Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 23''-24''-es TFT-t? (téma lezárva)

(#351) PNP

PNP
(senior tag)

Milyen 24 körüli széles tft-t ajánlotok? Eddig egy MVA paneles Acer 1931-et használtam, nagyon tetszik a képe, de lecserélném. Külsőleg a Dell-ek tetszenek nagyon, a notebookom is Dell, a képükről viszont nem tudok semmit. Most azon is filózok, hogy olcsóbb DVI nélkülit vegyek-e, mivel asztali gépről áttértem notira, ahol sajnos csak analóg kimenet van (és amúgy eléggé zavar a minőségromlás, de nem tudom mikor lesz megint asztali gépem, vagy újabb notebookom, szerintem évek kérdése). Színhűség, betekintési szög, tehát úgy általánosan a képminőség a legfontosabb, de nem akarom a legdrágábbat megvenni, és a fekete burkolatot preferálom. Kösz a tanácsokat előre is!

(#352) tempx válasza PNP (#351) üzenetére

tempx
(kvázi-tag)

ACER AL2423W? v Lenovo L220X (fekete)? [link]

[ Szerkesztve ]

(#353) Ombi5

Ombi5
(senior tag)

Hi all!!

Akinek van Samsung 244T monitorja Vista(64bit) ala milyen moncsi drivert rak be,mert xp-s az van hivatalos oldalon,de vistas nincs?! :R

(#354) torma1981

torma1981
(senior tag)

Sziasztok! Szerintetek a Samsung SyncMaster 245B vagy Acer AL2423WD vagy Hewlett-Packard w2408h vagy Benq G2400w monitort ajánjátok??Ugy 24 col körül gondolkodok és kb egy árban vannak!!

Köszi

(#355) Reverend válasza donpeter84 (#350) üzenetére

Reverend
(újonc)

Alapvetően itthoni dolgokra: net/game/film. Negatívum egyelőre semmi. Nem vibrál, nem ugrál (mondjuk videomódot tényleg lassan vált, de ez a probléma nem érint, mindent natív felbontásban használok). Elég gyakorlott TFT-snek gondolom magam, de ilyen jó képe még egyiknek sem volt (pedig dolgoztam S-IPS panelen is). "Bevilágítása" lényegében nincs. A fényereje brutál (le kellett vennem a br/contr-ot 50/50%-ra, mert nem bírtam. Külön programmal vezérelhető / profilozható (nem kell a monitor gombjaival bohóckodni). A képélesség is nagyon durva (nekem a DVI-HDMI kábellel van összekötve). Van a programjában színkalibráció, ami után a Paint Shop Pro-ban minimális igazítás kellett csak. Van benne usb hub (2 usb), meg fejhallgató kimenet a HDMI hangnak. A káva matt fekete, abszolút nem zavar be. A bekapcsolást jelző led kikapcsolható (filmnézésnél idegesítő lehet). A bemenő felbontás megjelenítését lehet szabályozni: pl. hdmi-n jön az 1080p, de a monitor 1200-as, lehet széthúzni, vagy alul-felül csík. Van még rajta progresszív Y cb cr, ezt be tudja PIP. A monitor pozíciója minden dimenzióban állítható (mondjuk nem annyira extrémen mint az L1982U, de nekem sikerült beállítani).
Szerintem ez a monitor az igények 98%-át lefedi, max az extrém színhűséget, color space-t, önkalibrálást igénylő usereknek nem jó. Azok meg vegyenek Eizo-t 1 misiért.

(#356) C!Cq

C!Cq
(újonc)

itt a Ph-n is tesztelt acer 2416 ra lennék kiváncsi mert a 2423 ról írtátok hogy rosz, de a tesztbena 2416ról nemáradozattok hogy desz*r lenne, és akárhogy nézem manapság eza legolcsób (82KilóHUF) modell. És nem ara vagyok kiváncsi hogy deronda meg nemtrendi ilyet venni. Hanem hogy ha rossz, akkor miért? 2423 at is elintéztétek egy roszz a képe beszólásal ... szóval én szivesen kérnék egy részletesebb beszámolót erről ..vagy bizzaka tesztben, mert akkor a boltban ahelyem( =

köszöntem( =

www.motormatrica.van.hu

(#357) bzoley válasza C!Cq (#356) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Azt vedd figyelembe, hogy a PH!-s teszteben a PVA-s változatról írtak, amit akkor sem kapnál meg 82k-ért, ha lehetne még kapni. Nekem még szerencsém volt. A 2423-at sem húzta le senki, legalábbis, olyan, aki elfogadhatóan tudott volna érvelni. Az, hogy ronda vagy sem, ízlés kérdése. Nekem a Samsung design nem jön be, ez az "ósdi" viszont igen. Ahhoz képest, hogy megrögzött LCD gyűlölő voltam azelőtt, és féltem újítani, mert minden látott példánynak ghusztustalannak tartottam a képminőségét, a kezdeti aggódások után egészen megbarátkoztam a kicsikémmel. Persze TN még mindig nem kéne semmi pénzért, erre érzékeny vagyok, de sokakat nem zavar, erről nem tudok véleményt mondani.
Na meg 82k-ért senki ne hasonlítgassa a képminőséget egy 200k+éhoz.
Én a sajátommal megbarátkoztam, neked meg látnod kéne élőben ahhoz, el tudd dönteni, megfelel-e.

(#358) C!Cq

C!Cq
(újonc)

hóhooo lett kérdésem, de erre van acer topic ugyhogy ott megtárgyaljuk( =

www.motormatrica.van.hu

(#359) torma1981

torma1981
(senior tag)

Szia! SAMSUNG 245B mit tudtok mondani??Játékhoz meg film nézéshez lesz igazán!!Arra jó??Vagy ajánlanátok jobbat hasonló árkategoriába???

Köszi

(#360) Year

Year
(tag)

SZiasztok!

Létezik olyan monitor ami képes leadni az 1080/24p-s jelet?

(#361) catoon

catoon
(újonc)

Hello Evribádi!

Nemrégiben sikerült szert tennem egy csodaszép eizo monitorra (flexscan S2431W) A tapasztalatok még csak pár hetesek, de összeségében hozza az elvárt minőséget. Ami kicsit meglepett, hogy a sarkokban bizony van bevilágítás. Igaz ez csak full fekete háttér esetén látszik, de azért meglepett... (figyelembe véve hogy ez már prémium kategória) :F
Ha gyűlnek a tapasztalatok azt természetesen fogom közölni.

Annyi lenen viszont vele a gondom, hogy ez a típus támogatja a pivot módot, de mivel sajna ez az első tft-m így lehet hogy csak rutintalanságból, de azt gondoltam hogy ha elforgatom a monitort akkor autómatikusan forgatja az asztalt is, de szomorúan tapasztaltam hogy nem...
drivere fent van :F

ha valaki tudja a megoldást, szeretném megkérni hogy ne tartsa magában :D

köszi a segítséget

(#362) Coolby

Coolby
(kvázi-tag)

Hello mindenkinek,

szeretnem lecserelni 21" crt monitorom, mar ugy hozzam nott :)) de kell a hely

melyik 24" wide screen monitort vegyem, ami arban jo, panel sem mindegy,
javaslatokat varok,

milyen panel a jo?

egyszeruen, melyiket eri megvenni manapsag?

elore is koszonom

Col

(#363) fudi2002 válasza catoon (#361) üzenetére

fudi2002
(tag)

Érdekes, nekem a 14bites "elődje" van, a 2411w és a panel háttérvilágítása tök homogén.
Ezekszerint ez más spva panel...

Nvidia panelen van ilyen beállítás, szerintem az a legegyszerűbb..

"A felnőtt olyan személy, aki befejezte a növekedést mindkét végén és most középen növekszik."

(#364) tempx

tempx
(kvázi-tag)

Van valakinek bármi infoja a [Daewoo LCD24KAL]

monitorról? Még a gyártó oldalán sem találtam meg... Se prad.de se semmi nem segít. Pedig úgy néz ki nem TN (178 miatt gondolom csak), és a design sem rossz ránézésre.

(#365) riov

riov
(tag)

Hali!

Én kb 1hónapja vettem egy LG245WP moncsit, gyönyörű képe van,az S-PVA panelnek köszönhetően jó a színhűsége és nagy a betekintési szöge, nagyon jó a fényereje,a vebezés valami iszonyatosan szuper,főleg azért mert 2-3 weblap is elfér egymás mellett(teljes). Tudja a Pivot módot, dönthető, forgatható minden irányba. Van rajta HDMI csati ami nagy előny, isteni rajta filmezni, és az XBOXot is erről tolom.....egyáltalán nem zavaró vele a 16:10 képarány, alig-alig húza szét a képet!!!!
Ami egyedül nem tetszik benne, amikor a PIP funkciot szeretném használni és rá van kötve a BOX komponens bemeneten , a PC meg D-SUB-on akkor nem lehet elsődleges képnek a komponens bemeneten lévő jelet választani, csak a D-subon lévő jelet, ami azt jelenti, hogy a box megy kiskockába a sarokba a PC meg full képernyőn!!!! Azt , hogy a Box menjen full képernyőn és a PC kicsibe , csak akkor tudnám megcsinálni vele, ha a BOX HDMIre lenne kötve!!!(amit a BOXom nem tud!!!)
A hasonló kategoriáju társak DELL 2407WFP, SAM 244T jóval drágábbak, és higgyétek el nekem,hogy képre biztos nem szebbek!!!
És az LG a dizájnt is eltalálta, gyönyörű szép fekete a moncsi, keskeny, a kezelőgombok rejtve a káva alján találhatóak....
Szerintem mindenképp megéri beruházni egy hasonló TFTre!

*** Megújult LG kínálat, D szériás Samsung és 30-as sorozatú Panasonic TVk*** WWW.GSTEAM.HU ***

(#366) MegalodonS válasza Coolby (#362) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Szerintem mindenkinek maganak kell eldonteni ,mennyi penze van ra, mire is fogja igazan haszanalni "kedvencem-fekete-e-a-fekete" Olvasgass, sokan leirtak a PHn is volt teszt szerintem oktalanul lehuztak a dellt de mind1.Mielott veszel eggyet, ha tudod kerdezz meg valakit hogy mutassa meg vagy nezd meg a boltban,mas a kepen es mas a valosagban. :)

(#367) Coolby válasza MegalodonS (#366) üzenetére

Coolby
(kvázi-tag)

Koszi

Col

(#368) ProRis

ProRis
(újonc)

Sziasztok!

Tervezem egy Samsung 245B megvásárlását, azonban azt olvastam, hogy
ezt már jobb nem sima VGA-n hanem DVI-n keresztül hajtani, hogy jó legyen a kép minősége.

Nekem egy ős Nvidia GeForce MX400-am van :K , mit ajánlotok helyette, ha abszolut
nem játszom (sebesség lényegtelen), viszont DVI kimenet legyen rajta, 1920 x 1200-at bírja + jó lenne venti nélkül, hogy a gép ne legyen még zajosabb.

Lehet, hogy ez nem szorosan monitor téma ezért sorry, de sztem mársnak is hasznos lehet a kérdés (+válaszok).

Előre is köszi!

ProRis

(#369) partymaci válasza ProRis (#368) üzenetére

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Valamelyik 8600GT-t javaslom van tobb tipus ami "Silent" aktiv hutes nelkul.
Ezek mar azert DX10et is tamogatjak, jo Vistara is. Raadasul par honapon belul a mostani atlag ar (24E) csokkenni fog.

Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!

(#370) mcdokika

mcdokika
(kvázi-tag)

Sziasztok!szeretném a segítségeteket kérni!

Pixmaniás utalványom van, onnan szeretnék 24 " os LCD t venni.

A következő monitorok érdekelnének:

1. LG L246WH-BN (5 ms) HDMi 24'' wide TFT monitor

olvastam hogy valakinek 245 öse van, nagyon dícsérte , gondolom akkor ez annál jobb.A HD technológiáról hallottam, ismerem, mi az a HDMI ? MSI 9800 pro kártyám van, DVI csati van rajta, akkor érdemes azzal használni ?

2 ACER P243W (2 ms) HDMi 24'' Wide TFT monitor

ez az ACER nek egy prémium kategóriás modelje (oigy hirdetik) .Tény hogy sokkal jobb a háza mint a 2416 nak meg a 2324 eseknek. Valami TN + bright nemtommicsoda a panel tipusa

3.IIYAMA B2403WS (2 ms) Wide ProLite 24" TFT monitor

ennek van egy HDMI is változata is az 15 el többe kerül.Érdemes azt venni ? főleg számitógéphez kell , közben itt olvastam hogy a HDMI az a házimozihoz jó pl.

4. Samsung 245 B ez most jó árban van,

TN paneles ez is.Sokan szidtátok a TN panelt ?Mi a hátránya? Olvastam itt a 24 esek tesztjét is,

5. BENQ G2400W (5ms) 24'' Wide TFT monitor

erről semmit sem tudok, gondolom ez is TN paneles.

6.DAEWOO LCD24KAL (5 ms) 24" wide TFT monitor

ez sem csúnya, erről is keveset tudok.

Segítsetek légyszíves eligazodni ezek között!
Játék+filmnézés+net.Erre kéne.

Még annyi hogy láttam már vásárolt más is a pixmániátol.Ha futár hozza ki és pixelhibás akkor mi a teendő ?Visszaveszik ?Vagy márkától függ.
Bocsi a sok kérdésért, még csak most kezdtem belemelegedni a témába. :)

(#371) torma1981

torma1981
(senior tag)

Sziasztok!!Szeretnék venni egy Belinea 2485 S1W-t!!Mit tudtok mondani róla??Jó vétel??Tudja a HDCP-tást??Most egész jó áron lehet venni!!

(#372) rii

rii
(PH! nagyúr)

hello

csak érdeklődnék még a TFT-k felől.
21"-24"

1. mennyivel fogyaszt kevesebbet, mint egy 21"-os trinitronos CRT?

2. egy jó TFT milyen
kontraszt
válaszidő
látószög
fényerő

tulajodnásokkal kell, h bírjon?

3. a fenti tulajdonságoknak melyik TFT felel meg?:)
vagy megközelítőleg meglfelel?

akárkivót'tevótá

(#373) rii válasza rii (#372) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

ha jól értem akkor kábé >>ez<<

akárkivót'tevótá

(#374) Tian66 válasza riov (#365) üzenetére

Tian66
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Látom többeknek van LG245WP-je. Mekkora húzása van? g2g 8 ms. Érzékelhetően húz?
Azért lényeges mert 3D munkára kell leginkább és így a TN+ film panel ki van zárva, viszont HC Gamer is vagyok és ahoz meg a kicsi válaszidő a fontos! Fekete szint ?
Előre is köszi. :R

i5 2500K Asrock Z68 Extreme4 8GB Corsair GTX 560Ti Phantom

(#375) Tian66 válasza mcdokika (#370) üzenetére

Tian66
(kvázi-tag)

246WH ha jól tudom TN panel , a 245 WP meg PVA. A TN gyorsabb de a PVA meg lényegesen szebb.
A High-Definition Multimedia Interface (Nagyfelbontású multimédia interfész) az első iparilag támogatott, teljesen digitális audio-video csatlakozófelület.Van 1.0 ,1.1, 1.2, 1.3 is belőle amik a másodpercenkénti átvihető adatmennyiségben különböznek. Nyilván az 1.3 a legnagyobb 10.2 GB/s

(#376) Tian66 válasza mcdokika (#370) üzenetére

Tian66
(kvázi-tag)

A TN kevesebb bittel dolgozik a szinek előállításakor mint a PVA MVA stb.. panelek.
Az emberi látás hiányosságait használja ki a képalkotásban.De mivel nem vagyunk egyformák így van akinél ez nem jön be. A nem TN panelek valóban 16M színre képesek és jobb a fekete visszaadásuk is.Van még ezer különbség de dióhéjban ennyi.

(#377) eddie1978

eddie1978
(tag)

Kivancsi lennek a velemenyekre, hogy ti mit gondoltok a kovetkezorol.
Aramkorterezeshez+(net/office) keresek 24-es monitort.
En ket lehetoseget vazoltam fel magamnak:
1. 80k kornyeken egy TN paeles csoda. (itt nincs DVI, ha kell az +20k, mar 100k korul jarunk) pl.:Acer 2416WB (ezt lattam eloben a Hulye azert nem vagyok-ban)
2. Ennek duplajaert (~170k) egy szines-szagos pva/mva paneles monitor. pl.:LG L245WP/Benq FP241W (panel ua)

Aramkortervezes a monitornak annyit jelent, hogy fekete alapon szines vonalakat tudjon megjeleniteni. A sok-sok hely a legfontosabb a kismilio panel, toolbar miatt.

A valaszokat elore is koszonom!

[ Szerkesztve ]

(#378) Birdie-

Birdie-
(lelkes újonc)

Pont LCD vásárlás előtt állok. Sajnos munkámból kifolyólag nem nagyon van választási lehetőségem, S-PVA muszáj. Nem ragaszkodnék a nagy mérethez, először amit kinéztem a Samsung 215TW-t, azt már nem árulják;)
puffneki.
nembaj akkor a Dell 2407wfp
ja hogy már azt sem, csak a HC-st.
Ó hát az mégjobb.
Ja hogy azzal is vannak gondok?

Hmm.

de hát jön a 2408.
Vajon ennek a monitornak milyen hibáját fogják megtalálni a tesztelők? ;)
2405fpw óta kicsit visszaesett a renoméja a 24"-os Dellusnak.
2407wfp banding hiba, panelcsere, bizonytalanság.
2407wfp-hc ghosting probléma. hosszú huzavona a dell-lel, majd elismerték az "effektet", de javításról szó sem lehet
s végre itt a 2408wfp.

Vajon érdemes-e rá várni, vagy nyugodtan ugorjak fejest a 2407wfp-hc-be?
mennyire lehet zavaró ez a ghosting effekt?
játszani nem szoktam, filmet TV-n nézek, nagyon ritkán monitoron kis méretben "mellékesen".
leginkább net + fotószerkesztés.

[ Szerkesztve ]

(#379) rii válasza Birdie- (#378) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

a kiskerarak.hu szerint lehet kapni 1 helyen 24+ DELL 2407 WFP-t.

http://www.lscomputer.hu

akárkivót'tevótá

(#380) mobbo válasza rii (#379) üzenetére

mobbo
(fanatikus tag)

az oldalon az arlistaban csak HC van

(#381) MegalodonS válasza Birdie- (#378) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Hmmm..Te ezeket a dolgokat honnan veszed :kicsit visszaesett a renomeja :U

1.Lattal mar akarmilyen 24"dellt eloben?
2.Lattal mar akarmilyen 24" dellt :jatek,dvd,internet kozben?

Azt nem tudom miert nem halgatsz olyanokra, akik lassan mar 1 eve boldog es elegedett tulajdonosai egy Dell 24" monitornak!
Inkabb halgass a tesztekre meg nezegesd a youtube videoit onnan nagyobb tapasztalatot lehet kapni mint a tenyleges felhasznaloktol!

Olvasd el mit irtak a Gamer vasarlok a Ghostingos HC-rol :U

[link]

(#382) Birdie- válasza MegalodonS (#381) üzenetére

Birdie-
(lelkes újonc)

MegalodonS

"Olvasd el mit irtak a Gamer vasarlok a Ghostingos HC-rol :U", mint írtam, nem játszok, tehát abszolút nem releváns számomra, hogy a gamerek mit írnak a monitorról.

btw, olvastam a topikot, tudom, te már évekkel ezelőtt láttad a Dell 24-es lanpartyn :DDD
és igen, ha hiszed, ha nem, láttam és ültem is már Dell 24-es előtt, igaz nem lanpartin :P

valahogy éreztem, hogy ismét eljátszod az önjelölt Dellügynököt, bár csak az a verzió jó, ami neked van és minden más szar :C

[ Szerkesztve ]

(#383) MegalodonS válasza Birdie- (#382) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

NEm vagyok Dell ugynok de ha valami jo akkor jo !
Olvasd vegig amit irtam es a HCrol is miket irtak az emberek sajna en ezt vettem meg de en inkabb HCt vettem volna de az utana jott sajna ki.En nem irtam hogy a tobbi szar ezt TE allitod de ami jo es kiprobalt napi hasznalatban van az tenylegesen is jo.Most meg az ara is csokkent.
Tudod nem kell azert fikzani az embert mert jot akar a masiknak. :)

(#384) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Van ez az Acer AL2623W – 26''-os monitor. PVA paneles és ocó :D
Lehet tudni erről valamit?

Aki él és nem boldog, az téved!

(#385) Draken

Draken
(senior tag)

Már lassacskán 1éve vagyok boldog tulajdonosa 2407wfp-nek, nem olvasgattam mostanában ezzel kapcsolatosan, de nálam semmilyen hiba nem jelentkzett a képernyőn, játékok kiváloak rajta, filmek ugyszintén. egyetlen hibája, hogy a bekapcsologomb nem stabil, egy picit eltud fordulni..

(#386) gerjus válasza Ombi5 (#353) üzenetére

gerjus
(senior tag)

:))

semmi , sikerult egy k**** regi hsz re valaszolnom :DD

[ Szerkesztve ]

Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

(#387) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Most van egy Samsung 244t-m. A DVI része nem teljesen jó, ezért rendeltek egy másik elektronikát hozzá. Ma meg is jött, de az se jó. Felajánlották, hogy egy 10-est kellene ráfizetnem, és kicsrélik egy 245t-re. Viszont most azt olvastam a samsung oldalán a speceinél, hogy a 245t csak 300 cd/m² -t tud. A 244t 500 cd/m² -es. Mennyit számít ez? Egyáltalán így van ez? Nem csak elírták?
Pls help, mert délután választ kell adnom.

(#388) Narancs81 válasza pilóta (#387) üzenetére

Narancs81
(lelkes újonc)

Hi,
Sztem a 244t jobb monitor volt a konkurenciához képest, mint a 245t amikor megjelent, de ettől még nem jobb az utódjánál. ha csak a fényerő a kérdés akkor szerintem nem számít melyiket választod. Én az én monitorom fényerejét 5-10 közé állítom (a 100ból).
[ez] se írja nagy problémának a fényerő dolgot. sőt 1000-1500 contrast ratio-t ir, ami elég jó. de emliti egy kis egyenetlen háttérvilágitást, ami meg nem.
nem tudom megére neked +10k-t. szerintem számottevő különbség nincsen. akkor meg minek fizessen az ember akár egy forintot is.

mond hogy hozzanak egy FP241WZ-t :P az olcsóbb is a különbözetet meg levásárlod.

[ Szerkesztve ]

(#389) pilóta válasza Narancs81 (#388) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Köszi! Ki lett cserélve. Nem nagyon látok lényegi különbséget a 244t-hez képest, de ennek szebb a kerete, mert fekete :D

(#390) csui83

csui83
(újonc)

Sziasztok!
Erről a monitorról tud valaki mondani valami jót? Acer AL2416WB Nagy baj hogy nincs rajta DVI? 3D CAD-re, filmre kell, ezentul a felbontás fontos, tehát mindenképp 24 colosat akarok venni. Konkurense lenne a Samsung 245B, de erről a tesztben tul sok jót nem olvastam (főleg a villódzás filmnél). Megéri a samsungért adni + 30k-t adni?
22 colosakat nézve az Acernek sokkal szebb szine volt, jól láttam ezt? Meg ez fennáll ezen 2 tipus esetében is? Mert ha igen akkor egyértelmű acer. Köszi a segitséget, fontos lenne...

(#391) csui83 válasza csui83 (#390) üzenetére

csui83
(újonc)

senki? :(

(#392) Brahma

Brahma
(újonc)

Jómagam is egy Aceren gondolkodom mert az ár/érték arány nagyon incsiklandozó. Viszont a segítségetek kérném!

Az árgép (remélem szabad linkelni) oldalán mind a 2416Ws (http://www.argep.hu/product_369525.html), mind pedig a 2416WB (http://www.argep.hu/product_612938.html) 70e alatt kapható és folyamatosan esik még lejjebb. Ha jól értem (jól értem?) a különbség a panel típusában van. Tehát a 2416Ws-t érdemes akkor a kettő közül megvenni? Eltérő adatok vannak: a Ws fényereje nagyobb, 1ms-al lassabb viszont 178 fokos a látási szög, a WB esetében pedig 5ms és 160 fokos látószög van megadva, azaz nyilván eltér a két típus... MELYIKET VEGYEM?

Mellesleg jelenleg Samsung 913n (4:3-as) moncsim van, filmet nézek főleg és netezem, s ha ennek a (remek) minőségét hozza az Acer, akkor tökéletesen elégedett leszek. Hozza?

A másik kérdés: pár évvel le vagyok maradva a technikai tudásban. Milyen hátrányom származik ha sima VGA csatlakozós monitort veszek és nem DVI-set? Lehet h hülyén hangzik... de akkor ez a HDCP már valami közös TV-s PC-s szabvány? Vagy mi? Manapság a videókártyák ilyen kimenetesek? Vagy mi? :W

A lényeg: Ws vagy WB?

(#393) gergod

gergod
(tag)

Sziasztok tanacsra lenne szuksegem...

Kijott a Dell 2408WFP 562 GBP.... Kicsit sokallom, dehat egyszer elunk...
mennyivel jobb, mint a Dell e248WFP? Mert ez csak 290 GBP... Majdnem feleannyiba kerul. Jo-jo tudom ez TN, a masik meg nem tudom milyen....

Megeri a dragabb? Foleg filmnezesre es jatekra kene.. Sznob factort leszamitva is megeri a dragabb?

Koszi

(#394) Pat válasza csui83 (#390) üzenetére

Pat
(tag)

nem, de én is samu 245B -t használok CAD-re, filmre, netre és 100%elégedett vok vele. A dinamic contrast-ot meg ki kell kapcsolni, és nem fog villogni. dvi meg nem árt!

(#395) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Monitor vásárlás előtt állok,max 22"-os moncsi érdekel,de 22"-os topikot nem találtam.Szóval milyen monitort ajánlatok abban a méretben?

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#396) manutdzoli válasza manutdzoli (#395) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Valaki? :F

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#397) tempx válasza manutdzoli (#396) üzenetére

tempx
(kvázi-tag)

Szerintem ez lesz a te topicod 90%-ban 22"-ról szól.

[ Szerkesztve ]

(#398) manutdzoli válasza tempx (#397) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

:R köszi

(#399) vedini válasza Brahma (#392) üzenetére

vedini
(őstag)

mindegy melyiket veszed, mindkettő TN paneles, viszont érdemes hozzá pixelgaranciát is vásárolni
jah és a 178 fok az 160 igazából

workworkwork...

(#400) bzoley válasza vedini (#399) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Tévedsz.

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 23''-24''-es TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.