Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

(#951) moma válasza ByB (#950) üzenetére

moma
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha úgy érted, hogy lesz e magyar, akkor a választ nem tudom, de ha nem lesz, akkor ha nem zavar mi van rászitázva akkor rendelhetsz németet, aminek elvileg pont ugyan az a kiosztása mint a magyarnak. Német gondolom azért csak lesz belőle előbb utóbb.

we all deserve a bit of luck.

(#952) tusi74 válasza Pacmann (#949) üzenetére

tusi74
(őstag)

Logitech UltraX Media Desktop
Ollós, szuper, teljesen hagyományos MAGYAR kiosztású.:
[kép]

Kapható a Saturnokban, MediaMarktokban. 12 és 14.000 között.

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#953) ByB válasza moma (#951) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen ár mellett, ami sejthető, nálam már elvárás, hogy rá legyen szitázva a magyar abc... :U Várok és meglátjuk. Nagyon bejön a forma és végre egy csúcsszett, nem jobbkezes egérrel érkezik! :R (balkezes vagyok)

(#954) neduddki válasza tusi74 (#952) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

A magyar kiosztas nem erdkel, de az insert az folotteb bosszant, amugy teccik, es amiota egy CLICK! tessej megelegedesre teljesiti szolgalatat a kornyeken annyira ne idegenkedem a mazzag nelkulitol:- )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#955) peterkeT válasza neduddki (#954) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ehhez is egy Cordless Click! Plus Optical egér van. Már nekem is van ilyen billentyűzetem, csak még nem bírtam felmenni érte naffalura. Úgyhogy addig ott nyaral egy kedves pirossapkás közös ismerősünknél. :D

Az egészeben az insert hiánya zavart a legjobban engem is, de egyszerűen nem lehet inserttel ellátott normális késes billentyűzetet kapni.

A képen látható kiosztásnak egyébként jobban örültem volna, mint a magyarnak, a szitázás meg nem érdekel, feőlem akár le is spórolhatják róla, csak a billentyűk a helyükön legyenek.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#956) moma válasza ByB (#953) üzenetére

moma
(senior tag)
LOGOUT blog

OK, persze. Ha csak magyar jön szóba, esetleg írj az MS nek. Szoktak válaszolni, bár lehet elég semmitmondó lesz. Egyébként legutóbb sem a comfort curve 2000-ből, sem a natural 4000ből nem volt magyar. Legalábbis eddig és már jó régen kint vannak.

we all deserve a bit of luck.

(#957) Füleske válasza ByB (#950) üzenetére

Füleske
(őstag)

Egere már megjelent nálunk , hát a szélső két gombja igen rossz helyen van és gyakorlatilag ha fogod az egeret akkor megnyomhatatlan.

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#958) Jarod1

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Na ilyen billcsi amit nyúzok

[link]

[Szerkesztve]

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#959) bandus válasza Jarod1 (#958) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az F-gombok nem tettszenek, viszont, az nyerő tölet, hogy az office alkalmazásoknak külön gombjuk van. Lehet én vagyok tájékozatlan, de más billeknél még nem láttam ilyet.

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#960) ByB válasza Füleske (#957) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm az infókat! Rákerestem neten és nagyon drága volt... :( Meg engem csak billentyűzettel közös kombó érdekelne! :R

(#961) ftc válasza ByB (#960) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nézz rá az Ergo 800-ra

egy Ergo 520 egér és egy Ergo 700 bill ...full rádiós..

(#962) ByB válasza ftc (#961) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Küldenél nekem egy linket, mert sehogy sem találom...?! :U

(#963) harry válasza ByB (#962) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Azt hiszem ez lenne az [link]
Javaslom azért nézz be az ergo700-as topicba, kisebb.nagyobb driver/suport gondok miatt. Maga a bill amúgy kényelmes és jól kezelhető, de ezeket már leírtam: [link]

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#964) ByB válasza harry (#963) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon köszönöm a linkeket! :R

(#965) ftc válasza harry (#963) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az ergo 800 benne van a driver csomagban ..azt akarom vissza fejteni...ha sikerrel járok szólok...

(#966) harry válasza ftc (#965) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Azzal már használhatóbbak a média gombok? Remélem megoldható...
ByB - szívesen :)

(#967) ftc válasza harry (#966) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem tudom,de remélem igen
amit irtál tényleg érvényes driver nélkül jobban megy....
ha sikerül átszabmni az összes gombot csúcs bill lesz..

(#968) ballington

ballington
(őstag)

szasztok!
asszem én is lecserélmem az billentyűzetem, mert már elég régi, igaz minden gomb teljesen tökéletesen működik, semmi kopás nincs rajta, de most nagyon tetszik a Genius Slimstar ([link])
mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? esetleg más fajta? olyan 3-5k körül gondoltam, meg h legyen multimédia meg internet gombok (Word Excel nem fontos).
A Genius-ok milyenek ilyen tekintetben? elég olcsók, és van választék.

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#969) bandus válasza ballington (#968) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#970) ftc válasza ballington (#968) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha gépelésre és semi game akkor nézz rá Geniustól az Ego700-ra kellems bill

(#971) ballington válasza ftc (#970) üzenetére

ballington
(őstag)

nem szoktam sokat gépelni, csak amiket fórumra szoktam írni, v. íméleket...mióta megvan a szakdoli, alig használtam Word-t. főleg game alatt nyúznám :DDD

(#972) ftc válasza ballington (#971) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akkor ergo 700 és amit kinéztél kihuzva...

(#973) ballington válasza ftc (#972) üzenetére

ballington
(őstag)

a Slimstarral mi a baj? olvasgatom a topicját, de eddig csak jót olvastam róla.

(#974) ballington

ballington
(őstag)

na most elértem a topicjában addig a részig, ahol írták, h 3 hónap után eltűnnek a sűrűn használt gombokon a betűk...hát ez nagy gáz, az Én Hurricane KB-9810 -esemet kb. 5-6 éve használom, 3 éve rendszeresen ET-zek (wasd-kombinációk) és meg sem látszik, h azokat használom)

ebből látszik, minél dizájnosabb egy bill, annál szarabb strapa terén. lehet mégsem cserélem le.

(#975) ftc válasza ballington (#974) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ezért irtam,hogy tegyél le róla:DDD

én is olyat akartam de én kb ott kezdtem ahova te most jutottál

(#976) ballington válasza ftc (#975) üzenetére

ballington
(őstag)

nameg az a másik, h az új bill-nél látom, h ha több gombot lenyomok egyszerre, akkor csipog...na az enyémen ilyen nincs...

neked amúgy milyen van? vagy milyet javasolnál olyan 5k-ig?

(#977) harry válasza ballington (#976) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Kicsit többért van egy hasonló Fujitsu-Siemens, talán 7k, nem tudom pontosan. Ez elvileg vmi masszívabb cucc, szinte biztos, hogy nem kopik mivel gravírozva vannak a jelek [link]. A már említett Ergo700 fps-re remek (nekem még nem volt gondom, kurzor-space gombokkal NFS alatt inkább), ellenben sok extra funkciója van, ami nem igazán lehet kihasználni (media gombok a gagyi driver miatt, meg görgő/zoom amiket sosem használtam még), szóval ezek miatt nem biztos, hogy megéri többet kiadni - viszont valóben kényelmes és azért a kinézete sem mondható átlagosnak.

(#978) ballington válasza harry (#977) üzenetére

ballington
(őstag)

hát annyit nem adok ki...és egy genius kb-16E? ez még tűrhető áron is van, meg normális gomb kiosztású is.

(#979) nahat

nahat
(tag)

Voltam ma MM-ben billentyűzetet taperolni. Alapvetően a Logitech g15 gombjai tetszettek a legjobban. Puhák, de azért visszajönnek leütés után, anyaguk is nagyon tetszett. De hát nekem csak ez kéne belőle:) Nem tud valaki hasonlóan jó gombokkal vagy puhitással vagy nem tudom mivel rendelkező bill-t mondani? Nekem még a Microsoft wired keyboard 500 [link] is nagyon tetszett (kb pont ennyire volna szükségem) de azt meg csak egérrel együtt láttam úgy emlékszem, az meg kell a halálnak:) Ezek strapabíró billek, használ valaki ilyet?

[Szerkesztve]

''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''

(#980) ftc válasza ballington (#978) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem kb21 volt Ergo 700 előtt....jól birta a gamet....

(#981) tusi74 válasza harry (#977) üzenetére

tusi74
(őstag)

Ki kell, hogy ábrándítsalak, ez a kopós Fujitsu-Siemens. Ezt itt is kitárgyaltuk anno. A mechanikája baromi jó, késes, de jópár bill, nemcsak kopott, hanem be is barnult. Olyan volt, mintha koszos lenne.

Kijött egy új változata, az meg egyszerűen gagyi. Nincs rá jobb szó. Persze az MM és a Saturn azt is aranyáron adja.

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#982) ballington válasza ftc (#980) üzenetére

ballington
(őstag)

és az mit jelent, h jól bírta? betűk a gombokon? zaj szinten?

(#983) harry válasza tusi74 (#981) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Na szép, ez elég gáz :-\ Régebben gondolkodtam ezen a billen is...

(#984) ftc válasza ballington (#982) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

zaj szint normális maradt...kb 4 éves volt a bill kiéllitást megsinylette de utánna még 1 évig szuperul ment...

a nyilaknál lekopott az ezüsz festék de ez is a kiállitás nyomai....

(#985) Avalon

Avalon
(tag)

Én is most készülök billentyűzetet venni, de nem tudom, hogy milyet vegyek pontosan. Most eg Genius Slimstar billentyűzetem van, de ez már elég kopott, lassan 2 éves. Főleg gépelésre és játékra használom (mondjuk másra már nem is nagyon lehet). Ami fontos, hogy halk legyen, és legyen rajta némízás gomb, a többi annyira már nem is lényeg. Max 7e Ft-t szánok rá. Milyet ajánlotok?
Előre is köszi a válaszokat.

(#986) fabika

fabika
(tag)

Milyen bill-t ajánlotok 2-3k körül?
Logitech párti vagyok ;)

Visszabeszél, mint nyugdíjas a tv-nek.

(#987) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na most láttam hogy ithon is kapható a Logitech G11 Gaming Keyboard !
Valakinek már van? Nagyon tetszik és már kelene egy Gamer bill, és anyira nem is drága föleg a Razer hez képeset. :DD
Ugy 15 16 körül van.
Szoval érdemes venni? :)

Note 2 ?

(#988) choorkaHUN

choorkaHUN
(újonc)

Nem tudja valaki, hogy lesz -e Mo-n Genius ErgoMedia R710-es szett valaha?
Vagy ha van valami ilyesmi bill, akkor azt se titkoljátok el :D

(#989) ftc válasza choorkaHUN (#988) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ergo 800 ? hamarabb sztem..

(#990) Arius

Arius
(fanatikus tag)

Milyen billentyűzet felel meg ezeknek:
Normál kiosztású, van rajta Insert (és nem egyben DEL), nyilak stb minden alap helyen.
Nem kell semmi külön gomb rá se multimédia semmi (ha csak olyan van amin mégis van, egye fene).
Natív USB-s, vezetékes. Egyszerre LEGALÁBB 5 gombot le lehessen nyomni, mégpedig bármilyen kombinációban! Ez utóbbi a legfontosabb.

Jelenleg Genius Slimstarom van, de az pont a legfontosabbnál vérzik el. A legjobb lenne egy hasonló, csak lehessen sok gombot nyomni rajta egyszerre. W+A vagy D+SHIFT+E+SPACE például ;)

MOD: Ja igen, a microsoft 1.1-et tudom, de még annál is ''egyszerűbb'' lenne az igazi.

[Szerkesztve]

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)

(#991) Jodanovich

Jodanovich
(fanatikus tag)

sziasztok
ma vettem 1 teljesen 1szerű genius slim billentyűzetet
olcsó is volt meg jól is néz ki és a gombjai is első osztályuak csak ajánlani tudom...
[link]
ja azt kifelejtettem h itt kecskeméten a lingvin be vettem 2600Ft é :P

[Szerkesztve]

Life is Short... Ride Hard!!!

(#992) Arius válasza Jodanovich (#991) üzenetére

Arius
(fanatikus tag)

Melóhelyen nekem is ilyen van, otthon meg a ''nagytestvére''. Tökjó ja, ha valaki nem akar játszani ;)

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)

(#993) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

Sziasztok!

Ajánljatok nekem valami jó kis billenyűzetet.

A lényeg:
- vezetékes legyen
- világítson
- fekete legyen és jól nézzen ki
- jah és magyar kiosztású legyen

Köszönöm!

[Szerkesztve]

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#994) Jodanovich válasza Arius (#992) üzenetére

Jodanovich
(fanatikus tag)

mert játékra mért nem jó?

Life is Short... Ride Hard!!!

(#995) Newyorker válasza Newyorker (#993) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Uppp 993 :)
köszönöm

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#996) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem rég jött meg logitech g11 gaming keyboard ! Nagyon király. :)

Note 2 ?

(#997) Newyorker válasza AS (#996) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Magyar kiosztású?

(#998) szjoci válasza Newyorker (#997) üzenetére

szjoci
(senior tag)

Nincs magyar kiosztású tudomásom szerint. Viszont marha könnyen hozzá lehet szokni szvsz (nekem a ''nagytestvére'', G15-öm van)

Bátran merem ajánlani egyébként (ha nem ragaszkodsz a magyar bill.kiosztáshoz), semmi gondom vele ;)

[Szerkesztve]

(#999) joco1114

joco1114
(lelkes újonc)

Up993 -> Ez engem is érdekelne.

Joc

(#1000) Newyorker válasza szjoci (#998) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Az a gond, h én sokat fórumozok, irogatok, sttb., szval kell a magyar kiosztás nincs mese, mivel Ő, Ö, É Á meg ilyen betűkkel nem akarom összeragaszgatni! :)

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.