4900-t tudok ajánlani egy Sennheiser HD-201-t, ha ez megfelel.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Multimédia » Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t) (kiemelt téma)Hozzászólások

Csaba....
(senior tag)

Gabás
(őstag)
Speedlink Medusa. Mérföldekkel jobb, mint a Zalman, ráadásul jóval olcsóbb 
[ Szerkesztve ]

Csaba....
(senior tag)
Köszi az infót! Hol lehet jó áron beszerezni ezt a fejhallgatót?

Gabás
(őstag)
Hát, az IDC-ben 12e, de az csak errefelé van (Szeged), máshol nem nagyon ismerem, tudom, hogy a Media Markt-ban, sőt a Metroban is volt egy ideje kb 15e-ért.
[ Szerkesztve ]

Csaba....
(senior tag)
THX mindenkinek!
És esetleg ennél egy fokkal jobbat tudnátok ajánlani? (kb. 25e Ft értékben)
Technics esetleg (mondjuk az majdnem Panasonic). Mondjuk RP-F350.
Esetleg nézd meg márkaboltokban (Panasonic/Technics van a 4-es, 6-os villamos üllői uti megállójánál).
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

1egal
(kvázi-tag)
A ph..o h.ll új katalógusában van 6e-ért Koss the plug füles..
Örök garancia...
Mi a véleményetek? Használtok ilyet?

egyes
(újonc)
Szvsz,drága!

Trak
(PH! addikt)
Drága?
Hol olcsóbb?
Ez egy nagyon jó füles, eddig nem láttam sehol olcsóbban.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

oeregember
(újonc)
A múlt héten sikerült megjavítani a fejhallgatót. Ahogy mondtad: mindkét éren szigetelőfesték volt. Levakartam egy kés élével, utána összeforrasztottam őket, azóta tökéletesen működik. Thx!

Csaba....
(senior tag)
Mi a véleményetek a Shark 5.1 fejhallgatóról? (kontra Speedlink Medusa)

golyani
(őstag)
na vettem 2 hónapja egy Sennheiser MX300-as fülest az iRivermhez mert a Gyári megfeküdt.
De ennek olyan a madzagja h hidegben megmerevedik, a régi pedig sokkal rugalmasabb.
szal abból lesz vmilyen minősgbeli romlás ha a rági vezetéket ráforrasztom az új hangszórókra?
[Szerkesztve]
HP Pavilion dv5-1080eh

golyani
(őstag)
elvetve mert most néztem az is ugyanúgy megkeményedik
HP Pavilion dv5-1080eh

HarryDEC
(tag)
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valamilyen fejmögött pántos játékra is alkalmas mikrofonos fülest?
Korán keltem, hol az arany?

HarryDEC
(tag)
Hát nincs itt senki? 
Korán keltem, hol az arany?
A Sennheiserek tényleg szorítanak... 
Próbálj ki egy Technics-et. Sajnos nem nagyon kapni őket (Panasonic márkaboltban esetleg). Nem ultrakönnyű, de nem is szorít...
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato
Szerintem jobban jársz egy rendes, ''sima'', sztereo fülessel. Én nem erőltetném az 5.1-et. Hidd el, egy jó fülesen van térhatás is...

horvathkri
(lelkes újonc)
Thomson HED550, én a Metróban vettem, 4000Ftért.Technikai adatok: 40mm-es hangszóró, neodynium mágnessel, 107dBes érzékenységgel.Ezzel azthiszem, mindent elárultam, és nincs mellébeszélés.Nem is lehet...

horvathkri
(lelkes újonc)
ja, és keress rá gógliban, tudom ajánlani mondenkinek!

atm*RefeeZ
(tag)
hali a sennheiser hd477 füles játékokkal tolni meg ilyesmikre milyen?körülbelül mennyiért lehet beszerezni? láttam 12k-ért ,nem sok ez érte?thx előre is

Roxy
(tag)
Szevasztok!
Megrendeltem a Sennheiser HD 202-es fülesemet egy webáruházban még a hónap elején. Most közölték velem, hogy nemtudnak nekem hozni ebben az évben. Ez engem elég rosszul érint így karácsony közeledtével.
Nem tudtok egy webáruházat, vagy Bp-n üzletet ahol esetleg betudom szerezni?
Köszi! 
[Szerkesztve]

Csaba....
(senior tag)
A Bartók Béla úton láttam 1 hete ilyen fülest. (márkabolt)

Rendi
(újonc)
Sziasztok!
Tudna nekem ajánlani egy olyan fülest, ami jól kiadja a basszust, és szépen szól. A napokban vettem egy iAudio G2-t és sztem jóval többet ki lehetne hozni ebből mint a gyári fülessel...

atm*RefeeZ
(tag)
hd477hez magyarul senkinek semmi köze sincs semmi tapasztalat se annyi hogy sok-e érte a 12k vagy nem se semmi?remek:\

Roxy
(tag)
Köszi az infót azért. Már egy másik webáruházból rendeltem.

feise
(fanatikus tag)
Karácsony, tömeg, dugó. Westend, Media Markt :S nézzünk fülest.. no d ez a sokember.. kedvem sincs az egészhez.. na de mégis.. van otthon egy f@sza Pana, utcára remek (clip on)! Akko nézzünk Pana/Technics-et ... hmm hát.. de jó.. de sokat fikáűzták.. pedig sztem jó... akkor lássuk az thomsont.. - Jájj... ellenségemnek sem!! Philips.. elmegy, de nem szeretem
nini... Sennheiser.. az istenített HD-202 épp nem volt hallgatható..
csak a 201... hát.. ammeg... no comment.. 6000 HUf.. olyan is
nini ez mi?.. de jó.. hú de kényelmes és még jól is néz ki??? de hol az ára?.. JAH... hogy 45.000 az más.. akkor ott amrad a polcon, csak le ne ejtsem. és ez? szintén pofás darab, még jobban is tetszik.. marha kénylemes, látszik, h anyagból van.. HD555 .. és a hangja.. hmmmmm... az mesés.. nem is tudtam, h fejhallgató tud ilyet is!! no de ez 10k-val több, mint a keret
odajön apám is.. Wao húú ez de.. húú... ennyit megér nekem is ha használhatom
mondja 
De tényleg.. marha jól szólt.. sot túroma netet tapasztalatok ügyébe,d e nem hiszem,h rosszat találnék róla 
Miért van a templomtornyon villámhárító?

feise
(fanatikus tag)
ott ki lehet próbálni minent, vagy leküldenek a bús pics@ba, ha nem veszek semmit.. ?

Csaba....
(senior tag)
Ki lehet próbálni. Én felpróbáltam kb. 4 fajtát+a csúcsmodellt is, és nem vettem semmit sem. 

Csaba....
(senior tag)
A HD 555 tényleg nagyon jól szól!
Egyébként a márkaüzletben a HD 201 4900 FT, a HD 202 5900 Ft.

mouse1
(lelkes újonc)
Nekem is HD-555-öm van, és rettenetesen jó. Imádom. Csak egy drága jó ismerős úgy látszik túlerőltette a távollétemben, és most az erőteljesebb basszusoknál rezeg a tekercs (ha jól hallom).
2 év garancia van rá, de még nem volt pofám visszavinni. Pedig azt hallottam, hogy rendesek, és megcsinálnák.
Egyébként rendkívül érzékeny kütyü, hangosabb, mit a többi fejhallgatóm. Ez is lett a veszte szegénynek.
[Szerkesztve]

Csaba....
(senior tag)
Tudnátok nekem segíteni az alábbi dologban?
Egy jó fejhallgatót szeretnék veni 20-30e között. A Sennheisereket ismerem, de az 5.1-t nem, (mivel ezeket sehol sem lehet meghallgatni)
A kérdésem az lenne, hogy kinek van valamilyen tapasztalata egy jobbfajta 5.1-l? (Pl.: Speedlink, Teac..,)
Eddig egy Zalman-om volt, de annak elég gyenge a magas hangtartománya.
Többször próbáltam feltenni ezt a kérdést, remélem most meghallgatásra talál!
[Szerkesztve]

feise
(fanatikus tag)
figy.. találtam a sennheiser portálon leírást róla.. meg egy Guide-t.. ki lehet cserélni benne minden alkatrészt!! szal vidd vissza nyugodtan! ;)

mouse1
(lelkes újonc)
Ok. Akkor megpróbálom, bár legközelebb sajnos csak január elején lesz rá alkalmam. Remélem segítőkészek lesznek. ;-)

Krobi79
(fanatikus tag)
Hello,
Nekem a Jézuska vasárnap vette a soroksári Elektro worldben. volt még több darab. Fel is lehetett próbálni, az eladó kibontotta. Ja, és nem volt tömeg!

MegalodonS
(senior tag)
Szeretnek ajanlani nektek egy fulest!
Zalman 5.1 Surround Sound Headphones and Mic ZM-RS6F+M - £35.00 (£41.13 inc VAT)
Tudom nem az az olcso darab de karpotolni fog erte a teljesitmeny!
Tokeletes jatekban es filmnezes kozben is !!
Audigy 2 ZS ,X-Fi,hangkartyaval osszekotve szerintem verhetetlen paros!!
6 Micro hangszoro 3db a bal es 3db a jobb fuleden!!
Link:http://www.quietpc.com/uk/audio.php
Enhanced spatial and realistic effects by separating front, rear, and center speakers.
Easy achievement of real surround-sound by connecting the front, rear, center jacks to the 5 channel (or more) sound card in your PC equipped with a DVD-ROM for games or DVD movies.
Real Surround Sound field close to a complete multi-channel speaker system.
Excellent fidelity, enhanced localization of on-screen sound, clear dialogue hearing and better feeling on a discrete sound.
Supplied with a high sensitivity microphone
Three mini clips for tidy arrangement
Attractive and compact retail package
Specifications for Headphones (ZM-RS6F)
Unit Type Electro Dynamic Round Type Micro Speaker
Frequency Response 50Hz ~ 20KHz (Extension Effective)
Sound Pressure Level 89 dB +/- 3 dB at 50mW
Impedance 16 Ohm at 1KHz
Nominal Power 0.02W
Maximum Power 0.15W
Weight 11.24oz (316.8g) without packaging
Cord Straight, Triple entry 9.8ft (300cm)
Plug 3 headphone jacks (3.5mm dia)
Specifications for Microphone (ZM-MIC1)
Sensitivity -40 ± 3dB
Impedance Max. 2.2
Standard power supply 2.0 V DC
Current consumption Max. 0.5 mA
Sensitivity reduction Within-3dB at 1.5V
S/N More than 58dB
Directivity Omnidirectional

feise
(fanatikus tag)
megvettem a drágaszágot ;) [link] tetszik, tetszik ;) csak 1 baja van.. a kis szemét megmutatja, h milyen egy szar hangkártyám van..
alaplapi rulez 

Csaba....
(senior tag)
Én is ma vettem egy ilyet, nagyon jó!
#386: ''Sajnos'' azt kell mondanom, (mivel nekem is volt egy Zalman-m) hogy a Sennheiser HD555 sokkal szebben szól. (játékban is)
[Szerkesztve]

feise
(fanatikus tag)
hát nézd.. ami játékra nekem a leginkább bejött: Trust Gamer headset! Csak azt hllom, amit kell!! lépések, zörejek, lövések stb (igen FPS-hez jó..) én már rég hallom, h jön valaki, mikor másmég nem!! ZEnehallgatásra.. POCSÉK! 
OFF: HD555-höz milyen hangkártya illik, ami megfizethető? (Audigy MP3+, Audigy2 eddig ezeket néztem!)

feise
(fanatikus tag)
jah.. a magas hangok ''cicegnek'' :S ez az alaplapi szutyok hibája ugye?

Csaba....
(senior tag)
Hát nekem egy X-FI-m van hozzá.
Jó beállításokkal (X-FI) szebben szól, mint a haverom Creatvie 6600 6.1 hangszórója.
NFS MW-ban is sokkal jobb a térhagja van a HD555-nek.
Engem a Zalman Pop3-ban szomorított el, mert ugye ott elég sok magas hang van, és egy csomót nem hallottam.De ezzel tökéletes! 

KergeK@csa
(lelkes újonc)
10ezerért milyen fülest érdemes venni?
Itthonra lesz, szóval jobb lenne, ha igazi, ''nagy'' füles lenne, ami nem a fület nyomja, hanem a fejre fekszik rá. 
Lenne tanácsotok? 

feise
(fanatikus tag)
hát én kerek 10 ropiért vettem msot ezt a HD555-t
más kérdés, h boltban 26e
ebay--ről.. engem a sennheiser meggyőzött .. más fülesre rá se nézek!
(esetleg AKG
)

Csaba....
(senior tag)
Hogy sikerült venned 10e-t HD555-t??? Az ebay árlistájában 25e körül mozog.
[Szerkesztve]

feise
(fanatikus tag)
hát.. csávó nemrég vette, csak azóta Profibbra votl neki szüksége, mert elég komoylan foglalkozik a zenével, és szte a 60-70e-s AKG-khez képest szar
kellett enki $ karira, szalg yorsan el akarta adni.. sikerült.. hétfőn felrakta, keddne már hoztam is el

Csaba....
(senior tag)
Nagy mákod van, én 25e-t vettem, de megérte, mert nagyon király hangja van!
Meghallgattam a Sennheiser csúcsmodellt is (94e Ft), de akkora különbség azért nincsen, mint amennyi az árkülönbség. Annyival jobb, hogy egy kicsivel szélesebb a hangtartománya.
Az AKG-kat nem ismerem. Meg lehet hallgatni ezeket valahol Bp-n?
[Szerkesztve]

feise
(fanatikus tag)
hát.. Westend Media Markt.. ill .. midnegyikben van füleskínálat, meg ki is van rakva, csak nem szól benne semmi
ott vna 1-2 AKg is.. a legdrágább asszema HD595 ami ki votl rakva, a többi csak vitrinben.. de ha megvillantod azt a másfélmillát, amennyiért ott láttam fülest, sztem meghallgathatod
Hallgattam AKG-t, de nekem a HD555 hangzása naygon tetszik! 595é is, de annyit emg már nem adnék füelsért.. akinek kell, annak persze kell..
FIGYELEM! NEGATÍVUM!! szar fülesekkel nem hallani semmiylen zörejt a zenékben.. ezek sajna minden szöst kiemelnek! sajnos egy rossz minőségű (<200 kbps) már csúnya rajtuk
egy gagyibbnál nem is hallasz különbséget a 128 és 196 között.. no meg alaplapi hangkari felejtős 

pinnacle
(őstag)
Azt szeretném tudni,hogy zene hallgatásra melyik a ''legjobb'' zárt fejhallgató max 15-20K-ig? (KOSS,Sennheiser,AKG,Beyerdynamic).Köszi!

feise
(fanatikus tag)
hát.. sztem beyer és AKG nem nagyon van ennyiért! :S
senki nem mond semmit! nem is szabad! mindenkinek más az ízlése! De az ár áltlaában tükrözi a valóságot, igaz eltúlozva
szal csak az arányok miatt mondom..
Westend Media MArkt, aztán Bartók béla út: basys.hu. hallgatni arany!