Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)

(#251) Celithrandi válasza blunt (#249) üzenetére

Celithrandi
(senior tag)

ahol ilyen van ott feltételezhetően lesz az is:) hívd fel azt a 3 at ahol a legócsóbb és megkapod.
de sztem csak 10. e után:)

(#252) Celithrandi válasza Comm (#250) üzenetére

Celithrandi
(senior tag)

sajnos nekem csúszik a vásárlás 1-2 hónapot ami elég szar mert mostani gépem lehalt eléggé és informatikus vagy mi lennék.

(#253) tavi

tavi
(újonc)

hali
lenne egy kérdésem :
az itt jelenlévők szerinte mennyiért lehet reálisan eladni egy Codegen 6041L-B Midi ATX tipusu sz.házat?

(#254) Celithrandi válasza tavi (#253) üzenetére

Celithrandi
(senior tag)

használtan?
táppal 2000
táp nélkül 1000

sztem ennél töbet nem ér egy ilyen:) sztem

(#255) blunt válasza Celithrandi (#251) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

10.e után? Lemennek az árak? :U

| 2013 GT-R White 545 HP | www.m16studio.com |

(#256) Celithrandi válasza blunt (#255) üzenetére

Celithrandi
(senior tag)

hát 1. étől 5% al lemennek ja.
10. e utánra meg talán újra lesz valami a polcon is:)

(#257) KoVee84

KoVee84
(tag)

Hi. Nekem Aerocool Aeroengineem van és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nagyon jó a hűtése, sztem pofás, és ára sem rossz. Csak 1 jó táp kell bele meg két 8as venti még hátra. Nagyon halk!!! Talán egyetlen hátránya, hogy csak három 5,25ös hely van rajta. :C

szexgorilla

(#258) risingtide

risingtide
(lelkes újonc)

Akik szereretik a letisztult formákat, és jó szellőzést szeretnének könnyű szerelhetőséggel, azoknak midi-ben valami kis Casetek házikót( 8cm-es ventivel ck-1016, 12 cm-es ventivel 1026) mert olcsó és tényleg jó motyó, akinek + sok cucca van azoknak + Chieftec Bravo vagy UNI (12cm)Pont
Aki + valami trendi(de utálom ezt a szót :((()kéglit akar az nézzen szét a 2-3 pálcások között ...

Waldorf MicroQ & XTK, Clavia Nord Rack 3 & Micromodular, Yamaha CS1x, Steinberg Midex 8, De Armond Ashbory, Mackie Onyx 1620i

(#259) Comm válasza risingtide (#258) üzenetére

Comm
(senior tag)

Nah kinéztem a Casetek 1026-os szériát magamnak, de kapni szinte lehetetlen.Hol lehet ilyet kapni?Főleg a CK-1026-11/13 érdekel :R

The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

(#260) Freeman42 válasza KoVee84 (#257) üzenetére

Freeman42
(kvázi-tag)

Énis nagyon tudom ajánlani az Aerocool Aeroengine-t nekem is ezvan és ennéljobban szellőző házat még nemláttam sehol.Szépis, jóis, olcsóis!!!!!!!!!!!!!!!! :R :R :R :C :C :C :DD :DD :DD

(#261) DrAk3

DrAk3
(újonc)

Hello!
Szerintem vegyék Thermaltake sopranot a mistralba nagyon megéri és nekem nagyon teccik csak arra vigyáz hogy ebbe a házba nem jó a midi ATX alaplap hanem normál kell bele!
Én is evvel szívtam meg ugyhogy most vehetek ujjj alaplapot!!:( :(( (de szerintem naygon jó!!;)

[http://www.rofl.name][OH NOOESS!11 IT ARE = TEH 1EE7 TR41N!111!!2][leet> train kthnx, w00t, woooooot!!1 ROFL!!!11][The legend that is AYB ROFL!!!11][Are Your Base Are Belong To Us]

(#262) Celithrandi válasza DrAk3 (#261) üzenetére

Celithrandi
(senior tag)

mennyibe van egy olyan ház, hogy inkább új alaplapot veszel mint új házat?:)))

(#263) DrAk3 válasza Celithrandi (#262) üzenetére

DrAk3
(újonc)

Egyépként már megoldottam mert nem tudtam hogy az a részt ki lehet cserélni ami a régi házba volt kicseréltem és megy.... :D :D :D :D :D :DDD

[http://www.rofl.name][OH NOOESS!11 IT ARE = TEH 1EE7 TR41N!111!!2][leet> train kthnx, w00t, woooooot!!1 ROFL!!!11][The legend that is AYB ROFL!!!11][Are Your Base Are Belong To Us]

(#264) Laslow

Laslow
(fanatikus tag)

Kifejezetten egyszerű, letisztult külsejű, olcsó házat szeretnék, ami tudja a következőket:
3 vagy 4 db 5,25'' hely
1 db külső 3,5'' hely, és min. 2 belső
előlapi usb, mikrofon, hangszóró, lehetőleg a ház TETEJÉN, de minimum a közepén, semmiképp sem az alján.

Létezik ilyen? :)

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#265) Troy.

Troy.
(őstag)

kellene egy ház. (van 3db 8 cm-es ,és 1 db 9 cm-es ventim) ezeknek kellene a házban hely !
legyen nagyon jo szellöző ( azért is akarok váltani :( )

nagy legyen , :))

''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

(#266) Troy. válasza Troy. (#265) üzenetére

Troy.
(őstag)

ki is néztem egyet. :)) [link]

SZÁMITÓGÉPHÁZ MIDI CASETEK 1099-2B FEKETE ALUMIN. 11.992 14.990
[link]

irjatok rola véleményt. van vkinek ilyen?

(#267) Troy. válasza Troy. (#266) üzenetére

Troy.
(őstag)

:U

(#268) Doviziozo válasza Troy. (#267) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Nekem volt ck-1018-as, mely hasonló eme modellhez.
Árához képes szerintem nagyon jó minőség, én meg voltam vele elégedve. Egyetlen hátránya a súlya volt, de ha nem hurcolod össze-vissza, akkor jó választás.

Forza Rossoneri!

(#269) Troy. válasza Doviziozo (#268) üzenetére

Troy.
(őstag)

ok. tudnál képet rakni a récsokrol? hogy mekkora a hely a levegő távozásának, :U

(#270) Doviziozo válasza Troy. (#269) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Nem, hisz csak volt casetek házam. ;]

Forza Rossoneri!

(#271) Spooky

Spooky
(tag)

Hy tudna nekem alaki olyan házat ajánlani minek jó a hűtése mondjuk elől hátul 12cm-es fan-ok vannak nincs semmi féle ajtó az elején és kb 10.000 huf-ból kijön????

(#272) Celithrandi

Celithrandi
(senior tag)

tudna valaki adni olyan linkeket amin látható hogy hogyan milyen irányban löki egy házban a sok cooler a levegőt, vagyis hogy hogyan rakjam össze, hogy szépen áthaladjun benn a levegé és ne elakadjon.
olyanra gondoltam ahol nyilacskák mutatják az irányokat:)

(#273) Zeck válasza Celithrandi (#272) üzenetére

Zeck
(fanatikus tag)

Hi! Képet nem tudok, de annyit segíthetek, hogy szerintem érdemes az elsőket úgy állítani, hogy kivűlről szívjanak, a hátsókat pedig úgy hogy kifelé fújjanak. Ha ez megvan én akkor kezdenék el az oldalsókkal szórakozni (ha vannak), ugyanis nem minden esetben jó ha be van pakolva. Pl. annó itt olyat is láttam h. valakinek rosszabb lett a hűtése az oldalsó venti beszerelése után. Szóval ezt nemárt letesztelni, de ha berakod akkor úgy, hogy kívülről szívja a levegőt a procira.
Aztán még a levegő áramláshoz nem árt csőkábel meg a maradék tápkábelek elrejtése, hogy minnél jobban áramolhason a levegő.

Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

(#274) Johnny Cage

Johnny Cage
(PH! addikt)

A napokban nézek egy komplett táp ill. házcsere elé, konkrétan a régi noname zúgó-bugó, nehezen szerelhető házamat szeretném egy kicsit jobb, kicsit esztétikusabb, kicsit jobban szerelhető és legfőképp kevésbé zajos burkolatra cserélni.

Egy jó választásnak találtam a Thermaltake Tsunami Dream házát, de a napokban hallottam róla némi rosszmájú pletykát, ami kicsit elbizonytalanitott. Konkrétan azt, hogy a ház hűtése a specifikációkkal ellentétben egyáltalán nem halk (ez nyugtalanit a leginkább, a legtöbb helyen ennek ellenkezőjét olvastam), nehezen szerelhető (nekem ez is egy fő szempont) és hogy az aluminium burkolat annyira vékony, hogy azt is meghallani, ha rászáll egy légy.

Másik választottam talán az Antec P180 lett volna, de több helyről is elég aggasztó véleményeket hallottam arról is (ráadásul drágább is), igy most kissé bizonytalan vagyok. Vizhütés nem érdekel, egy relative halk, esztétikus, jól szerelhető házat szeretnék, táp nélkül. Jó választás ez a Tsunami?

(A táp esetében azt hiszem jól választottam: FSP ZEN 300W. Halk is (passziv hűtés), állitólag jó is, ez nekem egy tápnál máris minden igényemet kielégitette.)

(#275) Johnny Cage válasza Johnny Cage (#274) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Up. Tehát táp adott (FSP ZEN 300), tápnélküli házat keresek: csendes (fontos), könnyen szerelhető (fontos), esztétikus (kevésbé fontos). Olyan 30-35e felső határban gondolkodok. Vizhűtéses megoldás kizárva.

Ui: Rudi, help. :O :)

(#276) Celithrandi válasza Zeck (#273) üzenetére

Celithrandi
(senior tag)

hát sajnos ettől nem tudok többet mint eddig:(

(#277) zsommi válasza Johnny Cage (#274) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Szerintem Casetek-ben gondolkodj...
Az nagyon jo kis cucc, és mostanában le is ment az ára rendesen...
15K körül egész jokat lehet kapni, jo nagy, és könnyen szerelhető, ha jo cucccaid vannak, akkor szinte hangtalan...
Van benne porszűrő, meg minden, szal nagyon jo kis házikó, lehet én is beköltözöm egybe...:):D

WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

(#278) Voeri

Voeri
(újonc)

Hi!

Szeretnék vmi jó házat,de nem nagyon értek a házakhoz. A lényeg az hogy jól szellőzzön. Kb. 10-15e forintom lenne rá.

ABIT AI7,2*512 Kingmax,P4 3Ghz,Club3D Geforce 6800(16/6.375/800),SB Audigy 2

(#279) zsommi válasza Voeri (#278) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Nézz a 277-es hsz.ra..

WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

(#280) Doviziozo válasza Johnny Cage (#275) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

[link]
[link]
[link]
[link]

Forza Rossoneri!

(#281) Celithrandi

Celithrandi
(senior tag)

na gyerekek, ma szereltem Codegen házat, nem olyan szar mint amire számítottam, a legtöbb fém nem is éles, a kezem csak egyszer vágtam el.

a kisflopyt nem tudtam úgy berakni hogy ne kelljen a külső gombot vagy 3-4 szermegcsapni erősen hogy méltóztassa kiadni

az első cooler sajnos nem nagyon tud levehőt behúzni, a flopybeadón érezni, hogy ott tud beáramlani valami:)

összességében jóval jobb mint a 386os meg 486 os időkben az olcsó házak, de én inkább hozzárakok még 6-7 ezer ft ot és veszek olyat ami szép is meg jó is:)
de ha valaki olcsón akar venni nagyon akkor ajánlom, mert használható

(#282) Celithrandi válasza Voeri (#278) üzenetére

Celithrandi
(senior tag)

én ezt nézem ki magamnak
Aerocool

ismerősnek van és aztmondta hogy nagyon fasza. 11-12 ezer között van most , szóval nem is nagy érvágás

[kép]

(#283) Zeck válasza Celithrandi (#282) üzenetére

Zeck
(fanatikus tag)

Az az igazság ezeket énis néztem, de a dizájnon kívül nem találtam bennük semmi extrát. A mérete átlagos, belül teljesen a hagyományos házakat tükrözi, se kifordított keret, se csavarmentes szerelés, se porszűrő, plussz számomra az előlapnak élőben gagyi műanyag hatása van. Akkormár az AeroEngine II igényesebbnek néz ki. Annak tetszik az alu előlapja, bár a belseje ugyanilyen szimpla. Hozzáteszem az már 16 ropi.

Én viszont thermaltake-ben gondolkozom és ma megnéztem a Tsunami-t élőben is. Háát kicsit lelombozott. Az a vékony alu/plexi oldallap úgy hajlik mint a papír, plussz a belseje is lehetne nagyobb. De ilyen áron nem nagyon látni enyire jól szerelhető, dizájnos házat.
Félek h. megvenném és par hónap alatt romokban heverne, pedig én vigyázok a cuccaimra, de az oldallap kb. attól meghajlik ha leszeded és nekitámasztod valaminek. Annak aki nagy jól szerelhető, igényes házat szeretne, Castek CK-1018 at ajánlanám, amit énis megvennék csak több ismerősömnek is van, és szeretnék valami egyedit.

Én jól szerelhető (Thermaltake, Casetek), nagy, szép és lehetőleg plexi oldallapos házat szeretnék, max 22k ból. Bár szinte az összes igényesebb gyártó kínálatát átnyálaztam, de hátha valaki tud ajánlani valami faszát.

Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

(#284) Celithrandi válasza Zeck (#283) üzenetére

Celithrandi
(senior tag)

én még élőben nem láttam sajnos, amikor az ilyen boltok nyitva vannak én dolgozom:(

én azt hallottam róla hogy jóminőségű , jól hűthető és halk

de majd akkor valamikor jól megmancsolom ezeket:)

(#285) Zeck válasza Celithrandi (#284) üzenetére

Zeck
(fanatikus tag)

Nem akarlak róla lebeszélni, lehet, hogy neked tetszik elvégre ízlés kérdése.
Én a nyugatinál levő Digital mind-ban láttam aeroengine1-et meg 2-őt is.

(#286) Celithrandi válasza Zeck (#285) üzenetére

Celithrandi
(senior tag)

lehet hogy pénteken meglesem

(#287) Doviziozo

Doviziozo
(senior tag)

eZ kemény. :Y

[kép]

[link]

Forza Rossoneri!

(#288) Face8814 válasza Doviziozo (#287) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Határozottan tetszik.
Szeretem az ilyen sablontól eltérő házakat. Jó benne, hogy az előlap ilyen szokványostól eltérő, de mégis egyszerű, nem csili-vili.
Nagyon tetszik. Gondolom ha nálunk is forgalmaznák az ára valahol e Petronas-tornyok és a csillagos ég között lenne! :DDD

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#289) Rolcsi20

Rolcsi20
(senior tag)

nem tudja vki hogy milyen típusú az a ''piros BMW-s'' ház?

Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.

(#290) Face8814 válasza Rolcsi20 (#289) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Parancsolj! [link]

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#291) obga

obga
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A COOLER MASTER Cavalier 3 CAV-T03 házról van vkinek tapasztalata?
[link]

[Szerkesztve]

Sose lőj orkra, ha goblint kerget...

(#292) Rolcsi20 válasza Face8814 (#290) üzenetére

Rolcsi20
(senior tag)

kösszépen

Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.

(#293) Doviziozo válasza Face8814 (#288) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Nekem is elsőre megtetszett. S, az sem biztos, hogy annyira nagyon drága lenne.

Forza Rossoneri!

(#294) Face8814 válasza Doviziozo (#293) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Esetleg tudsz valamit amit én nem?
Ha igen, gyorsan ki vele, mert jövő héten készülök megrendelni az új házikómat, és nem akarom, hogy később fájjon a szívem egy másik után!

(#295) Doviziozo válasza Face8814 (#294) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Sajnos el kell keserítselek. 38 ropi körül van táp nélkül.

[link]

Forza Rossoneri!

(#296) Face8814 válasza Doviziozo (#295) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Nem az árral van a gond, hanem a beszerzéssel. Külföldről nem akarok házat rendelni.
Marad az eredetileg kinézett TT. Asszem az is megfelel mindennemű igényemnek!

(#297) Doviziozo válasza Face8814 (#296) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Az Armor és a Kandalf nem rossz, de a többi TT nem tetszik annyira.
Nem is tudom, talán Giga Aurora, ami most jó áron van is nem is olyan rossz. Bár én barebone párti vagyok.

Forza Rossoneri!

(#298) Face8814 válasza Doviziozo (#297) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Az elsődleges szerelmem a Stacker 830-as. De!!! Két problémám van vele. Nem lehet kapni nálunk, illetve 279 euro! :Y Pedig de el tudtam volna képzelni magamnak. :( Na mindegy. Jövő héten asszem leadom a rendelést a Kandalfra.

(#299) Davids

Davids
(újonc)

Skacok van olyan ház ami csak 35 cm mély? :F nekem egy olyan kellene!Létezik? :))

(#300) KINKY_007 válasza Davids (#299) üzenetére

KINKY_007
(tag)

Kisebb fajták vannak: mATX a nevük.

Aki olcsón akar jó házat, annak a Casetek 1099-es ajánlom, alig van súlya, előlapja cserélhető, plexi oldalt lehet venni hozzá külön és aránylag olcsó is (mis@tal), egyedüli hátránya, h csak 8 cm-s venti hely van bennük, bár amióta vannal 17dBA-s 8-as ventik...

LIVE TO RIDE

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.