Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#401) feise válasza pinnacle (#400) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

jól tudod.. én is csak ennyit tudok róluk.. :) tudtommal (l!!) a nyitott jobban is szól, meg olcsóbb is..

de itt a linken amit küldtél más van: ''egy nyitott rendszerű fejhallgató és az ára is sokkal alacsonyabb, ezért érezhetően gyengébb a teljesítménye,''

[Szerkesztve]

Miért van a templomtornyon villámhárító?

(#402) [G@B] válasza feise (#401) üzenetére

[G@B]
(tag)

a nyitottaknak általában nagyobb terük van, a zártak meg általában mélyebbre is lemenek.de egyes esetekben a valóság mást mutat mint a papírforma:)én a zártra szavazok:)

VR6 // by vw vento

(#403) cousin333 válasza KergeK@csa (#392) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem csak neked szól, hanem úgy általában. Én annak idején, amikor fejhallgatót kerestem, több helyen is megnéztem őket, és az a tapasztalatom, hogy ha valaki jó áron keres jó hangzású fülest, akkor annak mindenképpen érdemes kipróbálni egy Technics-et. Nekem már négy éve egy RP-F350-esem van (ez ma kb. 10-12 ezer forint) és meg vagyok vele elégedve (bár nem tökéletes...). Egy kicsit nyöszörög ugyan, de még mindig egyben van, pedig jópárszor lerántottam már a zsinórjánál fogva. Ami pedig a másik relative olcsó, és jó típust illeti, íme egy összehasonlítás, szigorúan saját vélemény alapján:

Sennheiser:
+ nagyon szép hangja van
+ erőteljes basszus
+ nagyon jól szűri a zajt (kevés hallatszik kifelé, és a külvilág sem nagyon szűrődik be)
- szerintem túl sok a basszus, és ez a többi hang rovására megy
- szorítja a fejem

Technics:
+ nagyon szép hangja van
+ kiegyenlített(ebb) hangtartományok
+ kényelmes viselet, tartós
- a basszus kicsit erőtlen(ebb)
- nem jól szűri a hangokat

Még nem volt alkalmam meghallgatni RP-F880-at, ami talán orvosolja a basszus problémákat, lévén nem 40, hanem 50mm-es hangsugárzót építettek bele (és ami 16e Ft-ba kerül).

[Szerkesztve]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#404) cousin333 válasza [G@B] (#402) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A nyitott-zárt kérdésről: [link]

Röviden annyi a különbség, hogy a nyitott fejhallgatók esetében a kónusz fültől távolabbi oldala is nyitott térben van, míg zárt esetében ez a térrész le van zárva és ebből az ''üregből'' csak a fül fele néző oldal látszik ki (kb., mint a hangsugárzók esetén). Előbbit tehát a kívülállók is jól hallják, utóbbit kevésbé.

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#405) GyuZa

GyuZa
(fanatikus tag)

hi all!!!

lenne egy égető problémám:nemtom, hogy milyen fülest vegyek...A segítségeteket szeretném kérni ez ügyben.A fülest az alábbi arányban használnám a következő dolgokra:Game 95%;Zene 4%;Film 1%, szóval egy igen erőteljes gamer füles kéne, vezetéknélküli mikrofonos szerintem...Én a Zalman 5.1-es fülesére gondoltam, csak avval az a baj, hogy nem vezetéknélküli. A másik a Philips SHG8100-as fülese, csak arról meg nemtom, hogy létezik-e mikrofonos változatban. A füles ára olyan 10-30k között legyen. Várom a javaslataitokat :R

VTEC just kicked in, yo!

(#406) GyuZa

GyuZa
(fanatikus tag)

up!

VTEC just kicked in, yo!

(#407) [G@B] válasza cousin333 (#404) üzenetére

[G@B]
(tag)

Ezt nagyon jól tudom.Volt hd-515-ön csak el kellett adnom anyagi okok miatt. Tom h mit jelent a nyitott, mikor este még anyámék is hallották ha játszok, v zenét hallgatok hangosan. De a zártnak általában nagyobb a basszusa.

VR6 // by vw vento

(#408) GyuZa válasza GyuZa (#405) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

nem szeretne nekem valaki segíteni?

VTEC just kicked in, yo!

(#409) golyani válasza cousin333 (#403) üzenetére

golyani
(őstag)

annyit tennék hozzá h nekem RP-F400-as van 1 éve:
-szerinem pont elég a méyle, néha kicsit sok is.
-nyitott
-nagyon szépen, tisztán szól
-jó tere van
-3m madzag
-szövet fülpárna, nme szórít pont kényelmes
-én anno 9990-ér vettem MM-be most vmi 11,5k körül mozog

szvsz nagyon megéri.

HP Pavilion dv5-1080eh

(#410) feise válasza golyani (#409) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

hát.. én eddig istenítettem a Technics - pana párost.. ott Mediaban kipróbáltam a 350-est.. Nagy csalódás volt.. :( nem hozta azt a hangzást amit elvártam volna tőle :( a mélye télleg gyengébb, meg sztem kevésbé kiegyensúlyozott.. és a sennheiserre nem igaz, h a mély elnyomja a többit (szvsz.. ill csak a HD555-ről tok véleményt alkotni reálisan)

(#411) GyuZa válasza GyuZa (#405) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

nem igaz, hogy senki se tudna nekem segíteni az ügyben, hogy milyen fülest vegyek...

VTEC just kicked in, yo!

(#412) Jojo4

Jojo4
(kvázi-tag)

Hy All
Én 1 HD 202-est néztem ki magamnak.
Csak nem tom mennyire lenne jó választás??
Gamelnék vele leginkább!
De ha tudtok jobb választást akkor ne legyetek restek beírni nekem!
Minden segítséget szívesen fogadok! :R :R :R :R

(#413) Jojo4 válasza Jojo4 (#412) üzenetére

Jojo4
(kvázi-tag)

Ja meg a Pc150-en és 160-on is gondolkozdtam
Meg a HD kategorián is gondolkoztam csak nem tom hogy gamere nem drága meg felesleges 1 picit??? :F :F

[Szerkesztve]

(#414) HarryDEC válasza GyuZa (#411) üzenetére

HarryDEC
(tag)

Hali!
Minek a vezetéknélküli? 95%-ban úgyis egy gép elött ülve használod, játékra.
Amúgy az elöttem szóló által említett Senheiser pc150-160-at használják rengetegen játékra. Igaz nem vezetéknélküli + nem 5.1-es, de egy jó hangkarival hidd el minden lehet benne jól hallani. Én úgy tudom, hogy pc150-et nem nagyon lehet már kapni.
Milyen hangkártyád van? Mivel gamelsz?

[Szerkesztve]

Korán keltem, hol az arany?

(#415) GyuZa válasza HarryDEC (#414) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

pontosan nemtom, egy integrált 7.1-es egy MSI K8N Neo4-F lapon, többnyire az FPS-eket tolom.

VTEC just kicked in, yo!

(#416) GyuZa

GyuZa
(fanatikus tag)

továbbra is örülnék neki, ha kapnék vmi használható választ a kérdésemre...Mellesleg milyen márka ez az AKG meg Senheiser nagyon dícséritek őket ahogy látom, én még soha a rák életbe nem hallottam ilyenekről, nagyon el vagyok én itt maradva...

VTEC just kicked in, yo!

(#417) GyuZa

GyuZa
(fanatikus tag)

up!

VTEC just kicked in, yo!

(#418) golyani válasza GyuZa (#416) üzenetére

golyani
(őstag)

hát én ezeket az 5.1-es füleseket bőven elfelejteném.
egy jó AKG-val vagy Sennheiserrel vagy esetleg egy Tachnicsszel ezermilliószor jobban jársz mint egy ilyne 5.1-es bigyóval.
igaz mikrofonos cuccokról nem igazán tudok tőlük, de mindenképp megérik a pénzüket.

HP Pavilion dv5-1080eh

(#419) HarryDEC válasza GyuZa (#417) üzenetére

HarryDEC
(tag)

Pontosan nem értem mit akarsz. A Zalman-nak & a Philips-nek utána tudsz nézni. Erre való a google vagy valamelyik nagyáruház :). Én játékra sennheisert ajánlok - fentebb is írtam - abból is van rengeteg. Az AKG nagyon jó, de drága. Hiába ír itt bárki bármit is, neked kell eldöntened, megvenned, használnod.
Ha gondolod nekem vehetnél egy Sennheiser pc 160-ast. Köszke :D

[Szerkesztve]

(#420) GyuZa válasza HarryDEC (#419) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

hmm...nem tudnátok adni vmi oldalt, ahonnan lehet futárral rendelni ilyen Sennheiser füleseket, tudniillik én nem Pesten lakom és nem is tudom megtenni, hogy leugorjak oda.

VTEC just kicked in, yo!

(#421) Alex91 válasza GyuZa (#420) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

http://hornyakpc.webfocus.hu/vezerles/CsoportCikklistajaOldal?cikkcsoportID=158

Pl.

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#422) GyuZa

GyuZa
(fanatikus tag)

na tahát akkó asszongya itten a nép, hogy én vagyek ilyen Sennheisert...basszus nincsen ilyen füles vezetéknélküliben? Mondjuk ha nincsen, akkor sztem a 150-est fogom megvenni.

VTEC just kicked in, yo!

(#423) feise válasza GyuZa (#422) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

menj el Westend Media MArktba! :D :))

én ott hallgattma őket.. vezetéknélküli: van 2 féle: rádiós: mindne szar bezavar neki, minősége gyengébb sztem, mint az akár feleannyiba kerülő vezetékesnek
infra: szintén minden szar bezevar neki, ami köztetek van..
mind2: nehéz!!! játékra alkalmatlan, nyomja,a fejed, húzza stb.. lemerül a cucc benne.. kell a francnak!

(#424) GyuZa válasza feise (#423) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

az ucssó mondatod csak a vezetékesre vagy a vezeték nékülire is igaz?

VTEC just kicked in, yo!

(#425) Jojo4

Jojo4
(kvázi-tag)

PLEASE SEGÍTSETEK :R :R

(#426) Jojo4

Jojo4
(kvázi-tag)

HD 465-ös VAGY A 497 jó mer én sztem olyat vennék vagy PC-160 Vagy HD202 v. 212PRO
VKI ÍRJA LE PLEASE MEIK MIEN MER SÜRGŐSEN SZERETNÉK VENNI 1-ET!!!
:R :R

[Szerkesztve]

(#427) HarryDEC válasza Jojo4 (#425) üzenetére

HarryDEC
(tag)

Én is valamelyik nagyobb bevársálóközpontot javasolnám.
Az S202-es egy alsóókategóriás füles, ha a fülednek, a pénztárcádnak, az alkalmazásnak (amire jasználni akarod) megfelel akkor akár kitűnő választás is lehet.
Nekem anno sűrgősen kellett egy füles, besétáltam a Mediába vettem egy thomsont. Nem nagy márka, nem audiofil, de occsó volt. Az árához képest sztem megteszi. Csak játékra használom, van mellette egy SB audigyzs. Ha lesz pénzem + akarat akkor természetesen veszek én is egy másikat, valszeg egy sennheisert. Hogy pontosan milyet nemtom.
De én fülest csak játékra használok (mikrofon is kell rá a net miatt)! zenehallgatásra sztem abszolút mások az igények.

Esetleg nézzetek utána sennheiserből az: pc155, pc135 nem kell hozzá hangkari. :D
Csak hogy könnyebb leygen a választás.

(#428) GyuZa válasza GyuZa (#424) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

up

VTEC just kicked in, yo!

(#429) cousin333 válasza GyuZa (#424) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem az EGÉSZ hozzászólás a vezetéknélküliekről szólt :B.

Egyébként én is gondolkodtam vezetéknélküli cuccon, de aztán rájöttem, hogy annyira nem fontos, és semmiképpen sem éri meg az árát. >20ezer forintért kapsz olyan minőséget, amit vezetékesben mondjuk 8-10 ezer. Vagy megfordítva, 20 ezerért sokkal jobb vezetékest kapsz, mint vezetéknélkülit ugyanennyiért. És akkor még nem beszéltünk a lemerülés/töltögetés problémájáról...

(#430) HarryDEC

HarryDEC
(tag)

Nem is kérdés, szerintem is a vezetékesek győznek. Nekem inkább más problémám van. Az ok hogy a vezetéknélküliek, nehezebbek, de nekem a jelenlegi fülesem is nehéz hosszabb idő után. Gondolkodtam fejmögötti pántoson, de azt aztán tényleg nem tudom melyik lenne a jó.

(#431) pinnacle

pinnacle
(őstag)

KOSS UR-29 fejhallgatóról tud valaki valamit?Egész jónak tünik,csak nem lehet meghallgatni.Ha jól látom,ez nyitott,nekem meg zárt kellene. :O
[link]

Bár már kockázat nélkül ki lehet próbálni. :)
4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
[link]

[Szerkesztve]

(#432) feise válasza GyuZa (#424) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

természetesen a vezetéknélkülire.. :) Nézd.. játék és játék között is vna különbség.. ha valami zenés játékokra gondolsz, akkor zenei fülest vegyél, ha HC gamerkedsz, vagy csak szeretsz FPS-ezni, akkor oylat, ami a zörejeket emeli ki (Logitech Gamer Headset, Trust Portable / Gamer headset) én ezeket ajánlom.. (zenére nekem HD555, Játékra Trust gamer.. bevált!! ) A gamer mellesleg azért is jó, mert több óra játék után sem lez tőle meleged, nem nehéz, hátulpántos (=> nem zavar), és a füeld sem fárad el a telt hangoktól.. csak a lényeget hallani vele..

(#433) feise válasza pinnacle (#431) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

tudtommal ez január 1-től megszűnik! mármint a cserebere!!

meghallagtás nélkül nem tudom szabad-e fülest venni! :S

[Szerkesztve]

(#434) Spancer RE

Spancer RE
(fanatikus tag)

Hello!
Van nekem (vagyis volt) egy jó kis 1500ft-s fülesem mikrofonnal 1ütt a szomszéd Média Márkt-ból de a mikrofon valamilyen úton-módon ma tönkrement és nem tudok beszélgetni se Tímszpíken se CS-ben és csak azt szeretném kérdezni, hogy miként érdemes vásárolnom újat. Vegyek külön mikrofont + fülhallgatót vagy vegyem megint 1ben? (egyik barátom rávilágított arra tényre, hogy ha a fülesben pl. mint most nálam a mikrofon tönkremegy, akkor dobhatom ki a kukába az egészet de ha külön veszem akkor elég csak az 1ik től megszabadulnom) +az egészre max 5k-m lenne (tudom h ebből nehezen vennék külön mikit+fülhallgatót de próbálkozni azért szabad)

(#435) GyuZa válasza feise (#432) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

nekem most egy Azona HS-303as fülesem van a mély hangok marha szépen szólnak rajta, mert van benne bass vibration ez kb 4500Ft volt most azért akarok új fülest venni, mert ennek a kábele szana-széjjel van rongyolva ráadásul a hangerőszabályzó alatt, ahol nem is tudom, hogy mitől nyíilhatott szét a kábel szal úgy 20 cm ragasztóval körbe van tekerve...feise most akkor ezt a Sennheiser PC150-es fülest nem javaslod játékokhoz???

VTEC just kicked in, yo!

(#436) HarryDEC válasza GyuZa (#435) üzenetére

HarryDEC
(tag)

Bocs, hogy belepofázom mikor nem is engem kérdeztél. Én úgy tudom, hogy a Pc150- 160 direct játékra fejlesztették ki. Egy csomó cs-s , cod-os és egyéb klán ezt használja világszerte. Sztem annyira rossz azért nem lehet ;]

(#437) feise válasza GyuZa (#435) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

nem ismerem!!! még nem hallgattam!!

de biztos lehetsz benne, h arra jó, amire a fritzek írják.. régóta csinálják ezt, és tudjéák, h mi mire való.. szal feballagsz a sennheiser.com-re és elolvasod ;) ha van lehetőséged minden képpen próbáld ki!!

szerk! az oldal címe Sennheiser Pro-gaming headsets... mazsolázz :) [link]

szerk no.2: depo-n találtam vmt.. kis megjegyzés a PC160 SK-hoz... ''PC-s Headset. E-sport bajnokok igényei alapján került kifejlesztésre.'' ez látszik az árán is! :S

[Szerkesztve]

(#438) HarryDEC válasza feise (#437) üzenetére

HarryDEC
(tag)

Hali.
Én úgy tudom létezik SK nélküli PC-160 is. Igazából nem tudom miért jó ha valaki a Team SK logojával ellátott füLest vesz, mert az a nélküli is teljesen ugyanaz. Viszont az ára kedvezöbb.
[kép]
Úgy emlékszem + csak annyi, hogy 3 hónap SK tagságot kap. Reggeleik a fórumba + ilyesmi. :P

(#439) feise válasza HarryDEC (#438) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

összefirkűlják és még pénzt is kérnek érte?? azt a mindenit.. :) 3 hónap SK tagásg.. hát ez remek.. :S és mire megy vele?? :S

(#440) Spancer RE

Spancer RE
(fanatikus tag)

erre: [link] valki-valamit? :F

(#441) feise válasza Spancer RE (#440) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

igényeidnek és pénztárcádnak megfelelően válassz :)
szvsz az egybe miki + füles kényelmesebb és 5000 HUFos értékben, ha 2 év után tönkremegy.. így járt..

(#442) GyuZa válasza feise (#439) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

ömmm...csak egy kérdés: mi az az SK?

VTEC just kicked in, yo!

(#443) feise válasza GyuZa (#442) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

[link]
''A Team SK Gaming klánnal együttműködve tervezett headsetet elsősorban a profi
játékosok számára ajánlja a Sennheiser
''

(#444) HarryDEC válasza GyuZa (#442) üzenetére

HarryDEC
(tag)

[link]

Egy multigaming klán:
» Counter-Strike
» Warcraft III
» Quake IV
» FIFA
» Counter-Strike
» World of Warcraft
» Honourables
Ezekben a játékokban indúlnak nemzetközi kupákban.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#445) GyuZa válasza HarryDEC (#444) üzenetére

GyuZa
(fanatikus tag)

aham mostmár kapisgálok vmit...

VTEC just kicked in, yo!

(#446) Drokthar

Drokthar
(újonc)

buenos noches

sennheiser 160 sk-t sztem felejtsd el...jon a razor fulese ami vegre aranyozott csatis xD
januartol kaphato elvileg...

http://www.razerzone.com/wcg2005/

(#447) feise válasza Drokthar (#446) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

hát én nem tom miért vna midnenki oda a Razor-ért :F tényleg nem értem.. egere is qva drága, szar a fogása, randa :S (tudom,h jó, de jobb-e annyival mint az mx510, mint amennyivel randább, drágább, ''igénytelenebb'' :S ti tudjátok.. na meg.. sztem messze qva drága lesz emberi pénztárcához képest..

Sennheiser: elég régóta csinálja, sztem megbízható a minősége..

(#448) golyani

golyani
(őstag)

van nekme az mx300 irivier ifp 899-hez
kérdés:
érdemes lecserélnme olyan nagyobb fülre csiptethetőre vagy esetleg vmi más bedugósra lesz-e nagyobb minőségjavulás.
max 5k-t vagyok hajlandó fülesre költeni na jó 6 még esetleg belefér.

HP Pavilion dv5-1080eh

(#449) HarryDEC válasza Drokthar (#446) üzenetére

HarryDEC
(tag)

Nemtom, nekem már alapból nem tetszik, hogy mindkét oldalon van vezeték. Majd a tesztek és az ár alapján eldönti milyet vesz. Az azért kisérteties, hogy a fejtetőn lévő szivacs hasonló a Sennheiserével. Coppintgatunk?
Bár ha belegondolok jobban, a jót (nekünk)nembaj ha lemásolják :P

(#450) Drokthar válasza HarryDEC (#449) üzenetére

Drokthar
(újonc)

valoban copy/pastenek tunik a specifikacio ami orvendetes!
de sk-val szemven ez pihe konnyu es aranyozott csatis..ami valjuk be ebben
a kategoriaban mar alapkovetelmeny lenne... xD
gondolom az ara is 1-2k-val alacsonyabb lesz hiszen belepo szintu termek...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.