Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaffa 2843

    Ármester

    Logitech G502 valszeg eladásra kerül. :D

    Rohadt nehéz. Még súlyok és a mágneses ajtó (-7g) nélkül is 121(!) gramm összesen. Ráadásul a súlyelosztása sem a legjobb, ugyanis rohadtul orrnehéz. Az oldalsó gumiborítás jobban csúszik mint a Salmosa fényes oldala. Nem tudom miért nem lehetett "G"-s felülettel ellátni az oldalakat is. A tetején olyan, és még mindig jóféle.
    A middle click (görgő lenyomása) annyira nehéz, hogy nem hittem el. Ráadásul elég szar a visszajelzése is a kapcsolónak, nem az a "click" feeling, hanem koppan, mint pl az MX518 DPI válója. Szal kicsit kaki. Azt már csak mellékesen jegyezném meg, hogy akció közben az esetek 70-80%-ában benyomódik oldalirányban is. (Még szerencse, hogy azokat letiltottam szoftverben)
    A szabadon futó görgőnek annyi haszna van mint a 12 000 CPI-nek.
    A kábele annak ellenére, hogy "szövetelt" és nem túl vékony, elég jó. Hajlékony, ott marad, ahol kell.
    A talpak az okés kategóriába sorolhatók. Érzetre ugyanazok az elcsalt tappancsok, amiket eddig a Logitech használt. A gond csak az, hogy ezek a puhított papucsok egy ilyen súlyos egérnél nemigazán előnyösek.

    A szenzorára panasz nem lehet, az valóban első osztályú. Mousetest 7m/s körül állt meg. :DDD

    Még menetem egy hetet, aztán kiderül, hogy mi lesz a sorsa, de nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy az asztalomon fog maradni.

    #### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

Új hozzászólás Aktív témák