Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 23''-24''-es TFT-t? (téma lezárva)

(#301) Pigcop

Pigcop
(lelkes újonc)

Szervusztok!

Elolvastam a topicot és az az igazság, hogy újabban nézegetem az lcd tv-ket és monitorokat. A problémám az alábbi: igazából nagyfelbontású hd ready kijelzőt szeretnék és nem elsősorban tévét, mert ugye lássuk be, hogy a 4:3 arányú adások ideje még sokáig kitart, de azért a gépemmel néha megnéznék egy-egy jobb felbontású filmet.
Kicsit abszurd, hogy egy logitech 5450-es (digitálisan -SB4- hajtva) hangja mellé egy 55cm-es crt-n nézzük a filmet.

Egyszóval legyetek szívesek ajánlani nekem filmnézésre alkalmas nem túl drága 24"-os vagy nagyobb monitort. A vga-m x1950 pro dvi-s.

Az árkategória legyen kb. 100-150 között.

Előre is köszönet

Pigcop /E6750 2.6@3,6 G Alphacool vízhűtés, ASUS P5K Premium, FPS Bluestorm 600W, Evga8800GTX+9500 GT (PhysX), 2 G Corsair Dominator 1066, 300G WD, 400G Sams, 80 G Seagate SATA2, LG DVD RAM, Samsung SH-S182D/

(#302) x64 válasza Pigcop (#301) üzenetére

x64
(fanatikus tag)

Ha nem számít a panel típusa (filmnézésnél meg azért ez nem élet-halál kérdés), akkor Acer 2416Wb (92k), vagy Samsung 245B (104k), esetleg LG L246WH (120k).
PVA panelesből ebben az árkategóriában Acer AL2423W (~140), vagy LG Electronics L245WP (~140) kapható.
Használtan is próbálhatsz venni, de nem kecsegtet túl sok sikerrel, lévén még elég szűk ez a szegmens.

Az első kettőről van amúgy teszt a PH-n (annyi változással, hogy az Acer-ből a Ws típus már nem kapható, WB van helyette - DVI csatolóval, de TN panellel): [link]

(#303) Pigcop válasza x64 (#302) üzenetére

Pigcop
(lelkes újonc)

Köccke a választ, ha a tn-nél jobb panel is van akkor megnézem azokat.

Pigcop /E6750 2.6@3,6 G Alphacool vízhűtés, ASUS P5K Premium, FPS Bluestorm 600W, Evga8800GTX+9500 GT (PhysX), 2 G Corsair Dominator 1066, 300G WD, 400G Sams, 80 G Seagate SATA2, LG DVD RAM, Samsung SH-S182D/

(#304) pentium4

pentium4
(senior tag)

hali!

moni vásárlás előtt állok és kérnék segitséget a választáshoz!
annyi adott hogy S-PVA paneles monitor kell a grafikus, 3d tervező munkámhoz!
pár modell amik lehetségesek:
Samu 215TW
Dell ultrasharp 2407WFP vagy a HC s verzió!
samuba lenne még másik jelentkező is 244T és 275T de azok rettentő drágák :D
igaz a 215TW nem 24 colos csak 21 es de őt is ide venném!
szerintetek melyiket vegyem? a dellbe a HC verzió mivel tud többet, egyáltalán jobb e?
a 3 monitor közül már csak 1 et lehet venni és ez a HC s dell a többi mind kifutós széria, de még lehet kapni őket egykét helyen!
köszönöm a segitségeteket!

P4

USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

(#305) fudi2002 válasza pentium4 (#304) üzenetére

fudi2002
(tag)

Sztem ha komoly grafikai munkához kell, akkor NEC, APPLE vagy EIZO és pont.

"A felnőtt olyan személy, aki befejezte a növekedést mindkét végén és most középen növekszik."

(#306) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Hali mindenkinek!

AutoCadhez tud valaki ajánlani 22-24" közötti LCDt, 90% ban csak AutoCadhez és azon belül is 2D-hez kell, tehát válaszidő nem fontos, inkább geometria és szinek. Lehetőleg ne legyen túl drága 100k környékén max, de ha ennél is van olcsóbb az jobb.

(#307) littlemole

littlemole
(senior tag)

Erről van valakinek tapasztalata Infója?
IIyama 24" Wide ProLite B2403WS-B1
Nézegetem az LCD TV ket meg a nagyobb monitorokat is, de még nem tudtam választani. Ez viszont megtetszett. Meglepetésemre alacsony a fogyasztása 65W mindössze. LCD TV-k nél (32) ez 150W os értéknél tanyázik. TN paneles, de nekem netezésre játékra , filmet nézni megfelelő lenne.

Ezen a monitoron nincs DVI "csak" HDMI meg VGA. Érzékelhető valami különbség ha a géppel egy DVI HDMI kábellel kötöm össze?

Game TODAY OR wait forever

(#308) izriot

izriot
(kvázi-tag)

No skacok, vettem Brekktől egy 2407HC dellt és baromira nem tudom szoftveresen mit kéne beállítani ahoz, hogy DVI-n keresztül nyomja a képet a PC : ) Valami ötlet?

(#309) Mozso26

Mozso26
(senior tag)

Üdv mindekinek.

Elnézést kérek a tudatlanságom miatt de eddig csak crt-használtam.Abszolut játékra kellene. Elsö kérdésem az lenne h szebb képe van-e egy ilyen Tn paneles Lcd-nek mint az én 22" crt-nek?
Egyáltalán mi az a TN-panel és jo-e az nekem?
Ha nem a nativ felbontásába akarom használni hanem mondjuk 1680*1050 vagy 1280*800 akkor mi történik?Torzul a kép? Csunyább lesz?Pixelesebb?
Kinéztem magamnak a legolcsobbat:24" Acer 2416WB LCD 5ms 400cd/m2 1000:1 16:10 DVI ez jo lesz játékra?

Végül vegyek inkább játékra egy jobb 22"-t, ha igen melyiket? Elöre is köszönöm válaszotok amennyiben nem küldötök el melegebb éghajlatokra. :R :R :R

(#310) horitomy

horitomy
(tag)

A Chip újságban pár hónapja volt egy teszt a 22"-os monitorokról. Képminőségben az LG nyert.
Ebben a topicban nem írtatok még egy véleményt sem a 24"-os LG-kről!
MIÉRT?!
24"-ban nem versenyképes az LG?
Ezzel pl mi a baj?: [link]
(Azért kérdezem, mert én ezzel szemezek.)
Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#311) donpeter84

donpeter84
(újonc)

Ez az LG engem is érdekelne!

(#312) _Lord_B_

_Lord_B_
(kvázi-tag)

Nem rég vettem egy LG L246WH-t és mivel sokakat érdekel a tapasztalat le is firkantom:

Monitor kinéz több helyen, egy szép pénteki napon felkerekedtem és elsétáltam megvenni.
A Dobozon más adatok voltak feltüntetve mint a weboldalakon:

weben:
2000:1
5ms
170°
fényerő 500 cd/m2

Dobozon:
5000:1
2ms
170°
97% wide color gamut
fényerő 500 cd/m2

Persze ettöl csak jobban örültem, amikor bekapcsoltam kevésbé :)
Elég erős a háttérvilágits, ami sajnos pár helyen foltokban jelent meg (egész pontosan csikokban) igaz, ha nem elé ültem, hanem kb 1 méteről néztem már nem is volt zavató, a helyzeten meg abszolult javitott hogy a fényerőt 100% lehuztam 50 re, igy már a fekete fekete szerü kezdett lenni. Szoval meg lehetett vele barátkozni.
DVI csatlakozó nincs. Van sima VGA (rgb), HDMI és composit. A csomagban van HDMI - DVI áatalakító, igy semmi gond nem volt a gépezettel.

HDMI csatin keresztül sok opció nincs, Brigtness / Contrast (+rgb), + opciok, pl gyerekzár, nyelv, vagy power indikátr állitás. Valamint PIP. a PIP érdekes, mert csak Composit + másikkal megy csak együtt, szoval HDMI + VGA sajnos nem.
A sima VGA-val kötöd át jopár opcio megjelenik, ilyen pl az arányok kezelése.
Ha nem nativba rakod a képet akkor lehet: kihuzás (faltol falig), 1:1 arány, csak akkora lesz a kép amekkora a felbontás, szoval 320x200 ban a kép középén lesz agy mozgo ikonod :), és a fit, ami kitölti a képet amennyire lehet, de nem torzitja az arányokat, ha nem wide a kép akkor két oldalt berak egy fekete csikot, de mindig a telejéig és az aljáig ér a kép. VGAn keresztül meglepően jó a képminőség.

Ami még nem tetszett, hogy modváltások között elég lassú. De ezt túl lehet élni.
A képe tényleg kifogástalan, filmet nézni rajta pedig telejsen más mint egy 19"son.
Szinekkel sok bajom nem volt. A dinamic contrastsem annyire szemetünően villog mint a régebbi modeleken (nekem egy 19" LGm van).
A játékokról pedig ne is beszéljünk, pl Sourcolni nem semmi egy kis monitor elött :)
Szoval összeségében elég pozitiv tapasztalatim vannak.
Az ára 110 körül van. Szerintem megérte az árát.

[ Szerkesztve ]

- I want to see where the sirens sing, Hear how the wolves howl, Sail the dead calm waters of the Pacific, Riding the dolphins Asking the mountains, Dreaming in Alaska... Wanderlust... Look into my eyes and see the wanderer

(#313) MegalodonS válasza _Lord_B_ (#312) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

+20k es Dell ;)

(#314) donpeter84 válasza _Lord_B_ (#312) üzenetére

donpeter84
(újonc)

Köszönöm a tájékoztatás, esetleg ha valakinek lenne LG L245WP (MVA paneles) tapasztalatai az is érdekelne én személy szerint ezt vettem célba. :)

(#315) tempx

tempx
(kvázi-tag)

Sziasztok, nem tudjátok véletlenül hogy a 245B 6 v. 8-bites panellel rendelkezik?

Általánosságban hogy lehet megállapítani a TFT-knél? Sehol nem írják, mindenhol 16,7M színt írnak a specifikációkban, ott is, ahol konkrétan tudom hogy csak 16,2M van a 6-bit miatt.

(#316) fudi2002 válasza tempx (#315) üzenetére

fudi2002
(tag)

Én több helyen is 6bit-et találtam, ami érthető, hiszen TN paneles.

"A felnőtt olyan személy, aki befejezte a növekedést mindkét végén és most középen növekszik."

(#317) p_adam válasza littlemole (#307) üzenetére

p_adam
(őstag)

Igen érezhető, de az ár-érték aránya nem rossz.

[teszt link]

Érdemes most venni egyébként 24" LCD-t? Lehetséges, hogy 1-2 hónap múlva tovább csökken az áruk vagy mindig sokkal drágábbak lesznek mint a 22"-esek? Mi a véleményetek a Benq FP241W-ről? Milyen különbségek vannak a verziói között?

Lavry DA11 -> STAX SRM-717 + SR-X Mk3 Pro / Sennheiser HD250 Linear II Eladó: http://tinyurl.com/43fx7as

(#318) Lipton válasza tempx (#315) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Megnézed az árát, abból azonnal látni, hogy milyen panel van az adott monitorban.
Ha TN, akkor valószínűleg úgy van "összecsalva" a 16.7 millió szín.

(#319) p_adam válasza p_adam (#317) üzenetére

p_adam
(őstag)

Találtam mégegy tesztet róla [itt]

Lavry DA11 -> STAX SRM-717 + SR-X Mk3 Pro / Sennheiser HD250 Linear II Eladó: http://tinyurl.com/43fx7as

(#320) fudi2002 válasza p_adam (#317) üzenetére

fudi2002
(tag)

WZ-t vedd az már az A-MVA paneles. Szebb fekete, jobb láthatóság, 8bites. Megjegyzém halkan az AUO gyártja a panelt, és egész pontosan az LG 245WP is ugyanezt használja.

Vagy tedd azt amit én, vegyél egy Eizo 2411w-t oszt annyi :))

(#321) Lamellus

Lamellus
(tag)

Sziasztok,

valaki megkért, hogy próbáljak utánanézni, milyen TFT-t érdemes venni mostanában. A következőket szeretné:

21"-24"
1600x1200 felbontás vagy nagyobb
max. 150 000 Ft

Szeretné ha jó lenne a képminőség, de mivel nem grafikára, tervezésre fogja használni, hanem programozásra és esetleg néha-néha játékra, TV nézésre, ezért ezen a téren lehet kompromisszum.

Előre is köszönöm, ha ilyen paraméterekkel tudnátok ajanláni valamit!

(#322) tissotto

tissotto
(kvázi-tag)

Sziasztok, tudnatok ajanlani vmilyen 24es monitort? Jatekhoz es filmhez kene csak. Sokat latom ezt a tn meg pva meg mittudomen milyen roviditeseket, ezek mit jelenteek? Elore is koszi!

(#323) Lamellus válasza tissotto (#322) üzenetére

Lamellus
(tag)

Szia,

a TN, PVA és társai, paneltípusok, itt olvashatsz róluk egy összefoglalót: TFT LCD Paneltípusok Legfontosabb Jellemzői

(#324) tissotto

tissotto
(kvázi-tag)

koszi, es ajanlani nem tudnatok vmilyen moncsit? :U :)

(#325) MegalodonS válasza Lamellus (#321) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

En a :R Dell :R t ajanlom mar tobb mint 7 honapja gyurom Game,DVD,Net tokeletes ar-ertek arany ! :R

(#326) almafa42

almafa42
(kvázi-tag)

Sziasztok

jelenleg samsung 970p monitorom van, ezt szeretném lecserélni egy 1920*1200 felbontású monitorra. Játékra teljesen minimálisan kellene, leginkább filmezéshez (1080p filmek) és mindennapi használathoz szeretném venni. A felbontás nem lehet ennél kisebb; és szeretném ha a képminőség (színek, kontraszt, háttérvilágítás, fekete mélysége) hasonló kaliberű lenne mint a mostani monitoromnak, amivel tökéletesen meg vagyok élgedve.

Milyen monitorok jöhetnek szóba? A Samsung 244T vagy Samsung 245T ha fél áron lenne akkor kérdés nélkül megvenném, de jelenleg megfizethetetlen. Várom az ötleteiteket.

Köszi előre is

(#327) tissotto

tissotto
(kvázi-tag)

Samsung 245T-t neztem ki magamnak csak sajna mar mindenhol elfogyott ahol jo aron volt:(.
Mind1 ugy is elutazom 2 hetre mire meg hazajovok mar remelem lesz:)

(#328) Year

Year
(tag)

Sziasztok!

Tervezem egy 24 colos monitor vételét. Az lenne a kérdésem,hogy minden HDCP-s támogatásu monitor képes 1080p-s jelet feldolgozni és tökéletesen leadni?

(#329) laci06 válasza almafa42 (#326) üzenetére

laci06
(senior tag)

milyen 24"es tft-t ajánlotok?
a belinea 2485-ről van vélemény? premium mva panel-es elvileg, vagy helyette mit ajánlotok?
acer 2423w esetleg? vagy az lg-nek is van egy mva-s monitorja..
tényleg mva, pva, vagy melyik az a panel amit ajánlotok?

[ Szerkesztve ]

(#330) Angelo69

Angelo69
(senior tag)

Nem tudna valaki segiteni hogy hogyan lehetne egy jatekbol elocsalni a 1900x1200-as felbontast? (LOTR2)

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#331) fudi2002 válasza laci06 (#329) üzenetére

fudi2002
(tag)

Akkor inkább LG 245BW... (ez már A-MVA)
Acer 2423w-t jómessziről kerüld el. Ez S-PVA-s, de eccerűen borzalom...

(#332) tempx válasza fudi2002 (#331) üzenetére

tempx
(kvázi-tag)

Mi a gond az ACER-el? 245 WP-re gondolsz? mind a kettő P-MVA egyébként.

[ Szerkesztve ]

(#333) bzoley válasza tempx (#332) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Semmi, csak nem tudott jobbat kitalálni.

(#334) albertboy

albertboy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Én egy Samsung Syncmaster 245B-el lettem gazdagabb idén.
Először féltem a TN paneltől, hogy filmezésre kellemetlen lesz látószögei miatt...de szerencsére nem így lett :) Fantasztikus, "szemetgyönyörködtető"...én csak ajánlani tudom ezt a modellt. Hamarosan egy logout-os cikk is megjelentetésre kerül róla.

Stay focused... :D

-

(#335) tempx válasza albertboy (#334) üzenetére

tempx
(kvázi-tag)

Mikor? Mikor? Nagyon várom... :)) Ilyen monitort akarok venni amint csak lehet. Addig is elmondhatnád bővebben a tapasztalatokat, főleg az érdekelne hogy van e bármi látványos kellemetlenség: sávosodás, dithering, utánhúzás, bármi ami a 6bites panelből adódóan zavaró lehet. Szeretnék amatőr ( értsd hozzáértő aki nem ebből él :) ) szinten fotókat szerkesztgetni (is) vele ( PS, RAW processing , LightRoom ) Tudom hogy erre nem túl alkalmas a TN panel, viszont valszeg nincs olyan éles szemem hogy kiszúrjam ha vmi nem 100% színhű, csak ne csíkokból álljon egy kék égbolt.

(#336) galz válasza _Lord_B_ (#312) üzenetére

galz
(újonc)

Hello!

Köszi a leírást. Most én is éppen ezt a LG246 WH Monitort néztem ki magamnak. Az hogy TN paneles, szerintem annyira nem gáz. Bár szoktam néha Photshopozni, de nem olyan mély szinten ;)
Egyébként, meg én is nézem, hogy ahány weboldal, annyiféle leírás :)
Most mi az igaz? 5000-es kontraszt? Nem hinném, hogy látom a különbséget 2000-es vagy 5000-es között. Meg volt ahol már azt is írták, hogy Pivot.
Meg régebben a gyártó weboldalán is 2000-es kontraszt volt, most meg 5000 :F ..
Először azt hittem nem is ugyanaz a monitor :)
Ja meg tudja valaki, hogy a mi különbség a fényerőnél a cda- és a nits között ?
Én azt olvastam sokkal fontosabb a színhűség. Bár ha jó tudom ebben jobbak az MVP panelek.
Na mindegy, az a lényeg, hogy én főleg filmnézésre, meg programozásra használnám, meg ez lenne a TV-ém is :K
Akkor azt mondod jó képe van? Valami véleményváltozás az utólsó írásod óta?

Köszi előre is

Hali

[ Szerkesztve ]

(#337) albertboy válasza tempx (#335) üzenetére

albertboy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

no, akkor pár gondolat :)
a legfeltünőbb dolog a mérete volt számomra :DD ez érdekesen hangozhat, de egy 15" -os moncsiról egy 24"-ra átállni eszméletlen nehéz volt az első napokban. Kezdj el TV-n dolgozni, hamarabb alkalmazkodsz majd a monitorhoz... :DD

Kellemetlenségekről nem tudok beszámolni, talán kettőt kivéve, bár az egyik önnön hibám, csak VGA-n tudom használni a moncsit, a DVI- kimenetet kispórolták a notiból :((( Tartottam tőle hogy nem lesz olyan éles stb.... de egyáltalán nem látni semmilyen zavaró dolgot rajta....fantasztikus képe van vga-n is. A hd videókon csodálkoztam a legjobban...egyszerűen tökéletes. A másik említett dolog a monitor fényereje...ezt most komolyan mondom 100-ról vedd vissza 10-20-ra, még 0-n is tökéletes fényereje van nappal. 1x bekapcsolásnál azt hittem kisüti a szemem. Egy kisebb maghasadás zajlik ebben a "dögben", akkora fényereje van :Y

A monitor menüje már a jól bevált Coarse, Finelize és Sharpness opciókat úgyszint megkapta, tehát még a "vájtszeműek" is tökéletes képet tudnak varázsolni.

Összegzésképp én nem csalódtam a TN panelben, bár pár hete még elszánt IPS - MVA fan voltam, igazság szerint, akkor lenne az igazi, ha egy PVA paneles modellet is kapnék :DD :DD

-

(#338) tempx válasza albertboy (#337) üzenetére

tempx
(kvázi-tag)

Köszi az infokat, én is 17"-os crt-ről váltok, úgyhogy lesz nagy csodálkozás :)

Ezek a coarse - finalize - sharpness opciók mit tudnak konkrétan?

(#339) albertboy válasza tempx (#338) üzenetére

albertboy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

nem kell bonyolultra gondolni :DD egyszerűen csak: élesség, finomság, durvaság.
Ezt a 3 értéket próbálgatva szimplán be lehet lőni egy tökéletes képet.
"Hogy is néznek ki a gépeink?" topikban linkeltem egy képet.

update: játék közben így néz ki :))
http://www.uploadgeek.com/uploads456/0/albertboy_multi.JPG

[ Szerkesztve ]

-

(#340) vedini válasza fudi2002 (#331) üzenetére

vedini
(őstag)

mi a gond a 2423w-vel?
egyébként meg nem sima PVA?

workworkwork...

(#341) tempx válasza albertboy (#339) üzenetére

tempx
(kvázi-tag)

Derék darab :) várom, hogy az én asztalomon is álljon egy ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#342) fudi2002 válasza vedini (#340) üzenetére

fudi2002
(tag)

Azon kívül hogy fos a képe azon kívül abszolúte semmi.
A színátmenetek egyszerűen szörnyűek. Egyenletlen a panel háttérvilágítása. Komolyan mondom, mintha egy TN lenne, tökre úgy viselkedik...

(#343) vedini válasza fudi2002 (#342) üzenetére

vedini
(őstag)

nekem TN paneles acer-em van, olyan elmegy kategória, bár a feketéje homogén, alul felül minimális a bevilágítás, MVA panelesem volt eddig, sokkal rosszabra számítottam

megnéztem P-MVA paneles nem PVA, és AU Optronics (AUO M240UW01 V0) panel van benne, arról meg már hallottam, hogy nem az igazi

workworkwork...

(#344) Menotti

Menotti
(tag)

Ezzel szemezek nagyon:
Iiyama ProLite PLB2403WS-B1...Valakinek van ilyen?Mennyire jó?

(#345) tempx válasza Menotti (#344) üzenetére

tempx
(kvázi-tag)

Ez miért jobb mint egy 245b? Csak azt látom hogy drágább és számomra ismeretlen márka... Mi benne a ráció? Nem kötekedés csak szimplán nem tudom :)

(#346) Reverend válasza donpeter84 (#314) üzenetére

Reverend
(újonc)

Én nemrég vettem/kaptam meg a pixmania-tól az L245WP-met. Istencsászár. Mire vagy konkrátan kíváncsi? Egy hosszú bemutató posthoz nincs nagy kedvem, de ha vannak konkrét kérdések szívesen válaszolok.

(#347) Menotti válasza tempx (#345) üzenetére

Menotti
(tag)

A Samsung válaszideje 5ms ennek meg 2ms...
A crt-s korszakban az Iiyama név az fogalom volt...
Évekig gyüjtöttem egy 21 col-ra,persze sose gyült ki annyi:-)

(#348) _az

_az
(senior tag)

hello

kicsit furcsa kérdésem/problémám lenne. szóval van egy alapszintű 24-es monitor 5msec rise-fall idővel megadva. normális lehet-e szerintetek, hogy kb olyan lassú, mint a 4 éves tft-m? sőt továbblépek, mozgásnál nem hogy homályos, hanem a mozgó rész egyenesen vibrál! :F mintha szaggatna a kép... filmeknél eléggé tré.

mihez lehet köze? lassú hozzá a gépem? (p4 2.8ghz, geforce6600) a tn panel alkalmatlan nagy képhez? vagy vmit be kellene állítani?
vélemény?

(azért ide írom, mert jobban megy a topic, mint a tft gondok téma...)

az

(#349) fudi2002 válasza _az (#348) üzenetére

fudi2002
(tag)

Én egyet vettem észre, játék alatt van egy fura képváltás egy hirtelen fordulatnál, amit az nvidia paneljében vertical sync fukciót bekapcsolva eltűntettem. Így teljesen korrekt.

(#350) donpeter84 válasza Reverend (#346) üzenetére

donpeter84
(újonc)

Hello Reverend!

Olyanok érdekelnének, hogy mire használod konkrétan, és van e valami negatívuma (világítás vagy bármi). Én honlapozásra, rajzolásra, netezésre és filmezésre használnám. Erre megfelelő lenne?

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 23''-24''-es TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.