Üdv! Garmin Nüvi 250w-vel valakinek van tapasztalata (működés, térképek..)? Egyenlőre ez van tervben...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
AeroCool RS9 dobozában szép állapotban Vezérlő panellal Fekete Sata DVD íroval
Új dell latitude E5400,E5410,E5500,E5410,E6400,E6410,E6500,E6510,M2400,M4500 magyar billentyű számla
Új bontatlan garanciás dobozos Dell IN2030M 20" monitor eladó azonnal 24.990,-
Utolsó 2db akciós új Dell Inspiron 15R - N5110 Laptop i3-2330M !4GB DDR3! 500GB win7 HP 156.083,- Ft
Kacatok 5990 ft: Nokia cuccok,hálókártya,samsung headset,mobil rack,floppy,billentyűzet.....
Hirdetés
A Garmin térképek az iGo-éval egyenértékűek a magyarországi lefedettség tekintetében. Szerintem bátran megvehető.
...

redblack
(lelkes újonc)
Köszönöm a segítséget! 

Imy
(őstag)
Inkább ASUS (R300, R600) szerintem, a 2 év gari azért magáért beszél.

gyáliSanyi
(senior tag)
Helló!
Kinéztem magamnak 2-őt:
Mitac MIO C520 EEU
Mitac MIO C320 EEU
Szerintem logikus, hogy inkább a c520-ast választom.
Az lenne a kérdésem, hogy ezekhezz kell-e még valamit venni, hogy működjenek?
Ezt azért kérdezem mert az áruk gyanús ahhoz amik.
coser.hu
(#958) Viktor0610 válasza gyáliSanyi (#957) üzenetére
Szerintem a 220volt.hu nem az a bolt, amelyik trükközne.
A készülékek így használhatóak.
...
(#959) gyáliSanyi válasza Viktor0610 (#958) üzenetére

gyáliSanyi
(senior tag)
Ilyen TCM anntenna nem kell hozzá, mert az nem írja.
coser.hu

Kbali
(őstag)
Most van benne a Photo Hall újságban. A 360-as is megáll 70 alatt ful EU-val, BT kihangosítóként is használható.
Sajna a Mobilaréna oldalon elég lehúzó cikket írtak - kifejezetten a magyar területeken való használatról.
nem vagyok suhanc...

Kbali
(őstag)
Felesleges lenne venni hozzá, mert itthon még csak kísérleti stádiumban van a szolgáltatás.
A C sorozat kifutó, mostmár a Moov jön. Térképet a C-hez már nem fog frissíteni a Mio, csakha a Moov firmware-t is telepíted. Az előbb említett cikk (vagy ciki) alapján nem biztos, hogy megéri.
A stabil hátér miatt inkább egy Garmin nüvi-t javasolnék. A 660-as (ha még lehet kapni) kb. ugyanazt tudja, mint a c520.
nem vagyok suhanc...

gyáliSanyi
(senior tag)
És erről mi a véleményed?
Moov
Mivel raktáron már nincs nekik, sokat kéne várni, hogy mejöjjön, ezért inkább egy ilyet néztem ki.
Árba ugyan az.
Szerintetd jobb mint egy c 320-as?
coser.hu
(#963) Viktor0610 válasza gyáliSanyi (#962) üzenetére
Csatlakoznék Kbalihoz, inkább a Garmin, mint a Moov.
Jobb a magyarországi lefedettsége.
...

gyáliSanyi
(senior tag)
25 ezerrel drágább.
szerintem akkor marad a moov 330-as.
remélem ez nem sokszor fogja mondani, hogy újratervezés?
coser.hu

csibor
(őstag)
Picit " OFF" Wayteq N710q keresek autós töltőt,de nem találok sehol sem.Ha esetleg lenne valami ötlet.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

Kbali
(őstag)
Eléggé lehúzza ez a cikk a magyar térképet, ill. útvonaltervezést.
Nekem c720 van, eddig meg vagyok vele elégedve, de nekem is ha új térképet akarok, át kell állnom az új firmware-re - nem vagyok benne biztos, hogy megteszem.
A 330-as szerintem drágább, mint nüvi250w. Én itt vásárolnék.
Itt a 330 - 54-68 (térképszettől függően), a Garmin nüvi250w 50-55 ezer között van.
nem vagyok suhanc...

Kbali
(őstag)
Esetleg kérdezd meg őket, hátha.
nem vagyok suhanc...

zeee
(tag)
én 40-ért vettem az alap kütyüt, +15-ért kaptam hozzá egy nyugat eu-s térképet!
A csigának egyáltalán nem olyan a tüdeje, mint a halnak....:)

gyáliSanyi
(senior tag)
Hát ez a cikk a 200, 300 és 360 típusokat célozta.
Ma beszéltem telefonon a 220 voltal, hogy van-e moov 330 raktáron mert 1-2 napon belül elmennék 1 ért. Azt mondta, hogy van és, hogy a szoftver ami rajta van az jobb mint az igo.
Ezt nem tudom, biztos.
Szerintetek a későbbiekbe lehetne erre a típusra igo8-at rakni?
coser.hu
Az lehet, hogy ez a cikk nem kimondottan a 330-ról szól, de mitől lenne azon jobb a térkép, mint ezen? Nem a programmal van alapvetően a probléma...
iGO 8-at meg legálisan biztos nem fogsz tudni rátenni.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Imy
(őstag)
Szerintetek [EZ] megér 74e-et? (HP-s dolgozo vagyok, ezért ennyi
)

jenei92
(senior tag)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni GPS vásárlással kapcsolatba!
Apámnak kéne(terherautóval járja europát),Mindenképpen európa térképes legyen lehetőleg valami nagyobb képeryős!És birja a strapát mer apám éjjel nappal megy, 50k nál többet nem akar rásszánni!kösszönet ha valaki szán rám egy kis időt! 

Imy
(őstag)
Én [ASUS R600]-at ajánlanám, szerintem ennyit megér, s nagy kijelzöje van, az ASUS márka pedig magáért beszél....
Mindenképpen. Ha pedig nagyon nem tetszik, legfeljebb eladod, és veszel az árából bármi más hasonló készüléket - és még marad sörözésre is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Hali!
Ez a totyik elég élénk, hátha itt gyorsabban választ kapok erre.
http://www.flickr.com/photos/szira/

Kbali
(őstag)
Vagy esetleg az örök sláger (nálam) Garmin nüvi250w - most épp 50 alatt kapható.
nem vagyok suhanc...

Kbali
(őstag)
Higyj neki nyugodtan, hiszen évek óta használja biztosan 
Aztán mit fog mondani, ha visszaviszed, mert nem talál meg utcákat, házszámokat, amelyek nem is újak?
nem vagyok suhanc...

Coyote2000
(őstag)
Valaki tudna ebben segiteni? Asszem inkább itt kellett volna feltennem a kérdést 
IGo 2006 Plus-ról váltanék, a lefedettség tekintetében hasonlóak az elvárásaim...
I'm dreaming of an iphone not restricted by itunes.

Imy
(őstag)
[Én ezt néztem ki] de sajnos senki nem biztat, pedig nem ennyiért, hanem olcsobban 75e-ért kapom a HP-tol....

Szmöre II.
(újonc)
Sziasztok,
egy kérdésem lenne,
Navigon 7110 navimban lévő 2GB SD kártyát akarom legalább 4GB cserélni. Nem fér rá a vele adott 2GB kártyára egész Európa.
Mire kell figyelni, vagy milyen SD kártyát ajánlatok?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv,

csibor
(őstag)
Köszönöm,de ők sem tartanak.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
(#989) gyáliSanyi válasza Szmöre II. (#987) üzenetére

gyáliSanyi
(senior tag)
A Kingstonok és a Kingmaxok elég jók, bár vannak más márkák is.
Azért tartózkodj a gyanúsan olcsóktól és olyanoktól is aminek a nevét sose hallottad vagy csak kínai filmekben hallottál ilyet. Hidd el elég rossz lenne, ha navigálás közben a kártya elmegy a .........
Itt van egy pl:
Kingmax 4gb
SD-k minden féle
[ Szerkesztve ]
coser.hu

Imy
(őstag)
De azokbol is a HC-t érdemes megvenni!!!

Imy
(őstag)
látom sokak szerint nem jo. 

Dark74
(újonc)
Sziasztok!
A szakikhoz lenne egy kérdésem: PNA vásárlás előtt állunk és 2 típust néztem ki. Az egyik egy Mio C520 ( 50.800 Ft ) a másik pedig egy HP ipaq 316 ( 59.000 ). IGO 8-at fogok használni a navigációhoz. A kérdés, hogy megéri e a 9000 Ft többletpénzt a HP erősebb hardvere, vagy sem. Köszi
Valami érvvel illene alátámasztani, mert ez így nem túl sokatmondó...
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Imy
(őstag)
Gorsabb processzor a HP javára (+200MHz),
Nagyobb memória (+64Mb)
Nagyobb teljesítményű akkumulátor (+400mAh)
Szóval ha később kijön egy mégújabb Igo, annak valószínű nagyobb lessz a hardverigénye, tehát a HP akkor előnyben lesz, illetve a mostani erősebb hw gyorsabb indulást is eredményez..

Imy
(őstag)
UP!
Senkinek semmi véleménye a készülékről?

Kbali
(őstag)
Azt is tedd hozzá, hogy a c520-at erősen hekkelni kell, hogy a 8-as iGo elfusson rajta, így pedig a garancia is veszni fog.
nem vagyok suhanc...

Kbali
(őstag)
Már ha a gép egyáltalán kezeli az SDHC-t.
Egyébként érdekes, hogy 2 gigára nem fér az full EU térkép. Nekem 1 gigán van kb. 30 ország.
nem vagyok suhanc...

redblack
(lelkes újonc)
Szia! Az alábbi készülékkel kapcsolatban lenne még egy kérdésem. A pdamania-n az alábbi leírás szerepel róla:
"Garmin nüvi 250 W
Egyszerűen keresse meg az úticélját a napfénynél is jól olvasható kijelzőn, és a nüvi elvezeti Önt oda, 2D vagy 3D térképnézetben, fordulóról-fordulóra hangutasításokkal. Bemondja az utcaneveket (magyar nyelven nem elérhető) így ön koncentrálhat a vezetésre."
Most akkor nem tud magyar hanggal navigálni? Nem teljesen értem...
Előre is köszönöm a választ. Üdv. J.