Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC, barebone, szerver  »  Milyen gépet vegyek? Archívum I. (téma lezárva)

(#5001) .: JuSzT :. válasza okos67 (#4994) üzenetére

.: JuSzT :.
(őstag)

Szted mennyi az M2n-SLI DLX amit kinézett az X2 mellé ??? Drágább mint egy P5B , DS3....

Szóval ennyi.

Brazos

(#5002) sid.:Rc211v válasza xenonn (#4988) üzenetére

sid.:Rc211v
(senior tag)

...sztem ezt a hsz-odat gondold át mégegyszer :U

-XFX-

(#5003) Calibos válasza xenonn (#4988) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Elég nagy hülyeségeket írtál, össze vissza olvashattál teszteket csak nem sikerült beazonosítani hogy melyik kijelentésed mire vonatkozhat.

Hogy a Pentium CPU hamarabb tőnkre mennek hatalmas tévedés

(#5004) Vandit. válasza .: JuSzT :. (#5000) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

..és mennyivel olcsóbb is. :DDD
tehát hol van az a GTO 65 k körül?

[Szerkesztve]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#5005) xenonn válasza .: JuSzT :. (#4998) üzenetére

xenonn
(lelkes újonc)

hidd el az intel hamarabb megy tönkre.
Na most aki intelt vesz az tunningolni is fogja na és az nem 40 fokos lesz te nagyon okos:)
és igen az elsimert tény, hogy az ATI kártyák 2dimenziós megjelenítése, így páldául amit az asztalon látsz, sokkal szebb. Nem mondom, hogy játékra nem jó egy tökös ATI, de ennek a cégnek a fő profilja a grafikus alkalmazásokra irányul.
Na és nem kell pöcsösködni minden hülyeség miatt, nyugodjál meg.

(#5006) d4nl

d4nl
(lelkes újonc)

vki pliz!
SATA2-es HDD muxik Gigabyte GA965-P DS3 alaplapba???

(#5007) .: JuSzT :. válasza Vandit. (#5004) üzenetére

(őstag)

Haggyá má a hülyeségeddel.................. Keresel, vársz, egyszer csak eladja valaki.

Te is tudod mennyi ujonnan, tehát használtam annyi az ára. Kész vége

Brazos

(#5008) Calibos válasza Vandit. (#5004) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

ez is igaz :)
egy magra optimalizált gamekre tökéletes

(#5009) xenonn válasza Vandit. (#5004) üzenetére

xenonn
(lelkes újonc)

nem igazán. a fater az intelnél melózik amerikába tőlem feszem ezeket az őrültségeket. szerintem ha valamit el akarsz adni akkor azt kurva jól kell ráklámozni és akkor aa sok hülye kis majom egyből rákap. gratulálok nektek. csak azért mert valamiről nem tudtok, egyből nekem kell esni, és fikázni mi? ja. gratula, csak ha én ugatok be nektek, hogy ti vagytok a kis majmok akit megvesz a nép, akor egyből ugrani fogtok. szóval rohadtúl mindegy az egész nem kell civakodni. én mindenkit szeretek:)

(#5010) xenonn válasza .: JuSzT :. (#5001) üzenetére

xenonn
(lelkes újonc)

na látod ehhez nem értek. nem jó ez az alaplap?túl drága?

(#5011) Vandit. válasza .: JuSzT :. (#5007) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

már megrendeltem csak kérdeztem.
be cool.ne idegeskedj.árt a szépségnek

[Szerkesztve]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#5012) LeC válasza .: JuSzT :. (#5000) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

Hát akkor be is telt az I. Milyen gépet vegyek? topic

◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

(#5013) .: JuSzT :. válasza xenonn (#5005) üzenetére

(őstag)

Kedves Barátom !

Miután ezt olvastam : Regisztrált 2006-11-26 17:31, azaz 0 napja -- újonc

Teljesen megnyugodtam, igy már mindent értek. Nah figy :

Na most aki intelt vesz az tunningolni is fogja na és az nem 40 fokos lesz te nagyon okos

Mivel én ilyen nagyon okos vagyok, elmondanám hogy kb 15 féle pentium 4 -es ;) processzorom volt már. Vannak bizonyos magtipusok amik alaból is melgednek, de mivel itt Core 2 Duo-ról van szó, talán itt más a helyzet. Azt tudtad, hogy a gyári hűtőn kivül vannak jobbak is a piacon ?? Nekem ez a proc 1,8ghz @ 2,9Ghz-en is csak 45 fokos volt. Az annyira meleg lenne ? Amugy meg kinek számít, hogy 45 vagy 65 ha egyszer stabil és SOKKAL jobb mint egy X2 proci.

az ATI kártyák 2dimenziós megjelenítése, így páldául amit az asztalon látsz, sokkal szebb - Remélem még jó sokáig fogod az asztalon lévő ikonokat bámulni, hogy milyen szépek. Addig mi inkább játszunk a szar Geforce-unkal.

Nem mondom, hogy játékra nem jó egy tökös ATI, Izlések és pofonok kinek melyik tetszik jobban. Ne magyarázd rá a hülyeségedet másra.

Na és nem kell pöcsösködni minden hülyeség miatt, nyugodjál meg. Milyen ez lesz kb a 10. hsz-ed, kérnélek kicsit normálisabban fogalmazd meg, mert nem leszel itt tul sokáig abban biztos lehetsz.

Hola !!! :R

Brazos

(#5014) .: JuSzT :. válasza xenonn (#5010) üzenetére

(őstag)

Jónak jó, csak elötted azt irták, ha talán a lényeget is olvasnád, nem csak irogatnál ( gyüjtögetnél) , hogy Drágább lenne a C2D proci alá az alaplap, mint az X2 alá. Ezt csak én megcáfoltam.

Brazos

(#5015) Vandit. válasza Calibos (#5008) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és hány 2 magra optimalizált játék van?ugye nem sok? :DDD

(#5016) .: JuSzT :. válasza Vandit. (#5015) üzenetére

(őstag)

De nyilván előre gondolkodik az ember.... Legalább is a nagytöbbség.

Brazos

(#5017) okos67 válasza Calibos (#4999) üzenetére

okos67
(őstag)

mihez nem elég a kissebb vagy az x2 3600+

s700>w800i>6233>d900i>p1i>i900>i8000

(#5018) Calibos válasza xenonn (#5005) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

és igen az elsimert tény, hogy az ATI kártyák 2dimenziós megjelenítése, így páldául amit az asztalon látsz, sokkal szebb. Nem mondom, hogy játékra nem jó egy tökös ATI, de ennek a cégnek a fő profilja a grafikus alkalmazásokra irányul.
Na és nem kell pöcsösködni minden hülyeség miatt, nyugodjál meg.

Atinak tényleg szebb a képe, ez igaz is (én is Atis vagyok) de az Nvidiának a driverében állítani kell, így meg kapod ugyanazt a képminőséget

Grafkius alkalmazás nem lehet gamelés? Szerintem egy csoportba sorolható.

igen, ahogy írod nem kell pöcsösködni minden hülyeség miatt :DDD

(#5019) Vandit. válasza .: JuSzT :. (#5016) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyilván igen,ha így lenne akkor most nem kéne megvenni méregdrágán,mert mire a játékok kihasználják addigra picit olcsóbb lesz.szerintem ez az előre gondolkodás.
Mit tudsz többet csinálni egy 2 magossal mint egy előző genes procival?gyorsabban tömörít 1perccel?na az komoly :C

akkor Én nem tartozok a nagytöbbségbe.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#5020) .: JuSzT :. válasza Vandit. (#5019) üzenetére

(őstag)

Mondjuk annyit, hogy nem kell 3 hónap mulva gépet cserélni. Ezt ugy mondom, hogy aki most cserél gépet, az inkább vegyen többmagos procit. Pl egy 3000+ Venice-ről nem cserélnék 4000+ Sandira stb..... a lényeget érted nem ?

Eddig nem a játékokról beszéltünk ??? Te azt irtad, hogy kevés játék támogatja. Erre irtam, hogy érdemes előre gondolkodni, mivel egyre több ilyen játék lesz.

[Szerkesztve]

Brazos

(#5021) Vandit. válasza .: JuSzT :. (#5020) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

értem,de szerintem most még nem éri meg annyira

(#5022) Calibos válasza okos67 (#5017) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

hát ez egyedi igény kérdése

(#5023) .: JuSzT :. válasza Vandit. (#5021) üzenetére

(őstag)

Nyilván ezeknek az uj cuccoknak az előnyét nem most használod ki. Csak nem mindenki cserél gépet 4 havonta. Akinek most van szar gépe és van 200K-ja váltani, az c2d rendszert vegyen, bármire is akarja használni. Sztem.

Brazos

(#5024) okos67 válasza .: JuSzT :. (#5001) üzenetére

okos67
(őstag)

a kiskerárakon 28,500 huf a legolcsóbb de az sli nélkülit már 19,200-ért is megkapja ez kb azt tudja mint a p5b vagy a ds3

(#5025) xenonn válasza .: JuSzT :. (#5013) üzenetére

xenonn
(lelkes újonc)

Remélem még jó sokáig fogod az asztalon lévő ikonokat bámulni, hogy milyen szépek. Addig mi inkább játszunk a szar Geforce-unkal.

Már említettem játékra is használnám a gépet, de nem túl gyakran, mivel grafikusnak tanulok. Így én eléggé sokat fogom bámulni a 2d-s vektorokat. De egy kicsit gondolkozzál már.....

De kérlek akkor felelj, az X2 4200+ proci 2 giga rammal és ati kártyával lazán ki fogja rázni az ujjából a játékokat, vagy lesznek vele problémáim, szaggatni fog stb....

(#5026) Vandit. válasza .: JuSzT :. (#5020) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen,de mire a játék olyan lesz addigra olcsóbb is lesz.
És nem mond,hogy pl. 1 3700-es szandival és 1 jó alápakolt konfiggal nem megy el minden játék elég jól.
nem tudom mit számít +20-30 fps ha simán visz 50-et átlagban.nem mind1 hogy 50 vagy 70?mindenki tudja mennyi az optimális.a szemednek ugye.

[Szerkesztve]

(#5027) .: JuSzT :. válasza xenonn (#5025) üzenetére

(őstag)

Figy, ha egy 30''-os TFT-d van akkor IGEN, szaggatni fog. Kb 20 féle beállitási lehetőség van mind a játékokban, mind pedig a VGA driverében. De most is lazán meg tudod akasztani, ha mindent maxra teszel.

Brazos

(#5028) okos67 válasza .: JuSzT :. (#5023) üzenetére

okos67
(őstag)

ha van 200k sajnos ma Mo-on elég kevés embernek van rá pénze
ezért cseréltem az s939 3200+ x2 4400+ ra ezzel már kihúzom a négymagos procikig

(#5029) Calibos válasza Vandit. (#5015) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

jogos :R

(#5030) zserrbo

zserrbo
(tag)

Sziasztok!

Alaplap választásban kérnék segítséget.
Néztem tesztet itt:[link] és itt:[link]
Az utóbbit elég abszurdnak találtam. Pl DS3-ra kb 325 FSB-t írtak.
Az előbbi és egyebek alapján kinéztem az Asus P5B Deluxe és Gigabyte DS3 és DS4 lapokat. Max 50k-t szánnék lapra. A jó eredményei alapján a P5B-re voksoltam volna, de volt mellette több negatívum is pl. szar hangkar...a teszten látható a többi. Így még plusz hangkarit is vennem kellene úgy meg majdnem P5B DH Deluxe vagy DQ6 A DS3 kb azonosan teljesített. A DS4-et kihagyták a tesztből sajnálatomra, pedig kíváncsi lettem volna rá.
Mi a vélemény a DS4-ről? Mit ajánlotok?

Mellé C2D E6300/6400 menne, 2x1 GB Geil Ultra 800 MHz, GF 7900GS/GTO, 250 GB WD RE winyó, 2 optikai meghajtó
Kb 1 évig nem tuningolnám, de utána szándékomban áll vmennyire. Nem a maximumig, csak ameddig a hűtés és stabilitás megfelelő.

Gigabyte EP35-DS3, C2D E6400@3200, Geil Ultra 2x1GB 800MHZ CL4, gtx 280, 250GB WD Raid Edition, Asus k70ab-ty006L

(#5031) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

A topic betelt, folytatás itt található: [link].

http://bashtravel.com/

Útvonal

Fórumok  »  PC, barebone, szerver  »  Milyen gépet vegyek? Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.