Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz wwenigma #31844 üzenetére

    Mint a régi szép idők, amikor az MX700-at az ELSŐ, jobbra történő, fix 90 fokos fordulásnál téptem ki az USB-ből, olyan ormótlan és játszhatatlan lag-ja volt (jó, unifying =/= 27 MHz, de annyival most sem rózsásabb a helyzet). Aztán aprópénzért eladtam a CoD-only ismerősnek, aki aztán ódákat zengett róla. Mondjuk szerinte a LEUKOPLASZT az egér talpán jól csúszik és jobb, mint a sima műanyag (teflont inkább ne is keverjük ide). lmao.
    Szóval volt facepalm rendesen, de legalább fizetett érte.

    "5 éves 800dpi-s wireless Hama patkannyal is belőttem az ellent (tesztprogival max 250Hz-et jelentett frissitesnek amugy)"

    Ami a valóságban 125 volt.
    A Hama-nak egyetlen jó terméke van (az olcsó HDMI-kábeleken kívül), az a CS-463 típusjelzésű, filléres asztali mikrofon.

    Szóval semmit nem jelent. Csomó olyan QL pub szerver van (legtöbb), ahová bemegyek, és pad nélkül, 10-ből 9-szer erőlködésmentesen, egy törött, golyós Genius-szal mindenkit a kukába vagy legalábbis a szomszédos galaxisig lövök (miközben anyázok, hogy mekkora egy raklap szar ez az egér és egy kenyérpirító különb lenne a célra).
    TDM pickup-on (értsd céltudatos mid- / high skill-erek) nem működik ez a gyakorlat, kell egy értelmes egér és pad. Vagy 2 percenként egy új monitor, mert ennyi idő telik el két körrúgás között. ;]

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák