Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 23''-24''-es TFT-t? (téma lezárva)

(#101) fudi2002 válasza Trak (#99) üzenetére

fudi2002
(tag)

Hejha! Ezse rossz. Paraméterei alapján, illetve amiket így hirtelen találtam neten, egész korrekt. Tudatlan lévén kérdezném az MVA paneleknél hogy alakul az input lag kérdése? S-PVA-knál ittott veszélyes (számomra) kategória lehet.

Más: milyen volt a feketéje? Egyenletes? Sarkok? Bevilágítás?

"A felnőtt olyan személy, aki befejezte a növekedést mindkét végén és most középen növekszik."

(#103) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Néztem az árakat német árukeresőn, és azért kíváncsi vagyok, hogy megéri e +2'' és az 1680 helyetti 1920-as felbontás, hogy 24''-os monitorok 2-2,5x drágábbak?
Tehát ha mondjuk 330 júros 22''-os HDMI-s motyó mennyire számít ''igénytelennek'', ha a mérete bőven elég? :F
(Meg találtam DTP monitorokat, de azok meg 2200 jútonál indultak 24'' esetén :Y )

Ezt az input lag dolgot el tudná valaki magyarázni, vagy linkelne valaki ungarische leírást róla, hogy miben nyilvánul meg?

Close the World ..... Open the Next!

(#104) Trak válasza Komplikato (#103) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Nem csak a +2'' és a felbontás miatt drágább a 24''-os, hanem leginkább a panel miatt.
A 22''-os modellek TN panelesek, a 24-esek viszont jellemzően valamilyen xVA panellel vannak szerelve és több extrát tesznek beléjük, mint a kisebb társaikba.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#105) littlemole

littlemole
(senior tag)

Valaki tapasztalatot, tesztet hallott látott erről a monitorról?

Samsung SyncMaster 245B - flat panel display - TFT - 24''

Device Type Flat panel display / TFT active matrix
Colour Black
Dimensions (WxDxH) 56 cm x 25 cm x 44.5 cm
Weight 8.4 kg
Diagonal Size 24'' - widescreen
Dot Pitch / Pixel Pitch 0.27 mm
Max Resolution 1920 x 1200
Colour support 24-bit (16.7 million colours)
Response Time 5 ms
Image Brightness 400 cd/m2
Image Contrast Ratio 1000:1 / 3000:1 (dynamic)
Digital Video Standard Digital Visual Interface (DVI)
Interface DVI, VGA (HD-15)
Compliant Standards TCO '03, CE, TUV GS, DDC-2B, EPA Energy Star, ISO 13406-2, NUTEK, TCO '99, RoHS
Power Consumption Operational 100 Watt

Nyár végén egy 22 est terveztem, de akár ez is beleférne a 24esek közül. olyan 145k az ára. Bár ha jobban meggondolon ez mégis majdnem kétszer annyi mint amit kinéztem a 22 es monitorok közül.
LG 22'' LCD L226WTQ-SF, 1680x1050, 3000:1, 2ms, DVI-D/VGA, Silver/Black

Game TODAY OR wait forever

(#106) MegalodonS válasza Komplikato (#103) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Az baj hogy nem lattal meg egymas mellett 22'' vs 24'' kicsit maskepenn irnal, megeri e azta 2'' ?hat azt hiszem igen.A problema ott van a 24'' monitorokkal hogy nagyon eros kari kell hozzajuk sajna es az sok penz.Viszont a kezdeti arukhoz kepest ,a mostani aruk mar kellemesnek mondhato.En ugyan igy gondolkodtam 27'' monitoron de azon az aron mar kapok 2db 24'' Tft! :)

(#107) j-bau3r

j-bau3r
(újonc)

Aki ''kicsit'' komolyabban el van ereszteve pénzügyileg,annak én vmilyen eizo csodát ajánlanák. Az én CG241W-met Tegnap hozta a főnököm. Nem kicsit Örültem, Mikor az áráról kérdeztem vigyorgot és hazaküldött dolgozni. Én viszont Nem dolgoztam Hanem Oblivionoztam ;) Ekkora felbontásban, ilyen szinekkel..
én csak ajánlani tudom.

[Szerkesztve]

A winsowst két dolog készitheti ki: 1.: Saját Maga 2.: Minden más

(#108) Viewsonic válasza j-bau3r (#107) üzenetére

Viewsonic
(fanatikus tag)

nemrossz :D de ez elveri [link] design-ba meg adatokba is en erre esküszök volt nalam 1hétig de fateromé sajnos.. nembaj hamarosan enis veszek 1et magamnak :U

bazz ha tenyleg ez a konfigod akkor :Y :R

[Szerkesztve]

Aprilia Mille R Factory rox! :D

(#109) Memphysto válasza j-bau3r (#107) üzenetére

Memphysto
(tag)

A konfigod tényleg nem semmi! :Y Nekem még mindenből a fele is elég lenne! ;]

(#110) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!

Lenne egy kérdésem a Samsung 244T monitorral kapcsolatban. valahol olvastam, hogy Tn panelra épül. Ez valóban igaz, vagy csak elírás?
Lassan gondolkodom egy új monitorban, s ez is bekerült a listára.
Előre is köszönöm, ha valaki segít. :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#111) amigos

amigos
(újonc)

Szasztok!Tudtok olyan progirol amiben lehet állitani a képernyő felbontását?PL:1024*720...stb:Köszi!

3800+X2 2gb ram Msi k9N

(#112) Memphysto válasza Móci (#110) üzenetére

Memphysto
(tag)

Szia! Nemhinném hogy Tn re épül. ;) [link]
Ha még nem olvastad akkor hasznos lehet, ha ilyen szép nagy monitort akarsz: [link]

[Szerkesztve]

(#113) Móci válasza Memphysto (#112) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm a választ, de most méginkább nem tudok dönteni. :))
Dell a majdnem feketével? Vagy esetleg a Samsung a kissé elnyomott kalibrálással?
Lehet marad a 215TW, bár ez a 24'' nagyon megfogott...
Az Eizo-k árait inkább nem nézem meg, nem szeretnék infarktust. :D

(#114) MegalodonS válasza Móci (#113) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Most igazan nem ertem a ''majdnem'' feketet?

Hidd el a 24'' DELL nagyon durva es ennyi hibaval azert szerintem magasan elfogadhato.
En univerzalisan hasznalom jatek ,film,internet(tobb ablak :) ) !

Nem tudom TE mire fogod hasznalni, de ha nem jatekra, akkor meg a Samsung is nagyon jo valasztas !

:R 24'' :R

(#115) Móci válasza MegalodonS (#114) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát én bizony játszanék is, szóval lehet Dell lesz. Pontosabban filmnézés, játék, néha egy kis amatőr grafikai szórakozás, net ami szóba jöhet a felhasználás terén.
A majdnem feketét meg a tesztből vettem, amit korábban linkelt be a fórumtárs. Nézd meg te is. Nem azt mondom, hogy szar, de a Samsung feketéje szebb volt. Bár ez szerintem csak az aou vagy milyen csoda panelgyártó még jobb paneljának a következménye. ;]
Neked is ez a fajta van? Érdekelne, hogy a másik panellal milyen lehet...

(#116) Memphysto válasza Móci (#115) üzenetére

Memphysto
(tag)

A helyedben én biztos a Dell-et választanám! ;)

(#117) siriq

siriq
(őstag)

Hamarosan jon az upgradelt valltozata a 24'' dellnek. Szoval nem kell kapkozdni. 1 max 2 honapot lehet szerintem varni a vasarlassal aki ezen tori a fejet. Az overclockers.co.uk-n mar volt 412 fontert is.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#118) MegalodonS válasza Móci (#115) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Igen a fekete nem igazan fekete de hidd el bekapcsolod es mar el is felejtetted mirol van szo.Lattam eleg sok fele monitort de ahogy meglattam rogton tudtam ez kell nekem.Tudom hogy van jobb is ettol de az kb a dupla aron is adjak.
A samsung meg nem igazan jatekra termett.
Nezd meg a Dell-t kulsoleg is tehat azbszolut az elso szamu :)
Hidd el DELL 24'' nagyon szuper monitor!

(#119) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

No akkor a Dell lesz, ha már ennyien pozitívan nyilatkoznak róla. Meg biztos nekem is be fog jönni, ha látom élőben.
Viszont azt az update-t biztosan megvárom, lehet, hogy csak ősszel lesz valami a nagyképernyőből.
Addig ha van valami hír, ne fogjátok vissza magatokat az írásokkal. :D

(#120) MegalodonS válasza Móci (#119) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Hidd el nem banod majd meg.Ha bemesz az uj Dell :) Butikba :) ott eloben is lathatod(BP Westend?).

Teljesen mas latni ,hasznalni, vagy teszteles alapjan velemenyt alkotni.En lattam joparszor hasznalatban is.Azutan hogy jatszhattam rajta strategiat (C&C Tiberium Wars)onnantol mar nehez volt megalni !! :) es megvettem. :)

(#121) Móci válasza MegalodonS (#120) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos nem vagyok pesti, így nem tudom megnézni...
De ha felmegyek valamiért esetleg, akkor tuti útba ejtem a Dell butikot. :R

(#122) MegalodonS válasza Móci (#121) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Ha meglatod onnantol nagyon rossz ejszakaid lesznek, nekem is voltak rendesen.
Amiota elottem van elegge jol alszom :)

(#123) fudi2002

fudi2002
(tag)

Még mindíg tökölök a vásárlással. Megen segítségetekre lenne szükségem.

Acer AL2423W

A kistesója (2416-os, még nem állítható állványos) a prohardver tesztben jól szerepelt minden téren. (homogén fekete kép, játékok - inputlag,utánhúzás) Vki ezt meg tudná nekem erősíteni/cáfolni? Természetesen személyes tapasztalat alapján.

Köszi.

Üdv. Fudi

"A felnőtt olyan személy, aki befejezte a növekedést mindkét végén és most középen növekszik."

(#124) cs_zsolt válasza fudi2002 (#123) üzenetére

cs_zsolt
(újonc)

Egyetértek, engem is pont ez érdekelne, mert jobb az ára, ugyanaz a panel mint a dell 2407 és nem sávosodik meg semmi.
Az meg hogy nem forgatható a kutyát nem érdekli (engem még a dvi sem mert régi a karim)

Szóval ha valakinek van, szóljon!

Egyébként van egy 2416W a Westend hülye-azért-nem-vagyok-ban, le is szedettem vasárnap a falról, de annyira ügyesek voltaka fiúk, hogy nem tudták beeüzemelni natív felbontásban egy nyavajás számítógépen sem :Y ....pedig majdnem megnézhettem volna
:W

Ugyanott a dell boltban szintén néztem a 2407-est, de nem sok mindent tudtam állítgatni. Jónak tűnt így elsőre... :DDD

[Szerkesztve]

(#125) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én megvárom a frissített Dell modellt, lehet az lesz a perfekt... csak az ára lenne alacsonyabb itthon.
Viszont az Acer sem volt rossz, de azért én várok.... :))

(#126) fudi2002 válasza cs_zsolt (#124) üzenetére

fudi2002
(tag)

Az acer a magyar ''teszt'' alapján, kiegyensúlyozottabb panellel szerelt darabnak tűnik. Input lagra frankó, feketéje szép egyenletes, bevilágítás kevés. Túl sok jó így egyszerre, és még ára is baráti. Ez mármár gyanús :))

(#127) cs_zsolt válasza fudi2002 (#126) üzenetére

cs_zsolt
(újonc)

Kicsit filóztam azon h kellhet-e a DVI??

Gef 440Mx-em van, tuti sosem játszom, HDTV se érdekel stb

De a képminőség vajon jobb-e DVI-n mint d_SUB-on??

(Ha ez nem a megfelelő topik, akkor üssétek ki a hozzászólásom...DD )

(#128) fudi2002 válasza cs_zsolt (#127) üzenetére

fudi2002
(tag)

Nah kollégát rávettem hogy demómonitort (benq 22-es tn) laptopon szemléltesse. Nos a panelje stimmő, frankó tn létére télleg. Csak a narancssárga háttérnél mutatta a srác, hogy fent mélyebb a szín mint a képernyő alja fele. És télleg... (mondja, hogy a többi tn is ilyen)

Amúgy a nagytesót, benq fp241w (wv) típus nagyon penge, sztem marad ő...
3-4 tesztet olvastam róla, 10/10 től az excellent és a highly recommened eredmények voltak... :)

(hamá eccő veszek legyen rajta dvi, ha nemér semmit akkoris...) ;-)

(#129) MegalodonS válasza fudi2002 (#128) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Melyik 24''tft nem ,excellent és a highly recommened ? :)

(#130) Okoska2

Okoska2
(fanatikus tag)

Nekem is DELL van es atom jo. Bar nekem a feketeje a jobb felso sarokban kicsit bevilagit. De amugy baromi eles kepe van es nem csak nativban. Jatekra is kivalo. Melohoz meg aztan foleg.... Azert kitalalhatnanak valamit hogy a fekete tenyleg teljesen fekete legyen. Ez az egy ami kicsit zavar filmnezes kozben ha alul-felul van egy fekete sav.

Milyen operációs rendszert használsz? - Lidocaint és szikét.

(#131) MegalodonS válasza Okoska2 (#130) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

:) Amikor eloszor meglattam nem is erdekelt hogy a fekete fekete e igazan. :)
:) Amikor megvettem akkor meg mar abszolut nem erdekelt a feket milyen feket : :)

(#132) AnthonyParks

AnthonyParks
(újonc)

sziasztok !
szeretnék venni a kis crt m után egy tft t végre és ezt a formát néztem ki magamnak :
Samsung 245BW
mi a véleményetek róla? mert igazából én semmit sem értek hozzá csak kéne már:D tenx

(#133) MegalodonS válasza AnthonyParks (#132) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Samsung nagyon jo TFT csak nem jatekra valo.Ha DVD es otthoni felhaszanlas internet stb arra tokeletes ha jatszol is neh akkor nem kiveve ha sakkozol :)

(#134) Memphysto válasza AnthonyParks (#132) üzenetére

Memphysto
(tag)

Esetleg ez segíthet:[link]
Az árak nem aktuálisak de jó összehasonlításnak! ;)

[Szerkesztve]

(#135) Trak válasza MegalodonS (#133) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Nana, ne vezesd félre szegény kérdezőt.

Amit ő kérdez, az egy TN paneles példány, pont, hogy játékra tökéletes lesz.
Pozitívuma még az ára, negatívuma a panel miatti alacsonyabb látószögek, és a rosszabb színmegjelenítés.
Annyit még hozzátennék, hogy a boltokban jelenleg kapható 245B már hivatalosan 2 ms-es.

Szerintem te a 244T-ről mondtál véleményt.

[Szerkesztve]

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#136) H0P3 válasza Trak (#135) üzenetére

H0P3
(újonc)

A prohardver.hu teszt amit linkeltetek (http://prohardver.hu/cikkek/2007-04-25/ot_24_huvelykes_kijelzo/oldal_9.html). a DELL 2407WFP az 5monitorbol megkapta az ajanlott pecsetet, de elegge keves dologra ajanlottak a leiras alapjan, ezert nem nagyon ertem miert isteniti ennyire mindenki.

Mi a velemenyetek a Fujitsu Siemens P24-1W-rol? Mert a teszt alapjan ezt hoztak ki total gyoztesnek. Mert a szinhusege IS egybol szuper, es minden mast is nagyon jol tud (DVD, jatek) amit emlitettek. Szivesen vennek egy ilyet ha masok szerint is erezhetoen jobb mint a samsung vagy dell modellek.

Mi a helyzet az ASUS moncsikkal?

Amit en szeretnek az:

22-24'', 1920x1200 native, jo szinhuseg, dvd, game, 2-4ms g2g, ilyet ajanljatok legyetek szivesek illetve velemenyeket meg, koszi.

[Szerkesztve]

H0PE

(#137) MegalodonS válasza H0P3 (#136) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Hat akkor meselek neked a Dellrol!

A leges legjobb TFT a mai mezonyben ar teljesitmeny aranyban.En mar masfel evvel ezelott is lattam az elsoket lan partyn amin igen csak bizonyitootak mar.A legtobb ugynevezett hiba a Fekete nem Fekete !LOL imadom ezt kit erdekel ez igazan a fekete rakjuk be nativba fullra es nezzuk meg mondjuk egy jatekba hat csodalkozni fogtok nagyon ha egy samsung melle oda tennetek.
Majd ha lessz lehetoseged latni es kiprobalni ,nem csak forum hozzaszolasok alapjan megitelni valamit akkor utana beszelhetunk a jo es rossztulajdonsagairol.Addig meg teljesen ertelmetlen akar mit is mondani rola.Mennyel be a Westend Dell shopba es probald ki ,ha ki lehet ,jatsz vele 1-2 orat nezz meg 1-2 filmet es utana beszelunk ujra.
En elismerem a PH teszteket de azert a Dell szerintem sokkal jobb mint ahogyan leirtak.
En mielott megvettem volt lehetosegem kiprobalni eleg sok monitort es hidd el ez volt a legjobb.
Nem nagykepusegbol irom le, de voltam nem egyszer Anglia legnagyobb Lan rendezvenyen !!!!1000-1500 fos !!!!!!!es elmondom nem csak 24'' monitorok valaszteka de ultra kategorias konfigokat is lattam ami meg nekem is csak alom marad,igaz ez nem ide tartozik. :)

(#138) MegalodonS válasza Trak (#135) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Nem vezettem felre oda irtam ''Game'' filmre jobb mint a Dell de jatekban nem jobb.Hogy jatekban mi a tokeletes azt meg nem teszt alapjan hanem kiprobalas utan lehet igazan eldonteni. :)

(#139) H0P3 válasza MegalodonS (#137) üzenetére

H0P3
(újonc)

Ez egy produktiv hozza szolas volt, koszi MegalodonS.

Nem is arrol van szo hogy maximalista vagyok, csak azert 100feletti az arkategoria es tenyleg szeretnem ugy erezni hogy ha majd veszek (elkov. 1-4honap valszeg) akkor tenyleg nem banom meg. A dell szineit mindig is szerettem most egy Samsung 957MB-t nyomok par eve, es nagyon szepnek talalom a kepet es szineket. Viszont a szomszed haver vett egy Asus-t (modellt nemtom most sajnos), ami elvileg 2ms g2g kioltasi sebesseggel van megaldva. Szemmel lattam hogy ricegnek a ''falak'' amikor oldal iranyba mozgatta az egeret _akar csak finoman is_ az unreal tournamentben. Ezt nem szeretnem latni, marpedig nala siman eszre vettem. Es nem tudom hogy ez altalanos TFT atok, a 60Hz miatt vagy csak megsem volt olyan jo a pixelkioltas (bocs ha nem irom tech-pontosan)?

CRT-hez szokott, nagy Hz-re beallt szemu emberkek akik fps-t tolnak hogy latjak ezt?

H0PE

(#140) H0P3 válasza H0P3 (#139) üzenetére

H0P3
(újonc)

Aaa, most nezem hogy csak 6ms a g2g pixelkioltasi sebessege a Dell UltraSharp 2407FPW-nek. Az nagyon lassu, ne mondjatok hogy ez jatekra egy crt utan eleg. :\

Mi a helyzet a 2-4ms-es samsung modellekkel (23-24'' ha van ilyen egyaltalan ilyen alacsony frissitessel)?

H0PE

(#141) Trak válasza H0P3 (#139) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

''CRT-hez szokott, nagy Hz-re beallt szemu emberkek akik fps-t tolnak hogy latjak ezt?''

Pár nap alatt megszokod...

(#142) H0P3 válasza Trak (#141) üzenetére

H0P3
(újonc)

Dehat lebutul a szemem! :D SZinte latom a sok sok pixelt ahogy suhannak... erre 6/12ms-et akartok velem nezetni? :(

H0PE

(#143) MegalodonS válasza H0P3 (#139) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Sajnos megint azt mondom neked ki kellene probalnod.Amit irtam a lan partyn nagyon komoly cuccokkal jonnek a resztvevok.En mar 2 evvel ezelott jaszottam a Dell 24'' mondjuk az a regebbi fajta volt.Amikor meglattam a 19''tft utan majdnem elsirtam magamat.Tudom hogy nagy beruhazas egy 24'' tft de en lattam es beszeltem ''GAMER''emberekkel akik akik surun ulnek a gep elott es mindenki ajuldozott tole.Az iden is elugrottam a lanra es azt latom hogy mivel csokken az aruk egyre tobben vasarolnak belole es erdekes a jatekosok tobbsege ''DELL''t hasznal.
Iden is megyek Augusztusban de csak latogatoba es Novbe pedig mar resztvevokent.
A TFT vs CRT nekem a tftn nem farad el annyira a szemem mint pl a CRTn szerintem jobban kimeli a szemet.Hat meg a ricegesrol a videokarim soha nem ricegtet semmit hidd el.Barmikor oda teszem a konfigom 1 crt konfig melle es hidd ekl nagy kulonbsegek lennenek.Kiveve a fekete feketeben ;)

(#144) H0P3 válasza MegalodonS (#143) üzenetére

H0P3
(újonc)

Ok rendben, megprobalom azert megnezni, mert mint mondtam az Asus ami 2ms-es az szarul ment oszinten a havernal.

A fura hogy nem is latok nagyon normalis 24'' monitorokat mast, csak azt a parat ami a teszben is szerepel.

Mi van a fekete feketen-el? Ezt sajnos csak gyanitom mi lehet, hogy nem latszik jol a fekete, vagy nem fekete a fekete? :)

H0PE

(#145) MegalodonS válasza H0P3 (#144) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Hat tul sok 24'' nincs plane ami YO is!

Ami nagyon komoly meg az az Apple arabol 2 dellt vehetsz es meg ide kivankozik a Sony 24''tft is ami szinten nagyon szep de kicsivel magsabb az ara de nem sokkal.
A TFT monitorokat a fekete nem feketevel szoktak ''Fikazni''
Azt viszont elmondom, engem ez soha nem erdekelt, es soha nem zavart na most se a 19''tftn se a 24''tftn nem is figyelem mert nincs is idod arra hogy figyeld plane amikor strategiat jaszom a gepemen ;)

(#146) Trak válasza MegalodonS (#145) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Ez nem ''fikázás'', hanem valós probléma a legtöbb monitornál.

Nem is stratégiai játék közben, vagy olyan felhasználásnál probléma, amikor ''nincs időd rá figyelni'', hanem olyankor, amikor nagyon feltűnő, filmnézés, stb.
De mindenki másképp viszonyul hozzá, a legtöbb embert egyáltalán nem zavarja.

(#147) fudi2002 válasza MegalodonS (#145) üzenetére

fudi2002
(tag)

fekete fekete ügyben 1 db azért van.

Eizo...
3kilo brutto

(#148) MegalodonS válasza Trak (#146) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

:R Elnezest :R

(#149) MegalodonS válasza fudi2002 (#147) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

2db Dell 24'' ara! :) :Y

(#150) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na végre!
Külföldön lehet kapni a Dell 2407WFP-HC -t. Nézegettem egy-két oldalt, nem írtak róla rosszakat, bár a panel típusa még kérdéses számomra.
Tűkön ülve várom az első teszteket itt ph-n, na meg az itthoni árát. :D
Dell usánál olyan 120 ropi + szállítás. Az bagó. Jó nekik. :W

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 23''-24''-es TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.