Filmek szuperek. Kontrasztra is, van rajta contrast boost, amit nem igen használok. Interpolálni és szépen tud a dög, 1024x768-ban battlefield2zök, zsír nagyon. Cs 1.6 a másik, azt 1440xvmekkorában (16:10). Monnyuk a csé nagyon fura volt crt után, meg kell szokni.
DVIből 2db, oszt annyi. Pixelgaranciáról nemigen tudok, sztem nincs nagyon. Bár egyik gyártó se vállal rá, max pár napot. 5 év gar az 5 év gar. Hibás darabra nagyon minimális esély, ugyanis ezeket belövik mielőtt csomizzák. Kérdésedre válaszolván, igen, kalibrálják is őket. Épp ezért nemis nyúltam az alapbeállításokhoz. Lehet van vmi nagyon minimális eltérés, de tényleg minimális lehet.
Menüben van sok bizbasz, interpolációs állítási lehetőség, színmanipuláció, meg nagyon sok minden, őszinténszólva annyira nem is nyomkodtam végig, mer egyszerűen hibátlan ígyis. Lehet élességet is állítani, az kissé perverz szerintem 
Fényerőről annyit, hogy 20%-ra visszavettem, mert arcszoláriumra kezdett hasonlítani 
Ui: nálam körülményessebb vásárló nemhiszem, hogy létezik. 1 éve nyomatom a témát, számtalan itthoni és külföldi fórumot végignyálazva, megnyugtatlak, ha lóvéd engedi ennél jobban nem jársz semelyikkel. Talán még a NEC 2490 S-IPS-es paneles verdája ami ilyen durva, árban is 
"A felnőtt olyan személy, aki befejezte a növekedést mindkét végén és most középen növekszik."