Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#451) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

néztem én is közben,és erre jutottam,és egy értékelést kérnék tőletek:

Alaplap: MSI 770-G45 vagy Asrock M3A770DE szóval amit előttem is írtak
Processzor : AMD Pehnom II X4 940 BE
Táp: Corsair CX 400w
Ház: Thermaltake V3
Memória: Kingmax TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz

ez picivel többe kerülne amit már írtam,de még belefér

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#452) kelzsoca válasza mrhitoshi (#451) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Miért nem veszel x4 630-as athlont, és akkor beleférne 4gb ram is...

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#453) mrhitoshi válasza kelzsoca (#452) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem tudom,úgy voltam vele,hogy 955 BE proci lesz,aztán most hogy ilyen brutális árak vannak lejjebb ment a mérce,de ha meg tudtok győzni,hogy miért lenne jobb az Athlon-t vennem...

[ Szerkesztve ]

(#454) Steve-0 válasza mrhitoshi (#451) üzenetére

Steve-0
(őstag)

Az AMD Phenom II X4 940 BE - csak AM2+ tokozású, nem tartalmaz DDR3-as memóriavezérlőt! A mostani lapodba bele tudnád rakni!

| Magyar-Német fordítást vállalok! | blogom: http://human-after-all.tumblr.com |

(#455) agemate válasza mrhitoshi (#451) üzenetére

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ez, de minek veszel ilyen drága tápot? Csúcsszuper táp, de egy ugyanilyen teljesítményű és minőségű FSP táp jóval olcsóbban beszerezhető. Pl FSP400-GHN.

Ezt a 940-est Phenomot hanyagold, ez AM2-es. Vagy 925, 945 vagy a legjobb a 955-ös.
2GB-ramot később tudsz még bele venni.

Szerk.: Hallgass Steve-0-ra!

[ Szerkesztve ]

(#456) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ajaj erről még nem is tudtam,köszönöm hogy erről felvilágosítást kaptam :R

(#457) mrhitoshi válasza mrhitoshi (#456) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és milyen procit tudtok akkor ajánlani a 630-on kívűl ? játékra kellene és egy fő célkitűzés van,a játékokat maxon tudja vinni,és maximálisan kihajtsa a 4830-as VGA-m

(#458) kelzsoca válasza mrhitoshi (#457) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nézd ehhez a vga-hoz még egy belépő szintű 240-es athlon cpu is elég, nem hogy egy 4 magos x4 athlon 620/630

Ha elég a kétmagos akkor vegyél phenom 550BE processzort.

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#459) mrhitoshi válasza kelzsoca (#458) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

okés,és játékok terén,hogy szerepel egy 620/630 -as ? tudom,hogy jobban számít a VGA,de....

[ Szerkesztve ]

(#460) FullGas válasza kelzsoca (#458) üzenetére

FullGas
(fanatikus tag)

Pontosan :K Egy 630-as athlon 3,2 GHZ-en szinte mindegyik videokarival eboldugul, a 4830 megse kottyan neki.
Én ha vennék CPU-t és VGA-t nagy valószinűséggel Athlon 630 v. Phenom 925, VGA meg 5770 lenne :D

mrhitoshi:

A Phenomok egy picit jobban teljesítenek az L3 Cache miatt, de szerintem nincs olyan egetverő különbség. Itt látható [link]

[ Szerkesztve ]

(#461) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor az AMD Athlon X4 630 -as lesz a befutó,és egy ilyen processzor mennyire húzható ?

(#462) kelzsoca válasza mrhitoshi (#461) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Alapon 2.8GHz-en ketyeg, és szerintem neked ez a vga-hoz elegendő sebességben is, ShellK. kollega tudna róla mesélni mire elég egy ilyen processzor, de eddig csak dicsérte, neki is 4830-as procija van egyébként :)

Húzva ~3.4GHz szerintem kihozható belőle, de ide már kell egy normálisabb hűtő is mint a gyári cooler.

[ Szerkesztve ]

(#463) ShellKretor válasza kelzsoca (#462) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

3,4Ghz-en már sok is, mert akkor már olyan gyors, mint az Intel i5-750:)
Ilyenkor már annyira gyorsan jönnek a golyók, nem is látom:))

Ha Athlon tuningban kell help, csak szóljatok:)
A 4830 meg ahogy írtam, 685/1050Mhz-en megy stabilan nekem húzva, ACC-vel.

ҳ̸Ҳ̸ҳ ELADÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k

(#464) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszönöm,mindenkinek a segítséget :R :)),és egy utolsó kérdés:

melyik alaplapot ajánljátok ezeket figyelembe véve :

Processzor: Athlon X4 630
Memória:CSX 2048Mb DDR3 1600Mhz CEC FAN KIT vagy 1333mhz -s memória attól függ melyik alaplap lesz

1.Asrock M3A770DE
2.MSI 770-G45

[ Szerkesztve ]

(#465) agemate válasza mrhitoshi (#464) üzenetére

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez milyen memória? :U 1600-as felesleges, fagyhat tőle a rendszer. Kitet ne vegyél, könnyebb később bővíteni, ha egy darab 2GB-os modulod van.

Amúgy sztem mindkét lappal ugyanolyan jól jársz.

(#466) csokad

csokad
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok. szerintetek megérné egy ilyen ajénlat
Mushkin ddr3 4gb dual kit blue c9-es plusz mellé egy hyper 212+ alig használt. 30k-ért össz?

Jeff Lindsay: Dexter könyveket keresek, használtan, is azonnali kp! Nézz szét a bazáromban. http://goo.gl/MB2PC

(#467) agemate válasza csokad (#466) üzenetére

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg.

(#468) kelzsoca válasza csokad (#466) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze, ha hibátlanok a cuccok :)

(#469) mclaren777 válasza agemate (#465) üzenetére

mclaren777
(fanatikus tag)

Kicsit OFF, de:
Sajnos emiatt nem tudom én sem mit lépjek pl RAM ügyben.
Valaki azt mondja 1333-as helyett vegyek 1600-ast mert jobban tudom majd húzni a procit (holott EC:RAM szorzóval lehet játszadozni (legalábbis AMD-nél) csak lehet esetleg kevés egy 266x4.00-nál kapott 1066 Mhz egy 1333-as RAM-nál).
Valaki azt mondja teljesen fölösleges mert csak benchmark mutatja ki. (Na ez az ami engem nem izgat. :))
Valaki meg azt mondja hogy fagyizik majd a rendszer. Nem tudom kire hallgassak, sajna a környezetemben nem tudok senkitől tanácsot kérni ilyen ügyekben.
Ha azon múlik majd, hogy ne kelljen 2-3 év múlva újra RAM ot vegyek, hogy most veszek 1333 helyett egy 1600-ast vagy 1800-ast akkor inkább rádobok még annyit. De ha csak e-pnis növelő akkor inkább veszek 1333-ast. Nem akartam senkit megsérteni, csak már kicsit kiakadtam -nem tudom mit vegyek. :(
:N

[ Szerkesztve ]

(#470) kelzsoca válasza mclaren777 (#469) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megmondom én neked mit kell csinálnod:

Megveszed az 1600-as ramot/ramokat, ha alapon használod a rendszert az neked 1333-on fog futni, a rendszer nem fog fagyogatni, minden stabil lesz, aztán a későbbiekben meg észhez térsz és elkerülöd az AMD-t és Intelbe teszed a pénzed :DDD

(#471) ShellKretor válasza mclaren777 (#469) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Milyen procid van?

(#472) ShellKretor válasza mclaren777 (#469) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

.

[ Szerkesztve ]

(#473) mclaren777 válasza kelzsoca (#470) üzenetére

mclaren777
(fanatikus tag)

Én fogyi miatt Intelt vennék (de csak azért :DDD ) viszont még a Core i3-530 is többre jönne ki mint egy jó kis 4 magos Athlon + alaplap sincs hozzá olyan kaliber mint ami AMD-hez 21-22k ért, vagy csak jóval többért, viszont ami a legnagyobb baj az, hogy a Socket 1156 meg fog szünni már jövőre. Ezért gondolkodom AMD-ben, bízva abban hogy a Bulldozer majd fölzárkózik az i7-ekhez -egyébként sztem már csak teljesítmény/fogyi arányban gyengébb jelentősebben az AMD:).

Egyébként meg olyan RAM-ot szeretnék ami jó AMD-hez, Intelhez egyaránt, tehát max 1.65V, de ha a CPU- tuninghoz az kell, hát lehessen tuningolni is.
Először azt mondtam elég egy Kingston ValueRAM 1333 31K-ért.
Most a HyperX LoVo szériával szemezek amiből az 1600/CL9-es most egy árba van a nagyfeszkójú HyperX-ekkel. Az 1800-as meg 600 Ft-al több kb. Remélem jó lesz az Athlon 630-hoz :F elvileg megy 1.5V-on is ha kell.

[ Szerkesztve ]

(#474) ShellKretor válasza mclaren777 (#473) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 630-as Athlon miatt szerintem felesleges 1600-as RAM-ot venni, mert 250-es FSB-n 14x szorzón 3500 Mhz-en szépen fog menni. Ott meg választasz egy 5,33x -os RAM szorzót és 1333Mhz-en fognak menni a moduljaid. 3,5Ghz-nél többet meg nem hiszem hogy megy a 630-as, vagy ha megy is, felesleges tovább húzni.

Ha meg pl. megy 260x14-enm, azaz 3640 Mhz-en is pl. , akkor a RAM-ok elbírnak még 5,33x260 azaz 1385 Mhz-et:)

[ Szerkesztve ]

(#475) mclaren777 válasza ShellKretor (#474) üzenetére

mclaren777
(fanatikus tag)

Szerinted van annyi plusz szufla a Kingston ValueRAM-okban? :)

(#476) ShellKretor válasza mclaren777 (#475) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

20Mhz pluszt nehogy ne bírjon:))

(#477) kelzsoca válasza mclaren777 (#473) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vegyél nyugodtan 1600-as márkás ramot.

Az AMD mindig le lesz maradva az Intellel szemben, mikor az Intel már olyan procit gyárt ami visszafelé tekeri a villanyórát :DDD addigra talán az AMD-nek is lesz életképes és ütős megoldása :C

(#478) mclaren777 válasza ShellKretor (#476) üzenetére

mclaren777
(fanatikus tag)

Mondjuk Ph!-s tesztben azt hiszem vitték még a 2000-et is, igaz nincs 2 pont úgy tuningolható alkatrész. + ez egy 2x1 GB-os szett volt.

(#479) Angel1981 válasza kelzsoca (#424) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Megerősítem :)
Illetve nem az a jó kifejezés, hogy "nem a régi", csak már elsősorban nem a PC játékiparnak fejleszt, és ez egyre inkább igaz lesz a jövőben.

(#480) kelzsoca válasza Angel1981 (#479) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, többek között ezt jelentette volna, de nem írtam ki mert akkor csak kérdeznek és kérdeznek hogy mi-mit-miért-most komolyan-hát hogyan stb... :)

(#481) Ishikoro

Ishikoro
(újonc)

Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni egy otthoni gép lecserélésében. :)

1. Mire fogod használni a gépet?
Főleg játékra. Egy otthoni gépről van szó (2.6Ghz Athlon XP, 2GB RAM, 6600GT), amit csak nyaranta meg telente használok. Elég régi gép, ami egy ideig jól vitte a játékokat, csak hát azóta elköltöztem, meg úgy összességében kiestem a nagy hardware-fejlődésből. :) Egy olyan gépet szeretnék összerakni, amin jól fut pár korábbi illetve mai cím, pl. Modern Warfare 2, Batman: Arkham Asylum, Split/Second, Borderlands, Starcraft 2, Metro 2033 stb. A "jól fut alatt" szép megjelenítést, általában 1024x768as felbontásban tükörsima játékmenetet értek, ami nekem bőven elég lenne.

2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
Jelenleg a nagy tervből csak a proci van meg, ami egy Intel Core 2 Duo E7500-t jelent, 2.93 Ghzen.

3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Az alaplap és a videókártya szempontjából kellene egy kis segítség. Az alaplaphoz ajánlották az AsRock P43DE-t, illetve a Gigabyte GA-EP41-UD3L-t. Van még az AsRock P43DE3, ami az előbbinek a DDR3 támogatással ellátott verziója.

A videókártyák közül pedig egy 9800GT/GTS/GTS250-ben gondolkozom. A GTS250re lenne keret, viszont a kérdés az, hogy nem lenne elég egy 9800GT arra, amire szeretném használni a gépet? Nem igen kapcsolom be az élsimítást meg ilyeneket, inkább sajna ahhoz vagyok szokva, hogy alacsony felbontásban is akadoznak a játékok...a másik pedig, hogy egy GTS250-et nem limitálná a fenti proci?

Egyéb alkatrészek: 2x2 GB (nem kit) Kingmax DDR2 800Mhz, WD 500 GB merevlemez, valamilyen DVD író, Gigabyte 460W táp, Sharkoon Economy 9 ház, nincs speckó procihűtő csak ami a dobozában volt.

4. Mennyi a kereted rá?
A procit leszámítva 120K.

5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
1440x900, egy 19 colos widescreen monitorom van. Ahogy mondtam, elég alacsony felbontásokhoz vagyok szokva, de ezzel a géppel azért szeretnék egy tükörsima futást 1024x768 felett. :)

Előre is köszi a válaszokat!

[ Szerkesztve ]

(#482) ShellKretor válasza mclaren777 (#473) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyébként van itt vkinek már i3-530-as cucca? Megmérhetné egy fogyi mérővel. Szerintem nem sok különbség lesz egy Athlon 630-as rendszerhez képest. Végül is az Athlon-ok is 95 watt max TDP-sek. 20-25 wattot jósolok. Az én 110 wattom helyett lehet egy i3-530-as rendszer eszik mondjuk 90-85 wattot üresben. Esetleg egy 5750 kaliberű DX11-es karival 60-70-et.

(#483) ShellKretor válasza Ishikoro (#481) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt az e7500-as 2 magos procit felesleges volt beszerezni, nem tudod már eladni?
Kifutott platform a s775 és csak 2 magos, ráadásul a DDR3-at sem tudja kihasználni, csak akkor ha húznád tuningolnád a memót. Szóval s775-ös ddr3-as alaplapot a legtöbb esetben felesleges venni. Én s775-ös gépbe sem fektetnek friss pénzt, de ha a proci már megvan és muszály, hát írunk vmit.

lap 15k
cpu
ram 28k
ezeket tudod a 775 esetében
odd 5k
ezenkívül ezt tudnám ajánlani:
HDD HD502HJ Samu 500 GB
HD 5750 512MB vga kari, 30k
FSP 400 GHN táp, 12k
Ház: Xigmatek Asgard, vagy CM335, 10k
össz: 112k

Egyébként összehasonlításképpen, amennyiben nem lenne processzorod, ezt ajánlanám:

LAP: ASROCK M3A770DE 18k
CPU: AMD Athlon II X4 630 2.80Ghz AM3 BOKSZ 2MB 25k
RAM: Kingmax 2GB DDR3 1333Mhz 15k
HDD: Samsung SpinPoint F3 500GB HD502HJ 12k
VGA: POWERCOLOR AX5750 512MD5-H 512MB DDR5 PCIE 30k
ODD: NEC AD-7243S fekete 1év gar LabelFlash: 5k
TÁP: Chicony Hipro 380 watt 8k
HÁZ: Xigmatek Asgard 9k
össz: ~ 123k

Ez egy 4 magos AMD processzor + 2GB RAM-ot később majd tehetsz bele.
Bár ha most van 120k-d a cpu-n kívül, gondolom ha eladnád, akkor 4GB ram-mal is vehetnéd a fenfi gépet, akár lehet még HD5770 -nel is ami erősebb.
1024x768-ra bőven elég:)

[ Szerkesztve ]

(#484) kelzsoca válasza ShellKretor (#483) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én is eladnám a jelenlegi alkatrészeket, és az érte kapott pénzt még hozzátenném ahhoz a 120k-hoz és egy komoly masinát össze lehetne hozni belőle :K

Amúgy azt álmodtam hogy új országos tesztet készítünk, és éppen személyesen kértem árajánlatot vízhűtésre :DDD
Tisztán emlékszem hogy a saját gépemre kértem ajánlatot :)
Persze itthon egy ilyen tesztnek semmi értelme nem lenne 1-2 cég ha foglalkozik ilyennel.

Látszik hogy csak álmodtam :C

[ Szerkesztve ]

(#485) Angel1981 válasza kelzsoca (#480) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Értem - jogos.
Bár így meg arról kérdezgethetnek, hogy "hogyhogynemolyanjómintrégenholrontottak???":D

(#486) ShellKretor válasza kelzsoca (#484) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Baumax-tól már jött ajánlat?:)

(#487) M@cika válasza Ishikoro (#481) üzenetére

M@cika
(senior tag)

Biztos erre a procira akarod építeni az új gépedet?
/csak mert a hozzáértő kollégák nem szoktak S775-ös procira alapozott új gépet javasolni, az elavultság okán./
Ha elpasszolnád ,amit érte kapsz + a 120 amit rászánsz, egész jó kis értékálló géped lehetne évekig.

Mondjuk valami ilyesmi:

Asrock H55M-pro 21037.-
Core i3-530 box 30194.-
Kingmax tinyBGA ddr3-1333 2 Gb kit 15750.-
Sapphire Radeon 5750-1 Gb DDR5 PCIE 34034.-
Samsung 500 GB - HD502HJ 12188.-
Sharkoon Economy 9 ház 11500.-
FSP-400-GHN táp 12175.-
NEC-7243 dvd író 5341.-

összesen: 142,219 Ft bruttó
Árak Ipon-ról.

Nasit a kis fehér medvének!

(#488) M@cika válasza ShellKretor (#482) üzenetére

M@cika
(senior tag)

Ismerős gyerekének most raktam össze i3-530-al gépet, jó időtálló lesz, mert jelenleg a prociba integrált videoval játszik, nem építettem bele a radeon 5670-est. Hétvégén megkísérlem lemérni a fogyasztását.

(#489) ShellKretor válasza M@cika (#488) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oks, köcce, érdeklődéssel várjuk!:) Bár gondolom az IGP miatt szép kevés lesz.
Szép az i3-as ajánlat is! Grat! Bár a Sharkoon-t csak akkor venném meg, ha beleszerelmesedtem volna:) Egyébként egy Xigmatek korrektebb.

[ Szerkesztve ]

(#490) M@cika válasza ShellKretor (#489) üzenetére

M@cika
(senior tag)

Nekem tetszik a Sharkoon, bár nem ez a fajta. Azért írtam ezt, mert valami ilyesmit írt az ajánlatkérő. -Mondom akkor legyen ez-

(#491) ShellKretor válasza M@cika (#490) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fehér a belseje, nem csavarmentes a szerelhetősége, kábelmenedzsmentet sem tartalmaz. [link] Ezzel szemben pl. egy XIGMATEK Asgard matt fekete belsővel rendelkezik, csavarmentesen tehetsz bele bővítő kártyát, ODD-t, HDD-t, teljes kábelmenedzsmenttel rendelkezik, vannak benne porszűrők elöl és még olcsóbb is, 9eFt. Elöl pedig egy minőségi Xigmatek 12 centis venti van benne, csak hátra kell szerelni egy másikat. Szereltem már ilyen Xigma házba gépet, tudom ajánlani mindenkinek, ennyi pénzért nincs jobb. Ráadásul még letisztultan szép is.

(#492) ShellKretor

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Herr-Z cikke, a Skót ajánlat, érdemes elolvasni. Amiről pedig beszéltem: "A lapon ugyanaz az órajelgenerátor van, mint a nagyobb Asrockokon, amik tudnak 285-290 körüli "fsb"-t is"

(#493) M@cika válasza ShellKretor (#491) üzenetére

M@cika
(senior tag)

kb. 2 hónap múlva kell egy csúcskonfig (lakberendezési tervezésre) az i3-530-as gyermek anyukájának, akkor ezzel az általad ajánlott házzal rakom majd össze. :-)

Skót ajánlatra:
Ja, nagyon jó kis cucc bújt meg szép csendben az ajánlatban. Mondjuk én mostanság biztos nem cserélek, mert a keret nincs meg rá, meg aztán amire én gépet használok, arra az 5050e is elég.

[ Szerkesztve ]

(#494) ShellKretor válasza M@cika (#493) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én csak most találtam erre a Skótos cuccra, pedig már január végei a cikk. Mindenesetre vállalkozó kedvűeknek best buy lehet, főleg annak akinek van is már DDR2 memója:

AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,2Ghz AM2, 10k
A780GM-LE/128M AM2+ HD3200 IGP, 13k
össz: 23k

Herr Z pedig azt írja, 99%-ban 3 maggal mennek, de ha meg a 4. mag is bejön, akkor szuper 10k-ért egy 920,940 BE proci, főleg ha 3Ghz-re fel is rántja a tulaj. Hozzá használtan 800-as DDR2 2-4GB és állat jó konfigod van:)

Persze vehető másfajta Asrock avagy pl. Biostar HD4200-as vagy/és 4 db DDR helyes lappal is, azok is vannak 15-17k körül.
BIOSTAR A785GE 2xDDR2, 14k
ASROCK A785GMH/128M 4xDDR2, 17k
Utóbbi ráadásul 6 fázisú és már a Thuban is megy benne:)

[ Szerkesztve ]

(#495) ShellKretor válasza ShellKretor (#494) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szóval azt is lehetne mondani, hogy egy 40 ezres Phenom 955 helyett vegyél:
X2 5000 -et 10-ért:)

(#496) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tudtok mondani valamilyen Intel rendszert ? szal alaplap + proci + ram játékra persze

[ Szerkesztve ]

(#497) jaja1981 válasza mrhitoshi (#496) üzenetére

jaja1981
(PH! addikt)

Mennyiből és milyen monitorod van?

Összes eladó termékem és MODDING --> www.mutyipc.hu TESSÉK LIKE-OLNI!

(#498) kelzsoca válasza mrhitoshi (#496) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze:

Intel core i5 650 1 év garanciával: 25 500 Ft
Intel s1156 EVGA H55 V mATX 26 500 Ft 2 év
Kingston DDR-3 4Gb/1333 ValueRAM KIT (2x2Gb) 23 625 Ft 3 év

Mindezt Holm bazárjából: [link]

A processzor olyan áron van, hogy az best buy vétel, a ram szintén ennyiért sehol, és a lap is nagyon komoly.

(#499) FullGas válasza kelzsoca (#498) üzenetére

FullGas
(fanatikus tag)

:Y
Igencsak jó árai vannak, azért i7 920 46 000 Ft-ért igen kellemes :DDD

(#500) kelzsoca válasza FullGas (#499) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A core i5 650 45k az Iponban, szerinted megéri? :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.