Üdv Mindenkinek!

Kettő nagy gondom van, amiért hozzátok fordulok. A mostani számítógép házában, csak egy ventilátor van és nagyon melegszik a rendszer. (51-64 fok szokott lenni.) Még egyet be kéne tennem, de nincs hely számára. Ami venti van, a házba, az egy 8 cm-es. Van az oldalon ugyan egy 12 cm-nek kialakítva hely, de a proci hűtője miatt oda nem lehet tenni. Máshova meg nem lehet a helyhiány miatt pakolni. Ezért kell vennem egy új házat.
Arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e ajánlani egy egyszerű, nem túl csicsás, drága (drága fogalma nállam a 35 e feletti) házat. Aminek elől meg hátul is van egy-egy ventilátornak kialakítva hely. Valamint egyszerű a ház oldalait leszedni és visszatenni. Szóval szerelni.
A 460 W-os tápom egy neve nincs zajos darab. Azt is le szeretném cserélni. Hallom, hogy van olyan táp, aminek a gyártója örök garit biztosít termékére. Azt viszont nem tudom melyik gyártó. Tudjátok, melyik gyártó ez?

Köszönöm előre is a kérdéseimre adott választ. —

Bocsi, hogy 3x küldtem el. Bénáztam :( Mentségem, ha van ilyen, hogy kezdő fórumozó vagyok.

Szóval. Lehagytam, hogy egy P4 3,6 CPU-s gépnek kéne egy szolid ház, amelyet kényelmesen, egyszerűen lehet szerelni. Mivel sok USB eszközöm van, ezért egy 550W-os tápra gondoltam, de nem tudom milyent vegyek. Ebbe kérném a segítségeteket.
Ja! Reggeltől-estig megy a gép. Tehát terhelem elég rendesen.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

ETOK

(#321) Tomix_33 válasza Etok (#320) üzenetére

Tomix_33
(tag)

Mennyi mánit szánsz rá?
ha olcsó jó cuccot akarsz akkor veszel egy foxconn házat, rákeresen gogléban....
Tápnak FSP tápot javaslok sokan dícsérik őket.

(#322) Szitya válasza Etok (#320) üzenetére

Szitya
(kvázi-tag)

Nézz körül itt:[link]
Ház és táp is van bőven, sztem olyan is ami neked megfelel! :C
Örök gari pediglen nem létezik!!!
Élettartam igen! (amíg gyártják a megvásárolt tipust+1év)

''Én vagyok a vak, aki látja mi van!''

(#323) rhonin

rhonin
(senior tag)

Szasztok! Láttátok az aerocool új extremengine 3t nevű házát? Elég friss lehet mert még nem találtam róla se leírást se tesztet. Az aerocool hivatalos weboldalán nézhetitek meg. Amugy 25cm-es venti van az oldalán. :Y Nagyon durva. Nem is rossz. :C Vélemény?

(#324) Tom5 válasza rhonin (#323) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

Ő lenni az...Nemrossz!Bár ez a kétfelé nyíló ajtó téma nekem nemjön be!Aeroengine Jr előlappal ütős lenne(szerintem,nekem is olyan van))
Az az oldalsó ventimeg...huhh...az nyomja a cúgot rendesen...

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#325) zsommi válasza Tom5 (#324) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Ez már durva bazzeg..
25 centis venti...Jézusom...
Nagyobb feszt kapna, arrébbszállna a gép..:D

WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

(#326) Tom5 válasza zsommi (#325) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hehehe...vagy belepréseli az alaplapot az oldallapba!Rosszabb esetben kilövi az oldallapot!
De ez zajcsillapítás miatt van!Hogy nelegyen hangos a venti!Nekem nagyon bejön!!!Teccik!!!
Nagyobb venti-kissebb fordulatszám-nagy légszállítás...

(#327) zsommi válasza Tom5 (#326) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Ja...
Csak nekem az aerocoolok alapbol nem tetszenek..
Olyan az eleje mint egy turbina..
Fujj..
Ha ezt ráraknák egy TT Armorra, akkor valszeg elsök közt venném meg..
Persze csak ha nem lenne kurva drága...;)

WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

(#328) Tom5 válasza zsommi (#327) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is ígyvoltam az AEROCOOL-al!Eleinte kúrvára nemtetszett!Aztán megláttam élőben!!!Mégjobban nemtetszett...de aztán olyan soxor taliztam vele :DDD hogy beleszerettem,és most már nagyon teccik!Nekem is egy AEROENGINE JR-om van...nagyon jól hűt!!Szóval ez az én kis történetem a házzal! :DD
Dehát ízlések és pofonok!!! :))

[Szerkesztve]

(#329) rhonin válasza zsommi (#327) üzenetére

rhonin
(senior tag)

Neked mennyit jelent minuszban ha mennek a rendszerhűtők? Nekem olyan 4-5 fokot jelent. szerintem egész jó de még hátulra lesz egy 12-es venti ugyhogy akkor még több lesz. Egész jó kis ház lehet az is. Mondjuk nekem az ár a lényeg meg hogy tágas legyen na meg persze hogy azért szép is legyen. :))

(#330) zsommi válasza Tom5 (#328) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Ez olyan, mint amikor valami(pl. egy zene) már annyira szar, hogy tetszik...:)
Én először láttam élőben, utána neten néztem egy párszor, aztán rendeltem egy TT Sopranot...:D

A hűtők dolgára nem tok mit mondani, még nem sikerült tapasztalnom, mert az új házamat még nem használom..:(
Mert nem jött meg az alaplap, anélkül meg elég nehéz..:D
Szal majd hétfőn-kedden tudok ilyenről mondani valamit...
Ami most van, abban meg nincs rendszerhűtő..
Egyébként a procim jo hideg, pedig csak egy sima falusi borda van rajta 8 centis ventivel..:D

(#331) Tom5 válasza rhonin (#329) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem pl:a seagate vinyóm nem megy 30-fok főlé az AEROENGINE házamban!Míg a régi házban 38-fok kürül mozgott!De procinál és vidkarinál is számít5-6 fokot tuti!!!Ha nem többet...

(#332) rhonin válasza Tom5 (#331) üzenetére

rhonin
(senior tag)

Nekem az alaplap cdjén lévő gyári hőmérsékletfigyelő 25-26fokot mutat- - fölé nem nagyon megy. igaz hátul van egy 12centis venti ami kifelé húzza a levegőt. szerintem egész jó házakat csinál az aerocool. Igaz más házat nem nagyon ismerek csak codegeneket. :U

(#333) Tom5 válasza rhonin (#332) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezaz!Hűtés szempontjából ottvan a ház...de manapság az igényesebb ház készítők már odafigyelnek a megfelelő szellőzésre/moddingra!!!Codegen-nek énsem vágom mien újabb házai vannak!!! :DD

(#334) rhonin válasza Tom5 (#333) üzenetére

rhonin
(senior tag)

Én minőségre is meg mindenre egy korrekt háznak tartom az aerocoolt. szerintem megéri a pénzét. mondjuk a chieftecekre azért kiváncsi lennék. :))
Az új aerocool házat láttad a 25centis oldalsó ventivel? :Y

(#335) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Hi!
PC ház vásárlása előtt állok és nem took választani. Első lehetőség AeroCool AeroEngine2. Jó lenne de csak1 floppy hely van benne ezért nem férne el a házilag készített kapcsolópanel. Másik lehetőség A Raidmax Scorpio 868 ami fasza csak nem tudom mennyire minőségi cucc. A ház főként moddingra kéne ezért kérem most segítségeteket. :)

(#336) Tomix_33 válasza trassher (#335) üzenetére

Tomix_33
(tag)

A raidmaxok elég masszívak....
Nem nyeklenek össze-vissza ha erre gondolsz....
Én most sagittát akarok venni de sehol se találni....

(#337) trassher válasza Tomix_33 (#336) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

THX!!!!!!!!!

(#338) fity

fity
(újonc)

Heló!
Nem tud valaki egy ügyes fényezőt, aki a gépházamra mindenféle rajzokat fel tudna vinni?

(#339) magi20

magi20
(senior tag)

valaki tudna segíteni??????vettem egy comador házat.....de nincs benne az a dolog amire rá lehetne az alaplapot csavarozni rögzíteni...mi lenne a teendő.ez az első gép amit én rakok össze aztán nem tudom most mi tévő legyek...???????

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#340) BoGyo[ME]

BoGyo[ME]
(kvázi-tag)

Ti mit ajánlotok?

Thermaltake Tsunami vs. Cooler Master WaveMaster (mindkettő fekete)

összecsapásból ki kerüljön ki győztesen (gy.k.: melyiket vegyem? :F )

(#341) terw

terw
(lelkes újonc)

Én ilyen házat használok szerintem ennél jobb nem is kell. ;]

[link]

Fel a fejjel,amig van.

(#342) Tomix_33 válasza terw (#341) üzenetére

Tomix_33
(tag)

Izlések és pofonok különbözőek...
Raidmax Sagitta........[link]

(#343) Tomix_33

Tomix_33
(tag)

Erről vélemény, vagy esetleg valaki betudná szerezni nekem?

(#344) t3v3h

t3v3h
(lelkes újonc)

antec sonata II megvételén gondolkozom. Van valakinek tapasztalata?

(#345) hdanesz

hdanesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Tudnátok nekem számítógépházat ajánlani ami fekete,az ára max 20ezer, és eltakarná a fehár DVD- és CD-ROM-okat. :)
Előre is köszi!

http://tanarikonyha.blogspot.com

(#346) dami válasza terw (#341) üzenetére

dami
(tag)

Milyen a háziko, hogy szuperál a forditott orientáció? Jobb a hűtés benne mint az átlagos kuckókban?

A bűn nem kifizetödő, fájdalom mindenkinek !

(#347) zsommi válasza hdanesz (#345) üzenetére

zsommi
(senior tag)

TT Soprano?
Pont 20 K..
Van is vkinek a forumon egy elado ha jol tudom(2 napos)...;)

(#348) terw válasza dami (#346) üzenetére

terw
(lelkes újonc)

A házrol csak annyit hogy nekem bevált,minden a megfelelö helyen van benne könnyen szerelhetö és ami fontos a procihő nem fűti a házat mivelhogy a légcsatornában 2 db 12cm-es venti gondoskodik a hő elszálításárol ami még a memoriákat is hüti. :)

Fel a fejjel,amig van.

(#349) zsommi válasza BoGyo[ME] (#340) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Szerintem a TT Tsunami...
Nézz be a Thermaltake házak topicba, ott van egy csomó minden róla az első 20 hszben..;)

(#350) BoGyo[ME] válasza zsommi (#349) üzenetére

BoGyo[ME]
(kvázi-tag)

OK! Köszi, benézek...

(Nekem is a TT volt a szimpatikusabb, csak még szükségem volt egy ''utolsó lökésre''... ) :)

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.