Azért javasoltam az integrált Vkarist, mert azok általában magasabb FSB-re képesek, azaz sokkal jobb tuninglehetőségeid vannak bennük.
De mivel ez most megint nem szempont, ezért mondanám, hogy vegyél olyat, mint nekem van: [link]
Ezen nincsen videókártya, a chipset azonban - lévén NV570 - melegszik. Tapasztalatom, hogy nem fagy, komoly tuninglehetőségek vannak benne, s január óta használom.
5600+ 2800MHz-es X2, bőven elegendő az X1950PRO-hoz vagy GT-hez, sőt még sok is lesz 
GT vs. PRO
Arról van szó, hogy a két kártya teljesen azonos magot kap, csak az órajelei különböznek. A Pro 580/1400-on szokott menni (575/1380 a referencia), míg a GT 500/1200-on. Ez azonban egyáltalán nem probléma, mert az ATi Tray Tools-szal (ATT) ez könnyedén behozható, s így olcsóbban kapsz egy teljesen ugyanolyan kártyát...azaz hogy majdnem ugyanolyat, mert: A GT-ken (sapphire-éről beszélek elsősorban) a feszültségszabályozó chipeket nem a központi hűtőborda hűti, hanem külön vannak tőle. Ez azt eredményezi, hogyha esetleg hűtőt cserélsz (mert hangos, vagy valami), akkor nem kell ezzel foglalkoznod, hiszen gyárilag jól van megoldva (ugyanis a PRO-n kis hűtőbordákat kellett feltenni ilyenkor). Ráadásul a Sapphire GT-ken szintén 1.2ns-es Samsung RAM-ok vannak, azaz könnyedén menni szoktak 1600Mhz környékén (gyári 1200 helyett).
Ezt mind néhány kattintással el tudod végezni az ATT-ben (s természetesen segítünk benne). GPU oldalról pedig a tapasztalat azt mutatja, hogy általában 600-620MHz-ig lehet húzni őket (nem melegszenek jobban), mind a PRO-t, mind a GT-t. Ezért célszerű inkább GT-t venni.
Az MSI lapnál arra felhívom a figyelmed, hogy a régi szériáknál (tavaly nyár óta gyártják) probléma volt a CD-írásnál. Viszont én már januárban vettem, s akkor már nem olyat.
NECC:
Amúgy elolvastam az Inteles MSI P35 platinum topicot, s olyan mint Achilleus akar venni ilyen lapot. Akkor azt hiszem nem lehet annyira rossz. Viszont a 965/975-ös rossz szériát megerősítette. A P35-nél pedig 478-as FSB-t értek el.
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300