Hali! Szeretném a tanácsotokat kérni milyen lapot vegyek játékra 35-40k-körül?
Egyenlőre azt sem tudom INTEL vagy AMD legyen.
Melyik jobb játékra?
INTEL-t szerettem volna de bizonytalan vagyok:
Kérem akinek van tapasztalata segítsen:
Köszi.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
kissbb
(újonc)
Ezekhez a dolgokhoz, tudi kellene pár elképzelésedet. PL. Procid van(Amit nem akarsz lecserélni.) VGA-d van, és ha igen, milyen csatlakozású, persze, ha nem akarod azt is lecserélni. Memoriák, Mennyi db?/Mhz?/Teljesítmény(MB)?/, és hasonlók. ha ezeket leírod, könnyeben tudok segíteni.
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

kissbb
(újonc)
Valoszínű minden ki lesz cserélve tehát egy komplett gép kellene.
proci: 3.0-3.2 2MB gondoltam INTEL-be
vga: asus 6600gt-6800gt pci_e
ram:2*512

Illidan
(tag)
Játékra egyértelműen A64. Mondjuk egy 3200+ vagy ha nagyobb a keret akkor egy 3700+)
Alaplapra nem kell annyit költeni szerintem, egy Asus A8N-E már 25000 körül (inkább alatta) megvan. A megmaradt pénzből meg lehet jobb VGA-t venni.
Ha ragaszkodsz az SLI-hez, akkor pl Asus A8N-SLI.
(de a Gigabyte vagy az MSI egyik nforce 4-es lapjával sem jársz rosszul)
gigabyte-al csak akkor, ha nem akarsz 265 fölötti fsbt... 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

Illidan
(tag)
VGA esetében az alaplapnál megtakarított pénzből a 6600GT helyett egy 6800GS vagy egy X800 GTO2 (a hangsúly a 2-n van)
Bár ha a 6800GT-hez viszonyítjuk akkor ezek nem is drágábbak (sőt!), ellenben sok esetben gyorsabbak és jól tuningolhatók.
Ha esetlek maradsz az INTEL-nél akkor
ASUS P5GD2 ezt az alapot ajánlom ami 25k. csak tudnod kell, hogy a proci foglalata LGA775, és ebbe egy Celeron D 3.06Ghz-es 20k, és egy P4 530 (prescott) 3.0Ghz-cel 37k. Az alaplapra DDR2-es kell, ami nem igazán különbözik árban a DDR-rel, És A VGA foglalat PCI-E 16X. Döntsd el, hogy mit is szeretnél.
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

kissbb
(újonc)
Sokat segítettetek köszi szépen ha még tudtok valamit írjatok

Illidan
(tag)
Egy teszt, hogy melyik procival jársz jobban, ha játékra kell [link]
Illidian! Egy kérdés! Honnan tudsz mindig ilyen jó linkeket? Én próbálok keresni a google-ban, de sokszór nem ad ki semmi hasznosat.

Illidan
(tag)
Nem kellett messzire mennem 
Általában itt a ph-n nézek szét elsőnek; csak utána google, de a fórumon is sok információt lehet szerezni.

Angmar
(tag)
Hello! Milyen 755-ös DDR2-es alaplapot érdemes venni, amin van 2 db IDE csatlakozó, és bruttó 30k alatt van, mert most nézem az Abit honlapját, és ezeken már csak 1 csatlakozás van. Ja, és tuningolási lehetőségek is szempont a választásnál.
Nézz fel ide:[link]. Itt ha megnyomod, hogy számítástechnika, akkor kedvedre válogathatsz, az informatikai eszközök között, és még a legolcsóbb árat is kiírja(+a boltot), ami magyarországon van.

Angmar
(tag)
Kösz. Azthiszem Abit NI8 SLI lesz, ezen van 2 IDE csatlakozó.

morp
(fanatikus tag)
a64-hez (s939) melyik a legjobb lap 30k környékén? fontos a stabilitás és a jó tuning lehetőség, egyébb extrák kevésbé.

kissbb
(újonc)
Hello.
Alaplapot szeretnék venni ASUS p5nd2-sli-t néztem ki.Akinek ilyen van ossza meg a tapasztalatait velem légyszi.
Minden érdekel erdemes e venni 23k körül.
Játékra kellene egy p4 3.2 procival

csudri
(őstag)
Hi all!
Kellene nekem egy lap integrált grafikával, LGA775 támogatással. És ha lehet akkor olcsó legyen! Kinéztem egy Asrock lapot (775Twins HDTV), de erről azt hallottam, hogy lassú a vinyókezelése.
Esetleg van valakinek valami ötlete?
Vortex World Domination

kissbb
(újonc)
Hello!
Vaaki segítsen melyik lap a jobb? ASUS p5nd2-sli vagy GIGA 8n-sli pro?
Elöre is köszi.

Lumix
(újonc)
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy egy 939 Abit UL-8-as alaplappal szemezek de nemigazán tudok róla sem negatív sem pozítív dolgokat ha vali tud róla valamit vagy haszál ilyet azt kérem írjon róla valamit,hogy érdemes megvenni vagy nem.Előre is kösz!

lyes
(kvázi-tag)
szeretnék egy jó alaplot erős tuningra. PCIE és Socket 939.
amihez kéne: AMD 3700+ Nvidia GeForce 7900GT. Olyan 30-40ezrem van rá. 
nekem mondtak már 1et: Abit an8 ultra. ez esetleg jó? 
előre is kösz! 
tudom hogy nem értek hozzá, de próbálkozni azé lehet!

Lumix
(újonc)
Szia! Itt a Prohardver forumán van egy olyan topic hogy Abit AN8 topic olvass bele talán írnak róla valamit ami segít a döntésben!

KL555
(lelkes újonc)
Hali!
Nekem egy S939-es AGP-s (tudom,nem jó ötlet, de most már ez van) alaplap kellene, csak nem tom pontosan milyen is legyen. Valaki segítsen!Én egy Abit AV8-ra gondoltam, a saját topikjában azt írták, nem rossz. Nektek mi a véleményetek? Milyen deszkát kellene vennem egy A643200+ mellé 1 Gb DDR RAMhoz?
Előre is köszi. 

Tekky
(kvázi-tag)
Hát..erős tuningra talán egy DFI LanParty NF4 Ultra-D szerintem jobb választás lenne.
DFI Ultra-D / G.SKill tuning-ram ésatöbbi ==> http://prohardver.hu/apro/dfi_lanparty_nf4_ultra-d_7900gt_g_skill_ram_stb/hsz_1-50.html

bozont
(PH! addikt)
Hali
Nekem vmi jó kis s754/PCIe lap kéne(abitról,msiről,dfiről jókat hallottam) egy picit tuningoni is szeretnék.Milyet érdemes venni és ezek milyen árban lennének?

robika88
(tag)
Sziasztok!
Lesz majd egy a64 3200 venice(939)procim, nf7800gt karim és ehhez kellene egy jó de olcsó lapot keresnem, mit ajánlotok?
én az asus a8n5x-re gondoltam, az 20k-ba tudnám beszerezni

#gab_
(őstag)
hali
GigaByte GA-K8N SLI (S939-nForce4 SLI-Dual DDR 400-Dual PCI-E x16-4 SATA II) /3 év Garancia/
23k az Aliencomputersbe. brutto

robika88
(tag)
és ez mivel jobb az A8n-e-től?annyiban hogy sli vagy másban is eltér?

KrebFeca
(újonc)
Unoka tesómnak ilyen alaplapja van és neki rohadtul bevált.

#gab_
(őstag)
tobb extra / SLI / +bizhato stb.

robika88
(tag)
köszi, azért még gondolkozok rajta, mert sztem nekem nem lesz sli-ben, mert nem lesz 2 ugyan olyan karim 

Kalozman
(tag)
Sziasztok!
Alaplapot szeretnék venni 1 AMD s939-es proci alá.Kinézem az ASUS A8N-E-t meg ugyan ien szintűt Gigabytben.Tapasztalatokat és tanácsokat szeretnék h meiket vegyem ill. ha van valami más mondjuk msi akkor azok is jöhetnek.lőre is köszi.

GuCo.
(kvázi-tag)
Hali!
Szeretnék venni egy alaplapot, amin van PCI-E, de a procimat nem nagyon szeretném lecserélni. A mostani procim 2600+-os AMD Athlon XP. Ti tudtok olyan alaplapról, amin van PCI-E és a procim is belemegy? Mert én nem nagyon találok ilyet. 
"So many people don’t know what trance is. But trance is so beautiful and so amazing. It’s so hard to explain..."

robika88
(tag)
valószínú mégis csak asus A8N-E-t fogok venni az venice 3200 prockohoz 

bozont
(PH! addikt)
Asus NForce4 A8N-E AMD Athlon 64/939 DDR 2xPCX SATA2 1394 ATX 2.0
22 300
Abit NForce4 KN-8 ULTRA AMD Athlon 64/939 DDR PCX SATA2
21 500
Szerintetek melyik a jobb?Abitról hallottam h vannak vmi win betöltési problémái 

#gab_
(őstag)
sztem ABIT jobb

robika88
(tag)
sztem meg nem 

#gab_
(őstag)
oké 
ABIT jobb tuningra 
[Szerkesztve]

Csaba....
(senior tag)
Hello!
Az Abitnak az A8N Ultra a tuninglapja.
Én Abitot a megbízhatatlanága miatt nem vennék. Az Asusnak is vannak hibái, de az 1011-s biossal szerintem jobb az Asus.
[Szerkesztve]

DZs
(fanatikus tag)
GuCo!
Sajnos nem gyártanak Athlon XP mellé PCI-t. Ha PCI-t akarsz, akkor alaplap és processzor csere. Ha S939-es lapot választasz, még a ramokat is cserélned kell.
''Ha S939-es lapot választasz, még a ramokat is cserélned kell.''

robika88
(tag)
erről én se tudok 

GuCo.
(kvázi-tag)
Az gáz, mert most nemigen akarok alaplapot és procit cserélni.
Akkor azt hiszem, hogy maradnak az AGP karik.
Kösz az infót. 
[Szerkesztve]
"So many people don’t know what trance is. But trance is so beautiful and so amazing. It’s so hard to explain..."

t-rac
(senior tag)
Ha van 5 usb port a gépemen,2 elől,3 hátul,és 1 USB2 port van,akkor hogy tudom megállapitani hogy melyik az? Van erre vmi program v ilyesmi?

Bikeman
(senior tag)
Lehet, hogy volt már róla szó, de azért bedobom...
Tehát, az SLI-s lapokon Nforce 4 Ultra chipset van? Mert árlistákban úgy szokott lenni, hogy:
GigaByte GA-K8N SLI (S939-nForce4 SLI-Dual DDR 400-Dual PCI-E x16-4 SATA II) /3 év Garancia/ 19 250 Ft 23 100 Ft
ezt nézem ki tudnélik, vélemény róla?
Az MSI K8N NEO4-FI-ről lebeszéltek, mert a NB aktív hűtése baromi hangos, és széjjel is meg állítólag..., míg a Gigán passzív van, bár nem vágyom az SLI-re, tehát lehet, hogy soha nem kap még 1 VGA-t... (legyen neki elég 1 7900GT
)
Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

Csaba....
(senior tag)
Helllo!
Az Nforce 4 és az Nforce4 SLI chipest majdnem ugynaz, csak a PCI-E-ben van eltérés. (De ezt moddolással meg lehet oldani amennyiben 2 PCI-E slot van az alaplapon pl.: DFI Ultra-D)

Bikeman
(senior tag)
És mennyi a különbség a ''mezei'', meg az ultra chipset között?
Amúgy ajálod ezt a lapot?
Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

No M Tobi
(újonc)
előre is bocsánat ha esetleg rossz topikba kérdezek... de talán az alaplapokhoz tartozik...
szóval mi a gyorsabb az USB2 vagy a FW?
a sebesség, és a csatolófelületen kívül milyen más eltérés van a kettő között?
[Szerkesztve]
...::: are you swimming with the mainstream or creating your own wave :::...

Csaba....
(senior tag)
Egy másik topicban leírtam a véleményemet. Röviden összefoglalva 3700+ mellé nem ajánlom a Gigabyte-t. Én biztos nem venném meg.
Amiről ott nem említettem szót: a Gigabyte SLI-s alaplapjainál a plusz áramfelvételről nem gondoskodtak. (pl.: 8 pines 12V-s csatlakozó, vagy egy + molex csatlakozó az alaplapon)
A mezeit a sima Nforce 4-re érted?
[Szerkesztve]