Nem rég vettem egy LG L246WH-t és mivel sokakat érdekel a tapasztalat le is firkantom:
Monitor kinéz több helyen, egy szép pénteki napon felkerekedtem és elsétáltam megvenni.
A Dobozon más adatok voltak feltüntetve mint a weboldalakon:
weben:
2000:1
5ms
170°
fényerő 500 cd/m2
Dobozon:
5000:1
2ms
170°
97% wide color gamut
fényerő 500 cd/m2
Persze ettöl csak jobban örültem, amikor bekapcsoltam kevésbé 
Elég erős a háttérvilágits, ami sajnos pár helyen foltokban jelent meg (egész pontosan csikokban) igaz, ha nem elé ültem, hanem kb 1 méteről néztem már nem is volt zavató, a helyzeten meg abszolult javitott hogy a fényerőt 100% lehuztam 50 re, igy már a fekete fekete szerü kezdett lenni. Szoval meg lehetett vele barátkozni.
DVI csatlakozó nincs. Van sima VGA (rgb), HDMI és composit. A csomagban van HDMI - DVI áatalakító, igy semmi gond nem volt a gépezettel.
HDMI csatin keresztül sok opció nincs, Brigtness / Contrast (+rgb), + opciok, pl gyerekzár, nyelv, vagy power indikátr állitás. Valamint PIP. a PIP érdekes, mert csak Composit + másikkal megy csak együtt, szoval HDMI + VGA sajnos nem.
A sima VGA-val kötöd át jopár opcio megjelenik, ilyen pl az arányok kezelése.
Ha nem nativba rakod a képet akkor lehet: kihuzás (faltol falig), 1:1 arány, csak akkora lesz a kép amekkora a felbontás, szoval 320x200 ban a kép középén lesz agy mozgo ikonod
, és a fit, ami kitölti a képet amennyire lehet, de nem torzitja az arányokat, ha nem wide a kép akkor két oldalt berak egy fekete csikot, de mindig a telejéig és az aljáig ér a kép. VGAn keresztül meglepően jó a képminőség.
Ami még nem tetszett, hogy modváltások között elég lassú. De ezt túl lehet élni.
A képe tényleg kifogástalan, filmet nézni rajta pedig telejsen más mint egy 19"son.
Szinekkel sok bajom nem volt. A dinamic contrastsem annyire szemetünően villog mint a régebbi modeleken (nekem egy 19" LGm van).
A játékokról pedig ne is beszéljünk, pl Sourcolni nem semmi egy kis monitor elött 
Szoval összeségében elég pozitiv tapasztalatim vannak.
Az ára 110 körül van. Szerintem megérte az árát.
[ Szerkesztve ]
- I want to see where the sirens sing, Hear how the wolves howl, Sail the dead calm waters of the Pacific, Riding the dolphins Asking the mountains, Dreaming in Alaska... Wanderlust... Look into my eyes and see the wanderer