Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) bijesz

bijesz
(fanatikus tag)

na vettem tegnap egy azona hs-203-at, ma vissza is vittem

- a hangminosege csapnivalo
- ket perc utan faj az ember fule tole
- a jack dugonal kontaktos a vezetek, gyarilag szar, (mi lenne kesobb)

arrol nem is beszelve, hogy a design borzaszto

ennyi penzert veszek egy normalis fulest meg egy mikrofont kulon

(#102) szumoo válasza bijesz (#101) üzenetére

szumoo
(senior tag)

hopp még egy elégedetlen Azona vásárló!:DDD
Tényleg nem értem, ha a külsőre ''annyit'' adnak akko mé nem lehet normális teljesítményű fülest gyártani!
Én is először Azonat akartam venni, de mikor bementem a kékhalba, h megnézzem, hááát... Eléggé gagyi!Képeken nem tüntek annyira rosznak,de a valóság más!
Szerencsére egy jó fej sráctól kaptam infót,h kb mien fülest érdemes vennem, aminek igen jó a minősége és kinézete!! THX G@B:)
Igaz nem tom mennyi pénből akarod kihozni a vásárlást,de ha egy kicsit többet szánsz rá akkor biztosan jó fülesed lesz!!! Sennheiser pl.
Szumoo

A nyúlon túl? - Eladó: http://href.hu/x/hqjj (Chieftec Uni BA02)

(#103) turbo78

turbo78
(lelkes újonc)

nekem a noverem vett Sennheiser RS-115 drotnelkuli fulest, 800MHz-n muxik, akkus, a talpazat egyben a tolto is, brutto 15e korul....
ha minden igaz holnap delutan erkezik meg a cuccos hozzam es akkor irok rola tobbet, de gondolom ha Sennheiser akkor sok rosszat nem fogtok rola hallani, de majd kiderul...

ThermalTake Xaser II / Chieftec 360W PSU / Asus A7N8X Dlx v1.04 Bios 1004 / Athlon XP TBred B 1700+@2600+ / 2x512MB Samsung DDR400 / Maxtor DM9+ 120+80GB / ViewSonic P225f / Pioneer A06 / HP DJ1220c / HP LJ1300 / Genius Wood 5.1@SoundStorm

(#104) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Mondjatok már egy jó 5.1-es fülest! Hogy tudnám megnézni, hogy az enyém is tudja e az 5.1-et?? Ezüst színű Tecsnics-em van: RP-F500

[Szerkesztve]

All Black...

(#105) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Bővebben: link ilyen Tecsbics fejhallgatóm van, hol tudnám megnézni, hogy 5.1-et tud e? Mondjatok már egy jó 5.1-es fejhallgatót! Fontos hogy ne legyen nehéz.

All Black...

(#106) [G@B] válasza Stalker-2572 (#104) üzenetére

[G@B]
(tag)

amit belinkelsz, az oldall nem jeleníthető meg.de rákerestem a panasonic RF-P500 ra és kinézetéből tuti h nem 5.1es, 1ébként fasza egy honlapja van, semmi információ(ami van az szinte semmi).meg általában az 5.1 esekhez van átalakító kis kütyü-dobozka, nameg sok sok kábel.

VR6 // by vw vento

(#107) szumoo válasza [G@B] (#100) üzenetére

szumoo
(senior tag)

Szia!!
Most nem rég értem haza és ki is próbáltam a fülest!!!
Hát vmi ki...ott jól szól!:)
Igaz tényleg meg kell még szokni,mert azt hittem,h teljesen beborítja a fülem úgy hogy nem is látszódik ki a fülem!De attól függetlenül nem naon hallok semmit a külvilágból!!:DDD
Nekem naon bejön és mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!
G@B mégegyszer köszönöm a segítséget,h megismerjem és megvegyem eme remek fülest!!!!!! :R :R :R :R
Csak van egy kis baj(igaz nem a füles tehet róla), h hallom az alaplapi zajt rajta!
De ezen könnyen lehet segíteni egy jó hangkarival!Igaz csak azt majd jövő hónapban tudom csak kivitelezni,mert eléggé megfogyatkozott a pénzem!!
Köszi mindent!!
Szumoo

(#108) [G@B] válasza szumoo (#107) üzenetére

[G@B]
(tag)

Igazán nincs mit szumoo!!!! Örülök h tudtam segíteni, én megmondtam h hatalmas ez a füles...mármint amekkorát ver, az hihetetlen...és ez még csak jobb lesz, a mélyei még mélyebbre fognak menni, pár nap kérdése az egész:D
Én kb 10-12 fülest hallgattam meg az 5 000- 20 000 es kategóriában, nagyon sok márkából, de télleg nem volt ami jobb lett volna...1edül az akg tudta megközelíteni, de azis lemaradt egy jópár körrel mögötte, s 18 e ft volt...ezt meg 5 990 ért vettem...mondjuk egy hd 515 öst is meghallgattam, mondjuk azóta is fáj a szívem , ha visszagondolok...:O
Az télleg nem a füles hibája h visszahallod az alapzajt, az hangkari problem...ha ujra javasolhatok 1rt, akkor ne válassz mást: csakis audigy 2 ZS...én oem et vettem 12 k-ért.
grat még1x a füleshez:C

VR6 // by vw vento

(#109) szumoo válasza [G@B] (#108) üzenetére

szumoo
(senior tag)

Köszönöm h megint ajánlasz nekem egy király dolgot!:DDD
De csak az a baj azzal a hangkarival,h nekem az naon drága!!! :O
Nekem bőven megfelelne egy SB live 5.1.Havernak is az van és ő mondta, h nem is drága és király!!!Egyenlőre az is megtenné!Csak minél hamarabb kell szertennem egyre, mert naon zavaró a zaj!!Majd megint szétnézek itt PH-n h ki tud szerezni egyet!:DDD
Szumoo

(#110) Torry válasza [G@B] (#108) üzenetére

Torry
(PH! addikt)

Én is ezt a HD202-eset néztem ki, és amit most olvastam az végleg meggyőzött.

Az a legnagyobb probléma, hogy Kecskeméten sehol nem találok.

Tudtok mondani esetleg valami online boltot ahonnan postai utánvéttel megkaphatnám?

(#111) [G@B] válasza Torry (#110) üzenetére

[G@B]
(tag)

pl itt is meg lehet rendelni, de nézz szét te is...keress rá a google.co.hu-n.
Bővebben: link
holnap zh-t írok így most nem tom neked megnézni h még honnan lehet rendelni..de pesten a basys kft forgalmazza azt tudom(www.basys.hu)

VR6 // by vw vento

(#112) szumoo válasza Torry (#110) üzenetére

szumoo
(senior tag)

Szia!
Én itt találkoztam vele először: Bővebben: link
Rákérdeztem, de akkor nem volt raktáron nekik!!
Lehet mostmár van!Nézd meg és kerdezd meg hátha van!
Szumoo

[Szerkesztve]

(#113) Torry válasza [G@B] (#111) üzenetére

Torry
(PH! addikt)

+3000 a futár :(

Igen onlineworld-ről rendelném is,csak nincsen nekik készletem már vagy 2 hete:(

(#114) szumoo válasza Torry (#113) üzenetére

szumoo
(senior tag)

hi
Hát nem tok mást ajánlani neked, mert mást nem ismerek!
Na most CS-ztem egy kicsit és mondanám mi a tapasztalatom a fülesről!
Akkor kezdem: hát vmi iszonyat élethű hangot ad!Mikor vki közelít hozzám és folyamatosan eközeben akkor a mély annél jobban is szól, egyrészt hangosabb és ményebb lesz!Mikor először hallottam nem akartam elhinni,h van ilyen!:)
A zenében pedig, nem tok mit írni ... ISZONYAT DURVA!!!!!
Nem gondoltam volna h egy ekkora fülesből mien hang tud kijönni!!
Mostmár 110%-ig tudom ajánlani neked és mindenkinek!!!!!
Ezért az árért nem hinném h kapsz bárhol is ilyen király fülest!!!
Segítségnek nézz szét itt és kérdezz rá h van e még neki(én is tőle vettem és korrekt srác!!!)Bővebben: link

(#115) Stalker-2572 válasza [G@B] (#108) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

most amiről beszéltek 5.1-es fejhallgató? hány dugóval kell csatlakoztatni a hangkarihoz?

All Black...

(#116) Stalker-2572 válasza szumoo (#114) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

itt valami bűzlik :DDD CS-ben élethű hang :DD ez még viccnek is rossz, ugye nem vagy elfodult?:C

All Black...

(#117) szumoo válasza Stalker-2572 (#116) üzenetére

szumoo
(senior tag)

:DDD
annyira nem vok elfogult csak hírtelen nem találtam jobb szót h mien is a hangja CS közben!!Igaz most sem tudok jobbat, a régi fülesem is naon királyúl szólt de ez 10x jobb!!
Tényleg nem tom mi lenne a megfelelő szó arra amit hallottam!
majd gondolkozok egy kicsit hátha eszembejut vmi jobb!:DDD
Ja és ez nem 5.1-es füles és sima csatival rendelkezik, már mint a HD202.

Javítás az előbbi hszemhez:D :,h ha vki közelít hozzám és eközben folyamatosan lő akkor a mély egyre csak mélyűl(iszonyat mélyre le tud menni) és hangosabb lesz!!

(#118) Stalker-2572 válasza szumoo (#117) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

LOL!!! xD akkor ez rég szar, de nem a fejesnek róvom fel, hanem a CS-nek, mert a doppler effektus úgy működik, hogy a közelítő hangforrást magasabb, a távolodót mélyebbnek hallod. Mellesleg ha élethű lenne a fegyverhang, amit folyton hajtogatsz rrég megsüketültél volna :DD

All Black...

(#119) zlaboncz

zlaboncz
(kvázi-tag)

Ne próbáld összehsaonlítani az 5.1-es füleseket, és a jobb minőségű sztereó füleseket. Hangminőségben megeszik reggelire az összes 5.1-est még az egyszerűbb sztereók is (pl. egy sima Seni HD-202) is sokkal jobb mint az átlagos 5.1 füles (persze van 60-70 és a felett is 5.1 füles, de hát az más kategória)

LEgjobb megoldás, ha megenegedheted magadnak, akkor legyen kettő. Nekem a Zalman 5.1 van, és játékra és DVD nézésre nagyon jó, de zenére csapnivalóan rossz, ahhogy egy jobbfajta Sennheisert használok...

Meg kell kötni a kompromisszumot valahol... Vagy 5.1, vagy minőség vagy ár. Rajtad áll.

ZooLee

(#120) szumoo válasza Stalker-2572 (#118) üzenetére

szumoo
(senior tag)

:DD
Szerintem akko haggyuk ezt a CS-s témát mert nem jutunk dűlöre,h mien is akozben!:DDD
Egyszerüen: iszonyat durván szól és ennyi! :))
Üdv.: Szumoo

(#121) [G@B] válasza Stalker-2572 (#118) üzenetére

[G@B]
(tag)

eleve a Cs és az élethűség az két qrvára távol álló dolog...én armyzok, ott beszélhetünk élethűségről...cs ben hiába van sokszor az nmy fején a célkereszt, nem hal meg, sőt szoktunk barmulni az expert botok ellen, és beleeresztek egy full tárat és meg se kottyan neki, 100 az élete....és sokszor pedig 2 km-ről kilövöm egyetlen fejlövéssel...szval a hitbox kissé szar.
ha élthűséget akarsz, akkor játsszál americas's armyt, mondjuk sokkal kevesebben szeretik, mert sokkal nehezebb benne ölni, nameg kissé dúrvább.nem rossz a cs, de az 1 szórakozásorientált játék.

[Szerkesztve]

VR6 // by vw vento

(#122) szumoo válasza [G@B] (#121) üzenetére

szumoo
(senior tag)

HI!
Na zh mien lett?? Remélem nem volt vele gondod!
Tényleg kell idő h megszokja a fülem a fülest, mert kb 2 óra mulva egy kicsit le kell vennem, de annyira nem vészes! És naon szuperul szól, nem győzőm megköszönni neked ezt a remek ajánlatot!!! :R
Csak lenne pénzem hangkarira és még jobb lenne!!:)
Szumoo

(#123) [G@B] válasza szumoo (#122) üzenetére

[G@B]
(tag)

Formális nyelvekből írtam, elírtam nem zh volt, hanem vizsga--de hát nemtom..eléggé szar volt, mivel nincs hozzá könyv, csak amit jegyezetet ő írt, és hát qrvára nem oylan feladaok voltak mint amit megoldottunk, meg benne sem voltak a jegyzetben..kurvára imádom az ilyen tantárgyakat.ma meg valószínűségszámításból írok.
Én is sokáig gyűjtögettem aud.2 zs re.Megéri megspórolni rá.

VR6 // by vw vento

(#124) -Jackson- válasza Torry (#113) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

ha ezt hamarabb mondod... gps5-ön lehetett mindenféle sennheisert kapni. az új pc160 is 25k helyett csak 21.5 volt.

[G@B]: ne keverjük a cs-vel a cs:source-ot lécci :DDD

[Szerkesztve]

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#125) [G@B] válasza -Jackson- (#124) üzenetére

[G@B]
(tag)

jó, de az 1.6 akkor is egy kaki élethűség szempontjából.ő arról beszélt sztem(legalább is nem irta oda h source, mondjuk az sem egy élethű valami-de mind1)

VR6 // by vw vento

(#126) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Játékban mekkora különbséget lehet hallani 5.1 és stereo fejes között?? Szerintem a mostani Tecsnicsem sem rossz, hallom hogy a hang előlről vagy hátuldól jön, de hogy alúlról vagy felülről azt már nemigazán. Amúgy mennyire támogatják a progik??

All Black...

(#127) -Jackson- válasza [G@B] (#125) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

tény hogy optikailag gusztustalan az 1.6, de ott legalább ha a lábujját lövöd, azt is találod el:)

hogy ne csak off legyek: én két hete szereztem be az 5.1 fülesemet, és egy sztereohoz képest ég és föld. egyértelműen hallható, hogy melyik irányban van az ellen, míg sztereonál max csak erős lehet a gyanú, ha szemben nemlátok semmit akkor valószínű mögöttem vannak:D.

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#128) Stalker-2572 válasza -Jackson- (#127) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Pontosan milyen fülesed volt és milyen lett??

All Black...

(#129) Stalker-2572 válasza Stalker-2572 (#128) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

up:F

All Black...

(#130) szumoo

szumoo
(senior tag)

Sziasztok!
Már írtam ebbe a topikba,h van nekem egy Sennheiser HD202-es fülesem!
Irogattam már,h mennyire jó a füles,de idő elteltével csak javúlt!!!És ez nem kamu!!!
Igaz nekem alaplapi hangkarim van és nem annyira szól szépen mint egy Audigy2-vel szólna,de még ezzel is naon szép hangja van és maximalisan megvok elégedve vele!!!Ha sikerül egy normális hangkarit vennem akkor még persze visszaszólok h mennyir változott a hangja!! Csak ajánlani tom ezt a fülest és a Sennheiser termékeket!!
Szumoo

(#131) [G@B] válasza szumoo (#130) üzenetére

[G@B]
(tag)

én mondtam h jobb lesz később mint az 1. napokban....:DDD:)):DD:C

VR6 // by vw vento

(#132) zlaboncz válasza [G@B] (#131) üzenetére

zlaboncz
(kvázi-tag)

Jah, csak nagyon sokan nem hisznek a bejáratásban, másik fórumban is lehurrogtak...

ZooLee

(#133) [G@B] válasza zlaboncz (#132) üzenetére

[G@B]
(tag)

hát aki nem hisz az így járt....én mivel tapasztalatból mondtam, nem tok erre mit mondani ....a B&W hangfalamnak is teljesen más hangja volt pár nap után mint zsíron, 0 órásan....szval aki nem hiszi, nem hiszi...aki azt hiszi h lehet csutkázni egy hangfalat v fülest zsíron, csinálja, nem az enyémet teszi esetleg tönkre...
ezzel nem kötekedni akartam, nem belédkötni, csupán elmondtam a véleményem.

VR6 // by vw vento

(#134) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Üdv!

Délután megyek MM-ba, veszek valami, mert a mpstani Philips egyik fülére megsüketült:D. Max. 4E-t szánok rá. Milyen ajánlotok?

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#135) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

Hali!

Én a discmanemhez szeretnék FEJHALLGATÓT venni

vmi zártat, olyant aminek a kábele csavart, és nem 10 méteres, hanem hordozásra találták ki, de nagy fejhallgató, és jól szól discmannel is.

tipp?

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#136) Utopista

Utopista
(kvázi-tag)

Sziasztok. Azona HS-203-as van nekem is. A kinézetéről nem írnák, mindenki eldöntheti saját maga, hogy szépnek találja-e vagy sem. Ami jó benne, hogy hosszú a vezeték. Ami zavar, hogy nem kényelmes. Egy idő után nagyon szorítja az ember fülét (nincs lapát méretű fülem). A hangminőség az játszásra és beszélgetésre (Skype) nagyon megfelel. Zene hallgatáskor vájtfülüek gondban lehetnek! Egyik nap hallgattam egy nagyon régi Technics füllhallgatón zenét és meg kell, hogy mondjam,akkor tűnt fel, hogy milyen különbség van a kettő között. Annak olyan basszusa volt, hogy az ember azt hiszi, hogy döngölik a fejét! De nem is 3000 pénzbe került. De ha valakinek jó minőségű szép hangzású fejhallgató kell az szerintem ne a 3-4 ezres kategóriában keresgéljen.

Pedro

(#137) WN31RD válasza aDM|RaL^ (#135) üzenetére

WN31RD
(VIP)

Tipp: Bővebben: link
Zárt, és elég jól szigeteli a hangokat; csavart kábele van; a kábel (kiegyenesítve) nem 10, hanem csak 3 méteres (:DDD); nem hordozásra találták ki, de lehet hordozni; jó nagy dög; igen jól szól, bár kell neki a kakaó.
(Nem írtál árkategóriát, így nehéz bármit is ajánlani... Ez pl. 165 € szállítással, ami kicsit soknak tűnhet, de a minősége kiváló, megéri az árát, sok évig nem lesz szükség újra.)

''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#138) Motion_Blur válasza Motion_Blur (#134) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Na megvettem a fülest. Sennheiser HD 201, 5E Ft volt a Media-ban. Gondolkoztam ilyen 2,5E Ft-os alap Philipsen, de ez valahogy minőségibbnek tűnt + a fejpántján van ugyanolyan puha anyag, mint a füllhalgató részén, ezért jóval kényelmesebb a fejnek (nekem a műanyag már egy-két perc után törte).

A gyakorlat engem igazolt: sokkal szebben, tisztábban szól, mint a Philips, és mintha a hangok kb. fele eddíg hiányzott volna:)
A basszus is nagyon szép, dinamikus. Abszolut meg vagyok elégedve ezzel a fülessel, csak ajánlani tudom mindenkinek;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#139) aDM|RaL^ válasza WN31RD (#137) üzenetére

aDM|RaL^
(őstag)

tetszik!

utána fogok nézni

ami még bejön, az a sony MDR-700DJ

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#140) Motion_Blur válasza Motion_Blur (#138) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Van valakinek még ilyen?:U

(#141) CyberDave

CyberDave
(kvázi-tag)

Hello! Felfigyeltem ket uj tipusra: Sennheiser HD 465/485. Sztem meg eleg ujak, van e valakinek mar birtokaban-e ilyen?
Arak: 15990/19990 taller
Ha igen plz potyogjon be par epito jellegu infot ezzel kapcsolatban.
Koszi

(#142) Tithian

Tithian
(őstag)

Látom, sokaknak van itt Sennheisere, én is egy HD-555-öt szeretnék venni, de égen-földön nem lelek olyan boltot, ahol lenne :(
Ismer valaki olyan helyet, ahol tényleg lehet kapni ilyet? A legtöbb helyen ki van írva az árlistán, de valójában nincsen (ittveddmeg, basys...). A gugli összes magyar találatát végigzongoráztam, sehol semmi.

</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."

(#143) Tithian

Tithian
(őstag)

TTT a meg nem válaszolt kérdésekért.

(#144) szumoo válasza Motion_Blur (#140) üzenetére

szumoo
(senior tag)

Szia!
Igaz nekem nem a 201-es van hanem a 202-es,de szvsz hangzásilag hasonlóak.
Nekem naon bejön az én 202-em. Tiszta, szép hangja van, brutál mélyekkel is jól boldogúl. Magas és közepet/végre ezt is hallom :D/ is nagyon jól kiadja. Újra hallgattam pár régebbi mp3-m és sokkal szebben szólnak. Igaz nem tok teljes leírást adni,h hogy is szól valójában, mivel csak egy vacak AC97-tel hallgatom,de még ezzel is nagyon szépen szól!
Ha majd veszek egy normális hangkártyát akkor majd még írok,h valójában mien is a hangja!
Gondolom neked is hasonlóak a tapasztalataid a füleseddel! :)
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sennheiser termékeket!! De szerintem ezzel nem csak én vagyok így! :)
Szumoo

(#145) szumoo válasza Tithian (#142) üzenetére

szumoo
(senior tag)

Szia!
Kérdezd meg itt: Bővebben: link
Én is tőle vettem! :)
Szumoo

[Szerkesztve]

(#146) CyberDave válasza Tithian (#142) üzenetére

CyberDave
(kvázi-tag)

Huh... en majdnem vettem HD555-t, van egy hifi-bolt a Nyugati Pu.tol nem messze délre a Szondi uccaban (20-30mre a Ferenc koruttol, az ucca deli oldalan). Ott tuti van mer voltam ott par honapja es lattam is, csak nem vettem meg, szoval ha van 1 kis idod nezz el oda.
25990 jomagyar taller volt par honapja, sztem mostis annyi lehet.

(#147) CyberDave válasza CyberDave (#146) üzenetére

CyberDave
(kvázi-tag)

Hu megvan. Hifi-Barlang a neve
Itt van link is: Bővebben: link
Mosmar tejossz :D

(#148) Tithian

Tithian
(őstag)

Köszönöm a válaszokat, hátha így a jövő héten sikerül beszerezni :)

(#149) AsusBoy

AsusBoy
(tag)

Szerintem ilyet

Iphone 3GS IOS 5.0.1 (9A405)

(#150) AsusBoy válasza Motion_Blur (#134) üzenetére

AsusBoy
(tag)

Én egy ilyet

Iphone 3GS IOS 5.0.1 (9A405)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.