Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#20432) Shufny válasza baluka26 (#20430) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Megfelelő kiegészítéssel szerintem érdemes kirakni ezt is:
[link]

Ezekből ami itthon könnyen beszerezhető, az ugye a Superlux. Azon kívül a Prodipe PRO800 más márka alatt: Cortex , KAM. Ezekről Bodz írt. A Beyer DT235 elődje volt találkozón is. Nálam meg volt egy (illetve 2) Philips SHP5401.

PortaPro (aminek a KSC 35 a clip-on változata) volt most találkozón. Nem tudom, hogy az SHP5401 jelenlegi ára mellett mennyire rúg labdába.
Innen van még Aiwa Shellz. Coby CV185, illetve JVC HA-S150 "Flats" ami fogalmam sincs mikor mennyiért beszerezhető. Persze lehetnek még gyöngyszemek, de én így csak ezekről tudok. Illetve elég népszerű a JVC HA-RX700, de nem tudom mennyiért és milyen könnyű itthon beszerezni. Joker nemrég írta, hogy 7 pont körül lenne, szóval szerintem a Superlux -ok mellet nem túl érdekes.

Aprón lévő AKG -ket nem tudom mennyire jó ötlet reklámozni, de nyílván jó áruk van. A 450 -et meg kéne hallgatnom megint, mert eléggé zavarban vagyok vele kapcsolatban. (A tapasztalatak közül is van aki elég jónak tartja)

Természetesen említést érdemel a CAL!, de szerintem még az XB700 is, mint a legjobb extreme basshead fejes. Esetleg a Numark PHX garanciával, mert állítólag nem kifejezetten strapabíró. (nem úgy, mint a K518)

Esetleg kéne egy figyelmeztető a hamisítványokra. Elsősorban az M50 és a V6 / 7506 esetében. Én mondjuk beleírnám, hogy a fülhallgatóknál nagyon beindult most a piac, szóval utcára érdemesebb, amennyiben a nyílvánvaló különbségek nem jelentenek problémát.

Ajánlásra belekerülhet a használtpiac, természetesen az erősítés fontosságának megemlítésével. Figyelem felkeltés a thomann -os AKG árakra. Megpróbálhatnánk majd összerakni pár kombót példának.

[ Szerkesztve ]

M-Stage fejes erősítő és MSII+ DAC eladó: http://href.hu/x/ebx2

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.