Helló mindenki. Kéne vennem valami frankó billentyűzetet. Amik fontosak:
- Ezüst színű alap esetleg itt ott egy kis feketével
- Kék ledek
- Jó minőség legyen
- Angol vagy Magyar kiosztás
- Semmi multimédia és ergonómia. (ez talán a legdurvább kritérium)
Ez alapján kinéztem egy Enermax Aurorát amiről a PH is írt, de ha megszakadok sem tudok Mo-n ilyet szerezni. Még a hivatalos Enermax viszonteladó is azt mondta, hogy talán tudnak egy franciát szerezni. Azt meg azért nem akarok. Tetszenek ezek az alumínium csodák és szerintem vennék is, de nem nagyon lehet ilyeneket szerezni.
Azért fontos a külső, mert ez megy a házamhoz meg a monitorhoz. 
Ki mit tud ajánlani?
[Szerkesztve]
I am the Visionaire, follow me if you dare...

Nem tom mi lehetett a gond. Arra tippelek, hogy talán még a víztől összetapadhatatott valami aminek nem kellett és ahogy szét mozgattam azokat a végony lapokat ez helyre jött. Vagy esetleg a víz valami koszt nem megfelelő helyre szállított és kicsit átsűrített levegőzve azt most kifújtam. Nem tudom. De most örülök, mert megdöbbentően gáz volt már a régi billentyűt használni, nem is értem, hogy bírtam azon gépelni anno, egy új ilyet venni meg elég durva lett volna
Szóval bátran lehet ezt a típust is szétszedni, nem kell félni
Köszönet a segítségért DrGonzo és elnézést mindenkitől az újabb off-ért, de most már gondoltam úgy jó, ha leírom mi lett a vége

Egyébként valahogy befértél a billentyűk közé, vagy, távolabbról is elég jól szív hogy kijöjjön a dzsuva? Azért kérdezem mert én sűrített levegőzni szoktam, de a porszívó gazdaságosabb lenne 

Leszedtem, este ki is próbálom! 

A Genius-nál jobb,dizájnosabb világítása szép, jól látható, nem bántja a szememet.A gombok nyomáspontja a kemény és a puha között valahol.8e-ért szerintem jó vétel annak tükrében hogy egy normálisabb billentyűzet 5-6e. 

Ilyenre gondolok: http://www.editorskeys.com/photoshopkeyboard.asp

Augusztus 1. óta eltelt 4 hónap, és az akkor emlegetett új Fujitsu-Siemens billentyűzetet megtaláltam bedobozolva. Igaz az alsó polcon, és nem volt bemutató darab, de a fényképről stimmelt azzal, ami ki volt téve augusztusban a konfigokhoz. Mit nekem 8990 Ft így karácsony előtt, megleptem magam eggyel.